Коментари - Патриархът се срещна с посланика на САЩ: Мнозина българи са се устроили на вашия континент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атаките към БПЦ не спират! Преди нея отиде временно изпълняващия длъжността, сега и тази! Целта е натиск за признаване на украинската отцепническа църква. Същото го направиха през октомври в Гърция и маляките клекнаха!

Очуден и изумен ? Най често срещаното име на Православен е Херо Мустафа на Американец !

САЩ разбират важността на православната църква и показват уважение. Това е. Другото са балкански параноидни пародии.

Дада, тъпите балкански кратуни трябва да поемат това директно маркетингово внушение. Като че не знаем американското лицемерие и двуличие.

Докато руския и "вселенския" патриарси държаха тон на България при посещението си.

Представятели си, ако беше я награбил като Баце?!?

обсъжда се преминаването на българина към правата вяра, а именно католическата.

правата вяра е на нашите братя ...

"някои от нашите сънародници там са устроили добре своя живот в САЩ" Не НЯКОИ, а всички са се устроили! САЩ не е загубеняшката България, дето гледа да изгони, унижи и подиграва младите хора!

Няма да те гони, ако си трудолюбива и вярна овца. И не те застреля някой полицай. А защо не малко българи са се махнали от САЩ. И не всички могат да се похвалят. Как да ти се обясни, отнесено и не знаещо на кой свят си същество, което може би и пола си не знаеш. След 1990г САЩ проведе една хибридна атака на България и ни разбиха и почти унищожиха държавата. Целта беше и е, да ни разгонят, да ни докарат с икономически геноцид под 5 млн и да ни доведат към 2 млн евреина. Но трябва някак да изгонят българите. Как да ти обясня, българин не е просто националност, а духовна степен. Днес, атаката да ни унищожат е наистина свирепа. Тук е един от предните фронтове във света. Не случайно в България в това гранично време са спуснати изключително опитни корави бойци да живеят. Българският народ си има мисия и задачи, не е добре да се бяга от тях. Кой както може и както прецени. Не всичко се свежда да се напоркаш, дрогираш и да идеш на някоя екскурзия. И се разсъждава за цялото, за народа. А не за отделната единица, добре ли или зле. Личният егоизъм е американско възпитание, за да не може обществото да функционира. Аз лично, за теб много се радвам, че си се махнал от България, че си се "спасил". Такива като теб не са ни нужни. И се радвам, че си добре, което значи че няма да се върнеш. Цели 500 години турско робство и оцеляхме, сега пак ще се справим, вече ще сме без старата национална карма. Ще те питам след няколко години какво ще правиш :))). Между другото, след като ти е толкова хубаво в САЩ, що си влязъл в български форум и пишеш. Нямаше и да се сетиш за България, ако живееше толкова добре, колкото твърдиш.

България ще преуспее, когато цялата измет се изнесе ;)

Точно така...всичко става,обаче много бавно и в рамките на един човешки живот...

Един през дръг като чета последната седмица ще се потрошат кой да се среща с тази??????

САЩ вече си имат и цял континет? Егати..

Най-вероятно целта на срещата е предварително опознаване и създаване на плацдарм за атака. БПЦ подлежи на американска атака по две основни направления. Признаване на джендърство, третополови и и приемане на половите извращения. Не толкова приемане, колкото отказ от съпротива. И второ - признаване на Вартоломея за папа на Православието. За да може, контролирайки един човек, а Вартоломея е под американски контрол, САЩ да дирижира цялото Православие. По аналогия с католическия папа. Което сега, при демократичното управление в Православието е невъзможно. САЩ са свирепа диктатура и винаги са били привърженици на този начин на управление. Само че при тях използват друг термин - "демокрация".

тук останаха отрепките които дращат по форумите и се мислят за велики!

Уауауаа, а ти явно си от "милионите" да не си ми правил тест за интелигентност? А къде ще сложиш циганските табори дето преди няколко години се бяха събрали край Париж. Та ги гониха, явно са от Умните и Красивите :))). Та само те ли. Много заминали хора са подгонени от икономическия геноцид в България. И не са в САЩ. Днес в САЩ никой не ходи. Само при уредили се роднини. Там ходят бедняците от света, не знам дали това ти е известно. Много българи се върнаха в България от САЩ, а има и не малко, които са били там и не искат и да чуят за тази държава. Не знам дали ти е известно, но от около 4-5 години САЩ имат отрицателен нетен емигрантски поток. Демек, повече бягат и по-малко ходят там. САЩ са потъващ кораб, с над 50млн на купони за храна. Както и да е, но са с 23 трилиона непогасяеми дългове. Нямат шанс. Пари нямат вече да водят войни навън. Оръжието им прогресивно остарява. Морално съвсем останаха назад и от Русия и от Китай дори. Продават повече само с изнудване и рекет. Нямат вече и сериозни пари за сериозна модернизация. САЩ са поели път надолу. Но това се усеща засега от определени слоеве и зони в обществото. Които се разширяват.

Като те гледам си тъп русофил. Та понеже обичаш всичко руско да те питам гусин глупендер. В русия, като броя на напусналите руснаци, а не емигранти, е в пъти по голям от броя на некви монголци които искат да живеят единствено в 2 или 3града на алкашия, та значи ли това, че коръбър алкашия отдавна е потънал...използвам твоята метафорка, ако знаеш какво е това...за кораба де?!

Как пък по една дума не си казаха за украйна. А тоя бай дончо странно чуство за хумор има - пратил ни губернатор със странното име мустафа.

Абе тая женска да не е от резаните бе? Ква е таз фамилия мустафа? и име Херо!? ... Странна работа... Ама не е случайна!

Ето от такива коментари сме на това дережде...

ПОСЕЩЕНИЕ, С КОЕТО ЕДИН ПОСЛАННИК ИЗРАЗЯВА УВАЖЕНИЕ КЪМ ОФИЦИАЛНАТА РЕЛИГИЯ НА СТРАНАТА, В КОЯТО Е ИЗПРАТЕН ДА ПРЕДСТАВЛЯВА СВОЯТА ДЪРЖАВА. Казано с други думи нищо особено - протокол, поради което не разбирам глупостите, които някои пишат в този форум. В крайна сметка БПЦ заслужава респект и в началото на своя мандат, един дипломат е допустимо да избере тази форма за да покаже уважението си!

Много поп, много нещо! Сал едничка Херо с тях! Браво Херо, браво Мустафа!

Таз г-жа Мустафа силно ми лъха на турско ДНК. Сигурно се чувствува като у дома си в БГ. А може и роднини да има останали от турското ''съжителство''.

А бе ма вие у ред ли сте бе, по каква линия тая лелка я разхождате насам натам, о да тя ви е началник. Идиоти

След гушкавото приветствие от Премиера, Херо Мустафа премина на патриарси за по-безопасно.

за връзка с Москва.

Тоя да вземе да отвори един атлас, та да види, че в северна Америка има цели 3 държави.... Ще им се на американците да собственици на целия континент, ама закъсняха с едни сто години.

Че САЩ кога станаха континент?! Или смятат че целият континент Северна (или даже и Южна) Америка е техен?! Доколкото знам, на тази планета единствената страна - континент е Австралия!

Здрасти наборе, това е американската посланичка. Дошла е да те види как караш трактора!

Погледа и е култов! "Още малко и ще се събудя от този кошмар!" Вярва си, че още е в САЩ.

я па тоа. марш в блатото, от където си излязъл