17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяните са били невероятни късметлии. Да се намери лекар, който да практикува в селото, а не да идва веднъж на две седмици, за час... Нищо, сега ще оценят прелестите, за всяко нещо да трябва да ходят до близкия град. Браво на полицията, че все пак са намерили нападателите! Интересно само, дали са намерили и откраднатото? И какво ще направят от тук нататък прокурора и съдията? Пациентите от селото, ако имат грам мозък, ще заведат граждански дела срещу извършителите и ще поискат изселването им.

Задържан за 72 часа и сигурно ще го пуснат спокойно да пребива и краде хората.

Тия здравни смехории обслужват само неосигурените и ядат бой. Напаво закривай и кой как знае, с билки, с врачки, с шамани, както и с празнични пожелания -към независимост.

"Организаторът е на 24 години, криминално проявен, семеен, с две деца." - по бързата процедура - доживот. Но е крайно време да върнат ако не смъртното наказание, то поне работните колонии - да си изкарват разходите.

Територията.

Да си вземе личен лекар! Защо сам си прави диагнозата - първо инсулт, после - епилептик. Да си взима телка, както го е давал - срещу кеш и гривни.

След инсулта този лекар едва ли ще продължи да практикува,а заради тази случка трудно ще се намери балама да го замести.Това,което следва,е no doctors за това селище.

Човекът си е написал - няма да работя! Дали има болнични или изобщо личен лекар и плаща здравни осигуровки, как да знам.

чудя се на всички българи, онези мургавите не ги слагам в това число! Роптаем, шегуваме се с мрачен хумор, но никой не попита "И сега какво? Какво да направим?"

Заслужаваме си съдбата на прост, злобен, ограничен и нещастен народ. Много неща съм видял в тази страна и хубави и лоши и мога да ви кажа, че положението е изключително, изключително лошо. Виновни сме си ние самите и никой друг.

Лекарите не трябва да ходят с джобни. Опасно е.

И не забравяй, като се разболееш, пий гроздомицин и не ходи на лекар, че да не му наливаш джобни!

Такива кат теб само мърсят земята, грешка на природата. Лекувай се, отрепко.

О, ти пък чистиш земята с клетви... Психоаналитик ли си , акушер или врачка?

Посегателство над лекар или учител, трябва да се тълкува от закона като посегателство над държавата. Отговорността и задълженията на тези две съсловия към обществото е голяма и неизмерима с отговорността на останалите хора.

Цигани, мигранти...накрая на някой му писва и взима пълнителите, а после го дават по новините... Скоро ще стане много лошо, но не само за нас!

Т.НАР. "ДЪРЖАВА" ще толерира МАНГАЛИТЕ??? Това не са хора, а ЗЛОУМИШЛЕНИ животни!

Корекция - злоумишлено животно няма. Животните нападат от страх или глад.

да не обиждаме животните, мангалите са по-долни същества

За нещастие този доктор не е имал Валтер като пловдивският доктор:(

Нападателите може би са от тъмно сините българи.

Че са сини, сини са ,но не са българи,не са.Това са любимите питомци на евро-нео-либералисти ,демократите, соросоидите,както на БХК,"Америка за България","Затворено общество",всичките обединени от своята антибългарска същност

И за какво му е на доктора кола, като живее на село?

А на теб за какво ти е главата, като нямаш нищо в нея? А, да, ползваш я за перископ, ако знаеш какво е това!

В селото са в паника, ех робско племе, тъп матр’ял, мучат като добитък вместо да линчуват нападателите

Взе ми репликата!

А не си ли мислил че селото са предимно пенсионери? Що ти ме ходиш да раздадеш правосъдие, като си толкова велик?

А ти си един жалък долен боклук.

Не стига, че ги лекува, боклуците, в това затънтено място, ами и посегнали да го ограбят. Как няма да получи инсулт! На тази жестококост, следва да им остави населеното място, последна дупка в Галактиката, без лекар. И въобще всички лекари трябва да си преосмислят достойнството и да заебат тия боклуци, които си въобразяват, че някой им е длъжен за каквото и да е! Да си ебават майката и да мрат, щом са толкова жестоки. На такива трябва да се отказва леченние. А ако съдът ги остави на свобода, самият съд трябва да бъде оставен без лекарска помощ. Общество, което не зачита лекарите си- не ги заслужава. Понеже отношението на обществото е безлично, лекарите трябва сами да заслужат уважението си като "пречукат" пациентите си с жестоки тарифи. Явно няма друг начин за българския мъж, който ограбва и бие лекарите.

Оня доктор от Пловдив затова ги гръмна в гаража а сега пък го съдят що за власт има тук Боко оставка веднага

оня от пловдив е излязал и умишлено с Незаконно оръжие в гръб убил . После се крил и карал други да лъжесвидетелстват. та дано такъв пак да те срещне като минаваш на 10 м от негова собственост.

да се намеси Премиера и Президента ! Чакаме ! Не е нормално това. Единствен лекар с десетилетие лекувал от дете убиеца си ! Алоооо, властта !!!!!!

Но си забравил великана Каракачанов.

Евтаназията е много практично решение за такива случаи.

Вместо да ги задържат за 72 часа, трябва да ги разстрелят до 72 часа. Това не е посегателство само върху лекаря, а и посегатество върху пациентите му. За опит за масово убийство ще им е точно по мярка.

Българите също крадът яко и убиват! Няма цигани,турци, германци всички на равно пред закона! Вземи пример от Западните общества!

Недей да съдиш циганите само заради цвета на кожата! Ако един циганин открадне нещо- усади го кражбата. Ако един българин открадне нещо - усади за кражбата, а не че е българин!

научи се на правопис..Осъждам!!!

Пенчо,бре, трябва да "УсАдят" този, който ти е дал свидетелство за осми клас! Не ти ли стига да четеш новините, та трябва и да " пишеш"?

а тоя боклук сигански защо е осъдил лекаря? как той може да осъжда когото си поиска, а аз не мога... да, ще ги съдя по цвета на кожата, защото съм учил статистика - 99% са престъпници

Пенчо бре, чети! Пенчо не чете! Пенчо, бре, учи! Пенчо пак не ще! И му личи... Неграмотник!!!

сигурно си циганин,ок,ама повечето измет е при вас,то всеки ден ужаси...

Смъртно наказание. Никакви условни, ефективни и на гърба на дънакоплатеца

Може да крадеш САМО от араби,- сирийци, турци или китайци. НЕ може да крадеш от всеки срещнат. Тия които се наричат- Анархисти са всъщност-1) Ислямски шпиони, които искат да създадат Безредици в България и да завземат България,, или 2) Предатели, които са се еббали с ислямисти , турци и цигани, и 3) хора заблудени от Ислямската пропаганда за създаване на безредици. ПОследната група е най- малка. Ако някой Ислямист вдига шум с аларми в Ямбол, трябва да му Запалят Колата или да я Потрошат и да утрепят ислямиста. Братя Галеви и Ценко Чоков били Ислямски Шпиони с турски паспорти.

Никое добро не остава ненаказано в булгаристан.

Хубава държава, прекрасен народ!

малка корекция: циганите не са народ

Същото щеше да сполети и пловдивския лекар, ако не беше застрелял онова човекоподобно.

а изрод...пациентите не посягат на лекуващите ги.

турско ,комунистическо,сиганско .чакам с нетърпение марсианското ,ама надали .

Това е България на Боко сега пак гласувайте за тая шайка

Да не са сигани...просто питам...

как ше са сигани, роми са.

горкия доктор,това за благодарност тези ппимати искат само пари на готово ,дали ще обипят чуждя реколта,дали ще ограбвят лекар ,пенсионер ,овчар няма значение.. цигани Дир ,напаст..най-строго наказание и само да ме изтриете..!!! щато не се трае вече

Българите също крадът яко и убиват! Няма цигани,турци, германци всички на равно пред закона! Вземи пример от Западните общества!

ужасно сигурно е че са цигани...това са примати и само да ме изтриете дир

а лекарите осакатяват всяка секунда по един пациент! и кво? джйурналята мълчат!

Прасето и престъпник Борисов и оня корумпираният с апартаментите съсипаха държавата!

Дрън дрън.

Какво дрън дрън, беше ли мутра в СИК? Бившата му сдоби ли се с банка? Борисов уреди ли всички плащания в държавата да минават през нея докато беше главсек? Така натрупаха набързо капитал, а сега продължават да крадат, което е най-странното

На Бойко държавата..........

Безнаказаността и тоталната некадърност на управниците в последните десетине години ни доведе до тая пълна изродия! И на тоя фон, един разпасал се тумбак обикаля по света за наша сметка и ръси простотия след простотия, а наместникът му тук си краде поредния апартамент! Народе!!!!

Тук има нещо съмнително с тези 7000лв. Дори да ги е събирал за кола,да не е клошар та цялата покъщнина да е в него?! Принципно ако са им чисти нещата хоратя пестят в банка. Не че и банките не грабят с разни други приоми. Дори да не вярваш в банка по-скоро би ги закопал в двора за да не ги изхарчиш, а не ги носиш в себе си. Виж обаче ако си вършил нещо нередно като нищо си се разхождаш с такива суми пари!

може да е имал 7лева,сега онзи трябва да му ги плаща като го е пребил.Все пак е човек е лекарят,не е казал,че са му отнели 70 000 хил. лв.

За тях няма значение, важното е да убият бг и да го ограбят.

Може да крадеш САМО от араби,- сирийци, турци или китайци. НЕ може да крадеш от всеки срещнат. Тия които се наричат- Анархисти са всъщност-1) Ислямски шпиони, които искат да създадат Безредици в България и да завземат България,, или 2) Предатели, които са се еббали с ислямисти , турци и цигани, и 3) хора заблудени от Ислямската пропаганда за създаване на безредици. ПОследната група е най- малка. Ако някой Ислямист вдига шум с аларми в Ямбол, трябва да му Запалят Колата или да я Потрошат и да утрепят ислямиста. Братя Галеви и Ценко Чоков били Ислямски Шпиони с турски паспорти.

И тука ще стане същото като с "поничките" - инсултът "няма нищо общо" с побоя!?!

С риск да прозвучи крайно, НО за извършителите на подобно престъпление трябва да се налагат Средновековни наказания - в този случай: кастрация и 50 камшика на голо в центъра на селото! При следващо провинение рязане на едната ръка и 100 камшика на голо в центъра на селото. При трето провинение рязане на втората ръка и 150 камшика на голо в центъра на селото. Това са мерки, които ще дадат поразителен ефект, с такива мерки гарантирам, че престъпността ще намалее драстично. Обаче това няма да се случи, поради което подобни престъпления ще продължават да се случват и извършителите ще се разминават със смешни санкции. "Да живеят правата на човека" (да се разбира - правата на престъпниците) ...

На всички, които бълват жлъч срещу лекарите, пожелавам да опознаят света без медицинска помощ.

Явно не си ходил скоро на лекар. Тези 7000лв бързо се събират от хора в нужда!

Лекаря е бил джипи на село, дето хората едвам свързват двата края и нямат пари за лекарства, камо ли да плащат като в големите градове на лекарите, В столицата и в големите градове се събират многото пари от лекарите. На село няма лекари от рода на Начев и сие, с милионите и многото апартаменти и игрални зали, да не говорим,че в много реномирани болници в София първо се плаща, а след това се лекува. А и за пример има плати , за да те убием, те знаят кои! Но тях никой не ги закача, бие, работят и продължават да събират пари....Вижте какво става-апартаменти за милиони и безнаказани!

Човека е селски доктор,а не от хиените в Сф болниците. И защо не се споменава етноса на нападателите ?

Явно не познаваш селски лекари. При нас лекарят е един голям човек, който не взема такса и не дели хората. Винаги идва с колата си и в нашето село(обслужва 3 села), когато го повикаме. Молим се да е жив и здрав по-дълго време, че наближава 60-те. Затрупан е с бумащина, но не се оплаква. Винаги спокоен и дружелюбен. Умът ни не го побира какво ще правим, ако се откаже.

Такава простотия гранде може да се случи само в "прекрасната" ни раковина! Такива случаи от ежедневието показват каква кочина е България!

от избирателите им от циганския етнос.

Ясно е от кое малцинство са . Герб гледа само за апартаментите на ръководството си , в нормална държава за заплаха , че ще влязат в къщата , ще приберат и другата част от циганската им рода . До като хората разчитат на друг в случая на държавата е така . Преди при тоталитаризма се събираха и приятели на бития и циганьорите , ще са пребити . Но така е при джендърската "демокрация" .

Смърт за посегателство срещу лекари! Тиквоча защо не е в село Бояново на свиждане на пребития медик?

иначе гуменката и други крадливи нагли герберастки калинки си купуват имоти за милиони а народе е оскотял от глад мизерия и безпътица.

Ето това ни докара Бойковата диктатура.