Пътни шефове на спешна проверка в "отсечката на смъртта" край Микре

При поредната катастрофа в участъка вчера загинаха петима души, а един се бори за живот

Обратно в новината

Коментари - Пътни шефове на спешна проверка в "отсечката на смъртта" край Микре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Целогодишно отсечката е с интензивно движение и средно на денонощие по нея преминават около 7000 моторни превозни средства" по-малко от 5/мин. Няма що голяма интензивност . Тези средни стойности нищо не дават. Ако бяха направили скоростен път с 3 или 4 платна за улеснено изпреварване , пък били то и само в някои участъци, злополуките щяха да са впъти по-малко, при това много по-евтино и бързо за правене. Ама Боко прави магистрали - може да се очаква, че и по нея ще има сходно "интензивно движение".

Ако може някой да обясни, защо същите щофьори карат в Сърбия, Гърция и Турция нормално, а като влязат в България им става нещо?

Камери през 1 километър са решение! Глобите доказано усмиряват!

Желязна логика имаш и ограничение от 50 нали, и милиционери в храстите. Не е ли по добре този, който е разрешил тъмнозеления взел книжка и убил себе си и други четирима да се издири и провери. Тъмнозелените имат фалшиви дипломи за основно образование и си вадят СУ на МПС, от там да започнат, тези които въобще нямат или карат с отнети затвор и на строителните обекти да бачкат. Обаче, когато се събират милиционери експерти на едно място обикновено мислят грешно, отсечката колкото пъти съм я минавал, толкова пъти съм се чудил що за идиоти се трепят там, нищо и няма, прав натоварен участък. Има стационарни, има и мобилни камери. Един път милиционерите бяха заложили капан, те стоят на 200 м горе в нивата, камерата долу на пътя щрака.

Новите шефове на апи и прочие министерства толкова и разбират от материята. Пътя е добър и чалгопитеците на които чалгара обещава червено ферари тренират. Ограничете тотално скороста и завишете контрола бе тъпанари ама нали сте б ъмбари назначени от мунчо за това сте безполезни

Хиляди камери и жестоки глоби ...... Това им трябва на нашите пътища.

Ама за всички, а не аз имам човек ..

години ами ако трябва легнали полицаи ще се сложат или истински да дежурят 24/7 пак ще се да реши проблема. Ама не е само това, ако си нормален ще те глобят, ако си шефа на АПИ Олег Асенов, няма проблем - даже ти покриват катастрофата. Така че корупцията убива буквално

Ходете пеша, леваци.

Пътищата ни не са китка, ама малоумниците ни зад волана са по - зле и от пътищата. Заради всичката ненормална паплач с появата на детето при първа възможност, се наложи да взема почти 2 тона шведско желязо и въпреки това, отново на моменти ме хваща някакво смесено чувство между страх и недоумение от действията на шофьори около мен. А не е да кажеш да се влача едва едва по пътя или другата крайност да се състезавам...

в сенчестите храсти на Микре. Пукат белот и льокат бира като за последно!

Има обяснение, за огромно съжаление това няма как да върне хората, а и дали някой ще се вразуми. На този очастък има особеност, че пътя е прав и "подканя" да натишнеш газта. И можеш да изпреварваш. В същото време пътя е основен и натоварен. Надценяват се възможностите и затова там стават повече катастрофи. Като направят магистралата, ще е по-добре. Точно такъв е и този трагичен случай. Това са думите на свидетеля Иво Мукански, няма какво повече да се каже. "Съвсем спокойно можеше да няма никаква катастрофа, ако БМВ-то се беше прибрало зад мен. На около 200 метра зад мен имаше две коли. В следващия момент погледнах огледалото и видях въпросното БМВ, че изпреварва тези коли. В първия момент си помислих, че ще се прибере зад мен. Той можеше да се прибере зад мен и да пропусне насрещно движещите се. Той не го направи, а продължи да ускорява. Изглеждаше, че все едно нарочно в отсрещното се удари в насрещната кола и в следващия момент дъжд, стъкла, пластмаса и течност върху моята кола".

Водачите на марката BMW са огромен проблем в България! Повечето са безразсъдни!!!

кат са сберат теа инжилери, кво? Акъл в главите на малоумниците няма да набият. Сопи трябват, неокастрени ......

много пъти съм минавал оттам и разглеждам пътя - не мога да разбера какъв е проблема там , че стават катастрофи. МВР трябва да види къде точно и защо стават тези катастрофи, за да се разберат причините. Пътят е уж наред. Ама не знам къде точно са станали тези удари и защо. Има завои , не можеш да караш с 120.

С камери и криещи се в храстите милиционери няма да стане. Или направете няколко легнали полицаи на 2-3 места да ограничите скоростта, или разширете трасето с още едно платно. Има достатъчно място.

Ти си идиот бе. Легнал полицай на междуселски път значи ниско прелитащи голфове забити във високите части на дърветата или директно в кабините на тировете. Ще създадем поредния прецедент в човешката история.

я като първа мярка проверка на дипломата и книжката на всеки циганин.

вчера минах оттам, две минути преди да умрат циганите минават покрай камерата на Микре с 60. По целия път имаще доста полиция, не полицията е проблема. Винаги съм се чудил какъв е проблема там и няма да разбера, докато не ме връхлетят мангали отсреща.

В Дряново от тобела до табела ВСИЧКИ СТРИКТНО СПАЗВАТ ОГРАНИЧЕНИЕ 40 КМ/Ч! И не, не са ГАДНИ там ченгетата.Вършат си просто работата така, както трябва.

Да направят още две ленти за движение и проблема е решен. Само че управляващите ни Мафиоти вече 32г. крадът парите в Държавата ни за пътища и много други дейности и Така ще е докато корупционния модел Пеевски - Гешев е на власт.

Е като магистралата за Бургас е с две ленти, в едната бабуни в другата катили за които 140км/ч е някакво препоръчително число за новаци и надуват все едно е на немски аутобан или когато напред има нещо се залепя отзаде ти и мига, бибитка.. сякаш ти пречиш а това нещо пред теб не.. Дори и при калпавите ни пътища, 95% проблема е в говняния, селско-тарикатско-мутренски манталитет който все повече излиза извън рамките дори и на научната фантастика. 32г вече книжка и само две спукани гуми и едно поднасяне на чер лед, сам на пътя и ми коства броня..

Страшно тъп народ - ако и собствения ти живот не струва нищо, значи Дарвин просто ще си свърши работата... Отсечката на смъртта - по-скоро на тъпотата...

А на присовските завои кога ще дойдат ???

Какво ще му проверяват на пътя за стотен път, там си е, и е хубав, за разлика от много други! Няма кой да проверява хубостниците, дето карат по пътя и тези дето тъпчат пазви да им издадат книжки без да са ги виждали!

Да, и легнали полицаи сложете.

Решението е автомагистрала Хемус. Микре е хранилка на РПУ Угърчин. Там са от нобелист нагоре.

Нещо има на това място. Твърде често и с твърде много катастрофи със смъртни случаи има на това място ,даже и при малоумието на болшинството български шофьори , пак е много.Има такива геопатогенни зони където се случват произшествие ,особено когато са в комбинация с българските дизелови шофьори.Такива места има по целият сят,и като правило механизма им да въздействие не е изучен .Ето един такъв пример.,за подобно място и добре ,че е в рядко-населена тайга."""""Чертовой поляной» или «Чертовым кладбищем» называют известную по многочисленным историческим свидетельствам аномалию среди глухой и труднодоступной приангарской тайги в Красноярском крае в речной долине Ковы в отдаленном Кежемском районе. Это место среди местных жителе мрачно именуется еще «Гиблым местом», «Поляной смерти» или «Дьявольским кладбищем».Расположена эта обугленная черная поляна по одним свидетельствам округлой, по другим рассказам Г-образной формы примерно в 400 км южнее падения и взрыва Тунгусского небесного тела и вполне вероятно имеет некую связь с данной катастрофой. Свидетели рассказывают, что образование аномалии началось с появления в тайге подземной дыры с клубящимся над ней черным едким дымом и сильным жаром. Со временем «гиблое место» диаметром до 20 м и площадью до 250 кв. м сильно выгорело, обуглилось и представляет собой черную проплешину среди таежных зарослей. Вместе с процессом горения место постепенно приобрело сильные аномальные свойства, стало каким-то неведомым излучением негативно влиять и убивать все живое."""""

Златна Панега до Плевен няма средна лента за изпреварване.Камерите си ги наврете в задниците.На Рашко Бойков две ако може

Ами като няма лента, няма да изпреварваш ! Или ще изпреварваш само при налични (всички) подходящи условия.

Ами сложете една мантинела между двете платна, за да държи овцете в пътя и да не се опитват да изпреварват. Камерите не плашат говедата с автомобили регистрирани в други държави. Да не ви разправям също колко автомобили с невалидни немски номера виждам по улиците. Що не вземете да обучите полицаите как да ги разпознават?

Това не са полицаи,това са фотографска служба към МВР.

Проблема е че българина е болен на тема скорост. Всеки бърза за някъде, няма търпение и все за него не важат правилата. Миналата година си купих комби, 150 коня (по-малък двигател нямаше). Всички ми обясняват как съм се прецакал и колко малък бил двигателя за такава кола. А тя върви много, но не лети.

В цяла европа хората масово карат коли с 1.3 , 1.4 , 1.6 двигатели ... и си ги карат нормално и нямат грижи.. Тук всичко под 3.0 и 250 коня го мислят за "малка градска количка" дето не става за дълъг път (все едно има и толкова път в България, ама това е друга тема).

Тук нямаме нормални пътища, как да караме малки коли, това е опасно.

downsizing двигатели е тенденцията от5/6 години .Малка кубатура, двойна турбина и много коне. от 1000 кубика вадят 200 коня

Те малолитражките си вървят на магистралата, изпреварването е проблем по нормален път. Затова с малък двигател ми е криво да пътувам извън магистрала. Но пък и тия с мощните коли дето си мислят че за тях не важат законите на физиката, са опасни.

А... да дойде отец Гелеменов, да направи един водосвет, и да поръсят с един чувал захар. Може и кокоши крака да разхвърлят наоколо, и всичко ше се оправи.

_stankow

Докато не е направи магистралата, така ще е. Имаше един още по-тежък участък - Ст. Загора-Нова Загора. Пуснаха магистралата и някой нещо да е чул оттогава за него ? Всички моментално забравиха. Сега обаче е тежък период. Магистрала няма, а всички пари отиват за нея, няма как да се разширява старият път. Ще трябва да се изтърпи. И по-внимателно да се кара.

От любопитство питам - ти ли си тоя мангос с очилата от снимката или шефовете са ти я дали, за да изглежда по-достоверен профилът ти с оглед на глупостите, които пишеш?

Глупав беше баща ти, че заплоди психично болната ти майка. Как не те изтърваха на цимента в родилното?

Нещо малко по-оригинално от майки, бащи? Потвърждаваш думите ми, ставаш само за рециклаж.

Като има дупки, дупките са оправдание. Като няма дупки и е прав участъка Ганьо дава газ до дупка и му е под достойнството да кара след някой друг и изпреварва без оглед на риска. Шофирането е проста работа, но не е за прости и комплексирани хора.

Да направят Хемус и Черно Море това е решението не само да се чудят ко да ни излъжат и да откраднат и как да увеличат събирането на глоби нали има камера там Магистрали му е майката и не само на юг или обслужващи София трябва да се направят регионални партии които да отчитат интереса на Варна Бургас Ловеч Видин и др. не само да гледаме всеки път да е удобен за София тя не е Рим

2012 2014 2017 сега стана 2024 колко пъти нагло лъгаха че ще е готова Хемус но най наглият е евреина от левият бряг Станишев който направо си я спря и онази дебелата Свиня Варнеска Лиляна Павлова дето искаше да прави скоростен път вместо Хемус и спря Черно море

За кой път, за 1158 може би! Проверявайте ги като им давате книжки, пътя е ясен!

Орките се възпитават само по един начин - БОЙ

В случая пътят е наред, даже е "прекалено добър" и масово се правят безумни изпреварвания ... и рядко някой кара с 90-100 ... обикновенно е към 120 ... И комбинацията от висока скорост, безумно шофиране от масово слаби шофьори (доста често и на по няколко ракии) и стари и неподдържани автомобили води до точно това.

Да, в Бг единственото решение е камера, е*а си тъпаците!!!

Какво го мислите толкова. Снимате с 40 повече от позволеното и взимате книжката за 6 месеца. Снимате с 60 повече от позволеното и конфискувате колата. Снимате с 80 повече от позволеното и ги пращате в психиятрията.

Полиците да излязат на пътя и да осъществяват реален контрол. Не да се крият в храстите и да снимат! Бойко Рашков спи!