Пеевски откри заседанието на Централния съвет на ДПС, посрещнаха го с аплодисменти

Ахмед Доган не се появи в началото на заседанието, макар присъствието му да бе предварително обявено

Обратно в новината

Коментари - Пеевски откри заседанието на Централния съвет на ДПС, посрещнаха го с аплодисменти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамин убавец! Как да не го аплодираш. С кеф да следваш такъв харизматичен лидер.

Конгрес на комунистическото турско дпс. По тоталитарна партия от тази надали има досущ като техния почетен агент от ДС.

Живков чете новините и скача от кеф,учениците му го надминава.Евалла. Въпроса ми е това края на началото или началото на края.Пълен фарс.

като чета заглавието все едно чета сводка за XII конгрес на БКП нема таква пародия! от 30+ години насам нищо не се е изменило.

Ако СДС-Шайката не беше изкормила държавата и разрушила държавността ,и бяхме държава като държава с добре работещи институции,като прокуратура, съд, полиция, ДАНС, а не преджобена и пропаднала англо- краварска колония,такива субекти като Ши Шо щяха да бъдат посрещани с аплодисменти от питомниците на Бай Ставри ,живеещи на бул."Скобелев " и ул. "Майор Векилски"

СДС не е съществувало. Това бяха същите комунисти, но се преориентираха веднага , като започна да духа вятъра от запад.

Евала, най после ДПС ще бъде ликвидирано. Можете да видите, че каквото е взел пеефски го е ликвидирал - Булгартабак, Лафка, КТБ, Техномаркет, Булсатком и т.н.

Честно да си кажа на мен Доган ми е по-симпатичен. Като се замисля май всеки ми е по-симпатичен.

Стокхолмски синдром?

кат го гледам едно към едно със Собакеевич от Мъртви души , и толкова ящен ама на пари :)))

еректоратът му може и да ръкопляска ли?

Валла, разочарован съм! Великото Събрание трябваше да започне с дуа (молитва), изпята от Главния мюфтия.. Да има благословията на Аллах! Тъй като това не беше направено, особен успех няма да има!

нали камерите не са били включени през цялото време.

Пеевски ще лансира помаците вместо турците, където може, естествено! Нека турците да се замислят, а не тъпо и покорно да удрят челата в килимчето... Ако така върви с този открито проамерикански курс и отдръпване от Турция, Ердоган скоро ще спретне нова турска партия в България или ще съживи финансово някоя заспала такава...

Някой помни ли мечето Ръкспин ... Елби открива заседанието на О.Ч.З. Туигъл се крие от журалистите ...

Малиии, как га влиза др. Тодор Живков! Що се скри Доган от медиите??? ИМА ЗАЩО!

Като цяло, нямам абсолютно никаква ненавист към отрудените турци и помаци в България, въпреки че се дразня от това че считат за родина Турция а живеят в България и не очаквам никаква саможертва от тях за България. Ненавист изпитвам към тези обслужващи турските интереси и олигархията. ДПС откровено се превърна от етническа в партия на олигархията и турските интереси и отрудените турци и помаци, трябва да са наясно, че в никакъв случай няма да защитят техните интереси !

Дали ще обсъдят купуването на Лукойл на безценица. Това е задача N 1 за Шиши.

"На първия ред седнаха Филиз Хюсменова, Рамадан Аталай, Илхан Кючюк, Хасан Азис и Янко Янков" На Янко Янков осигуриха ли преводач или на гяурите не се полага?

Той нещо беше отсвирен..ама пак се пръкна...

Ааа, той бай Янко разбира турски...не се заблуждавай..

Еничаря умира от страх. Някаква тъпа мутра се върти около него. Все едно това ще му помогне. В Дубай руснаците го посраха от бой. От тогава свали килограмите свинята. Сигурно са и и клатили. Нищо чудно да има и видео.

и аз мислех че орките го биха... ама май като гледам от руски гъзолизцуи... станаха първи евроатлантици... та май е бил "консултиран" от запада....

Този Еничар е като в менгеме: отхедната страна Сарафа, от другата Черепа...всеки по своя начинпго плаши и чака команда "Дръж!" от "Козяк"! Ама Шиши изпълнява козяшките команди за зло на България и отлага линча си... А пък отдалече зорко го наблюдават под прицел руснаците...

да не значо Делян Пеевски Скупщина?

на страшния съд...

Липсва ми Хасан Адемов и Данчо ментата.

На кочината и трябва прасе .

На тая престъпна секта.

Олеле, на тая свиня проста какво и ръкопляскат?

Радват се че идва скоро Коледа.

Тва не е партия. Това е секта.

Организирана престъпна група.

КЛОН НА ОСМАНСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ .... СИВИТЕ ВЪЛЦИ

ама ДПС са руска партия ... недолюбвана в Ердогания.... за тв аимаше оопити да се превчеме или отцепи османлийска група поне два пъти - неуспешно и мимолетно... редиците бяха яко стягани...

Ама агитират на турски, елетората им е от турция, майчиният им език е турски.

Е с какво да го посрещнат? Доган що го посрещат с аплодисменти? Боко що го посрещат с аплодисменти? Бай Тошо що го аплодираха? Ким Чен Ун що си чупят ръцете да го аплодират? И фелацио ще им правят ако се наложи. КАто в "Маргарит и Маргарита" - как се връзват връзки на началник. "А сега познайте колко връзки съм вързал по този начин за да стигна до тук......" та и тука е така. Винаги е било така. От римско овреме още,.....от как свят светува.....

поне една холограма да бяха направили на сокола, за по-достоверен преход !

Пеевски бе посрещнат от партийците с ръкопляскане. При влизането му всички станаха прави. Те така с ръкопляскания посрещаха и Местан и Карадайь,а след като почетния "падишах",извинете Председател Доган ги изрита , вече им забравиха и имената.

Великите сили са определили че България ще се управлява от ДпС. Така че, след като г-н Пеевски оглави ДпС, то той ще владее всичко тука и ще решава всички проблеми според собствените си разбирания. Това обяснява и големия интерес към него!

Ами те с Пеевски в редиците "тежат" най-много в политическото пространство.

Вервате ли, че пеевски е толков аумен и богат, персонално? Да, наегово име са води много, но дали е той чорбаджията или е подставено лице, фигура, удобна за манипулиране? Аз лично мнооого се съмнявам този шопар да е толкова умен!

Г-на на снимката преди години беше доста пълен, дори дебел Злите езици говорят че е бил "консултиран" в Дубай от правилните хора на правилните служби. Тогава мислех че са руснаците - заради далавера във връзка със строителството на Турски поток у нас Изчезна за близо година, възстановявайки се от боя. След няколко месеца изяви спрямо линията която следва е ясно - ЦЪРЪУ-то е било влязъл е в "правия път" Няма нищо случайно Гарантирано му е бъдещето, но на нас, обикновените - не.

американците плащат по добре от руснаците... или са фанали агите за топките с нещо...

Генов, къде си, Генов? Да викнеш, да за питаш "К О Й!!!" Къде умни и красиви да му пригласят?!?

Посолството не го интересува кой е на власт стига да спазва точно нарежданията. А Шиши ще лиже на запад, както е лизал на изток. За него няма разлика, даже сега сигурно му е по-весело.

двойникът му е лошо , вие не вервате !

Ей, неуморен е наш Дебеланчо!?

смех през сълзи.

Със закона Магнитски Посолството овладя 2 партии - ГЕРБ и ДПС. ПП/ДБ са ясни. Ха сега кажете кой управлява България?

като се срещал с важни и доверени политици в двореца Версай, обичал да ходи по голяма нужда директно пред тях (истина е). Та сега в двореца Сарай, на Пеевски му трябва една коронка (т.е. чалма) на свинското теме, както и един стол с дупка отдолу, за да е подобаваща картинката. Въпреки, че прасетата могат и без дупка - директно на стола.

ДПС посрещат Свиня с Аплодисменти ! Ега ти Домуза ! Незаконна Антиконституционна Партия ДПС си прави Пленум в България ! До кога ще търпим ДПС - Турска партия !

Мамицата ви анадолска.

г-н Пеевски е определен да управлява България преди повече от 15 години и ще управлява идните десетилетия. Така се създава стабилно и яснота, което искат всички нормални хора.

Под нормални хора разбираш фесове и дебили :)))

сигурно вече са го резнали

До не отдавна името Пеевски беше мръсна дума, а сега е на всякъде !!! Това ли беше ,,промяната,, или наглата подмяна....

Тоя като бей седи сам на масата и всички вперили поглед към него, като зомбирани. Ще го видим какво ще сътвори!

Е ми в Булгаристан какъв да бъде, БЕЙ разбира се свикнали сме 500 години :)))

Такива като този субект,предадоха Левски...!!!!!

Фесовуте и еничарите се събраха!

ще изчезне

ДПС най-после изпълни със смисъл името си. Доган Пеевски и Сие... С радост очаквам чеченците отново да поставят на диета шиши...

ПУМПАЛ Ако пред вас са Левски, Ботев, Караджата, Хаджи Димитър, Раковски и всички Българи дали децата си, живота си, семействата си за Свободата и Независимостта на България - вие, днешни (според мен малки човечета), имайки превдвид споменатите Велики синове на България - пак ли така настървено щяхте да прокарвате чуждите идеи, на господарите си, не мислейки, че и вие сте българи, че и вие имате деца, които също ще имат деца!? Има ли значение за вас, какво име ще оставите на децата си - на подлост и предателство, на слуги и подлоги или на достойни напследници на Велики Българи? Искате ли България да възвърне величието си???? Какво правите вие и какво правим всички ние за това????

Свободата ли ни е по-важна или цената на бензина?

каква е тая гротеска?

снощи да се яви пред агитките