Пенс към НАТО: Как да опазим мира, като купувате оръжия от изток

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс призова днес страните от НАТО да дават повече пари за отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Пенс към НАТО: Как да опазим мира, като купувате оръжия от изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото така.

Америка и мир... вие нормални ли сте бе, мир ще има единственно, когато Америка се разпадне и държавите станат пак независими...

Тоя не се кара на нас ,бе глупендър. Той зее по Германия и другите.Ние сме послушни-даваме бази без пари,плащаче за Мариците,купувме ефки,разкарахме потоци и гьолове с централи,посланика им си оди насам натам,като началник на всички.

Ето САЩ Ясно Очертаха Новите си Опорни Точки. Очертаха Новите Врагове не само техни а Нашите и тези на Европа!! Нашият Враг вече бил... Изтока!!?? Целият Изток.. 2/3 от Света, най-голямата част от световната икономика... Военна сила.. Бъдещето на Света.. Това казаха САЩ.. Е нашият Враг. ... Това са Издиханията на Глиненият вече Гигант... САЩ отчаяно си търсят Съюзници... За да Оцелеят още малко!! Европа(не развалината ЕС) трябва бързо да се Еманципира, да Загър и Агресора САЩ и да си гледа своят бизнес и път......... Иначе става Жертва. Изтока е нашето добро Бъдеще, както... Да.. Прогнилият Запад ще стане лош Спомен. Натам тече водата....

къф му е проблема на тоя кавал? Що не си стой мирно и кротко в краварника?

Предимно над 22 трилионен , башка и някои други фобии и мании за величие и господство.

Краварските оръжи са миротворни. Шубе ви е гадини, искате нас да набутате!

В света има две държави: САЩ и останалите. Световният жандарм САЩ е неустоим в исканията си. Стремежа е да подчини всичко и всички и страните си траят освен една.

НАТО = Нагла Американска Търговска Организация

НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Ако искаме да защитим нашият начин на живот, трябва да сме единни. Вие УРОДИ, знаете, че руснаците МАСОВО бягат от Русия! Само в България живеята повече от 100 хиляди рускоезични. Обаче никой от вас не си задава въпроса ЗАЩО АДЖЕБА ТИЯ БЯГАТ? КОЙ БЯГА ОТ ХУБАВОТО, А? Утре Турция ще се отдели от НАТО и тогава кой ще ни защити от "сънищата" на Ердоган?! А той БИЛ сънувал Кърджали, Варна и Скопие! Путин ли бе, лигльовци?! Путин насред Истанбул заяви, че на него му 'било писнало от българите"! А давате ли си сметка колко българи не искат повече да живеят "по руски"?! А сте мръднали - ще ви избият като бесни кучета! Мръсна сган!

Другото го не знам , но знам , че такива , като теб , никога няма да живеят по български.

А как се живее по български? Не е ли както са живели Иван Вазов, Захари Стоянов, Стефан Стамболов? Първата Конституция на България е по образец на Белгия. Децата на българите след освобождението са ходели да се учат във Виена, Прага, Берлин. България е имала европейски стандарт на живот до 1939 година, наравно с Дания и Белгия. В България е имало австрийски, гръцки и италиански гастарбайтери. Защо новоосвободените българи през 1878 не искали да живеят като руските мужици, а като австрийците. Имаш ли акъл и образование да си отговориш на тези бъпроси или си прост като ГЕРБ-аджийска калинка?

По български се живее , като не ни пришиват към разни блокове и не ни поставят под зависимости .По български се живее , като си градим държаната и поддържаме приятелски отношения и взаимоизгодни търговски и икономически такива с всички останали държави и народи , но тава много отдавна не е било , може и утопия да е , но поне да си направехме труда , а то ками се обричаме на чужд слугинаж.

Ето заради такива отрепки, понякога ми се ще третата патаклама да започва и да приключваме...

И тоя смешник говори за мир

Американеца потупва по рамото само предателите!

без САЩ я пишете бегала. Затова щрще плаща за пушкала, иначе руска губерния.

Без ФАЩ Европа щеше да процъфтява. Сега е колония на краварите. Мачкането всяка година се усилва.

е няма такива нагли копелдаци - американци, гнус!

Тоя е второстепен актьор, никой не го взема сериозно. Еврогейците си го преместихме в другия крачол.

Ще го поканим за Деня на хумора и лъжата и всите разправящи лакърдии ще останат с пръст в устата като го чуят :-)))))))))))))

Кой купува оръжие от изток? Само Ердоган.

докато няма искрено покаяние за времето на комунизма, няма какво да се търсят кусури на сащ за тяхната доминация. и тяхната демокрация е като нашата народна свобода. гредата в своето око е по-малка от сламката в чуждото, нали?

Ще опазите мира, като не разпалвате конфликти! Като не тероризирате съседите си и партньорите си в НАТО! Като не изнудвате всеки от Света, ако не купува оръжие от Вас! Та Америка произвежда и продава оръжие, колкото всички други страни в Света ЗАЕДНО! За каква заплаха говорите, та вашият военен бюджет е десетократно по-голям от руският! Това, че Русия и Китай намират перфектни решения за гарантиране на ТЯХНАТА сигурност ви кара да полудявате! НЕ ЩЕМ ДА НИ ПАЗИТЕ! Това е много по-опасно от внушаваните от вас опасности от Изток!

Няколко въпроса. САЩ са най-големият производител и износител на оръжие. Това с цел световният мир ли е? САЩ имат над 700 ВОЕННИ бази на всички континенти. Пак ли с цел световен мир? Ако си купим оръжие от Швеция, а не от САЩ, пречим ли за опазването на световния мир?

Не само, че пречиш на световния мир, ако си купиш оръжие от някой друг, но и не е демократично. Защото макар и демокрацията да произлиза от древна Гърция, то в днешно време само една държава разбира от демокрация, а останалите трябва да слушат.

Мир и оръжия? Популизъм! Оръжията се правят с една единствена цел - избиване на човешки същества.

Навремето мутрите казваха,застрайовайте при нас,за да не дойдем ние при вас.сега сащ казват,купувайтте оръжие от нас,за да не го използваме срещу вас

На този няма ли вече да му светне че американските боклуци не ги искаме не само защото са боклуци модифицирани ами и прескъпи за боклук.. Вече съвсем си изпускат нервите та сами си признават къде им е бодила в петата - не искат от тях да купуват страните.....Когато попитат народите си дали искат да са в нато и да плащат за капризите на краварите тогава може да продължават да си искат какви ли не пари ктаварите..

Пенс към НАТО: Как да опазим мира, като купувате оръжия от изток............. ЩО , ЗАПАДНОТО ОРЪЖИЕ ,............МИРОЛЮБИВО ЛИ Е ???????????????

За съжаление втората световна война даде основание на две болни системи да си мислят, че са съвършени и да се само налагат по целия свят - къде со кротце, къде со малко кютек. Едната от тях се срина. Другата с действията си според мен е на път

След 45 години червено фашистко робство със желязна завеса, концлагери и тотална бедност , Българският народ се освободи от поробителя и разбра един важен урок: НАТО стои на стража на цивилизацията! Защитава Европа от дивите номадски орди от Азия

Тия наркотици не прощават на никого.

Концлагерите не са измислени от комунистите или от германците, а от българските фашаги! Белене е създаден през 1923 година за затваряне на земеделци и комунисти след 23.9.1923 година! Още личат скелетите на железните шлепове в които са ги давили при ниски води на Дунав! Св. Елена, Еникьой и Гонда вода знаеш ли кога са създадени и за кого? По време на монархо-фашизма у нас!

Бедните голи ватенки никога не могат да изпреварят НАТО? Там са болшинството страни в Европа, САЩ и Канада. Със своите мощни технологии, промишленост. Ако делът на Русия в световния БВП е 1.6%, а този на страните от НАТО - 76%. Това е като малка павилион, която продава вестници и списания, ще се конкурира със супермаркет. Необходимо е да се присъединят към тях и да намалят военния си бюджет, както всеки прави. Ако НАТО беше за агресия, щяха да завземат Куба, Хаити и други отдавна, но те не го правят, така че вие всички сте лъжци, безхаберни кремлоботове. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. С намаляването на цените им руският БВП пада. През 2016 г. те бяха изпреварвани от Южна Корея . Скоро ватната държавица ще бъде КАПУТ.

Урааа. Тичай сега да си вземеш жалките парички. Срането ти е успешно, според господаря ти.

НАТО не е държава, бе пич. А САЩ се опитват всячески да доминират. Даже дават наклон на оная работа на Германия. Същата тая, дето създава БВП-то на ЕС, дето ни храни от 12 години. Дали ми пука за мнението на някъв чичак, дето се мисли за Бог. Бази у нас без заплащане, в Румъния плащат. Щатски Тец-ове с цени, надхвърлящи 3 пъти пазарните. И накрая ни дават акъл. Това е наглост.

НАТО не е държава, идиоте, че да му смяташ БВП-то накуп. Все още не е. А когато с помощта на промити мозъци като твоя това стане, защото пропагандата вече го натрапва, ще е късно да мислим какво е добре за нас и какво не. Но за голям процент нашенци идеята за господар е толкова дълбоко вкоренена, така че те ще са щастливи. Другите - сори, братя, за нашия глас в пустиня.

Аз съм БЪЛГАРИН и съм за НАТО. Всички мои познати, колеги, роднини, родителите ми, които живяха в социалистическия бардак зад желязната завеса с 150 лв. заплата, пазаруваха с купони, нямаха право да напуснат тази соц. държава... 99% от Българите са за Европейският Съюз и НАТО Един мижав процент като руски цигани като теб спамят тук и обиждат България. Вън от държавата ни продажен боклук. Който не храни и не оборудва със съвременно оръжие своята армия, ще храни чужда. Агресивните ватенки на практика останаха без нито един съюзник или доброжелател. Всички мразят това България февруари- март 1990-2018

По паспорт може и да си българин, но съзнанието ти не е българско, продажно американско е. Да се продадеш на враговете на България ясно показва що за човек си.

Жалки лъжи! С 150-200 лева всички можеха да си построят за трудовото си време къща, апартамент , да си струпат виличка, да си купят НОВА кола от Мототехника, макар и с няколкогодишно чакане! Ходеха на почивки по 14-18 дни при цена на картата 27-30 лева за възрастен и наполовина за деца! Образованието ве на ВИСОТА, като през 1985 година бяхме на 10 то място сред най-образованите нации! А сега сме с наполовина НЕГРАМОТНО население! Здравеопазването бе безплатно, като нашата медицина бе на световно ниво! Само безделници и престъпници не можеха да излизат зад граница! Лея Иванова, Емил Димитров не прославяха по концертните подиуми, наши инженери , техници и работници работеха зад граница с хиляди! Само в Либия десетилетия работеха по 25-28 000 българи! А в Ирак, Алжир, Тунис, Куба, Ангола, Мозамбик, Сирия, да не говорим за соцлагера!

Ами браво.

В Германия вече повечето смятат САЩ за враг. И там загряват макар и по-бавно заради по високия стандарт - нали основното е да се пълни канализацията... Но ето че водеща статия в "Die Zeit" от вчера е: "С такива приятели..." (...не ти трябват врагове). Който може да чете и коментарите на германците. Проглеждането започва, ама е късно.

САЩ да си свиват сърмите и със сигурност ще има много повече мир. Но това означава край на печатницата за пари, което си е "кокала". А кокал се брани със зъби и нокти. Картоиграчите имат лаф - Вале и кебапче се стискат до край. Дано някой болен мозък в САЩ не затрие цивилизацията на тази планета.

Къде Бе глупак. Ние сме в България. Ние сме в Европа. Ние сме в НАТО. Ние сме в Европейският Съюз. На която ватна мърша не му харесва - чиба обратно в рАшата. Ти кой си бе мършо ? Нещо си се объркал, спирай с некачествения алкохол, Руска мърша? Бегом обратно в руското бездънно блато. Там няма нито Нато, нито Европейски Съюзи... има само крадлив цар, нищие ватники, които обикалят кофите и концлагери. Румъния, България , Турция, Гърция , а скоро и Грузия и Украйна са НАТО. За това и останалите са тук и ще са винаги тук. А ватенките са навряни в кучи гъз. Изостанали, сами, бедни , отритнати и мразени от целият свят. А вие червени мърши си пикайте газ тук. НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ !

Защо никой не направи референдум и да провери колко от българите искат да са в НАТО, колко искат да сме в ЕС, колко съжаляват за периода от така нареченият социализъм?

какво са ревнали тука българските русофили,че те са по запалени руски патриоти от самите руснаци във Русия,във самата чужда държава България,американците са си добре дошли в натовска България,свикнали са на привилегии и внимание толкова години!Да не би да се страхуват за кражбите ,мафиятаи монополите създадени толкова години и затова се ревът от страх!нормален българин си гледа проблемите и работата а тези тук отворили уста като хипопотам!

САЩ залязват. Писано им е. Няма вечни, най. Още тази година или следващата " американска територия / самолетоносач / " ще е на дъното на океана. Просят си го и ще го получат. Това ще им е за урок и ще е обрат в световен мащаб, че всичко беше до тук, вече не сте най-великите. САЩ ще беснеят, но нямат избор, новата клечка избива старата, казва народа. Китай 2025 ще е №1 в света, американците не могат да направят нищо, те са изчерпани, техния обществено-политически строй няма потенциал, пълен срив.

Пат Бюканън в "Insider" - "Sic transit gloria mundi", като визира точно САЩ. Без коментар.

Ние сме свободни държави и ще купуваме това, което ни е изгодно бе тъпак. Утре ще кажете и хляб да си купуваме от вас американски рекетьори долни...

Именно - ние сме свободна държава след 50 години червено робство - НИЕ НЯМА ДА КУПУВАМЕ ПОВЕЧЕ РУСКИ СКАПАНИ САМОЛЕТИ. НИЕ СМЕ В НАТО. РУСИЯ Е ФАШИСТКА ДЪРЖАВА - ВИРУС.

ПЕнис, дръпнете се по на Запад ..зад океана и там си гарантирайте сигурността . Светът ще стане доста по- сигурен.

Ако имаме такива за приятели като американците, то тогава враг не ни трябва.

Не знам , но тия ще уморат Путин от смях.

Явно трябва да купуваме западни, т.е. щатски. Тия са по-лумпени и от Москва.

САЩ пазител на мира , абе Пенс , на какви медикаменти си ти бе ?

Те наистина си вярват. САЩ са болни мозъци

Знам , много хамбургери ядат.

Пил е "Новичок" менте, от Портън Даун. Та затова.

Я да видим кой какво. 1. Кой докара кризата 2008 от която света още не се възстановил САЩ/Русия. 2. Кой разруши светските държави в БИ и пусна вълната от бежанци САЩ/Русия 3. Кой направи преврата в Украйна САЩ/Русия. 4.Чии НПО-та пропагандират джендър теориите САЩ/Русия. 5.Кой има вонни бази по цяла Европа включително и Бългрия САЩ/Русия Абе се отговора е САЩ . Извода за България опасност е САЩ не Русия. Заначи оръия трябва да купуваме да изгоним вас американците

Вън американския агресор от България и Европа, тук не сте желани.

А можеш ли да ми обясниш защо точно и поради какво са ви противници , или така просто сте си ги обявили , защото ви е изгодно.

Отивай си зад Океана. Жалък си и твърде нагъл.

Марш в Сибир да му го кажеш оттам, аман от шибани нископълзящи руски слуги бе.

Боклу- соросиден американска подлого. Така като сме се борили срещу турците после фашагите така всеки който се бори срещу евроатлантиците и американците е борец за свобода

Я кажи ся, кой ритна слугата у главата в хотела на морето у БГто? Бактьн от пълзчщи чиракоподобни добичета като тебе.!.мбухахаха

До като съществува тази агресивна държава САЩ, мир на земята няма да има.

Пен,с подаден! Пен,с приет!

Искаме мир не САЩ и НАТО.

Ами давай да сваляме Бойко!

Тиквата е боклук безспоерн и той е отговрен за много гадости ама следващи пак ще бъдат командвани от САЩ . проблема че ние трябва да извоюваме свободата си . Това включва излизане от всякакво влияние на САЩ. Забрана на техните проксита Америка за България .Осветляване на техните агенти.Излизане от НАТО Но не означава да се хвърлим и в обятията на Русия. Можем да провеждаме отностително независима политика и ситуациони съюзи

Мачo Пенисът има предвид китайските телефони ,,Хуяей,, и хибридката ,която може да се води с тях!?

ГЛУПАК АМЕРИКАНСКИ

И до него Глупак Български? Сигурно обещава: 1. Да плащаме държавна помощ на САЩ за Българските ТЕЦове; 2. Да им дадем още една Българска военна база на бедните САЩ без пари; 3. Да ги подкрепим с 2-3 милярда за 50 годишни Ф16 пак във вид на Българска държавна помощ за САЩ; 4. Да се кланяме пред паметника в София на САЩ военнопрестъпници, свалени с цената на живота си от кап. Списаревски, които кравари освен бомбардировките хвърляха и детски играчки с взривни механизми за ХУМАННО избиване на Български деца; 5. Да си възстановим още къщив София разррушени от американски уранови ракети по времето на бомбардировките в Сърбия????

На американците изобщо не им пука, че българите живеят в мизерия и хората умират от липса на здравни грижи. Не им пука, че нашите политици крадат, важното е да са послушни. Сега ни натискат да купуваме скъпо и ненужно оръжие, защото за тях е много по-важно да поддържат средното тегло на американеца да е над 120 кила, та да не вдигат бунтове, дори ако ще и да измират и емигрират цели народи(какъвто е нашия случай)

С "мръсната глава ",тоз изби рибата !

Не само главата им мръсна, но и задниците осрани на американските офицери от Доналд кукосрали се при вида на стар руски изтребител видимо не въоръжен как ги прави за 2 стотинки 12 пъти, че да дезертират веднага щом стигнат сушата...

Винаги съм бил изключително миролюбив човек и на живо същество съзнателно лошо не съ причинил но на Американският престъпен елит нацвъкал бази в половината свят ще бъда много изкуше ако бъда с тях насаме.

Най мий кеф, когато някой поебава амерканците! ...за тотус ,де..