Патриотите от ВМРО повеждат битка срещу фалшивите новини

Тази стъпка се налага заради зачестилите случаи на опасни фалшиви новини, които директно застрашават националната сигурност на България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

патрЕотите да поведат битка с шкембе войводата, бивш доносник на дс.

Та казвате ще затворите БТВ , НОВА , БГ националното радио , Канал 1 и останалите извори на фалшиви новини :) Успех

Това ФАЛШИВИ НОВИНИТЕ нешо като ФАЛШИВИТЕ БГ паспорти дето ВМРОеици от Паспортна слуцба в МвНР продават по3000 ЕВРА на ШИПТАРИ мафиоти и още 185 ЛИЦА от АРАБСКИ итурски произход хванати от ИНТЕРПОЛ с БГпаспотрти уличени в тежки претьпления в ЕС

Вие - псевдопатриотите от ВМРО започвате битка срещу свободата на словото, за да можете спокойно да разпространявате лъжи. Първата от тях е в тази декларация или каквото там е. Пишете "Нашата история, която води началото си от 1893 г., винаги е била свързана със запазването на целостта, интересите и приоритетите на България." Само да попитам: С това заявявате ли, че всички политически убийства извършени от хора на ВМРО вътре в България - на политици, журналисти, всякакви хора, наистина са били свързани със запазването на целостта, интересите и приоритетите на България? Ако наистина го мислите, вие сте за психиатър. Ако не - просто лъжете.

ба.си бок.луц.ите

Нека първо патриотите да спрат с фалшивите новини, те бяха тези дето обещаваха 300лв мин пенсия и борба с шайката, а всички знаем какво стана,...гузен негонен бяга в случая.

Те истинските новини като изглеждат фалшиво. Министър на отбраната - 160 кила и министър председател трети мандат идващ от подземния свят. Патриоти гласуващи с етническа партия. Защо при такава боза да не е истина , че примерно се работи против народа.

Никакво доверие на такива "патриоти". Всеки гледа в собствената си паница

Фалшиви , фалшиви, колко да са фалшиви. Не повече от това , че сте патриоти и Каракачанов е атлет.

За любознателните! най-общата разлика м/у fake news и false news: Смисълът на първите е "измислени", а на вторите "неистински, фалшифи". Англ. език е много богат на синоними, но специфичното при него (което е най-трудно за усвояване!) е, че всяка дума, синоним си има точно определен контекст, в който се употребява! Това, за жалост, в у-щата и курсовете не се обяснява.

Патреотите напират за бибитки на БиБи.

Гьоринг: в Луфтвафе аз казвам кой е евреин и кой не е. Каракачанов: в България аз казвам коя новина е фалшива и коя не е.

"извини се бе"! спокс, терминал 2 ше увеличи дейността си. оше малко прапагандес и бодряшки соцпропагандизъм от ваша страна и айдеееееееееееееееееееееееее. пробвайте да правите фалшиви новини. мож пък да ви се получи и борбата.

Патриоти що не си ЕПМ.

и не могат да направят то ние ще им помогнем и ще им ЕПМ!!!

Оплюха и обругаха толкова честни хора,изляха толкова много лъжи и омраза,а сега ще се борят срещу тях самите ли?Ама че демагогия!Избори,а? Няма по-фалшиви от тази измислена напаст,нарекла се патриоти! "Патриот е,душа дава за наука,за свобода,но не свойта душа,братя,а душата на народа!"

Фалшиви патриоти ще се борят с фалшивите новини? Нещо много фалшиво изглежда.

А аз ще наложа вето на този закон. Трябва да има свобода да се разпространяват лъжи и манипулации в угода на шефа ми генерал Решетников.

Това ако не е фалшива новина

Спрете тока на Позитано и фалшивите новини чудодейно ще секнат!

като сте казали А, кажете и Б. Приемете закон да се изловят местните слуги на руската пропаганда - троловете на Кутев, те също разпространяват фалшиви новини. А после и Кутев в затвора.

Научете се да правите разлика м/у fake и false нюз. Един специалист (ерудиран човек, работещ в Катар в това направление) в интервю по БНР направи несполучлив опит за осветляване на разликата, но не се получи (а и водещаат журналистка не беше в час по въпроса). Така че не прекалявайте с жонглирането с манипулиращи понятия, които в крайна с/ка не осветляват истината, а тъкмо обратното, без да се усещате.

fake и false са синоними. Все тая коя от двете думи ще се употреби.

Тъкмо на такива разбирачи като теб разчитат кукловодите. Вземи един речник и вж. разликата. Да, те са сининими, но англ. език не е за прости хора, колкото и да се напъват да г

Браво! БСП ще плаче че им нарушавате правата :)

А , само за протокола, кои сте вие "патриотите" ? Дали не е фалшива новината, че вие искате да кажете нещо ? То при тези технологии, някой може и майтап да си е направил наричайки се "патриот" , а той бил да икономисам едни кинти на един гел.

Schilo

"патриотите" яко се готвят за избори. Страшна имитация на дейност - единия се бори с шума, другия пък иска шум, третия повежда Кръстоносен поход и той не знае срещу какво.

Месец на отпуските , а къде ще ходиш без пари разчитайки на една гола депутатска заплата. Затова е тази лобистка офанзива. Представяш ли си утре депутат да се качи на влака за Бургас и после на автобус до Слънчака ?

ЧЕРВЕНАТА ПАПЛАЧ ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ ,ЧЕ БОЙКО ИМАЛ ЛЮБОВНИЦА И КЪЩА В БАРСЕЛОНА!ПРОСТИЯ МАТРИАЛ СЕ КЕФИ НА ПРОСТОТИЯТА СИ!

Стига с тези фейк нюз! Светът е познаваем, диколкото човек е способен да се освобождава от него. Дотогава сме обречени само на фейк нюз ...

ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ ,ЧЕ БОЙКО БИЛ ПОКАНИЛ ЕРДОГАН НА 3 МАРТ МИНАЛАТА ГОДИНА!ПРОСТИЯ МАТРИАЛ ЛАПНА КУКАТА ВЕДНАГА!

Под фалшиви новини да се разбира такива новини които не са в интерес на "управляващите" Ако за политиците някоя новина не е в техен интерес тя се определя като фалшива. Например, ако в някоя новина се казва, че световните лидери хвалят Бойко до посиняване това е истинска новина. Каже ли се обаче, че властите избиват животни без доказателства за чума, естествено това е фалшива новина.

Всъщност ще се борят срещу НАС . Хората които им търсим сметка за престъпленията . За това че се убиха хиляди глави добитък без да има чума. Вие сте fake news.

!да се дезинфекцира дира!

Поредната фалшива новина "Патриотите от ВМРО повеждат битка срещу фалшивите новини". И "Закон за защита на държавата" ли ще пишете бе юнаци.

Как защитавате обществения интерес,чрез измененията на закона за приватизицията на който президента наложи вето. Няма нужда вие да ни пазите от фалшиви новини.

Ще играе яка сопа за продажни соросоиди! Мислете му!

Едно време руските патрЕоти създаваха лъжите, а сега ще се борят с тях! Все пак трябва да има някаква нормалност и някакъв характер, дори при популистките политици!

А най-фалшивата новина в случая е, че "патрриотите от ВМРО" са патриоти!

Самите вие сте една изцяло фалшива новина.Фалшиви и лъжливи,колкото всички останали в "Коалицията"ви.Партриоте?-на най.Власт-пари-лоби-влияния,това ви е в главите. Бих попитал-фалшиви новини ли са всичките лъжи,които изричате постоянно!?

"Брюксел дава по 6000 евро за всеки приет мигрант", фейк ли е? Джамбазки и Каракачанов, КАЖЕТЕ!

Най-ФАЛШИВАТА новина е,че ОП са...ПАТРИОТИ!

Тези измекяри, така наречени "Патриоти", са най-голямите лъжци мошенници, като се започне с Сидеров и се стигне до Ревизоро, всички са корумпирани . Налапаха се с власт и топнаха пръсти в меда. Долни лицемери , Господ ще ги накаже тези неверници! Амин!

Фалшив новинар ще се бори с фалшивите новини: Крадеца вика Дръжте крадеца!

е част от операция "ПРЕЧУПВАНЕ НА НАРОДА", започнала по време на това правителство с твърдото прилагане на ненужни за държавността и националните интереси не популярни мерки и управленчески решения, но които в своята същност са твърде изгодни за определени кръгове, в това число и чужди държави, и чиято крайна цел е сломяване на всякакви опити за свободомислие, изразяване на собствено мнение, обезличаване на народа и отнемането му на правото на суверен и довеждането му до състояние на послушен изпълнител!

А лъжите на вашия шеф - Боко как ще ги цензурирате? Или всяка новина ще е фалшива, ако не я е казал Боко. Ей, жалки сте, такава цензура не е имало и при комунистическо.

Напоследък стана особено модерно да се говори за т.нар. fake news. Всъщност самата дума fake е лишена от съдържание и реален смисъл, доколкото човечеството живее в матрицата на една виртуална. Поради това самото понятие fake news служи само да скрие и да прикрива този факт, поддържайки жива илюзията (на реалността), без да допринася – тъкмо обратното – за това човек да разбира смисъла на ставащото и онова, което му съобщават за него. Така самото понятие fake news e предопределено да бъде fake, превръщайки се в misnomer. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Fake (англ.) – фалшифицирам, подправям, измислям. Misnomer (англ.) – погрешно употребен израз.

Да се чете "матрицата на една в иртуална реалност".

новини за себе си,като ги обявят за фалшиви. ВМРО ли ще бори фалшивите новини? Айде моля ви се.....идват избори и се опитват да цензурират нета.

а битката успешна колкото битката с ханъмите на турската граница по изборно време ли ще е, или по успешна??

Честито! Другия път от 111-то място ще отидем на 170-то ;–)

Да разпространяваш откровени лъжи не е свобода на словото руски троле Масовите лъжи са си чист тероризъм !

Ама вие само за израстването на вашето ''слънце'' не сте намесили Русия:)))))) Не ви ли писка, не проумяхте ли че по ФАЛШИВИ приказки от вашите едва ли могат да се срещнат по форумите..

Руската пропаганда е един от най-големите проблеми за държавата ни. Унищожим ли я ще можем спокойно да си решаваме другите важни наши си проблеми. Просто пропагандата сега промива мозъка на хората и не позволява на държавата да върви на пред.

Малко платено тролче цвъка минуси.... Гад !

''Преминил се Илия и пак в тия'':))))) са вашите писания под различни никове че и сами си правите реплики на писанията....И ника да сменяте акъл в глава няма как да налеете:((((

нали точно вие и Батака ги генеритате тия фалшиви новини бе, бухали антибългарски !!!

и истински дейци на истинското ВМРО на Гоце Делчев, Даме Груев, Яне Сандански, Ванче Михайлов, Тодор Александров и цялата плеяда поборници за българщината и свободата на Македония толкова, колкото са и тези с които сега управлявате и които преди избори по време на упражняване управленческите си функции и власт получават инструкции и нареждания от Вашингтон, а напоследък и за по-малки разходи вместо от Вашингтон директно ги управляват от посолството си!!!

Българите са прости

Руската пропаганда ги опростачва