Пациентка с отрицателен тест за коронавурас беше поставена под карантина

Резултатът бил "нечист" - тоест съмнителен, и макар PCR-ът също да не потвърдил COVID-19, заради тромавата система жената 6 дни била в изолация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова народ ги изкараха ''заразени'' за да угодят на ментора си, да понапълнят болниците с хремави и ако успеят да се преборят с ''протокола на лечение'' да се приберът живи по домовете си че поредния случай вече както се вижда не прави впечатление ама отново се прилага прехвърляне на вината един на друг все държавни хрантутници..

Е светът, който ни натресе боко тиквата. Трудно ще се отървем от него.

Какви простотии чета тук! Някаква недоспала мед сестра (защото работи поне нс две места) е объркала теста. Абе хора, при над един милион тестове - разбира се, че има и грешки! Нима вие сте абсолютно безгрешни???

Нима има изненадани?

не е единствена. И в други болници е така,но не е стигнало до медиите.

Отврътителни кресливи журналя!Това не е никаква "новина"а дребен инцидент от който се опитвате да правите сензация за да оправдаване грешните си пари на гърба на обществото!!!

Какво сега - бъбреци или ковид? Или бъбреци от дълъг ковид? Най вероятно последното при което антигенните тестове с мижавата си точност от 40% фалшиво негативни са ядни. Карантина!!

Има го и обратното безумие. Класната на сина ми се обади, че негов съученик е с положителен тест и целият клас ще са под карантина. До тук добре. Аз, като съвестен гражданин, се обаждам на личната ни лекарка и питам каква е процедурата. Обясни ми, че синът ми е под карантина, т.е. не трябва да прекрачва прага. Следващият ми въпрос, логично, е аз дали съм под карантина. Ми, не! Длъжна съм да си ходя на работа... С личната се отказахме да коментираме, а аз си взех отпуск.

Карантина и изолация са различни неща. Карантина е - здрав човек, който вероятно се е срещал със заболяването и седи у дома за да се види дали ще се разболее в рамките на инкубационният период. Не може да се карантинират контактните на карантинираните, това е безумие.

Мъжът на сестрата на жена ми (все забравям как в правилно да се нарече) работи в немска фирма. И през есента собсвеникът им подарил ваучери да отидат и си направят тестове и го освободил по-рано от работа. Две мацки обаче не отишли да се тестват - въпреки което получили SMS-ки че са заразени.

За информация - мъжът на сестрата на жена Ви се нарича баджанак. Думата се използва и в друг смисъл, но това се учи в следващия семестър ;)

"Объркването станало, след като медицинска сестра подала грешна информация, " Още колко грешки ще излязат и колко хора ще се окажат убити с фалшива коронавирусна диагноза за да се лапат 1200-те лева на тиkвоча.

Да

Демокрационни чеда сър!!!

Питам. Колко такива медицински сестри са подали невярна информация в системата? Разбира се, има и други болести, които дават подобни симптоми!

Правиш някаква грешка. Със "симптоми" се занимават докторите. На сестри и лаборантки работата не е да се занимават със симптоми, а да препишат "positive" или "negative", което няма как да се сбърка освен ако го правиш нарочно защото са ти обещали част от 1200-те лева.

"Ангелов обърна плочата: COVID-19 не е особено опасно инфекция, никога не сме действали така" (1:34:00 ->) в тубата:: Министър Ангелов обърна плочата?

следващият път очакваме да заколят някой, защото стъпил на "митото" от някоя санитарка, няма нищо по важно/главно от санитарка със стирка

Коронавурас? WTF?!

Споко! Това е джурналистическа болест на неграмотността.

Подобен случай с мен на Кулата. На 18 април в 11.00 часа отивам служебно в Гърция да товаря врати. На излизане им казвам, че съм с ваксина и ме пускат. На връщане э 14.00 часа – тоест след три часа на българската граница ме слагат в карантина за 10 дни. Направих спешен PCR тест го пратих в РЗИ Благоевград за да ми снемат карантината. Или по- точно „хвърлих 100лева на вятъра“

Честно, ако това се случи на жена ми, тази тъпа фелдфебелка ще виси като Еленско филе на дувар!

Тестът за коронавирус задължителен ли е при постъпване в болница?

Да, PCR или антигенен са задължителни при постъпване в болница ,за да знаят в кое отделение да те сложат. Проблемът е ,че в момента всички други болести се игнорират и се пишат Ковид. Братовчед ми едвам не го убиха в болницата ,защото беше с висока температура и директно го писаха Ковид ,а той беше с Малария (завърнал се от мисия на ООН в Судан).

Е това изби рибата - и после ми излизат по телевизията да се обясняват какви са експерти и какво препоръчват...много здраве на брат ти, пожелавам му от все сърце

Ебаси тъпоъгълниците!!!!

Наистина сме пример

част от обявените бройки на заразени и карантинирани, са случаи точно като на тази жена. Отрицателни тестове се броят като съмнителни и бройката на заразени си върви нагоре, и нагоре....

Поредното Ковид безумие