Пътуването на германската делегация на КОП27 е довело до отделянето на 308 млн. т въглероден диоксид

Eмисиите са били произведени от полетите, извършени в контекста на участието в конференцията, включително пристиганията и заминаванията на министри и служители

Обратно в новината

Коментари - Пътуването на германската делегация на КОП27 е довело до отделянето на 308 млн. т въглероден диоксид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейк. Не са посочени нито броя полети, нито продължителността им, нито с какви машини са направени, за да може реално да се стигне до конкретна макар и приблизителна сума за изразходеното количство гориво, съответно со2 при изгарянето му.

смотльоооо... то това министерството го твърди не опозицията.. сами са си сметнали емисиите демек.

А, дишането на германците по света и у нас до колко тона въглероден "диоксид" е довело? Питам за едни приятели.

Не се карайте и двамата сте тъпаци. Помагайте си.

Не е нужно да се посочват калкулации. Факт е, че една сурия копои от цял свят са се изсипали със самолети да ядат и да пият в луксозни хотели и да си прочетат глупавите речи. Да не говориме за лукса на самолетите, хотелите и т.н. още колко разхищение е имало от към енергия и ресурси. Можело е да си поговорят с видеовръзка, ама нали трябва да напълнят дебелите гъзове с деликатеси.

Според тебе с какъв самолет е летял изкуфелия Байдън и целият му антураж плюс придружаващи изтребители? С Чесна сигурно. Предполагам и лимузините са превозвали със самолети. И целия цирк е да измъца нещо за 5 минути.

E как пътуването на една делегация ще доведе до отделяне на 300 МИЛИОНА ТОНА СО2?? Няма как да стане. Джурналята тия милиони тонове ги нямат за нищо, ама те толкова си могат. Нямат никаква обща култура в областта на естествените или точните науки. Продукти на съвременното образование.

Колко вреден диоксид срещу клетият български народ отделиха снощи умнокрасивите гей глутници на Емили,Гошо,Ицо наркомана Парапета,Кокоран,Бойкиев,Прокопи и Черепа след като осраха и опикаха жълтите павета ,искайки си пак мадуровките на мафията ,задкулисието и статуквото на ПППП и ДБ??

308 милиона тона въглеродни емисии????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? За да отделиш "произведеш" 308 млн. тона каквото и да е не само емисии трябва да използваш минимум 308 млн тона "материал". Ебати лъжите. Западните сатанисти деградираха тотално.

Тъкмо ще има с какво да дишат растенията. Намаляване на СО² ще доведе до умиране на растенията.

Природозащитник в частен самолет

Вие осъзнавате ли се какво са 308 милиона тона??????? Тая делегация, ако всеки един човек в нея, беше пътувал самостоятелно със самолет, пак не могат а изгорят 308 милиона тона гориво, та кво говорим за емисии

''"Федералното правителство произведе такова количество въглероден диоксид само с полетите до климатичната конференция, че средностатистическият германец би могъл да шофира колата си в продължение на 150 години", каза Котар пред ДПА. " Да бяха само те а като се види колко се бяха насъбрали на поредната софра на мислещия му става ясно за какви шарани вземат хората властващите в ЕС

Сигурно она бавно развиващото се шведче, ги е смятало

В борбата си за мир ще избият населението до последният човек!

След "Пандемията" , Война в Украйна , ...Веднага ...Енергийна криза,...сега Климатична Криза ...ВСИЧКИТЕ тези кризи САМО за две-три години и ЦЕНИТЕ на ВСИЧКО до Небесата,....като обаче ЗА СЕГА,... нищо... не "Крещят" чрез Надупените си медии и Политици за ПАРИ ...тоест леко "Затишие"... със Луда Крава , Птичи Грип , Свински Грип , Ебола, Спин ...Озонови дупки , Топенето на Северният полюс и още милион бля,бля,бля ...Измами за да въведът Новият Световен Ред и вървят по плана за "ПЪЛНОТО ЗАНУЛЯВАНЕ на ВСИЧКО и НОВ,... РЕСТАРТ" !! Това, правят в момента...Сатанистите от Давос ;)

Алоу, ДИР вие нaясно ли сте какво значи 308 милиона тона въглеродни емисии?Да ви имам образованието или преводача.

Четем "308 млн. т въглеродни емисии" и "средностатистическият германец би могъл да шофира колата си в продължение на 150 години" И сега да посмятаме... 308 000 000 000 кг. въглеродни емисии / (150 * 365 ) = 54 750 kg. въглеродни емисии на ден! Няма толкова малоумна пропаганда!

А имаш ли поне бегла представа 308 млн. т. какво количество е?

Най-страшна е кризата на ума, има пандемия на глупостта

А дишането отзад?

Холандският пудел е невинен! Немският стопанин, обаче….

Всички тези срещи са явно за похапване на черен хайвер, пиене на шампанско и платена любов. Както и за задкулисни разговори и лобиране в полза на определени компании, договорки за далавери на правитеслтвено ниво и прочие. В ерата на интернет не виждам защо не могат да се правят видео конферентни връзки и да се обсъждат нещата онлайн.

Това е също сапунен балон като демокрацията. Отишли са да плюскат, да др..скат и да си почешат езиците.

Хайде, от утре всички самолети. - на батерии. Да сме ЕКО е доста ДАЛЕКО!

полет със самолет отделя 250кг на пътник на час средно CO2 308000000 тона се равнява на 1.2 милиарда човекочаса в полет ако делегацията е 30 души, то са летели всеки по 40 милиона часа това за да си представите каква чутовна глупост е преведена в заглавието за сравнение средно автомобил отделя 120кг CO2 на 1000 км което не е кой знае колко повече демек пълен булшит е да се твърди, че полет със самолет отделя много CO2

Тези 3 работи ...:)