Борисов тества новите шосета с уникален робот

България разполага с техника, за която строителните компании сънуват лоши сънища, каза премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов тества новите шосета с уникален робот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да го пусне да тества околовръстното на София, което пропадна един месец след като е построено от "корозивните" лайна на Симеоново/Драгалевци, пък след това да пита Главболгарстрой колко качествено е построено.

Не слушайте боковците,а БСП и ДПС.Те ще ви закарат към светлото бъдеще на социализма и комунизма.Другарите Доган и Станишев ще живеят до 120 години-виж Кастро.Симеон ще изберем за горски,Доган за президент,а Станищев премиер.Да живее...

Трейс построи участъка Чирпан - Стара Загора (дето бил пропаднал) по времето на Станишев. Трейс започна да строи участъка Стара Загора - Нова Загора при Борисов. Е, "чия" е тази фирма?

ivailo

Ех ,хубаво каза Божидар димитров,шибан народ-шибани и завистливи колеги,а левски това не е народ а мърша!!! ТА маршата от бсп да се скрие! Човека прави нешто на всчкаде в европа има контрол на всчко едно нешто и затова са добре хората на запад а в балгаря липсва контрола и сега се опитват да направат нешто и веднага се появчват хора да плачат.Спрете малко,защо при тройната коалиция дето един пат и една магистрала не започна да прави и самолети и коли си купуваха никой не се изказваше

за мършата го е казал Славейков, а не Левски, илитерат задръстен

Уникален робот за 1.5 мл.евро за да тества пътищата на Станишев? Надявам се да бъде използван за оценка на качеството на пътищата които ще се построят от твоите приближени фирми и резултатите да се обявят преди да режеш лентичките! Милион и половина евро от българския данъкоплатец, без да е го е питал дали трябва да отидат за робот, медицинска техника или образователни материали. с чужди пари,може да купиш и парцел на луната и да проверяваш дали лунните пътища са по-добри от нашите!

Бабо, БСП не пита, когато купи 2 асансьора за почти един милион, а те струваха 200 хиляди. С такъв робот спестените пари ще бъдат милиарди. Простите като тебе това няма как да го вдянат. Борисов запита варненския кмет колко струва построен път (кметът се фукаше). След този въпрос договорите по поддръжка на пътищата във Варна поевтиняха с 40%. Мога само да спомена, че годишно във Варна се харчат 200 милиона. 40% са 80 милиона годишно. За 20 години, откакто работят едни и същи фирми по тези договори се натрупва 1,6 милиарда. Това е дефицитът на държавата в момента. До тук говорим само за Варна, бабо. Ако не си толкова дърта (предполагам си столетница) и ако не си толкова червена (предполагам си член на БСП, а преди това на БКП), щеще да разбереш защо Борисов не те е питал дали да купи тази техника. И колко пари ще спаси тя от крадливите предатели, които според мен не са за съд, а за нещо друго.

Може би е време да тестват министрите кой колко гънки има в мозъка,че повечето май нямат и мозъци.Боко да тества софийските улици които "оправи". А Николай Михайлов-собственика на ТРЕЙС да каже колко от парите по ЛОТ 1 отидоха за предизборната кампания на кмета на Ст.Загора Светлин Танчев(ГЕРБ),за депутатските листи на ГЕРБ! Боко да каже защо на ТРЕЙС плащаше 3-4 пъти по-високи цени за ремонтите в София и кой ще го разследва?Защо ТРЕЙС получи "подарък" направата на метрото и новия ЛОТ??? Боко защо лъжеш и крадеш като тях???

Не бързай да правиш проектите за 2014 год.защото до тогава ще бъдеш в положинието на Станишката,че може и по-зле

ЧЕ ТО ОТ СТАНИШЕВ И СИЕ ИМАШЕ ЛИ ПО-ЛОШО,МОЖЕ БИ ИМАШ ПРЕДВИД ПРИ БЕРОВ,БЕЗ КОНТРОЛ И БЕЗ ХАБЕРИЕ,УЖАС.НЕ СМЕ И ЗНАЕЛИ ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКАВА ТЕХНИКА ТЯ ЩЕ СЕ ИЗПЛАТИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ БРАВО.

До Мила, ти да не мислиш, че тая техника "произвежда", че да се "изплати"? Просто бъркаш категориите.

Най-добрият тест е да издебнеш да няма никой по пътя, да слезеш бързо и да му отпуснеш края в канавката, като източиш обилно радиатора, вервайте ми! Даже забелязах, че там, където най-често се прави, бързо се образуват дупки и валят киселинни дъждове, доразяждащи асфалтовото покритие. Трябва разработването на вон, здрав БГ-асфалт, издържащ поне 50 г. на напъна на мехурите ни. Дерзайте и успех с научното дирене.

Според статистиката над 56% от проектите на Световната Банка са неуспешни ! Там от където са минали всичко е съсипано - умишлено,целенасочено,тенденциозно.Световната Банка не помага - дава заеми,които са от типа кокошка за кон.

Нали и твоите фирми са същите, бе Бойко? А на твоите фирми кой ще им мери качеството? Аман от лъжи, клевети и т.н. Да видим какво направи ти, че май за нищо смислено не се сещам.

Боко ще вкара и други машини да тестват Неговите пътища.

А Цариградско шосе кой ще плати "качествения ремонт"-глобите от поставените камери ли? да сложат още камери че няма да стигнат парите.

Ние имаме много по-добра от тази "машина" и то made BG, много по- малка (колкото GSM) с много по-голями възможности - дава оценка на начина на каране на шофьора, предупреждава го за опасности по пътя (дупки, опасни виражи и др.). Струва ...около 100 евро без автомобила. Може да се сложи на всеки автомобли. Много яко пак са ни прекарали. Пишете ни на : itedir.bg

neka kratunata da pusne kamiona na carigradsko shose - koeto toi remontira naskoro

Бас ловя, че тоя робот е по-умен от ББ.

А кога ще тестват Боко? Ех, ако по мое време имаше такива екземпляри какви интересни трудове щях да напиша...

А защо първо не го пробва по софийските улици които ги правена неговите фирми пък тогава да го пробва на магистралите на Станишев. От този човек непрекъснато се излива злоба като от водопад колкото и да се иска да се прави на добър

Ако другарят Борисов си купи роботи да си тества членовете на "правителството", сигурно тези роботи ще се развалят.

Световната Банка да стои по надалеч от нас ..... А и ние трябва да бягаме от нея както Дявола от тамяна ...

Бойко взел пари от СБ.А кой ще ги плаща тези пари. Да не би той да ги извари от своя джоб или от банката на неговата Цветалина. Бойко да знаеш, че този от горе вижда всичко и ще те накаже.Няма пари за увеличение на заплати, на пенсии , ще копува такива машини. Глупости на тракалета. Той направи и Цариградското шосе, а какво стана. Нямал да дава пари за ремонт, защото ремонта не бил направен както трябва,а те щели да си го направят наново. Колко ли пари е взел Бойко за да се купи тази машина. Аз мисля че в това правителство всички си толкова не кадърни, че е време да си ходят.

Стига с този Борисов бе. Май скоро трябва да правим Априлски Пленум и да развенчаваме култа към личността му. Не той прави метрото, не той тества пътищата, не той дава пенсиите, не той създава стандарт за кюфтетата.

От една седмица съм в България, не видях да се изграждат нови пътища; усещането ми е за едно голямо, изоставено село, с разбити пътища и безброй дупки по тях

В такъв случай - връщай се на портокалите.

Така е.. но не е изоставено, а пълно с диви варвари с европейски претенции и африкански възможности..

Бат Бойко е единственият премиер, който според мен се опитва да сложи някакъв ред в държавата в последните 21 години демокрация и 45 години социализъм.

Не слушайте боковците,а БСП и ДПС.Те ще ви закарат към светлото бъдеще на социализма и комунизма.Другарите Доган и Станишев ще живеят до 120 години-виж Кастро.Симеон ще изберем за горски,Доган за президент,а Станищев премиер.Да живее...

ВенцеремОс другарки и другари.Да живее Кастро,Станишев и Доган,а и Симеон.Все го забравям ТОЗ човек.

браво на ББ,докато беше кмет наказа с порицание експерта,поднесъл му за подпис и подписал ,заменка за няколко милиона в центъра на софия,направи море на цариградско,прави ни клиенти на световната банка,изхарчи излишъка,реформира ударно здравеопазването.......Браво!!!! достоен приемник на ТОДОР ЖИВКОВ,КОГОТО ВСИЧКИ НЕНАВИЖДАХА,НО ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СЪЩО ТОЛКОВА ДЪЛГО. С БКП НАПРЕД!

Борисов да вземе да докара този камион в Бургас,за да види кметчето му тука какви ги върши!Как "прави "пътища!

Ама ти не четеш ли??? Това камионче е за да задлъжнеем с още 1,5 милиона евро. Ама бая комисионни са включени в тези пари за да се раздуе толкова стойността на доставката иначе на тази цена се взимат над 10 такива камиона.... Смятайте сами!

Я да попитам защитниците на капитализма защо България имаше национален доход 320 милиарда долара през финансовата 1988 г а за 2010 25 милиарда долара? Някакъв коментар господа и дами? Май тъпите комунисти разбираха повече от икономика и финанси.

УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ

На тая машина ще и се препълни компа още на първите 10 км. То затова е на камион - да има по-голяма памен за запомняне на неравности, дупки и други "екстри" на нашите пътища!

Като се намирате за по-компетентната страна,защо не отидохте,да се облегне премиера на Вас ??По-жалки,изпълнени със злоба,завист и омраза коментари,не съм чел никъде..Но това е дело на нереализрали се в живота дребни душици..Все някой друг е виновен за техните неуспехи !!

"какво е правил Станишев и неговите фирми", а? Ами нали "неговата фирма"(Трейс) е и твоя фирма бе цървул!!! Нали пак тя спечели и новия ЛОТ с най-ниската цена бе клоун! Нали тоя шум сега се вдига именно заради това - да навирите най-ниската им цена с още 100 милиона, щото сега с тези 137 милиона няма за вас - за комисионничките!!! Аман от циркаджии!!!

Съгласен! Може първо да тества Цариградско Шосе да видим що се накъдри още 1вия месец. Бойко е пълен шмекер!

Добро , лошо ... прави се нещо , явно Бойко големи рушвети дава на Брюксел, щом пишат малко по добри отзиви отколкото за бандата на тримата ( много интелигентни, със синя кръв и с много висши образования , говорещи тихо , кротко , културно и възпитано - точно както приляга на балканската психология на живеещите по тези земи и пишещите по тези форуми).

Тия от ГЕРБ са невероятни !"Хвала на такъви ....!!!" Нашият кмет /Стара Загора/ пък направи нещо друго но пак уникално !!! Асфалта се полага направо върху ...калта !!! Имам снимка !

Вместо да пишете тъпизми по добре гледате филма на Майкъл Мур "Капитализъм любав моя". Там са дадени достатъчно факти. Този който може да мисли ще разбере да какво става въпрос. За сведение на невежите филма се разпространява безплатно и го има във всички БГ торенти и всички западни торенти. Филма е създаден за хора с IQ над 100

Че то в България,колко такива останаха.Комунистите ги изгониха,а останалите избраха ББ.Сега на власт е чалгата и агресивния кич.Жалко за държавицата ни...

Браво на Борисов !!!Сега така наречената "опозиция" в лицето на БКП..пардон..БСП и цигано-турската ДПС ще се скъсат да го оплюват.Ще изкарват на протести,ояли и олежали се послушковци..Че как иначе..Сега ще излезнат на яве нови далавери..Дерзай Бойко !!

Боко, тикво заспала, как не те е срам! След всичките ти клетви какво направи с Цариградско шосе? Нямаше да им плащаш (ама май им плати), щяха да го оправят на пролет (ама минаха две години). Я дай личен пример - покай се, върни парите, огласи истината - и тогава преследвай другите!!!

Пътищата ще оправим. Това добре. Ама за да намалеят катастрофите, убитите и инвалидите какво ще правим с празните глави в черните джиб-ки?

Новата техника е на стойност за 1.5 милиона евро с пари от Световната банка, изтъкна Борисов..............който ще връщаме с намаление на пенсий и майчества.........но не и с Догановите хонорари........АПЛОДИСМЕНТИ ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !!!

Да го изпрати на Цариградско шосе

бе това и аз мога да го определя, първо оправете пътищата, то шофьорите сами си ги тестваме!!!

До червените бабички(то,други червени-червиви-членове на БСП не останаха:толкова ви е яд,че мухъл избива по тиквите ви.Власт няма да видите през следващите 200-300 години.

Някой е бил дълго време на плаж,вместо на работа и сега от слънцето ги говори в стил манипулация.......там където стъпи СВ.БАНКА кредите остават завинаги....Свършихте фискалния резерв -отиваме на кредити с мъдрото ръковоство!

Една от причините да сме на този хал е и "помощта" на СБ. Дава пари, но иска "реформи". Например образованеието е по неин тертип, ако не знаете.

А ти да си чувал за една абревиатура БСП!? Абревиатура на доносници,крадци и убийци. Ама и ти май от тая партия ...аааа

Май си претърпял мозъчна операция.

А абревиатурата ГЕРБ ? Нещо да ти говори това? Защота аз го почувствах осезаемо - изхвърлят ме на улицата! А и доста работливи и честни хора, нямащи нищо общо с БСП, ДПС, СДС и прочие също остават на пътя! Това е от вещото ръководство на държавата от любимия ти ББ!

Назначили един некадърник на нова и лека работа, негов приятел го попитал как ще задържи да не го уволнят....отговора бил, ПЪРВАТА ГОДИНА ще плюя по предшественика - какъв некадърник е бил и какво "наследство" ми е оставил, ВТОРАТА година ЩЕ ОБЕЩАВАМ-всичко , ТРЕТАТА ще се "скатавам" и после се махам !!!! ..........

браво! повсеместен контрол на качеството + данучен контрол раи!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

боико смешен си бе , виш ти кво си ... и помисли ... ако можеш де ...

а в сущото време реже лентата на криовото и наклонено кругово движение вув велико турново - качица....хахаххаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ББ да отиде и да се позаинтересува коя македонска фирма беше наета да асфалтира пътищата в Косово след войната.Бяха докарали една машина 30-40 м. дълга,която вървеше с 2-3 км в час и правеше едното платно на пътя.Отпред гризеше стария асфалт, вкарваше го в себе си, вътре го топеше,смесваше го с нов асфалт и го полагаше след себе си.Направо нов!Движението не се спираше,камиони отвреме на време я зареждаха с нужните материали и толкова.Имаше и двама работника отпред и отзад с флагчета и радиостанции да пропускат колите покрай нея.Четири години прекарах там,карах по тоя път и така и не се появиха дупки, а по него минаваха и танкове и тежки военни влекачи.Не мръдна!

А как че краднем при това положение!? Нали требе пари да се усвояват и те през наша банка да минат! Да остане и за цветка!

Виждал съм такава машина в Румъния(правеха път от калараш до магистралата), само че не се движеше с 2-3 км в час а може би по малко, обаче пътя е роскош.Както каза един пич от монтанско:"ако направим пътя да издържи 10 години, какво ще работим след три години"Бях в гр.Лом през уикенда:преди 2 години асвалтираха главен път, в момента асвалта на парченца(някъде липсва, някъде присътства) .На много места асфалта е пропаднал и зейнаха дупки(там където правиха новата канализация).Бях в Сърбия след бомбардировките - не изглеждаше така.Няма ли кой да носи отговорност за тези "дейности".От Лом за видин водеше един паважен път, паважа бил свален и продаден в Германия и в момента пътя представлява трасе за състезания по оф-роуд,защото няма пари.Зяа съжаления на много места в Бг е така.Затова закон за доказване на доходи никога няма да бъде приет.Навсякъде по света трябва да докажеш че имущество ти придобито по законен начин, само в БГ държавата трябва да докаже че то е незаконно.Ако някога подобен закон ще има място в бг, парламента ще стане по непривлекателен за бизнесмени които не разбират от икономика.Ай стига, че само се паля от подобни новини.