Пендаровски към Заев: Чакай редовно правителство в България, другото е маркетинг

В момента просто трябва да се отговори нещо, казва президентът на Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - Пендаровски към Заев: Чакай редовно правителство в България, другото е маркетинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България минималната заплата е колкото в РСМ, а и цените са по-високи у нас. Реално качеството на живот в РМС е по-висок. Всеки месец ходя да пазарувам от там и ми излиза 2 до 3 пъти по-евтино. Куртия цигари е 1,70 лв. У нас си е пълна мизерия и нищета, населението гладува масово.

Мисълта ми беше, че им се подиграваме, но живеем много по-зле и мизерно в България.

защо трябва ие да им кажем да за ЕС,КОГАТО ФРАЦИЯ,ХОЛАНДИЯ И ИСПАНИЯ НЕ СА КАЗАЛИ ДА.

айде и тоа маркетингов специалист се изока по вапросот... ма вие сте тачно државата, дека се крепи едно и само на маркетинг и реклама бре, државнико! со историята, дека ви се садаржи у 4 листа формат А4, немате друго, кое да ви го крепи идентитетот, осим маркетингот, омразата и празниот говор (на посрбчен бугарски език). уметник!

ЕС не разбра ли вече с какви наглеци си има работа и иска да приеме в съюза? Тези хора са изтъкани от омраза, претенции и безкрайна наглост !!! ВЕТО !!!

Сорос и САЩ натискат да ги вкарваме в ЕС. Германия също. Русия също. Нашите насрани подлоги ги е страх да кажат че ги блокираме. И фигуранта и тиквоча говорят колко много ги искали в ЕС...

Пендаровски заема опозиционна позиция спрямо Заев и предполагам, че ще се опита да го наследи, когато му дойде времето. А истината е, че подобни изказвания са добре дошли за нас, тъй като това е и нашето разбиране по темата - новите договорки да влязат като глава 35 в присъединителната рамка на ЕС за РСМ.

Скопие: Ще преговаряме, ако България вдигне ветото!!! Как ви се струва таза заявка??? Ето го основанието на и на България, и на ЕС въобще да спре да се занимава с РСМ!

Да се помни!!! Македонската нация е създадена от сръбските ,руските и българските комунисти. За 500 г българите се запазихме като народ с вяра, език и традиция а за 50г руско иго насилствено посръбчиха българите и ги накараха да мразят всичко българско и родно. Комунистите нямат интерес да се разбираме с "македонците" за да си запазят сръбското и руското влияние над тези заблудени хора. Но ще дойде време когато ще се осъзнаят....

Вашата измислена нация е маркетинг, посърбак! Вето до дупка, дебели нагли тикви!

Tokmak aj ne me zamaraj nedela e deneska

Напълно прав си - нова лудост на хоризонта - първо да ги пуснем на преговори и тогава щели да подписват цялостен договор с нас! Значи няма да подписваме нищо, защото няма да ги пуснем на преговори! Нещата за нас са в точно обратен ред!!!

Правилно.. Къде заев прави преговори с маркетинговото правителство назначено от фатмака.. Да чака г-н Борисов като се върне от почивката .

Ке издадеме граматика на австрийскиот език. Да се знайе и овай идентитет.

Тупкай топката, бра'атчед президенте! Нали той за това призоваваше. Да видим ние в България ще родим ли нов предател - няма шанс народа на България да си промени историята, да се обезличи и плюе на героите си, за да им оттърва. Ако натиска на кое да е правителство се засили - говорете с народа си и потърсете подкрепа. Иначе ще останете в историята, като предатели.

Тези индивиди изглежда и не могат или не искат да разберат простата истина - над 70% от гражданите на България НЕ СА СЪГЛАСНИ те да крадат и фалшифицират нашата история, както и че не приемат да ги наричат с какви ли не обидни епитети и обидни наименования. Тези измекяри не трябва да забравят, че има ЕДИНОДУШНО решение на Народното събрание на Република България по този въпрос и изпълнителната власт т.е. правителството няма право да прави нещо което да противоречи на това решение.

тоя педаловски о оратителиен соъросид:)

Егати, тези се пробват от БГ правителство на БГ правителство. Като не мине номера сега ще мине при следващите. Доста неуважително.

Още няма явно преимущество на крадците макета от групата дето им требва ЕС пред групата крадци макета дето не им требва ЕС. И така не може да се вземе решение. Народа ще е опънат обаче и в двата случая.

Царя, каза ''Смяна на чипа трябва, за да тръгнем напред''; когато си дойде в София. Същото трябва да каже и во Скопие. На практика той чрез неговият авторитет и контакти вкара Р.Б. в Е.С. Минаха 25-30г. от тогава, но дълбоката държава едва сега започва да се пропуква и с макетата, ще е така. По рано, от 20 г. няма да стане, освен ако не стане чудо и удбашите в Скопие не вземат, че изтърват властта. Пендо, Заев и другите, не са завършили в Брюксел а в Белград, ще ги гледаме, как остаряват и все, още са кандидати, за Е.С. Формално, защото не е в интерес на Сърбия Р.С.М. да влезе в Е.С. пред нея.

Източноалбанския парламент ратифицира молбата за преговори на Република Сърбия.

Симеон II е цар и на македонската държава - като съставна част от третото българско царство в периода именно на неговото царуване (1941-1944). Ако много, ама много му се помолят сърбомакедонците може и тях да вкара е ЕС ... като част от сегашната българска държава, естествено. Това отваря автоматично пътя на Албания към ЕС и проблемите са решени.

Царя забави прехода в България и излъга хората, че ще ги "оправи за 800 дни". И той и неговия екип, включително и Бойко Борисов, дойдоха за да откраднат каквото могат. На него някак му бяха 'върнали' имоти в двоен размер, защото се получила грешка. Примерите са много. България подписа договор с ЕС по времето на Станишев, но стигнахме до него, защото по времето на Костов се направи приватизацията, спря източването през държавните предприятия и се укроти инфлацията.

Тези олигофрени наистина не се усещат.

Чикаго му е макята Педеровски, яко чикаго... Много избори ше требва да изчикагите....

PEYTSCH

През септември има избори за друг президент. Ще чакате. Ще чакате и вашето преброяване което е престъпно поради липса на графата „БЪЛГАРИ“. Няма да дочакате падане на ветото !!!

Тоя пак добре, но външния им министър щял да седне да преговаря с нас ако ние сме били изпълнили някакви условия. Едното е да сме ги пуснели и тогава били съгласти за преговори. Само се чудя на нашите. Президентът нещо взе да ме съмнява. Доприди месец събираше службите за сигурност притеснен от отношението към българите, сега мек, още малко и ще им ....

Я виж как правилно се е ориентирал макето. А сега се ориентирайте и вие чии е този маркетинг и защо?

Какво значи "моаберът"?

Никак не е лесно да се правиш на някой, който е ясно, че е българин, но да се хвалиш, че си северно македонец.

ДоКоГа...681(без 5-те века преди това)...музея на восъчните фигури пасти да яде....Столицата им има повече паметници от жителите....къде бяха (бракята македонци) 681....или 1941...някаква валидна документация....ДоКоГа.... Самуил (Цар Самуил- цар на всички българи и власи)....МАЙЦИ ВАМ ГА НАБИЙЕМ СЕЛЯЧКЕ!!!

Ръководени от принципа : Най добрата защита е нападението",северните македонци размахват пръст на Европа и България.Грешно Пендаровски,това няма да ви помогне.Връткате се като обидени деца вместо да седнете и да обсъдите сериозно нещата.Номерата ви не минават.Ако някой политик в България си позволи да ви пусне,без да се съобразява с народа си е обречен.Ще има публичини линчове.Нека да е ясно на всеки,който се заиграе против интереса на България.Вие лъжите собствения си народ.И на вас няма да ви простят.Както вървят нещата доста ще почакате.Ще си браним езика, историята и интересите точно толкова,колкото трябва.

Изглежда Путин е излъгал србо-македонсктото Троянско магаре, че ще натисне България да ги пусне за ЕС и затова официално Скопие беше толкова нагло в преговорите си с България до сега.

Относно купената диплома на Слави. Не съществува университет който ще ти признае изпити и хорариум от преди 25г. Освен това се говори, че Слави не се е явил на държавен изпит. Комисията приела, че е изтъкнат музикант който не е нужно да се явява на изпит. Всичко това е абсолютно незаконно, но въпреки всичко му е издадена законна диплома.

Има си служби. Да си вършат работата.

От умрел писмо са слуожите.. Циганина Бат Сали депутата на ДПС, няма сведения дори да е завършил 8 клас в самоковското школо. Обаче имаше диплома за висше по физкултура идентична като тази на Цветан Цветавов.

да му мислят избирателите, които гласуват доверието си, този неук чалгар да ги представлява пред света.

България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ ДА СТОЯТ ЗАД ОГРАДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОКАТО СИ ИЗЯСНЯТ "ИДЕНТИТЕТОТ" БЕЗ ДА ПОСЯГАТ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НИ НА ГРЪЦКА, НИ НА БЪЛГАРСКА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Вижте там, ако Албанците са изпълнили критериите за членство да приемем само тях. АЛБАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ МАРСИЯНЦИ

Какви бяха червените линии за СърбоМакедония? Май май сами не се пускате в ЕС.

Поне на цяла Европа вече и е ясно, с какви първобитни идиоти е принудена да се занимава България.

Понеже стана спор за Слави. Веднага се аргументирам. Може да гледате видеото с въпросите към Трифонов на живо. На въпрос за Северна Македония, Тошко отговори така : - Нищо не пречи да ги допуснем и после в преговорният процес да настояваме за нашите си неща. * Само че в преговорните глави на ЕС, няма Гоце Делчев и Цар Самуил. Ако ЕС прецени, че са изпълнили нужното по главите влизат в съюза. Тогава не решаваме ние , а ЕС като колективен орган. Тъй че Слави предлага да ги фанем за опинците, а това се споменаваше и от хора в ГЕРБ.

Я кажи Слави какво образУвание има? И кога го е завършил.

Слави има средно и купена диплома по циго-миго от консерваторията.

Значи е нарушил закона заа държавния служител. За това ли се покри и не иска да се покаже в Парламата?

Ако продължавате с югославските си номера, ще чакате на магарето да му падне салама

Пуснем ли ги на преговори без твърдо поети ангажименти, с правото да ги спрем на втория ден, ако нещо не е наред, ни чакат тежки и унизителни събития и преживявания. Ако им се дадем, ще ни мачкат и ще ни тъпчат както само те си знаят. А ЕС ли? На ЕС не му дреме, освен това не се и съмнявам, че Заев ще успее да ги убеди, че те са прави. Омразата към България е огромна, а сега покрай ветото е вече в гигантски размери. Ще ни съсипят с претенции и домогвания, ще ни унижават! Така че нито крачка назад!

Напразни надежди, г-н Пендаровски. Българските политици, най-вече заради страх от народа, няма да ви пуснат при това положение. Надявате се на Хр. Иванов май, който е по-мек в позицията, но и той ще се съобрази с народната воля, защото иначе... Четете договора буква по буква и пак така буква по буква го изпълнявайте... Това е, друго няма!

Лесно е сега 2021г. да анализираме какво е трябвало да стане преди сумати време. А дали и е могло да стане е друг въпрос. Това до историците по долу. А по темата, тия северозападни макета така викаха преди месец- сега като дойде служебно правителство ще решим въпроса. Сега същата песен, като дойдело редовното. Ама то няма да има скоро такова. Обаче са хитри, тава което правят те го прехвърлят на нас

В България има партии който открито натискат Македония да влезе в ЕС без условия, това са : ДПС, ДБ, Цветанов и Паси. Има и две партии който ги подкрепят с половин уста в името на европейските ценности ГЕРБ И Чалгаря Трифонов. За това са така спокойни от Македония.

Ти си си професионален пропагандатор. Ако ГЕРБ искаше да пусне СърбоМакедония, имаше пълната власт да ги пусне още миналата година. Червен боклук.

Верно ли си толкова тъп ? Ако бяха клекнали, а Баце беше готов със свалени гащи заминаваше на секундата на извънредни избори. Оня ден като му дойде Заев на гости, Баце само свирка нему направи. А Тошко Африкански вика, дай да ги пуснем и после ще ги контролираме за опинците в предприсъединителният процес.

Да. Има някой тъп тука. Като е ходил заевски при Борисов, да не би ЕС да при Източна Албания за преговори? Естествено че ще отиде при Борисов, защото само него познава. Виждали са се много пъти.

Незнам Слави да ги е подкрепил. Тиквата също е против, само се халосва.

Иначе ДПС, ДБ, Цветанов и Паси са си абсолютни сериозни в подкрепата си за скопските еничари.

Според мене е прав човека. Лидера на ДБ, как беше, авера на Маджо, си го каза, че трябва да ги пуснем директно. За ДПС е ясно. Слави и той в Пловдив почти го каза, че трябва да ги пуснем. Историята никой не могъл да ни я вземе и затова да сме ги пускали. НАИВНИК. Или нещо друго.

коментари присъстват нямащи нищо общо с историческа и политическа реалност. Историята е ясна и категорична поне по запазените сведения.Да,било е България някога.Много вода е изтекла. Северните македонци искат да си създадат история за наша сметка,напълно неприемливо е разбира се. Няма как вече да искаме от тях да се наричат българи или каквито и да е. Тяхно право е да се самоопределят като каквито са избрали.Това,че сме правили системни исторически грешки по отношение на провинция Македония е довело да загубим влиянието си над хората с българско самосъзнание там.И вече стана,,късно е либе за китка,, Резултът днес ,е че много политици използват положението за лични цели и настройват хората от двете страни

Много интересно е, как най-големите макемразци са същите тези коминтерновци, чията партия признава македонската нация и тая дето щеше да прави тракийска и шопски нации? Демек върлите путинофили? Случайност? А да... И да уточним! Аз подкрепям официалната българска позиция по въпроса. Тъй че си заврете обвиненията за предателство ;)

Ами пак не си прав. Справка със фактите ми казва че си на много сериозни наркотици. Реалността е че едни и същи комунистически родове македонисти имаме и тогава и сега. Ето пример, на Христо Иванов от Да България, е внук на московския болшевик Недялко Бойкикев - един от комунисттие гласували Резолюцията на Коминтерна за създаване на македонска нация. Христо също като дядо си подкрепя македонизма и иска да вкара Македония в ЕС без промяна на фалшивата история.

Почвате да се молите ДПС да вземе властта и тогава със сигурност влизате в ЕС

Не забравят Да България. ДПС и ДаБългария имат една и съща позиция по македонския въпрос.

Май тия дето искат да изкарат България от ЕС са тия дето не искат най-силно да пуснат Македония в ЕС... Ахахахаах... Ирония!!!

Незнам на какви наркотици ама вземи се стягай вече. Никой не иска да изкарва България от ЕС...

Д(п)С си е партия на КГБ. Каквото каже Москва, това ще става.

Добре, ако я нямаше Титовата федерация , а бяха си останали част от на националистическа Сърбия, какви щяха да са сега? Какви щяха да след 119 г сърбизация. Сега поне не са най-прави сърби. Единственият шанс да са българи е да бяха попаднали в България. Това обаче е пропиляно през Балканската, приоритет , тогава е бил Одрин , Солун, че дори Цариград. Сега само си чешем езиците,като хвърляме на други вината за собствените грешки.

Много си прав. Грешките са си наши като народ. Много сме малоумни. Особоенно колкото по-вече четеш за Фердинанд толкова по-вече погнуса те хваща как може да има толкова малоумен народ като българският който да си избере и да последва Фердинанда в световните войни.

Лошо е че българският народ не чете тази част от историята си не се учи от грешките си. Вместо това казваме "ниев сме безгрешни, друг ни е виновен" и после правим същите гррешки, и нещата в България стават все по-зле. Там ни е проблема.

Още 20 години чакане отвън са достатъчни. Пре това време ще сте станали Източна Албания.

От тях си зависи. Те трябва да се тревожат за проблемите си, а не ние, фашисто татарите да се тревожим за тях.

Не знам дали Пендаровски е чувал за първиот макаедонски космонавт - Георге Ивановски, роден в македонскиот град Ловеч! :)))

и редовно правителство ще даде зелена светлина за Северна Македония. Което и да е то! Не може да се краде чужда история, не може да се фалшифицират фактите и не може системно да се нарушава официално сключен договор за добросъседство!

цепи въздуха с аеродинамичната си физиономия и само ръси плесенясали македонски мъдрости...

Стига с тази област Македония.

Помияри!

Аз ги пускам да влязат в антрето на преддверието на чакалнята на ЕС. Но повече не, много им е.

Вече ги пуснахме в НАТО. Ти трябва да си егати дебила да им дадеш по-вече от това....

Защо се репчиш бре, не разбираш ли сарказма?

Какъв сарказъм? В България 30% от населението иска да ги пускаме напред. Предимно млади соросоиди гласуващи за Да България и малцинствана от ДПС.

Казах ти. Пише се "повече" . Това е една дума. Няма степенуване по-по-най-...

Не е проблема ДБ. Ами Тиквата, че направи завой и каза, че ще работи да ги пусне в ЕС. Добре, че вече не е фактор в политиката. Че иначе жална ни майка.

Чакай, чакай, и се надявай. Надеждата умира последна.

Всъщност трябва да признаем, че Тито изпълни гениално замисъла да отдели една част от българския народ и да му внуши, че е нещо друго. Заедно с това десетилетия беше внушавано на хората край Вардара, че, ако има нещо лошо, мръсно, отблъскващо на този свят, то това са българите. И в това е основният проблем днес. Македонците всъщност не се интересуват толкова от езика и историята си. Но идентифицирането им с българите за тях е почти ужас. Та нали това е най-гнусното нещо на света - как така сега ще се окаже, че и те са същите гнусни и отблъскващи същества... Но Тито, даже и мъртъв, продължава изпълнението на пъкления си план и то отново доста успешно. Той не беше успял да настрои българските граждани срещу тези, живеещи покрай Вардара. Но неговите ученици и последователи като този от снимката успешно успяха да направят и това. Българските граждани лека-полека се настройват враждебно срещу братята си от Македония. Та на кой му е приятно да го наричат татарин, чиято майка или сестра се е продавала за "две червени" по пазарите. И това е официална политика на югозападните ни съседи от десетилетия. Затова българските политици имат голямата задача и отговорност да не допуснат това да продължи. Без да отстъпват от истината.

Тези хора никога не са имали силна привързаност към българската нация. Ако имаха би било невъзможно да се изтръгне българщината. Да бъдем реалисти. Македония за последно е била българска (в мирно време) през 1280-те, когато Константин Тих я губи от Византия. Това е страшно много време да си мислите че всички македонци са си запазили българският идентитет до Освобождението. Малкото които са го запазили и в действителнос са българи са избягали от Македония. Останалите просто не са българи и ще го кажа отново, ОБЩА ИСТОРИЯ С ТЯХ НЯМАМЕ, и те нямат нищо общо нито със Самуил, нито със Гоце Делчев и ВМРО.

Това още през соца се учеше: Българската нация се оформя 19-ти век. Нация и етнос са различно нещо. Етнонационалните държави са придобивка от 19-ти век. Не случайно на първите две български държави на чужди езици ги пишат Българска империя - защото са били такива мулти-национални, мулти-културни. Разни божидаровски историци елементаризираха историята, за да е интересна на първолаците да я слушат. Разбирането на историята на болшинството българи е на първолашко ниво - големи битки, под Босфора шум се вдига и толкоз.

Културна асимилация чрез бой е любимият подход на османците. През 21ви век - при нас няма да се получи. Някой сети ли се да проучи въпросът, дали ако ги пуснев ЕС и вземат да пътуват по-често към България и същевременно България вземе да инвестира в интелигентно интегриране на македонците, дали няма да се получи желаният ефект? Както казвам - иска се интелект, но явно тук до толкова липсва, че дори не може да се схване, че тия неща се решават с интелект. С бой вече нашите пробваха - загубиха всички войни, затова селата са ни пълни с паметници на паднали герои, а в етническите български земи - българи няма, но някакви там други са ни виновни!

Оли отново се правиш на историк и пишеш глупости. Българската нация не е оформена през 19-ти век... Наченки на обособена българска принадлежност има още по времето на Борис, Симеон и Самуил когато славяните започват да се наричат българи и започват да наричат езика си "български". До 17-ти век и "История Славянобългарска" можем да кажем че със сигурност съществува българска нация, макар и не в съвременният смисъл.

Другарю, Хмм, аз може да не съм историк, но съм слушал в училище, очевидно вие освен да плямпате без да вниквате друго да правите не можете, няма смисъл да ви се обяснява. Щом не правите разлика между нация и етнос....

Набл'дателен си, ама не чак много. За Тито е ясно но от какъв зор Геоги Дмитриевич е играл по свирката на Сталин и Тито за да насилва българите от пиринско да се пищат македонци? Познаваш ли по-долна пачавра от този "вожд и учител"?!

Много в просто! Тито и Сталин са бобедители, Ние сме победени те се бореха с кафявата чума, НИЕ хранихме тази чума. Какво искаме, кой ни е крив?

Бай Пешо, Явно ти си единственият безгрешен и затова сам си даваш право да наричаш хората с едни хубави епитети. Но този, когото споменаваш е имал други възгледи за света. Той и другите с неговите идеи са виждали света без граници. И за него не е било важно кой как ще се нарича. Не го оправдавам, разбира се. Но той е разбрал грешката си и е опитал да се коригира. Но са му помогнали да не може да го направи. Бъди здрав. Моля те - не ми отговаряй.

Добре, ако я нямаше Титовата федерация , а бяха си останали част от на националистическа Сърбия, какви щяха да са сега? Какви щяха да след 119 г сърбизация. Сега поне не са най-прави сърби. Единственият шанс да са българи е да бяха попаднали в България. Това обаче е пропиляно през Балканската, приоритет , тогава е бил Одрин , Солун, че дори Цариград. Сега само си чешем езиците,като хвърляме на други вината за собствените грешки.

Ами историческата грешка е, че не са оставили македонските чукари на гърците и да поискат от тях да изселят българите в Одринско.