Пътен полицай от Велико Търново върна портмоне с 1000 лева и документи

Притежател на изгубената вещ се оказа 20-годишно момиче, което не успяло да внесе в банка спестяванията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз онзи ден намерих телефон (Айфон 10 ) за 2000 лв. и намерих собственика му, но прецених, че не е нужно да разтръбявам по медиите. Също така искам да спомена, че не съм правил мизерии на гражданите като някои пътни полицаи.

Ама като видя, този младеж и реши и ти да се похвалиш ли, а? Толкова си жалък, че чак те съжалих.

Мен пък пътен полицай ме рекетира, също беше младши инспектор. Не мога да назова името му, защото един друг полицай ме заплаши , че може да ме съди за клевета. Пазете се от полицаи и престъпници.

Браво на момчето, сега е интересно дали няма да има пререкания с колектива, може и наказание да отнесе.

Полицай да върне на гражданин загубени от него пари??? Боже, накъде отива света?

Сумата е такава, че повече полза ще има да мине за “честен”, отколкото да ги профука за един LCD телевизор. За 2-3 наряда ги е избил. А може да точи зъби и за клeцaнe, момето е арно, като гледам, младо е и може да е навитак.

Познавам Георги лично и знам,че и 20 лева да бяха в портмонето,пак щеше да ги върне!!!Така че,моля без тъпи коментари от хора ,които съдят по-това как те биха постъпили, тоест да вземат парите! Гоше,гордеем се с теб!!!!

Ти па, за 3 часа ги е избил

върви един евреин и гледа на тротоара портфейл взима го, вади от вътре парите, брои ги и си казва жалко, малко са

баща към синчето си ставай сине, ставай, виж кое време стана. един станал рано и намерил кесия с пари ми намерил я е , вика синчето, щото някой е станал още по рано, та я загубил!

но в Търново има и много крадци, автокрадци, автоджамбази и наркотрафиканчета, изобще всекакви наркоманчета

Браво!! Достойна постъпка, на човек спзващ закона!! Заслужава истинско уважение!! ПОжелавам му да е жив и здрав и дано има повече достойни хора, като него в нашата държава!!

утре си загуби и те портмонето, за да ти го върне някой достоен човек! тъй достойните ще се намножат! дай им шанс!

Само от капиталист не може да стане човек. Това е доказано, само в България има стотици примери.

Само от социалист не става човек. За всички други, дори за катаджиите има шанс.

голяма беднотия е в държавата ни! сезонна работничка,предполагаемо сервитьорка, губи портмоне с 1000 лв и банкови карти на края на ноември, щото не намерила време да ги внесе! ми нямало е време момичето, то летния сезон свърши само преди 60 дни! намерил ги пътен полицай ,и не ги свил, щото ..ми кво са 1000 кинта за един пътен полицай? идилия! и снимки и после те се оженили и живели дъъъълго и щастливо!

ее, то минусите арно, ама само за последните два месеца това е десетата новина за върнати загубени портмонета! даже имаше и рецидивист! някакво момче от дом за ... в рамките на две седмици намери и върна две портофелчета с пари! явно е някаква пандемия

ДАНО ДА Е ВЯРНО НО В ТЪРНОВО ИМА МНОГО ЛОШИ ХОРА

В същото време, на фона на този съвестен екземпляр, негови голеги глобиха 1000 човека с по 50лв на джоб, без да постъпват в хазната.

Нормално е да ги върне и съм сигурен ,че повечето ще постъпят по този начин! Онора с рушветите е друга игра!

Браво! Да е жив и здрав!

Много арен фотос. Наш ули как се хванал през колана, баш както и като иска 50ка за "едно кафе". Весела Коледа, алилуя и да живее Кондьо!

Я дай да видим един твой фотос, да те видим що за селска пръчка си!

Никъде не съм коментирал външен вид, смятам. Но общото, чалга-iq, от пет и половина явно напира мощно по 3-те мозъчни гънки... Мога и пощенски код да Ви дам, ама Вие от мее ве ре-то сте толкова компетентни, че тези 1750 мили, по диагонал, ще се чудите с какво превозно средство да ги изминете. И сарказмът не е за всеки, също като поезията. Просто, защото не всеки може да го "вдене". П. П както казах - Весела Коледа, алилуя и да живее Кондьо, като визирах чалга културата в "бегето" А, за малко да забравя, с право се гордеете с една напълно човешка постъпка, която в границите на западните страни е ежедневие. Живи и здрави!

Ужас! Може ли това да бъде новина? Полицай, държавен служител, който е длъжен да стори това,? Той дори не е обикновен държавен служител, а по Закона за МВР. Плащаме му осигуровките. Пенсионира се по-рано от нас. Получава пари за дрехи. Протестира всяка годива за повишение на заплатата и му я повишават. НОВИНА БИ БИЛО ДА СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ Е НАМЕРИЛ И НЕ Е ВЪРНАЛ ПАРИТЕ.

Много хубаво, но не трябва ли да е нормално поведение особено за полицай, а вие сте го изтипосали за новина?

Виж сега, ако си загубиш утре портмонето с ЛК, банкови карти и 1000 в брой и някой ти ги върне... за теб не само ще е новина, ами ще се родиш отново. Какво лошо да я споделиш с усмивка? Сега... не е като да ти ги върне Майкъл Джексън жив, ама то не може само жълти новини в тоя живот.