Патоанатом: Кръвната група има отношение към протичането на COVID-19

Какво показват аутопсиите на починалите, разкрива проф. Александър Цанков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето още по темата -> https://hms.harvard.edu/news/covid-19-blood-type

Много хора си показват пропуските в началното образование. Процента зависи най-вече каква ти е базата. Ако имаш в една популация 44% с А група и 25 с нулева и болните или умрелите са 6,6% с А група и 2,0% са с нулева тогава може да кажем: -Хората с А група имат 50% по висок шанс от средното да се разболеят (умрат) -Хората с нулева група имат 20% по малък шанс от средното да се разболеят -Хората с А група имат 87.5% по-голям шанс от тези с нулева група да се разболеят. Та процентите зависят какво сравняваш. Тук са изключени другите фактори и е разбито само по кръвна група. Ако си дебел чичо с диабет над 70-80 години няма значение коя кръвна група си трябва много да внимаваш. Хване ли те много е вероятно да не те пусне. Ако си младо момиче на 18-25 години пак няма значение коя група си и да те хване едва ли ще разбереш че си била болна.

в Европа статистически погледнато сме повечето с група А! Това отчетено ли е?

Въобще не е нова новина....

Каква е връзката, тоя кретен не я обячснява

Някои от нас това го говорят от април. В международните медицински списания вече има доста просторни обяснения защо кръвна група А е много по-застрашена.

Кретен ?!?! Ако това ти е интелектуалното равнище мисля, че въобще няма и да я рабереш. То правилно този доктор е отишъл в Швейцария

skromna35

Да замлъкнат кретените веднага! След такова доказателство и боговете мълчат!

Че хора на 70 г умирали...че в България това е средна продължителност на живот откак мизерията стана синоним на България

Ма голуеми сме ей - то вирусолози, статистици и патоанатоми се оказахме всички. Компетентни и знаещи! Браво!

Хайде всички които искат да живеят - към лабораториите за смяна на кръвната група. Некои даже може да сменят и пола, ще им отива.

Аутопсията е единственният сигурен начин за определяне на кръвната група.

Също така се определя и цвета и.

"Почти всички от тях (изследваните починали) биха живели повече, някои и години наред с тези заболявания".??????? Поредния ''ясновидец'' дето може да викаже колкоЩЕ живеете на база някакви епикризи а не на реална аутопсия.. Колко и къде са направени теи аутопсии??или и те са ''секретни''....

Умният човек може и да се съгласи с доводите на друг умен човек, но глупавият никога не се съгласява нито с умни, нито с глупави хора. Виж ти къде си в схемата.

Нещо не чух колко аутопсии на починали С ковид е направил този или си прави ''иследванията'' на база епикризите , защото нещо май се казваше че са забранени аутопсиите, та а затворени метални кофчези плямпаха.. Когато се натискат да си приказват за някакви ''анализи'' поне да докажат приказките си с реални факти...И така правят ли се аутопсии на тези починали или е нещо избирателно?????

Няма как. От м. Април в САЩ и ЕС за всички които са починали ( няма значение от какво) аутопсиите са забранени. ЗАЩО ЛИ!!!

Швейцария не е в ЕС. Там са правени аутопсиите.

Може ли някой да обясни, как патоанатомът определя, че даден човек е починал от Ковит-19, а не от нещо друго, което към момента определяме като “придружаващо“ заболяване. Иначе казано някой да разясни как вирусът убива - спира сърдечната дейност ли, намалява виталния капацитет на дробовете, намалява съдържанието на кислород в кръвта ..... как? Кажете бе, КАК?

Виж сега Сашо. В България патоанатомите са кът, но виж медицински университети има колкото искаш. Записваш един, учиш 6 години , специализираш после и след това пиши на човека, че да ти обясни и ти да разбереш. Как да ти обясни сега ? То ако беше толкова просто що го е учил толкова години ?

Е да, ама във Швейцария! Намерете някой патоанатом, който да прави аутопсии на починали с коронавирус в България. Няма да намерите. И да има някой, той ще е по-скоро изключение, и заслужава да го наградят с най-високото държавно отличие - помня че имаше протести и на патоанатомите заради ниските заплати, лошите условия на работа и т.н. Изобщо, това което гледаме по холивудските криминални филми, как там работят за да разкрият убийство примерно, си е само на филм. Реалността в България е ужасяваща! Затова най-лесно е да кажат: Еди кой си умрял ОТ коронавирус, с еди какви си "придружаващи" заболявания. А всъщност човекът сигурно си е починал от "придружаващите" заболявания, и без вируса пак е щял да почине.

Радетелите на т.нат българска наука са едни плагиати. Преписват от запада и викат, че те сами са стигнали до извода. Гадове проклети! Българска наука, а? Липсва ви научно-техническото разунзаване крадци проклети!

Бате Бойко е най-големият български учен! Даже се учудвам защо не го титулуват академик Борисов?

Това с преписването е пълен абсурд, по простата причина, че не може нищо да публикуваш официално в научно списание, ако е преписано. винаги плагиатството е било отхвърляно от уените, но пък сега е много лесно да се открие с дори безплатни програми в интернет. Но проблем в науката в България има и той е огромен - това е съсипаната научна среда заради ниските заплати и безумното администриране на науката, което доведе до антиселекция на ученеите, до намаяване на желаещите да работят като учени с над 80%, до абсурден кадрови подбор и кариерно израстване на слаби професионалисти, които обаче са добри подмазвачи на ръководните кадри в университети и институтите на БАН. И това ще е така, докато не се пробие слоят от удобни некадърници с научни титли, който израстна за последните 30 години в България. Те искат заплатите на учените да са ниски и да си "доплащат" от проекти, както и те държат да предлагат хората за кариерно израстване, без да има над-институтска комисия, каквато беше ВАК например. Както и да е, жалко за вас, които сте в България с тази липса на учени и интелектуалци.

това е стара новина. Китайците го казаха още зимата.Този няма какво да се рави на интересен.

Кръвна група А е най разпространената кръвна група.Логично е най много 'попадения' на болеста да са в тази кръвна група.Става дума,че кръвна група А е в пъти по разпространена от всички други.Дайте статистика за да повярвам в това.

ама аз като съм AB+ какво да правя? Сигурно съм някакъв уникален случай с моята изключително "рядка" кръвна група?

В грешка сте. Най-разпространената кръвна група е 0 с резус фактор + около 40% от населението. След това е кръвна група А с резус фактор + около 30 %, след това са останалите групи, като най-рядка, около 1% от населението е с кръвна група АВ и резус фактор -

Кръвна група 0 е най-разпространената.

Ами като съм от групата А - О ? И така, и онака. Затва седнах да чакам...

Очаквайте нова вълна на " усвояване" на средства по здравна каса. А иначе статистически още нямаме достатъчно заразени на 100 000 души за да се обяви епидемия камо ли пандемия. Всичко е за да се държи народа в страх и да го управляват по лесно.

Рядко си позволявам да правя квалификации но, това изявление е рядка ,,идиотия,,. Ще го кажа по просто. Ако в стадо от овце, търсиш болна овца. Шансът да я намериш е много по голям, отколкото да намериш болна крава. Всеки втори в Швейцария е с група ,,А,,. В Китай, всеки втори е с група ,,0,,. Много ясно, че ако бе ,,патоанатомирал,, в Китай, това щеше да твърди за група ,,0,,. ,, Много задълбочен изследовател,, се извъди тоз ,,доктор,, бе!

A е ей наркоман, къде всеки втори в Китай е с нулева група? Ти луд ли си бе сополанкьо. Пий си млякото и лягай при майка ти дришльо скапан.

за извънредни мерки е твърде късно. до началото на истинския бум остават само 2 - 5 дни. без паника! възрастните и хората с хронични заболявания да се пазят оптимално!

Ами да кажат и кои народи са повече с кръвна група А ???

Кр. група "А" е най-разпространена в Европа, основно в скандинавските държави. ... По света най-често срещаната е "0+", а в България - "А". :(((

Това ли научи за 8 месеца рязане на трупове? Бравос! Ма немаше нужда да се мориш. Да беше попитал, дори и аз можех да ти го кажа. ДЕЕБАИДЕБИЛИТЕ!

От май месец няма аутопсии на ковид-1984 в Швейцария.

'' Виж, накарай някой, който е на 70 години, да гледа всеки ден новини за бедствия, дай съобщението: "Ще дойде и при теб, Ще дойде и при теб, ще дойде и при теб", твърдя, че този човек ще умре след няколко месеца. Тези програми разграждат имунната ни система чрез стрес и тревожност. Не гледайте професорите по медицина, които са се превърнали на професори по земетресение! Споделих с вас в светлината на научните разработки от началото на този процес. Мисля, че не е останало много за разказване. Няма да споделя повече нищо за тази епидемия. Повтарянето на едни и същи неща след този час само ще разруши качеството ни на живот. ''

Между другото, лекарите еволюират: 23 април 2020 Проф. Ал. Цанков: "Продължителността на живота на починалите с множество предшестващи заболявания при всички случаи би била по-малка от тази на здравите хора. Но всички тези пациенти ВЕРОЯТНО БИХА ЖИВЕЛИ ПО-ДЪЛГО без Covid-19 – МОЖЕ С ЕДИН ЧАС, ЕДИН ДЕН, ЕДНА СЕДМИЦА или ЦЯЛА ГОДИНА повече." 18 октомври 2020 "Почти всички от тях (изследваните починали) БИХА ЖИВЕЛИ ПОВЕЧЕ, НЯКОИ И ГОДИНИ НАРЕД с тези заболявания". ГодинА, годинИ... А хората с придружаващи заболявания биха живели годинА или годинИ повече и без сезонен грип...

И аз така знам тия в НАП и банките са с кръвна група 0, а учителите и лекарите са с кръвна група А.

И сега като почне една треска да сменяме кръвните си групи. Пластичните хирурзи ще се скъсат от яд.

Абе, какво ли няма да измислите, за да обясните ситуацията, в която хем върлува страшна зараза, хем на никого нищо му няма.

"Хората с „нулева” кръвна група преборват по-лесно коронавируса, за сметка на тези с А-група. Обясняват го с наличието на кислород в кръвта и различните геноми. При хора с кръвна група „А” заболяването протича значително по-тежко, защото се нуждаят от повече кислород, повече оксидинация на клетките в белия дроб. Докато тези, които принадлежат към група 0, се нуждаят по-малко от кислород." Някои сме родени под щастлива звезда :)

По-скоро си под лампа в родилното.

Професорът в Швейцария да вземе да прочете 2-3 публикации в научни списания, преди да говори толкова категорично. Да, с нулева са най-малко, но между останалите групи няма значима разлика. Като събере 1000 пациенти, тогава да се изказва. А СЗО на практика наистина забрняват аутопсиите с безумни инфраструктурни изисквания, на които явно 1-2 места в Швейцария могат да отговорят, но 99.9% от клиниките по света, не могат

Аутопсии не се правят от май месец в Швейцария.

от къде черпиш информация? Или я произвеждаш?

В края на интервюто на бързо го казват ама кой да гледа, като е зает да троли...

с това СЗО бе. Те нищо и на никого не могат да забранят или да позволят. Могат само да препоръчат и това и правят. Аман от неграмотни хора с идиотски опорно точки.

Те препоръчват, за да могат, когато забранят от конспиративните правителство, да се оправдаят със СЗО, а СЗО да каже ние не забраняваме, а препоръчваме. Това се нарича прехвърляне на отговорност и бягство от такава.

Много ясно, че повечето са били с А. На бас, че са били с А положителна.

Къф си ти, бе. Ше ми прави аутопсии в Швейцария. Тука си имаме един алкохолизиран патоанатом дето цитират магъровците и мантрата е, че по заповед на Бил Гейтс, СЗО е забранила аутопсиите.

Професор в Швейцария! Вие слушайте фейсбук троловете и чорбанчетата от Бан

По-далече, че да не можеш, да го разбереш, какъв е реално. Явно, че чете по сценариий.

Те черпят информация от клипчета в Ютюб и Фейсбук.

Слава на бога кръвна група "0" съм.

Слава богу.....Тези с кръвна група О не се разболяват от нищо и не умират.

5-тата раса е с кръвна група А. Целта е да се убие развитието и еволюцията на човечеството. Жълтата и черната раса са основно с кръвна група В, така че за тях няма страшно.

Да де ама не мрем яко нещо...

И всеки с пари за адекватно лечение.

Група А- да ви звучи като Атом.....Аман от професори....аман от ,,политици,,- аман от манипулации.

А бе, какво става в България бе, ами то всеки втори "професор" бе??

Да бе. Затова сме на дереджето, на което сме. Ако има някой Очуден, да знае, че няма какво да се чуди. На този свят няма нищо случайно. Пардон- слОчайно. лека

Вишистите от Югозападния са в управлението... От там са и професорите им..

Проф. Цанков работи и живее в Швейцария повече от 10 години. Там е получил титлата "професор".

Уж професор, а от сценарий чете...

Проф. Цанков е швейцарски професор. Живее и работи в Швейцария повече от 10 години. Преди да плюете прочетете биографията му.

А бе Милена, ние не плюем, просто се чудим, че има много професори! Той има титла "проф." от Швейцария, но това е България!

хахаха, лелеее, надежда всяка тука оставете...милена, това е към Вас, няма какво да си губите времето. животът ще намести всички по истинските им места.

Учили хората не като теб.

Учили не доучили, взели парите и Оскар получили.

Твърденията на този доста се разминават с това, което пишат нашите патолози и това което се говореше на конгреса на патолозите в Европа. ДАже бих казал, че брутално се разминават твърденията.

Неготе са под диктовка, а другите от медицински опит.

Тука нали реваха, че не правят аутопсии, бе калмук. Сега чак изследвания правили. Мама ви тролска проста

беше точно обратното - с група А го преболедува, като сезонен грип, а нулевата направи пневмония.

На 4-ти километър ли... дааа добре ..

в семейството. Не всички сме тролове, и обикновени хора пишем тук. Докато не ни изтрият.

Първо, от къде го изкопаха тоя от Базел, Швейцария? Тук явно няма патоанатоми... Или друга е причината? Второ, този не е правил аутопсия от МАЙ месец и твърди някаква крайни неща, които не може да се истина! Например, че увреждал много белия дроб и много хора щели да чакат за трансплантации на бял дроб... КЪДЕ ГИ БЕ? Около 27 милиона с имунитет, които са се спавили и щеше да се чуе за милиони чакащи трансплантации или другите преувеличения и лъжи, които изрече. Докъде падна човечеството!

от медицина и от патоанатомия.

Интервю с патоанатом от България няма да видите, щом чак в Швейцария са отишли да намерят продажен манипулатор.

ние ся тука с доц. Чорбанов и академик Фонтанов сме се събрали да тестваме българскта ваксина и от обяд вече я тестваме и искаме да кажеме че мноооого пивка е станааала и влиза мазно с мезе и туршия сега относно вирусаааа нашият научен съвет се напи и взе единодушно решение че вирус няма защото не го намираме а ние вече няколко часа го търсим лазейки под масата което означава че щом не го виждаме и съответно не го намираме значи не съществува и в тази връзка от утре отменяме извънредното положение и въвеждаме извънредна масова ваксинация с българската ваксина с доза 3*100 гр. след като сте замезели за по държаливите и охранени българи например като академик Фонтанов може и директно на екс от шишето до пълна ваксинация ся ние продължаваме нашата научна конференция докато се направим на мотики а на всички сухи съчки ще кажа НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ компанията!

Защо е нужно да се прави специални изследвания, при това в такива малки мащаби, когато вече има над 1 млн починали, за повечето от които би следвало да се знае каква е била кръвната им група. Не е нужно да се прави специално изследване, а просто да се сравни процентното съотношение на кръвните групи при умрелите, спрямо съответните базови стойности (честота на срещане по принцип). Сметката е елементарна, очевидно. Въпросът е защо това не се е случило?

Аве момче ти от небето ли падаш - медицината е на ниво от преди сто години. Прав си би трябвало да знаят ама не знаят

Много странно! Милен Цветков нито вирус имаше ,нито наднормено тегло. А защо си отиде на 54. Сигурно не е знаел ,че може да живее до 90-100.

И аз съм с група А и съм забелязъл, че много лесно ми излизат синини.

като чуе за някоя болест, си въобразява, че я има.

Кризите раждата идиоти .... жалко но е факт !

Един приятел казваше: докато има балъци ще има и тарикати.

и при СПИН е така.!? ех тази 0-ева кръвна група...

Ама как иначе като кръвна група А е най разпространената!!!

В България да, но света - не.

Малко инфо за типовете О+ 37,4% А+ 35.7% В+ 8,5% О- 6,6% А- 6,3% АВ+ 3,4% В- 1,5% АВ- 0,6%

Това просто не е вярно, точно нулевата група е най-разпространената и то винаги е било така. Ама кой да чете, пък и нали трябва да се изокаш...

пропуснал да каже,кои зодии са предразположени.

Също така и политиците го карат леко. Тръмп, Берлускони,Красен Кралев .....

от докторите

Карат го леко, защото веднага отиват в болница. Другите трябва да чакат у дома докато се влошат възможно най-много.