Божидар Димитров: 60 000 чужденци да вземат БГ-паспорт веднага

60-те хиляди души, чакащи от години за българско гражданство, да получат наведнъж БГ-паспорти, предлага министърът без портфейл Божидар Димитров, цитиран от в. "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров: 60 000 чужденци да вземат БГ-паспорт веднага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък кандидатсвам за турски паспорт и само като го получа, се отказвам от българския. Иначе съм етнически българин и нямам нищо общо с Турция и турците.

Драги Господине, преди да правете забележки относно думата бимбян четете ясно контекста на писаното от мен.Никъде не използвах типични цветове на партии - син, червен, жълт, зелен и пр. , с което ако бяхте внимавал в часовете по литература щяхте да разберете иносказателната форма, чрез която изразявам антипатията си към подобен тип цветове, станали причина за разграбването на милата ни родина в последните 20г. на т. нар. преход.В разговорна реч, ако не сте срещал думата бимбян /другата дублетна форма - бембян/, знайте че се прилага и когато цвета не е от значение за визирания обект.Предполагам знаете, че след запетаята се поставя шпация. По темата подкрепям напълно Самуил-10:41. P Много ме дразнят подобни дребнави забележки.Поне да бяхте изразил и някакво мнение по темата.

prosto zamyana na naselenie s zel zapazvane na vlasta. ni6to novo pod mafiotskiya oblak nad balgariya. kajete dovijdane na grobovete na va6ite dedi bratya - balgari, turzi i zigani. vie - prokudeni ot merzedesi i lipsa na hlyab za vashite deza....mejdu tezi 60 000 vervam 6te ima 10 000 za zatvor..i 6te minat kato senki ot minalo v talpata ot preselnizi. ..znaete li kolko sa polizaite v balgariya?

Когато в ЮАР имаше доста насилие много от белите африканери ,които са с произход от Холандия и говорят древен холандски ,но вече еволюирал език проучиха възможността да се върнат в прародината си Холандия,но по тв показаха в документален филм,че за тези кандидати ще важат общите правила за имиграция в страната както към други емигранти-първо се търси работа,за която няма местен кандидат-безработен/ са обикновено места за квалифицирани/ и когато така се назначи на работа главата на семейството,който да осигури издръжка за цялото семейство,едва тогава може да отпътува за там останалото семейство,като показваха,че в Холандия има черни имигранти -футболисти и други-няма расизъм нито към черни,нито към друг цвят,но си ИМАХА ДОСТА БЕЗРАБОТНИ,което не позволи да се приемат на оделно основание от тези бури,които са с произход от Холандия

Както казах идеята е великолепна - да се улесни издаването на българско гражданство на нашите сънародници, останали поради превратностите на историята зад сегашните ни граници. Те само преди 80 г. са били единна част с българския народ тук и не са се делели. Техните деди са създали огромна част от културата ни, участвали са в управлението и съграждането на България. Всички които смесват личността на Димитров с идеята са АНТИБЪЛГАРИ. Те плюят, защото явно са против България. Ами всички силни държави водят подобни имигрантски политики. За пример само да посоча, че САЩ и Израел са изградени по този начин. Няма да коментираме, нали.. В Израел в момента могат да се видят руси скандинавци и черни негри и араби, но всички се пишат евреи и получават от държавата помощи и паспорти. Вземайте за пример как тези страни си градят националността. А ние родните си братя българи, от териториите, за които сме водили 6 войни няма да приемем - защо?? Защото сме по-добри от тях ли, защото нашата кръв не е по-замърсена с чужди примеси ли?? Вие сте абсолютни безпросветници и си личи, че сте комунистически копелета, защото продължавате да насаждате в съзнанието на хората, че няма едва ли не българи зад границите ни. Че трябва да се откажем от всички тия българи. Ето това е директивата на Москва и обслужва идеално и Атина и Белград и Анкара. Ако Димитров е искрен, то той би компенсирал всичките си недостатъци!! Разбира се трябва да има критерии - изпит по История на България и български език и защо не клетва пред България на някое свято място - там да се въведе традиция да си получават паспортите - например Мадара. Както израелците се кълнат на крепостта Мецада и пеят: Мецада никога няма да падне отново. В самата си основа българския етнос е смесил много народи ( над 100 ) различни по кръв, но общо по дух и възприели самоопределението БЪЛГАРИ, което се е запазило до ден днешен. Така, че ако можем по някакъв начин да спрем циганската инвазия по земята на сегашната си държава, то е точно като внесем българи от старите си предели. Иначе няма спасение, след 30 г. ще сме малцинство. А искам и да ви кажа, че тия българи ( от Бесарабия, Украйна напр., пък и от Македония, които пазят паметта на предците си) са много повече българи от нас тука. Ама Много повече. Те са запазили оная традициоона ценностна система от романите на Вазов и Каравелов, която е извела нацията от пещерата на робството. Те са чисти, скромни, трудолюбиви хора и раждат по 5-6 деца. Ценности, които за съжаление отдавна са изчезнали в нашето болно общество. Тези българи са близко до земята и не се срамуват да работят селска работа, от която отдавна са отродени сегашните българи. Така, че не само кръв, а и истински български дух ще влеем, като привлечем тези наши сънародници и ги направим час по-скоро част от нацията ни.

Този професор няма ли началник???!!! Кой му дава право изобщо да се изказва по въпроси за българите в чужбина!!!! По наше изрично настояване ДС нумизматът вече не отговаря за бг. в чужбина!!!

Патриоте,българите се делят и на такива,които знаят да говорят и пишат правилно на български език и такива, които не знаят.С тоя БИМБЯН цвят явно принадлежиш към втория тип.

Prav e: Lichen primer jeneni 10g za chujdenec, deteto na 6g balgarche i vse s problemi, za deteto ni, ne niama zashtoto e balgarche, no za majat mi jenen za BGrka 10g problemi i hodene po makite! E STIGA TOLOKOVA

до Македониа ... Приятельо от такива желаещи като теб за бг паспорт други истински българи чакат по 5-6 години .Нека има някакви превилегии за тези които наистина имат български произход!

Г.дин Димитриов можам и а да добиам граганство Блгарско.Напоменувам дека моот син е Блгарски гражданин од 1995 година.........Позз

ДАНО ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ДАДЕ БГ-ПАСПОРТИ НА НАШИТЕ БРАТЯ ОТ УКРАЙНА,ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ,МАКЕДОНИЯ НА КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН.КАКТО И НА БРАТЯТА ОТ РУМЪНИЯ И МОЛДОВА.

Daite im pasporti , sled kato 5 godini sa JIVELI v Bylgaria i sa dokazali, 4e imat profesia , znaiat ezika i ne 4akat socialni pomo6ti !!! Za na4alo im dajte ''zelena karta'' , koiato ne im pozvoliava da pytuvat v EU i da glasuvat.........bas sme6koto e toz '' ministyr'' , misleh go za po umen.....

И българите искат да живеят,работят и да имат деца,но за сега няма условия и много са принудени да мигрират, има висока смъртност на активното население,корупция и престъпност,и растяща безрябатица особено за младите с квалификации

Za parvi pat absolutno ne sam saglasen sas Bojidar Dimitrov. Na vseki mu e iasno,4e 90% iskat EU pasport. Da go podariavame na vsiakakvi eni4ari e kato da si vkarvame troianski kon. Vmesto da se pomisli za zatiagane na rejima po kontrol i uskoriavane na obrabotkata na dokumenti nie kakvo-puskame dori prestapnizite. BOJIDARE OPOMNI SE!!! RE6ENIETO- ZELENA KARTA ZA BG. Kak-lesno. Kopirame amerikanskia model- 2 godini uslovno, ako si ok, monava6 na i interviu i vzima6 za 10. Sled parvite 3-4 godini otiva6 na izpit i interviu za grajdanstvo. Vseki si pla6ta za dokumentite i obrabotkata im. Taka se sabirat pari za slujitelite koito obrabotvat dokumenti- moje naprimer da im se dava bonus za opredelen broi obraboteni dokumenti. Zadaljitelno iziskavane na kriminalno dosie za kandidata i otkaz pri nali4ie nali4ie na kakvato i da e kriminalna aktovnost. Bog da pazi Balgaria!!!

Там откъдето се очакват имат същите структурни демографски проблеми -нали като ги изсели оттам ще им влоши демографския проблем там -няма ли от негова страна загриженост за всички и всяко нещо?! Това не е решение на демотрафския проблем ,който се отнася повече до липсата на квалифицирани човешки ресурси,които да модернизират земеделието,икономик -става дума за модернизация, но и там откъдето ще дойдат са на доста примитивно и зле функциониращо ниво -нямат нужната компетентност ,за да ги предложи за решаване демографския проблем -в момента продукцията тук е недостатъчна и прекалено скъпа и с ниска производетелност -губеща за изхранване или функциониране на общество,в което нараства дял на практически неграмотни с висока раждаемост и нужди и малки възможности да работят модернизирано по приложната наука,която за тях е недосегаема както чужд език..Проучете всички практиките и науката в тази област -общество,функционир е приложна наука ,а не история и популизъм с много неудачи...Подходът е да се мисли за всеки индивид в общество,като индивидите се класифицират като човешки ресурси с различни характеристики -по възраст,пол,образова и обучение,професия и опит с достижения,задължени и права,закони -кои закони са с най-голяма сила,на основата на които се градят конституциите и другите закони и подзакони...В САЩ могат да интегрират 55 000 годишно,но техните възможности са много по-големи от нашите тук и се чудя защо профсорът не е направил все-странен анализ по правилата........... БВП,по безработица,липсващ жилищен капацитет и липсващ потенциал за създаване на работни места за поддържане и модернизиране обществото,опасно ниски минимални и средни заплати и висока смъртност на активното население тук,за което няма сигурност и социална защита, и 100 000 квалифицирани с високо образование българи без работа тук -къде и какво да правят тези ,които са българи и тук -да гледат как се назначават афганистанци на работа, а те да стоят без работа и без помощи продължително време -това противоречи на хартата по човешките права -нека и професорът се съобразява с тази харта по ООН ,която е над конституциите по сила???!!!!!!!!

Четейки мнозинството от постовете съзирам единствено негативизъм и пренебрежение. 1. България се обезкървява у нас се води активна политика на турцизация сред българомохамеданите , които дори и не знаят турски - справка гледайте Новото робство.чичко гугъл знае. 2.Не си правете идиотски изводи, че като приемем много фиромци от Македония ще влошим положението там и ще засилим албанизацията.Служби на УДБА още действат и открай време работят към засилване на антибългаризма, пресен пример българката с раково заболяване в Македония , която бе откъсната от детето си и хвърлена в затвор, само защото не дала подслон на пиянката баща с когото са разделени...да не говорим че по време на процеса съдийката я е нарекла бугарска кучка. 4.Пътя към подобряваме на взиамотношенията би бил възможен единствено ако тези хора играят ролята на посредници на добра воля срещу лъжите насаждани в пресата, букварите и всякакъв род медии в Македония контролирани от Сърбия. Влезте в youtube и ще видите че дори гърците обявяват и плащат за съчинени ДНК тестове с цел да легитимират Македония и населението й като гръцко!?! 5.Омръзна ми да слушам неподготвени и нецензурирани изказвания свързани с ДС. ДС не е била само 6-то управление това го запомнете ,в останалия си вид службата е била аналог на десетки други по света. 7. Колкото повече българите се делим , толкова повече ще ни го опъват всякакъв вид измекяри, родоотстъпници и Соросоподобни глобалисти шахматисти. Има два вида българи - патриоти и всички останали.Тези които са патриоти независимо от това дали се определят с някакъв цвят - бимбян, розов и т.н. ще подкрепят идеи и решения, които са в полза на България и нацията.Останалите ще продължават да злорадстват и да търсят негативи в едно или друго решение. Да Живее България!

Вероятно моментът е неподходящ -тежка криза на безработица като със средно и висше образование безработни са над 100 000 души -все млади и в активна възраст,явно чак след преодоляване тази криза ще е възможно да се приемат чужди граждани желаещи да станат българи,но хартата по човешките хпава и задължения изисква държавата първо да осигури реализация на своите граждани преди да почне да натурализира и урежда чужди-хартата я има на сайта на ООН!!!!!!!!!!!!!!!!!

Трябва да се промени нещо в Закона за придобиване на българско гражданство, но не само в него. Преди години съм гледал филм със София Лорен, в който когато придобиваше американско гражданство, се заклеваше в Конституцията на САЩ и същата плачеше. Това беше във филма,но сигурно и сега новите граждани на САЩ се заклеват във вярност на новата си родина. Това трябва да става и в България. Тези които са служили в Българската армия сме се направили това. Остава със закон да се въведе, тези които не са се заклели и тези които тепърва ще придобиват българско гражданство да се заклеват във вярност на Република България!?!

Не би ли трябвало първо да се обсъдят някакви принципи- при какви случаи се дава това гражданство, при кои -не, наследствено ли е /за хора, живеещи в чужбина/ и други такива неща. Със сигурлност има какво да се поогледа в закона за получаване на гражданство - ако има такъв.

Много добре познаваш Шака зуло пък и знаеш дали е добре да ти тече тава кръв във вените хахаха

Напълно сме съгласни с теб,просто е недопустимо да живееш сред нас!Друго си е да кажеш,че във вените ти тече кръвта на Шака Зулу или на Дъртия тюлен.

Със сигурност сред тези 60 000 има много истински българи. Другото сигурно нещо, че че има много бандити или просто хора искащи да се възползват от права, осигурявани от българския паспорт. По-лесно би било, да се наемат допълнителни 20 - 30 човека, които да направят проверките в рамките на 5-6 месеца, отколкот да се оберат негативите на едно кардинално решение!

АПЕЛИРАМ ДА ОТСТОЯВАМЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО. КОЛКО ДЪРЖАВИ ДАВАТ ТАКА ПОПУЛИСТКИ НА КУЦО, СЛЯПО И САКАТО СВОЕТО ГРАЖДАНСТВО? ТОВА ГО ЗНАЕ И СТАРШИ НАУЧНИЯТ СЪТРУДНИК СТЕПЕН (РАВНОСТОЙНО НА ДОЦЕНТ, НЕ НА ПРОФЕСОР) ДОНОСНИКЪТ БОЖИДАР ДИМИТРОВ. ПАПЛАЧТА, КОЯТО ВИСИ ПО КРЪСТОВИЩАТА ИЗ ЕВРОПА И КРАДЕ И ПРОСТИТУИРА НЕ МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА НАШЕТО БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО, КОЕТО НОСИМ НИЕ МАЛКО ОСТАНВАЛИТЕ ГОРДИ БЪЛГАРИ.

Като ти чета постовете ти си точно такъв :))))) Предпочитам да имам за сънародници хора, които като видят на земята хартия да я вдигнат, от колкото селяндури блъскащи се в гърдите , че им течало кръвта на Левски и Ботев мързелуващи по цял ден. Такава ни е нацията и по леко с национализма, че с нищо добро не го покривате.

Тоя комунистически пеликан и руски агент има за цел да замърси генофона български арийски като раздава тескерета на всякакви тарамбуки ....Така се обезценява българското гражданство щом се раздава ей така на кило ....Също като ордените Стара планина раздавани от другия руски агент Сирещянски ....Това предложение се доближава по идиотизъм до предложението на Масларова да се внасят виетнамци ...А тия така наречени българи щели да се борят с демографския проблем ....Оооо пресвещена простота ....Всемогъщи Боже прибери си вересиите ....Божо отдавна се е доказал като българофоб ....Той зеадно с друя македонстващ Кр.Каракачанов правят всичко по-силите си да насъскват българи и македонци и използват всеки повод за това като се крият зад маската на патриотизма и национализма ....И някои идиъти в тоя форум му се възхищават и твърдят че е защитник на българщината .....Боже Боже каква простащина както би рекъл Вучков.....Яне Сандански Ванче Михайлов Тодор Александров и Гоце Делчев се обръщат в гроба от такива патриотари .....Но такива са нарежданията на Масква и дебелия псевдопрофесор ще ги следва докато диша ....А това че тия които искат бг -тескере ще хукнат веднага на Запад е самата истина .Това едва ли изненадва някого ....Тогава румънските цигани ще им се видят като ангелчета в сравнение с новите българи ...Надявам се ЕС и други отговорни институции на спрат глупотевините на тоя шопар за наше и всеобщо добро .........

Очевидно този човек не съзнава, че 59 000 от тях ще постъпят така като постъпи палестинският лекар Ашраф и ще напуснат веднага пределите на България. Всички азиатски и африкански емигранти у нас или смятащи се за българи чужденци имат една единствена мисъл в главите си - да получат европейски паспорт и да хукнат из Европа. Този Димитров по-добре да си гледаше историята! От както стана министър получава страхотни озарения!

Pove4eto draska4i ste kato ku4e varzano za slama, nito ia iadete nito davate na drugi, kompetentni po vsi4ko no s mizerni nedonoseni znania ,no davate bezxabernite si mnenie, palni sas zloba egoizam i falshivo natsionalno samo4uvstvie.Postara se da gledate po shiroko na neshtata a ne samo ot vashta nishto ne noseshta na obshtestvoto palna s zavist kazmbanaria.Ostavete xorata da si realizirat ideite za koito ne ste dostata4no uzreli da gi priemete.Nasheto BOLNO obshtestvo ima nujda ot mnogo takiva idei koito triabva da se realizirat za da se ozovem na edno nivo sas vsi4ki normalni narodi, makar 4e nai skoro sled 10 godini ...a ako vashia protsent namalee drasti4no, ili smenite posokata i pomognete dobrosavestno sashto s dobri isei ili da podkrepite dobrite moje i za po-malko.

Тоя комунистически пеликан и руски агент има за цел да замърси генофона български арийски като раздава тескерета на всякакви тарамбуки ....Така се обезценява българското гражданство щом се раздава ей така на кило ....Също като ордените Стара планина раздавани от другия руски агент Сирещянски ....Това предложение се доближава по идиотизъм до предложението на Масларова да се внасят виетнамци ...А тия така наречени българи щели да се борят с демографския проблем ....Оооо пресвещена простота ....Всемогъщи Боже прибери си вересиите ....Божо отдавна се е доказал като българофоб ....Той зеадно с друя македонстващ Кр.Каракачанов правят всичко по-силите си да насъскват българи и македонци и използват всеки повод за това като се крият зад маската на патриотизма и национализма ....И някои идиъти в тоя форум му се възхищават и твърдят че е защитник на българщината .....Боже Боже каква простащина както би рекъл Вучков.....Яне Сандански Ванче Михайлов Тодор Александров и Гоце Делчев се обръщат в гроба от такива патриотари .....Но такива са нарежданията на Масква и дебелия псевдопрофесор ще ги следва докато диша ....А това че тия които искат бг -тескере ще хукнат веднага на Запад е самата истина .Това едва ли изненадва някого ....Тогава румънските цигани ще им се видят като ангелчета в сравнение с новите българи ...Надявам се ЕС и други отговорни институции на спрат глупотевините на тоя шопар за наше и всеобщо добро .........

До (Анонимен (21.08.2009 г. 13:03ч.) значи според теб всички които са против това антинационално поведение на БСП/БКП /Божидар Димитров са СДСаристи? Точно поведението на Б.Димитров е антинационално, а не на тези които са против това.! И те въобще не са СДСаристи и ти нямаш право да ги наричаш сдесаристи..Най-голя СДСДарсити и предатели са такива като теб, малоумници!

Като те е срам,че си българин,стани зулус. Или ескимос.

Струва ми се, че в този форум има твърде много седерасти! Нихилистичният и антибългарски дух, който витае тук, го доказва.

dobra ideq.Bravo profesore

Дайте им 60 000 тапии, отворете имиграционните потоци и ще видите Шенген на кукуво лято.

да си вземат за българи куцо и сакато откъдето си искат! Искам да се откажа от българското си гражданство. Това е простотия!!

Съгласен съм с Б.Димитров.Има хора родени в България, от смесени бракове, по 30-35 години живеят в България,със статут постоянно пребиваващ чужденец, искат да вземат българско гражданство, чакат по 4-5 години.Поне документите за българско гражданство да не е в един кюп на всичките и да има срокове.

Българско гражданство - само на хора с български произход! За останалите - при специални изисквания, включително 5 години работа в България след получаване на паспорта.

Божидар Димитров е толкова прав, че вашето образование, култура и интелигентност са толкова малки, че няма как да го разберете:))))) От тези 60 000 има много по-кадърни от вас. С тези изказвания от ваша страна ме е срам, че съм Българин и ако вие , драскачите тука във форума, се махнете ще е най-добре.

Браво на Божидар Димитров , а тъпацита къде плюват не ги слушайте

Идеята е неприложима. Причините вече бяха изтъкнати от мнозина във форума - кандидатстване за български паспорт, за да се работи в ЕС, китайската експанзия в Европа и т.н. В същото време познавам лично хора, живеещи и работещи в България от 1991 г. и плащащи данъци на тази страна, чиято молба за българско гражданство е от 2004 г., които все още не са получили български паспорт. Е това никъде го няма, освен в нашата администрация. Малко били хората. Според мен не са малко, ами не си вършат работата. Или са си я вършили само срещу съответно заплащане в зелено или в евро. Да ги поразмърдат малко. Строго да се следи за входящия ред на обработваните молби. Ако толкова липсва желание за работа, да ги сменят. Позорно е да има неразгледани молби от 2004 г.

Аз предлагам направо да направим така - всеки чужденец, закупил бяла или черна техника от Технополис за сума над 500 лева да получава като подарък и български паспорт! Ако пък закупи и две бутилки полска водка да му се добавя и едно българско дете! Че Божидар Димитров постоянно ръси простотии няма лошо, но защо трубваше да го правят министър, та повече хора да му слушат простотиите!

Биометрични данни искаш, а. А шут в тиквата искаш ли, скапан комуняго-фашист гаден !

Daite im pasporti , sled kato 5 godini sa JIVELI v Bylgaria i sa dokazali, 4e imat profesia , znaiat ezika i ne 4akat socialni pomo6ti !!!!!!!! Za na4alo im dajte ''zelena karta'' , koiato ne im pozvoliava da pytuvat v EU i da glasuvat.........bas sme6koto e toz '' ministyr'' , misleh go za po umen.....

Това е добра идея. Наистина, вероятно между тези 60000 има и много интересчии, но с подходящи юридически перфектни документи, които да се подпишат при всземане на гражданство(и заради които някои кандидати със сигурност ще се откажат), може да се редуцира евентуален негативен ефект. Толкова е просто.

До приветстващите идеята на Б.Д.-!!!Не виждате ли, че сте само 10%? В инстинкта демокрация играе правилото- диктатура на мнозинството над малцинството и управляващите се допитват до мнозинството преди да вземат подобни решение засягащи съдбата на нацията с десетилетия напред. И кажеше на вашия любим Б.Д. че с такива популистки и антинационални ходове, национално отговорна политика не се прави -пак по правилата на истинската демокрация!!! А вие продължавайте да го приветствате, може и да сте само един приветстващ- разклонен?!

То сега има над 200 хил. безработни та като им дадат бъгарско гражданство таман ще станем над 260 хил. И междудругото македонците напират за българско гражданство за да могат да работят по лесно в чужбина. Като толкова искат, да кажат че искат да се присъединят към България и да забравят това име македонци!!!!!!!

Edin istorik, deto e glavno energetik ne ni stiga, a sega drug, kato demograf shte se iziaviava - pone da im vavede izpit po istoria na kadidatite i koito minat te da poluchavat pasport. A inache chestito na MVR za novia kontingent, koito shte im privnesat - te taka dobre se opraviat i bez drugo. Za men pravilnoto e da im se dade vazmojnost za prestoi i ako rabotiat, ne varshat prestaplenia i se integrirat sled 4 godini da im se dava bezproblemno pasport. A primeri za uspeshna emigrantska politika ima - USA ne e nai-dobria (izkliuchvam podhoda im kam nauchni rabotnici, no te takiva ne sa tragnali kam BG)

С цялото ми уважение към професора, това е абсолютна глупост. Ами да сложи една серигия пред парламента и да ги раздава паспортите на който пожелае.За какво държавата издържа такъв бюрократичен апарат, ами да почне да си върши работата и да проучват всеки случай.Не може македонците да ни се подиграват , а ние за да не се сърдят да им уреждаме нещата да ходят из Европата без проблеми.Като иска професора, да ускори системата, но не и да я заобикаля.

Браво на Божидар Димитров , кратуна дървена , с 60 000 гласа макетата ще си спретнат такава партия че онези в ДПС ще ни се виждат честни хора и патриоти. Защо не ни им дадем визи за работа , само и единствено в България ?

Daite im pasporti , sled kato 5 godini sa JIVELI v Bylgaria i sa dokazali, 4e imat profesia , znaiat ezika i ne 4akat socialni pomo6ti !!!!!!!! Za na4alo im dajte ''zelena karta'' , koiato ne im pozvoliava da pytuvat v EU i da glasuvat.........bas sme6koto e toz '' ministyr'' , misleh go za po umen