17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще започне оправяне на пътища,полагане на маркировка и т. н.?

"...операция за контрол на скоростните режими." Докато КАТ разчитат само на "акции и операции", а не на постоянен контрол ефект няма да има!

Тази ОР акция, от която вероятно няма да има никакъв резултат? И защо се обявява предварително, правите се на призрачни, където прозрачността ще изкриви резултатите, а когато има необходимост от прозрачност, си измисляте че е има класифицирана информация.

"...пак ще изгори обикновения работещ човек който бърза за работа за да не бъде глобен или уволнен!" Написал си глупости! Какво значи " пак ще изгори"? Има си правила за движението, които важат постоянно, които трябва да се спазват постоянно, а не само по време на някакви кампании. Ако така мислиш, значи нямаш място сред участниците в движението.Опасен си! Това , че бързаш за някъде, това , че закъсняваш за някъде, въобще не е повод или оправдани за нарушаване на законите. Просто, не можеш да си организираш правилно нещата!

Това беше за "gf"

Полисмен: За къде бързате с превишена скорост? Бизнесмен: Ми да ви дам ей тия 20 лева. А статистиката казва, че броя на загиналите за този период спрямо 2018 се е повишил. Не скоростта е по-значимата причина за катастрофите, а некадърното каране.

Значи правителствените кортежи и цялата им охрана ще карат нормално да бе кой лъжете пак ще изгори обикновения работещ човек който бърза за работа за да не бъде глобен или уволнен!