Кабинетът отпусна 100 млн. лв. за ремонт на пътища

100 млн. лева от държавния бюджет са отпуснати за ремонт на републиканските пътища, обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът отпусна 100 млн. лв. за ремонт на пътища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги в живота има възмездие... Софияци си отпускат пари отново за себе си... Най натоварената отсечка е Русе Бяла Търново. На ден по обикновен двулентов път минават над 15000 мпс в едната посока. Искам някой министър или шеф от пътното да покара лично той по този участък и тогава ще видим какво ще решават... Целия трафик на тировете след Хаинбоаз е ужас. Има едно села Гурково където с повече от 10 км час не може да се кара... Но на Бойко глупостите са ясни за съжаление ще ги гледаме още време...

Оправете пътищата в Северна България!!!! Стига с тая София!!!! Нещастно правителство!!!!Крадлива сган!!!!!

На Ганьовците каквото и добро да им направиш - все са недоволни и мрънкат. Чипа ви е сбъркан, момчета. Кофти мат'рял...

Уви, поредната кражба и евентуално поредния некачествен "ремонт", в стил замазване на положението, за да останат повечко пари за крадене.

.... Тъкмо няколко Дупитата (престъпника) да си "вземат" по една виличка и някои возилце и пари не останаха Как се ремонтират 100% патища със 10 лева дето ще останат ??? Как се отпускат средства без да е направена предварителна отценка на кое кога и колко ? Кой е тоя дето реши че са 100мил , да излезне да обясни подробно Отново някаква маглива историйка да има какво да драскат личните им медийни бухалки ... Докато не се търси отговорност от държавата за всяка жерта на пътя ... няма да го бъде ... а това в тоя куптор ... успех Терминал(НО) 2

.... в добавка .... Като го гледам тоя , дано има скривалище че ловния сезон за глигани наближава ... а стая 5орна гуша лесно ще го сбърка някои Да те е гнус даже и да ги гледаш по тия географски ширини .... се едно 2 милиона слепци гласуват Няма оправия Терминал(НО) 2

България върви с гигантски крачки към светлото си европейско БЪДЕЩЕ.

РУСЕ - БЯЛА в коя България е ? Докато не стане някоя поредна голяма трагедия "никой не знае" нищо за този път - без маркировка, обрасли мантинели и асфалта 90% е на вълни и то големи...

"Нанков уточни, че ще се прави преместване на свлачището и рехабилитация на алтернативната пътна отсечка без укрепване на свлачището над Трифон Зарезан, защото само за него са нужни минимум 60 млн. лева."Няма такава държава!

Предвид кражбите, ще са нужни сто милиарда, за да станат пътищата ни като в останалите европейски страни.

аиде още 100млн в касичката на боко

Какво стана с отсечката Стара Загора-Раднево- тя е в изключително тежко състояние. Преди две години ни увериха,че ремонта започва но до този момент НИЩООООО!!!!

Опитвам се да си спомня случай,когато пусната в експлоатация по времето на Тошо магистрала, се е ремонтирала и не мога да се сетя.Сега да направят един виадукт сигурно ще искат поне милиард .....баси и нещастниците.

Прав сте. По тошово време нямаше ремонти нито на магистралите, нито на метрото, нито на завода за боклук. И интернета не запичаше.

ПФУ!

интернет тогава нямаше и в Щатите!

За откриване на телефонен пост - дуплекс се плащаше 1 заплата и то "ако има техническа възможност"

100млн.лв=1млн. свинетки, които ще се усвоят.

А околовръстното от Младост до магистрала Тракия?

Кабинетът отпусна 100 млн. лв. за ремонт на пътищата в София. Останалите да го духат.

Има два варианта: 1) работи се на парче, затова ремонтите са новина 2) работи се планово и ремонтите не са новина Вие си изберете!

Имало едно време Северо-ЗападнаЛА България.Сега вече почти няма....НЯМА и пътища и затова нямат нужда от ремонт.....

Основният проблем свързан с пътищата не е липсата на пари, а некачественото изпълнение. Ако всичко се прави по стандарт и както трябва за 10 години пътищата ни ще лъснат. Още караме по пътища правени по байтошово време. Щом тогава са можели, значи и сега може. Може, но няма желание. За съжаление желанието е единствено за "усвояване" на парите.

Всички ,които правят пътища знаят как.Но 50 % комисионна ги принуждава към икономия на материала /обещание от приемащия работа за липса на такава / и ...ремонтите почват. Проблемът е ,ЧЕ НИЕ ПЛАЩАМЕ И МЪЛЧИМ КАТО ....

Но... 50 милиона веднага се връщат по частните сметки.Пей сърце.

Куха лейко,не се прави на слънчасала дамаджана-от пътищата се краде скоростно и едрогабаритно!

Защо не се ремонтират безобразните пътища?! Защо се ремонтират безобразните пътища?!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия имаме още много въпроси. Защо ГЕРБ всяка година ремонтират републиканската пътна мрежа, а на следващата пак я ремонтират? И така вече 30 години откак е започнал преходът. Ще се наложи пак да дойдем на власт Ние, за да им покажем как се слага край на прехода.

Браво на кабинета. Но аз бих казал, че това са излишни разходи. Няма смисъл да се правят пътищата в България тъй като ние сме с такъв климат, имаме 4 сезона, че наесен дъждове, зимата пък сняг и всичко направено още напролет ще е заминало. А ако е издържало до напролет, то на следващата е капут. Така че повече от две години няма да издържи. Разликата в температурите, времето, климата, всичко това ще го разруши. Пътищата да си ги правят тия които карат - шофьорите. А тия пари по-добре да се дадат за създаване на нови работни места в провинцията. За да може и българите от чужбина да се върнат по родните си места, и да могат да се издържат там, а не да са принудени да избират София или чужбина. Ние намаляваме, трябва да се мисли за българите. Как да оцелеем като нация.

Добавянето на полимери за устойчивост на пътя при ниски и високи температури го прави по-скъп с 1%. И аз считам за полезно тези пари да бъдат дадени на хората, а стоките от първа необходимост могат да се доставят и с хеликоптери.

Аман от това "усвояване- присвояване"!

А тия пътища иначе преди това същата тая партия построи!

Да се чете: Мафията си отпусна 50 милиона за "комисионни" и 50 милиона за ремонт на ремонтите.

Нали от винетките се вдигна прихода и една госпожа обясняваше, как с тия пари ще караме по европейски пътища.

Прихода се вдигна, но прихода към сметките на Тиквун и Ко. в офшорните зони. А пътищата... на кой му пука????? Нали раята още трае и гласува за Тиквун.

Отново стотици милиони потичат към пътищата, които след милиардите левове наринати в тях за последните години са по-зле от всякога. 60 милиона за укрепване на свлачище? WTF?! Тези сигурно се шегуват. Такива цени няма и в Швейцария!

ще откраднат 60 милиона. Видяхме, че нищо не е станало със санираните блокове, с онези миларди нова България щяхме да имаме, ако не бяха толкова лакоми гербаджийските г.зове.

Директно ще лапнат поне 40-50, а после техните фирми ще реализират още 10-20 печалби. Най-добрите кражби от бюджета стават в строителството. Затова мафиотите от ГЕРБ се насочиха към пътно строителство и "саниране". Луканов и Костов са като скромни девици сравнени с сегашните диви мафиоти от ГЕРБ.

И октомври - декември ударен ремонт.

и за Коледа и Нова Година - бонус

батко и братко пак ще се облажат, а народът ще продължи да кара по съсипани пътища!

От тях 99млн., за ''хидроЕнженерите''в БъГъ.

Защо правителството отпуска пари за ремонт на нови магистрали? Не бяха ли в гаранция? То не, че не са платени с народни пари де, ама пак ли двойно ще плащаме? А за строеж на магистрала оттатък Балкана ще има ли пари? Или пътища само за турските и гръцките превозвачи ?

Пътят от Владая до Перник не е магистрала, още повече пък Люлин.

Околовръстното на София между АМ Тракия и АМ Хемус не е ремонтирано над 30 г. Магистралата оттатък Балкана ще е готова след 5 години. Други въпроси имаш ли?

3евзек

Владо е учил достатъчно. Околовръстното на село е една отсечка от 500 метра, значи и софийското е толкова. Няма как д аго разделят на две и щат или не щат, го ремонтират цялото всяка година.

А отсечката на околовръстното от Младост 4 до магистрала Тракия? Кога?