Американска фирма ще отглежда патици в България

Американската компания "Maple Leaf Farms" започва да отглежда патици в България и да произвежда патешко месо и продукти.

Обратно в новината

Коментари - Американска фирма ще отглежда патици в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре сега,голяма новина...България е в челната тройка по производство на патешко месо и черен патешки дроб в Европа,менкаме си местата в класацията с Французите и Унгарците през годините.Тия са дошли на краставичар краставици да продават,ма тъпите медии вече се чудят по какво да се прехласват...

Е, сега разбрахме, че с канадските визи идват и патиците- аз пък не знаех, че и патките трябва да имат визи.

С две думи САЩ казва на България: Яжте ми патката!

А ние чакаме високи технологии с добавена стойност, с добри заплати...

Тук много ''животновъди'' са се изказали! Едва ли са пипали животно, но са специалисти в отглеждането! Да ,тролчики! И аз искам някой селянин да ми гледа екологични животни и продукти за без пари! Ама няма ! Който мисли,че е лесно нека пробва!

Щяла ,да отглежда...утки-нямам предвид тези от Позитано с /П/...

па па ..горкичките..няма да ви ям...

Ние си имаме елитни патки тук. Патка 1 е първата на БСП.

Имат сини елечета,бе?

Като си купя от магазина 1.3 кг. свинско месо, като го изпека , двама човека не можем да се наядем с него! Толкова е наблъскано с вода! Тръгнали некви прошляци да ме плашат с ГМО! Да ви кажа между впрочем, че и оранжевия морков който така хубаво хрупкаме всички, е един вид ГМО!

Не ми слагайте минуси, а четете! Напишете в търсачката ''белгийско синьо говедо'' и кажете това Божие творение ли е или на човека?

Не чети жълта преса. Има специализирани източници. Тази порода е селекция от преди век. Тогава ГМО не е имало.

Логично. Отгледаха една Тиква, сега ше отгледат и неколко Патици!

Някои тук негодуват, че патиците щели да ги хранят с ГМО. В момента 90% от месото в България е от внос. Никой няма представа откъде идва месото и с какво са били хранени животните - ето това е по-сериозния проблем. Ние патици така или иначе няма да ядем /освен патешки фенери /

Не ни ли стигат големите ПАТКИ Мариците? Сега още ПАТКИ. Достатъчно има в парламента и министерствата.

Страшен удар ша направят тея.И без тва в Бг има 6-7 млн. патки и патоци.Направо готов матрял :)

патици. И забележете, влизали в България за да проникнат чрез нас и на европейския пазар. Тука ще им слагат фалшиви етикети и фалшива документация, може да ги пробутат като българска марка. На тия изроди не може да се вярва. Те не идват да ни правят добро, точно обратното.

Оглежда си ги, във "Фермата", на Дондуков- 2, но не ги праска

Прочетох в интернет за тази компания; Вижте какво открих: Maple Leaf Foods: Blanket opposition to GMOs is morally unacceptable. В статията шефът на компанията заема изцяло позиция в подкрепа на ГМО, каквото предполагам смятат да направят в България: силно лоби за легализиране на ГМО храни, животни, птици, а после и ГМО-бебета. Запомнете българските политици, забъркани в тази мръсна игра!

"Maple Leaf Farms" НЕ НАМИРАШ ЛИ РАЗЛИКА В ИМЕТО? ОТГОВОРИ ГЛУПАВО РУСНАЧЕ!

ами ти май си тъп като цървул. Това със сигурност е дъщерна фирма и производството е от затворен цикъл- отглеждат си патиците ГМО и после ги предлагат като полуфабрикат или в сурово състояние или направо като фаст фууд

Фирмата е различна, правилно си обърнал внимание. Може да са свързани, но трябва да се провери. Във всеки случай подозрението си остава, тъй като САЩ е ГМО и ГМО е САЩ.

Ами, като за нашето ниво, толкова - патки... Само да не избягат тея авантюристи след година, като се сблъскат с жестоката булгаристанска действителност и административната и правораздавателна родна система!

Всички набивате кльопачка в Макдоналдс и Кентъки фрайд чикън! Сега взехте кусури да намирате на патките !:))) Дай Боже повече такива инвеститори и фирми, ако ще и руснаци с ферми за хайвер от белуга;) Това е добре за България!

...е, айде не обобщавай толкова глобално - не сме ВСИЧКИ толкова прости!...

Ти си от умните, където пият квас и ядат елда, после си допиват с водка.

Своите граждани вече ги "нахраниха" с хормони и ГМО, а резултатите са очевидни: - момчета с цицета; - полова зрялост на 9-10 год. възраст - свръхнаднормено тегло в средна възраст (130-170 кг, в зависимост от пола) - бум на хомосексуализъм и лесбийство, педофилия и зоофилия в резултат на хормоните - глуповатост и патологично понижаване на IQ. Накратко, превръщат хората в животни.

Описал си точно българките роми:))) И те ли са ГМО?

описанието се отнася за по-голяма част от населението на България. Не изключвам и себе си ...

и ти си животно, но явно не го осъзнаваш.

За депутати ли ще ги отглеждат?!

За класен ръководител на фермата се предвижда да бъде привлечена баба Цеца Чафката, а за шеф на охраната бивш вицеадмирал.

ЦиЦка ЦаЦева, по й отива...;-)

Идват защото е по-евтин труда! Да не мислите, че ще дойдат у Горно Нанадолнище да създават работа на местните пияници, за този дето духа? И на ''село'' 500 лева са си пари , като се има предвид, че там работника няма никакви други разходи, като например транспорт , топлофикация, високи такса смет и прочие високи данъци и щурутии , които ги има в големия град !

Глупако, точно това мислене обезлюди малките населени места в България

Господин СЕЛЯНДУР, селяните не са чак толкова тъпи, за разлика от теб!

Американската компания "Maple Leaf Farms" разраства бизнеса си с отглеждането на патици в България! След първите им птицеферми - ДСБ, СИК и Сие, последвалото поглъщане в новото им дружество РБ доведе до понижаване на разходите на кокошка. Следващата стъпка в бизнеса беше усвояване пазара на Парламента. Превърна се в развъдник за бройлери. От най-едрите! Благодарение на този успех, сега от американската компания планират генно да модифицират и целия български кокошарник! На първо време с кокошки от рода Ислямски Теро Ристи...

И колко ще е голяма тази инвестиция у нас, та директори на агенции, заместник министри и т.н. участват в церемониите ?

Как колко? Поне $ 1 000 000 000! Толкова ще платим на инвеститорите до 3 години като начало! Със заем естествено! Наследство за правнучето...

става въпрос. Тия гнусни изроди вече нахлуват с ГМО боклуците си.

Самите патици едва ли ще са ГМО, но фуражите, с които ще ги хранят може и да са. Отделно не се знае и какви медикаменти ще им дават. Стане ли въпрос за нещо, свързано със САЩ, и ме обземат едни особени съмнения.

хранени и натъпкани с отровни химикали. Просто щом американска фирма ще да ги гледа, със сигурност няма да е по нормалния начин. хахах, патици щели да гледат, да бе да, за 2-3 дни и ще са пораснали и ще ги пуснат да тровят допълнително народа. Между другото, доста американски лекарствени препарати и разни хр. добавки са наводнили вече и аптеките.

Американска компания ще отглежда патици в България!!! Ми той парламента е пълен с патки и патици. Колко още ще отглеждате бе?!

Му-ха-ха, тия верно си купИха фабрика на 8 септември!

Това е фитмата която изтрови милиони в Торонто спродуктите си. Канада не е Китай където такива тровители ги бесят.

Очаква се централата на компанията да се намира в Народното събрание.

Шило

Е, това е добра новина.

Американски инвестиции - патки. Другите им инвестиции ги знаем - американските Марици - още им сърбаме попарата.

Само '' строим ''газопроводи и АЕЦентрали . Време е да хванем да поработим нещо по-човешко!

Крокодили ли?

Щереф го харесали да пасе патките.

Шило

Хахахаха, затова ли го няма?

И тикви, и тикви! Патиците клъцкат тиквени семки.

Не е важно колко работиш и какво произвеждаш. Важно е да имаш пазар да пласираш труда и стоката си! Това явно не го разбират много от пишещите тук руски тролове! Дано американците докарат повече долари за месните хора които ще работят за тяхната фирма!

Хахаха, дано докарали повече долари, хахахах. Заплатите от 400-500 лева на калпак, които ще плащат, ще имат колосално отражение върху батака, наречен бг икономика....

Колкото американските бази докараха! Американец не докарва, той изкарва от страната долари!

Те не идват тук за да плащат, а да печелят - колкото по-малки заплати, толкова по-големи печалби.

Ех че високи технологии! Щото ние не сме виждали патици и не знаем как се гледат!

Закога ще ги гледате тия патици, те руснаците форсират Дунава вече?!

дааа да вземат патици от парламента там те всички са много гладни и бързо ще се угояват като се тръгне от патока и се свърши до малките патета

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия?!? Кои малки или средни предприятия насърчавате? Американските компании явно.

Ами тикви не искат ли, че имаме една тиква-рекордьорка?!

"Ум царува, ум робува, ум патки пасе."

Патици, я.... да не мислите, че чипове ще дойдат да произвеждат

ЕТО ЗАТОВА СМЕ И ВАСАЛИ !!! КАТО КУПЯ ХАЛВА ЩЕ ДАМ ОБЛИЖЕШ ХАРТИЯТА!!!- БРАВО МАНГАЛИТИ