Пеевски заведе съдебен иск в САЩ, настоява да го извадят от "Магнитски"

Липсват каквито и да било доказателства за негови неправомерни действия, както и че до настоящия момент американската администрация също не е предоставила такива доказателства на неговите адвокати, аргументира се депутатът от ДПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бледният момък да разкаже с насълзени очи историята за стария опел

Тоз ако осъди и щатците... Тоз ли е най-устойчивия плевел, ще излезе че и Раунд-ъп не го лови... :)))

Само като му видят снимката, и започват хранителна терапия с останалите пуйки от Денят на благодарността!

След края на делото ще отслабне още.

ми правят си списъци ората. Ското ще почнат да пращат и конска глава.

Най - обичания човек в страната. Народът винаги го избира за депутат. Много го обичат и всички свободни медии в страната и най - вече пропутинските. България няма да се оправи, докато Шиши не стане премиер.

Няма да се учудя да ги осъди. При тея всичко е незаконно.

Стопи се това момче от нерви... Сигурно 100 кила е смъкнал... И защо? Заради някакви мижави милиарди, дето бил откраднал. Че то днес кой не е откраднал милиарди... Който не е могъл и когото не са хванали само... Изобщо някаква дискриминация е това. То ако се разхвърлят на калпак според народонаселението я се връзват по 1000-2000 лева на глава, я не. А то днес с тез пари какво можеш да си купиш? Един опел на старо. Ей, завиждат на успелите млади мъже и това си е. Кофти хора. Все в чуждата паничка гледат. Че открадни и ти миларди бе, ако можеш? Ама няма откъде, а? Те вече свършиха. Да си се сетил навреме.

Най-добре за свинята ще да го изкарат от магнитски и да го вкарат при бай Ставри....

Един от шишовете от Кремълската слугиняшка партия дпс! Нищо не е случайно!

Първо_въобще вярно ли е?!Аз се съмнявам!Ако е вярно значи доста пари ще внесе в бюджета на САЩ и то без смисъл!Аз смятам ,че е партенка!Тролски блъф.

Токайто забеляза Чравената лисися че наближава пещерата където живееше Великата Мечка с малкото мечи Реши да го опуфка с пушката но точно тогава дойде едно сополиво индианче и му предаде заповедта на Пърдящия бил да не го закача

Егати сюжета Чравената лисися беше много гадна и проклета и га пушеха лулата на мира преди да я подаде на коалиционните партньори на вожда я мушкаше у газо си

Не само дбел, а и много нагъл!

Ето и свине отглеждаме.

Мачкай Шиши!

кого ще мачка бе това да не е българската прокуратура най много да му изкарат още кирливи ризи

Нали не му пукаше, защото у нас това "Магнитски" нямало тежест, но е кофти да не можеш да влизаш тук там по държавите и гадното да не те искат изобщо, а още по-гадно е да имаш страшно много пари и да не можеш да ги харчиш, където си поискаш, ето това ще стане с всички български тарикати, накрая ще ни запушат отвсякъде, заради такива като този

Крайно време е някой да осъди кравите. Горд съм че това ще е нашето момче Пеевски

У жопа ра.

надай се куре на пияни жени

Туй добро мУНче?

Тази торба с говна. Но ще го разбере накрая. Адвокатите не си поплюват много. Търсят си такива като шиши. А той си мисли,че е като у България. Краде тук за да му ги вземат американците тъпака.

Пеевски си е говедо. Няма спор по въпроса. Но факта, че държавната администрация на щатите може да откаже да предостави на съда доказателства за престъпление според мен е достатъчен да си направя извод, че в "най-развитата" демокрация има законова"бухалка" за неудобните.

Има и други списъци в Департамента на САЩ ,май се напъва да влезе и в тях. По противно прасе от тоя е може би само Мавъра .

Олигархът който подкрепя Възраждане и ГЕРБ ….

Една свиня се разгрухтя от кочината ДПС.

Чичо ти Сам добре знае от къде идват капиталите на Пеевски. Така че този Дебеланко вдига шум, който не му е от особена полза. Разузнаването на САЩ е е дно от най-добрите в света и там прошка НЯМА.

ми то ясно ама чичо ти Сам е корумпиран и безскруполен също като тоа дебелак и всъщност чичо ти Сам често си затваря очите за престъпници които му вършат услуги в региона на балканите

не знам. Ти знаеш явно по-добре. От къде имаш такъв опит с чичо ти Сам? Моето виждане е, че Пеевски е свързан с руските капитали и от чичо ти Сам прошка няма да има. Както вече и ти знаеш. От опит сигурно.

малко го биха момчетата от КГБ ....

Чичо ти Сам да си е.п.майчина. Пеевски е български гражданин и като такъв НЕ Е ПОДСЪДИМ ПО АМЕРИКАНСКИ ЗАКОНИ. И скапаната ни държава трябва да го подкрепя и защитава а не сляпо да се нагъзва по вятъра.

Той не е подсъдим а санкциониран. Отказват му достъп до САЩ както визически, така и финансово. Това не е присъда

Дебеланко фалира и окраде КТБ! Заграби и фалира още много други бизнеси! Сега чак наглее…

и моята първа приятелка, майка му, свинята Ирена Кръстева е също в списъка, ама за нея нищо не се пише.

Каквото сам си направи, ….

Няма да те извадят от списъка, но сме с теб Пеевски. Поне докато съм флавен прок ще те защитаваме.

Дръж се Пеевски. От ДПС и приятелите ни от ГЕРП сме с теб. Тролите във форума също са с теб.

Гнусно КОПЕЛЕ, мястото ти е в Затвора.....ДЕБЕЛА СВИНЯ

Това не знам доколко е умно. Засега 100% от олигарсите, които са завели подобни дела, са ги загубили. Когато американските служби почнат да вадят доказателство след доказателство, не е много готино за самия олигарх.

Ако както казват списъка е бил подхвърлен от Кирчо и Прокофиев с цел да си правят подмяната, може и да го изкарат. Разбира се, след като видях че Кирчо вече не и върши работа.

Американците скоро ще му присвоят парите които е откраднал, изнесъл и пере от българският народ, този шопар няма кой да го остави ще стане пак като с Василев,сокола ще трябва да сменя пералнята периодично нали той разпределя порциите

Колко трябва да си крал за да те Осъди Американския Президент , и колко още трябва да си крал за да съдиш Американския Президент ? До сега има само един такъв човек - Пабло Ескобар от Колумбия . Пабло Ескобар е свършил с пръснат Череп от Агенти на ЦРУ .

Прасчо пак изгрухтя

Страхуват ли те тея лоши американци, Дебелянчо :)

В Дубай малко го биха прасето Делян Мамин, още му трябва !!!

Пеевски е невинен. Просто американците завиждат, че един млад, красив и добре сложен мъж може да бъде супер успешен и извън пределите на САЩ и с много работа, талант и упоритост на млади години да стане почти милиардер.

Много завиждат, особено като цепят Фикрет анално и той мучи и се гъне от радост.

До сега няма изваден от този списък в който се добавят само доказани престъпници като свинята Пеевски. Това е поредната шумотевица около този престъпник. Никой няма да си губи времето с него, мача вече е свирен, но очаквам в списъка да бъде добавен и тулупа Баце.

А след него и Киро Канадеца

Това да не ти е Гешев?

Хаха да САЩ не ти е българския съд. Айде у лево свинчо

ПАК НАДДАЛА,КОЛЕДА НАБЛИЖАВА ХАХАХАХАХА

хахха Ахахаха хаха успех