Пастир мълчи 3 дни за труп в река, не знаят кой е удавникът

След извършения оглед видими данни за насилствена смърт не са установени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dimankaf

Ако този пастир е замълчал, какво ли пък го е накарало да проговори. Не намирам логиката.

"най-вероятно ще се наложи ДНК тест.""Е, това не е изстрелване на експедиция до Марс.Просто не е събитие,което трябва да бъде подложено на обсъждане

БРАВОБРАВО,БРАВО кой щи "докладва" за подобни неща? нали после ше е обвиняем, че и извършител, че и виновен! Тръпъ не ни е враг, да си се носи по водата, нема лошо.

По описанието ми прилича на Цветан Цветанов. Той преди седмица напусна ГЕРБ и оттогава никой не го е виждал, освен това едната маратонка е сериозна улика в тази посока!

"По тялото нямало дрехи, вероятно от силната вода." Кажи чесно, верно ли.

Това “чесно” не се ли пише с “т” (чесТно)? А “верно” не беше ли с “я” (вЯрно)? Колкото до дрехите, а и обувки - ДА, има достатъчно случаи на свалено облекло от буйно течаща вода!

Не съм спец, ама може ли за седмица във вода тяло да стане чак "неузнаваемо"? Светъл път на човека иначе, съболезнования на близките.

Ми накисни една пържола във вода, ама речна, а не тая стерилизираната от чешмата, и провери самичка. И то хем няма да е течаща вода, която блъска тялото в дъното и камъните, и разни риби и раци да го ядат.

За един час под душа или във ваната също може да се промени, макар и не чак толкова осезаемо но все пак може. Освен това те знаят за три дни, но може и от повече време да е във водата. Истгината е, че човешкото тяло е бъкано с патогени и микро-рганизми които само чакат удобен момент в който имунната система е леко отслабена, за да усвоят плътта. Спре ли имунната система, като добавим топлината от директните слънчви лъчи, влагата, насекомите, и всякакви всеядни твари които иначе не смеят да скъсяват дистанцията с живите и ето ти редизайн до неразпознаваемост.

Ало редактора, прочети 1-во статията преди да трескаш тия заглавия. Пастира казал на кмета на следващия ден и започнало издирване. Не си е мълчал 3 дни значи ...

tonk11

Ти чете ли я? "Пастир забелязал тялото да се носи по реката още преди три дни, но се изплашил, прибрал стадото и не казал на никого, пише "Труд". Чак след това информирал кмета на село Дибич ......". Не знам тоя следващ ден къде го видя?

Промениха я като прочетоха в коментарите как са се оляли бе, тъпан. Толкоз ли не съобразяваш поне като виждаш как отдолу всички са обърнали внимание върху това.

А твоята кратуна не е ли куха, бе тУпан?

преди три дни го видял, и прибрал стадото на другия ден казал на кмета басе чобанина, три дни е прибирал стадото

Големи сте олигофрени. След 3 дни или на другия ден ?!

Dira, май точат кадри на блиц и флагман, съдейки по статийката

Arcadium

Сега последно - Три дни или на другия ден?

Тези няколко денЯ....

"" прибрал стадото и не казал на никого, пише "Труд". На другия ден информирал кмета на село Дибич и така започнало издирване,"" "" дирНИКстайл....