Паяците вдигат по 200 коли на ден в София

Автомобил е натрупал задължение за разходи по принудително преместване и такса за отговорно пазене в размер на 68 230 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафия

Държава която преобразува държавните активи към частни фирми и изгражда бирнически структури е пред фалит и затриване-справка османска империя. Тол полицията, е следващият елемент от пъзела, който ще съсипе нашата държава!!!

200x60=12 000 лв на ден. не е ли малко за многомилионна София?

Тези са за съд, мога да им покажа 500 които никога не ги пипат. Те си избират на кой да вземат парите.

Дебилите от транспортната комисия на СО с радост разчертаха /по искане на населението както се изразиха видни представители на общината/локалното платно на бул.Пенчо Славейков посока бул.Витоша.От една страна се опитват да излязат колите от улица Здраве , а от друга от бул.Пенчо Славейков се опитват да влязат по улица Здраве където се намират моргата и Майчин дом.Изобзо много идиоти ,много чиновници и всякакви мислители.В държавата Германия вдигането на МПС е недопустимо тъй като е ограничаване правото на собственост.Наистина глобите са големи но тук по преценка на някакъв молаграмотен служител могат да ти вдигнат колата.Върховния административен съд обяви и синя и зелена зона за незаконни , но в тази територия никои на спазва законите и съдебните решения.Остана да се разчертаят като зелена зона и под моста на бул.Пенчо Славейков.Тези не се наядоха.Да не говорим , че от наколко дни улица Здраве беше направено двупосочна въпреки , че има само една лента за движение.Много идиот ,много нещо.Крайно време е селяните да си ходят по родните места а не да управляват града държава.

ЦГМ са корумпирани! Елате и вижте как се паркира на булеварда пред Токуда! Върху велоалеята и след знак забранено спиране и паркиране. Всекидневно поне по 20 коли има неправилно паркирали. ПАЯК НЕ ИДВА! Явно си плащат за безхаберието.

За Центъра за Градска Дебилност няма какво повече да коментирам. Искам да попитам общинарите по какъв начин общината ще се погрижи за разни таралясници, които са паркирани неправилно или във все още малкото останали необхванати от зоните квартали? В градинката пред блока има 2 такива бандури, които си стоят там от години и единствената им функция е да се ползват от наркомани и бездомни от квартала. Около тях е такава смрад, щото си вършат и физиологичните нужди там.

Сериозно? Две таратайки стоят пред блока ви от години и някакви клошари и наркомани си пикаят и серат и всичко ви смърди и вие не сте се погрижили толкова време и го търпите това? Ами поне да ги бяхте запалили да изгорят та да не могат да се ползват повече.

Tова би било престъпление и е за прокурор. Правилният начин е чрез сигнали до органите.

НАРЕДБА за организация на движението на територията на Столична община Чл. 118. За осигуряване на безопасността на движението по пътищата и за преустановяване на административните нарушения могат да се прилагат следните принудителни административни мерки: 1. преместване на паркирано пътно превозно средство без знанието на неговия собственик или на упълномощеният от него водач, когато превозното средство е паркирано правилно, но обстоятелствата налагат неговото преместване; за новото местоположение на превозното средство се уведомява районното полицейско управление, а разходите, направени във връзка с преместването на превозното средство, са за сметка на лицето или организацията, поискала преместването; 2. преместване на паркирано пътно превозно средство без знанието на неговия собственик или на упълномощеният от него водач, когато превозното средство е паркирано в нарушение на правилата за движение на места, обозначени с неподвижен пътен знак, предупреждаващ за принудително преместване на паркирано превозно средство, както и когато създава опасност или прави невъзможно преминаването на другите участници в движението, както и в случаите когато е паркирано неправомерно на специално обозначено място, предназначено за паркиране на ППС превозващи хора с увреждания. Длъжностните лица от службите за контрол по тази наредба уведомяват районното полицейско управление, от територията на което е преместен автомобилът, за новото местоположение на превозното средство. Разходите, направени във връзка с преместването на превозното средство са за сметка на собственика на превозното средство, което може да бъде задържано до заплащане на тези разходи, като в този случай на нарушителя се съставя акт за установяване на административно нарушение или се издава фиш, а таксата за отговорното пазене на преместения автомобил се начислява от момента на уведомяването на районното полицейско управление. И така, както се вижда, хипотезите на преместване на автомобил са твърде ограничени. Мръсниците откровено нарушават наредбата, като преместват всички неправилно паркирали коли. Лекът за това е следният: няколко адвокати, които нямат особено много друга работа, канализират обжалване на тези мерки, като по всяко от делата съдът ще им присъди и хонорар (за сметка на фирмата, която е репатрирала автомобила). Когато заради така присъдените разноски за тази фирма стане вече неизгодно неправомерно да вдига автомобилите, тогава ще престанат. Доста е просто и ще стане съвсем скоро това - предвид все повече разширяващата се зона в София.

Аз ги смелям от бой тия селяци от ЦГМ и ми знаят вече колата и не смеят да скобят, нито да идват с паяк. Намирам ги къде живеят после и ги сцепвам. Знаят ме и не припарват!

Освен лоша си и тъпа мутра...

ЗА?!?!....

Цитат :Обособяването им струва над 2,3 млн. лв. Тази боя и нанасянето на асфалта златни ли си , за да са дадени толкова пари ?

200 коли по 50 лева = 10000 лева на ден по 30 дни =300 000 лева месечно без рушветите и кражбите. Кой ви казва, че има друг мотив за далаверата Център за градска мобилност. А ако се прибави и това, което се укрива сумата ще нарасне до милион на месец. Е, някой хора, преди време, по време на големия ентусиазъм, се радваха, че ще има капитализъм и измислиха идиотщината, че не ни трябва производство, а услуги. Е, това с паяка е услуга и е особено печелившо, но.... само за няколко, а останалите са на загуба. Както и самия капитализъм, който се оказа не особено справедлив!

Е какво по-добро от капитализма можеш да предложиш? Образоваш се, развиваш се, печелиш пари, харчиш..... Какъв е проблемът?

Колко от печелившите са образовани? Нещо не си в час? Не е нужно да си образован, а да имаш гръб - да ти дават обществени поръчки, да те прикриват, когато открият престъпления при извършването на дейността... Ако образованите в България печелеха нямаше да бъдат прогонени над 3 милиона и България нямаше да е най-бедната държава... А за останалите подробности, които не ги знаеш и няма да ги научиш защото ти липсва образование - няма време да пиша!

Повечето отиват навън да мият чинии и кенефи. Специалистите са не повече от 10%. А и аз не говоря за обществени поръчки, а за нормалния човек. Мен обществени поръчки не ме интересуват.

София придоби вид на тотално гето, все повече хора разбират това. Нищо не бе направено да бъдат отстранени стари автомобили от трафика без екологичен стандат Е5 и Е6. Идиотията в това отношение продължава с обявяване за платено паркиране на възлови булеварди - например бул. Т. Александров при Булбанк.

Всеизвестна истина е, че ако се тръгне по пътя на парите, обикновено се стига до факта, че собствениците на автомобили Е5 и Е6 обикновено са част или пък са съпричастни към дейността на някоя организирана престъпна група. Ако се разровят тези осбственици Гешов ще има много работа....

ЦГМ е една престъпна група, която паразитира на гърба на столичани. И общината не е закупила паяци за да се справи с неправилното паркиране а да облекчи рекета. Защото според ЦГМ единственото неправилно паркиране е да си паркирал в зона без да платиш. Иначе може да си паркираш на забранено място както си искаш и паяк няма да те доближи дори

По добре не паркирай където не трябва, това е град бе, не е село!

Никъде по света не те вдига паяк, като си спрял на място маркирано за спиране и не си платил, получаваш ши фиш за глоба + цената за паркирането... Само тука рекетьорите вдигат от места за паркиране...

Защото бай Ганьо няма да плати фиша! Иди после го търси в селото му, където е регистриран таралясникът му!

Два пъти са се пробвали да ми я дигат, ама имаха лошия шанс да се върна преди да тръгнат. Та трябваше двойна работа да правят и както са я дигнали да я връщат за много бързо време, иначе щех да им изпочупя паяка.

Ще счупиш и ще ходиш по дела, накрая и ще си платиш. Явно имаш много свободно време и малко акъл.