Първосигнална русофобия

Способността за влияние на Русия и, в по-широк смисъл нейната власт, постоянно са надценявани от западните елити, коментира Жоаким Имад, президент на асоциацията "Критика на европейския разум"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Русия ! Давайте, братушки ! Подкрепям ви изцяло !

Статията е най-елементарен платен от Москва пасквил. Тя ясно потвърждава именно руската намеса в импотентното си желание да я отрече. Разбира се разпратена е до мейлите на продажни боклук-медии, като Гласове на обратните Дачкови (той-тя, а тя-той) за разпространение и пример за гнусната хибридна война на Кремъл. Отврат!!!

Много сте малко! Но сте прости за цялото човечество. Затова вече привършвате. Живота доказа, че вие русофобите сте най-вредни за цивилизования свят. И Наполеон го доказа, и Хитлер, и подобно на тях и вашия ред идва да умрете потънали в доказателства!

Айде сега си преброй минусите, тъп хамерикански троле, за да знаеш колко точно си тъп.

В България много лекенца се престарават както в русофилия, така и в русофобия.

Руснаци вече спечелили война срещу САЩ с този категоричен факт,че имат хиперзвуково и др. оръжие, срещу което САЩ няма какво да се противопоставят. Да харчат милиарди или не - все тая. Но щом печатат пари, що да не развяват байрак и да демонстрират своето безсилие. Побеждават не с пари, а с интелект.Американци изостават и побесняват.

Химерзвуукови фантазии. Аз искам само 2 неща да видя: - как Кинжал удря подвижна цел; -как Миг 31 КАЦА с неизстрелян Кинжал (която като 'хиперзвукова' ще е задължително на баснословна цена). Колкото до противопоставяне - за новите 100 кВт лазери да си чувал? ;)

Кинжал удря гъ за ти ! Не го видя, ама боли ! Кикики

И във "Фигаро" има продуктово позициониране. И дано да е просто платена публикация, а не откровена простотия. Истината е пак някъде по средата. Русия: - нито е света вода ненапита, - нито е по-черна от дявола.

Ватенките са като вирус, вредни за целия свят. Колкото по-малко останат, толкова по-спокоен ще бъде светът. Извечна влажна несбъдната мечта за ватенките е всички хора по света да се страхуват от тях. А ватенките , основно като цяло, навсякъде ги презират.

нагъзен соросоид!

Кварталната ви кръчма не е ,,...навсякъде..."! И света нещо се позавъртя, някак си не ви харесва вече вас джендърята, ЛГБТ и други смешни породи. И неолиберализма ви вече го изхвърлят по света! Не случайно в България сте по-малко от 1 %! Постепенно ще свършите, но Русия ще си остане!

Първосигнална фобия ли или прогрес чрез нахалство?

В статията, кой знае защо, липсват някои думи, които свързваме с други думи и най-после с Русия. Например Грузия - Осетия, Украйна-Крим, Донбас-терористи, Боинг 777-Бук, Аржентина-кокаин, спортисти-мелдоний, Литвиненко - полоний, Срипал - новичок, Сирия - Асад, дрънкане на оръжие - анимации, Путин - олигарси, Немцов, Политковская, Березовски - критици на Путин - убити... Всеки може сам даси продължи списъка.

Ехеей, да ти дам малко СОЛ, че вратовръзката, която джвакаш, ти е безсолна.

Този списък всеки ден ще се попълва точно по тази причина, за която говори автор.От вчера, например, се появи нови обвинения,че Русия има пръст в известните негърските вълнения в градовете (сваляне на паметниците и др.) в САЩ. Но абсолютно всяка точка от този списък може да бъде опроверганата,тъй като това или лъжа или инспирирано или недоказано или обърнато наопаки или изопачено. Тъй като всичко това е преднамерена кампания, която обслужват многочислените западни медии срещу Русия А когато нещо все пак и опровергнато официално, то се премълчава от медиите и не става известно на общественост. Както, например, с Южната Осетия. ЕС е признал, че Грузия нападнала Осетия през нощта, избила стотици мирни хора и руски миротворци, но до сега някои не знаят истината или някои се правят на ударени. Знае ли някой,че в съда Родченко се отказал от свои обвинения срещу руски спортисти. Вдигнали преди това страшен скандал, въз основа на лъжите на един мошеник, но фактически пак остана в съзнанието на хората, че руснаците пак виновни.

Наистина съм голяма работа.Да не би да си имам персонален читател.A всъшност аз само събирам 2 и 2.То мисленето е такова нещо-да видиш закономерноста. Сопол,пиша го половин час и ти на мига го изтри.Що не оставиш другите да решат дали това са глупости.Ако е така какъв е проблема.хаха.А аз теа неща ги пиша за хиляден път.И който трябва ги е чел бе сопол.

А бе нищожество аз пиша само факти.Остави другите да ги тълкуват .Ама това комунистите наистина сте мърши,утайката на едно общество.Че как ако не бехте мърши, БГ след 75г под ваше "управление" щеше да е на тоа хал.ТодАр христов живков... хихи или мичо калев балев.Правешкия свинар лично е ръководел избиването на 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ като кучета по улиците в периода септември 1944г-февруари,март 1945г...Филмчето за къщата на лъвов мост...а?

А аз съм пропуснал и един много важен факт:Идването на власт на хитлер е финансирано пак от същите ротшилдови

Сопол,пиша го половин час и ти на мига го изтри.Що не оставиш другите да решат дали това са глупости.Ако е така какъв е проблема.хаха.А аз теа неща ги пиша за хиляден път.И който трябва ги е чел бе сопол. Какви са фактите по темата които се премълчават: 1)Метежа 1917г е платен от ротшилдови. 2)Да вземеш нещо от евреин за което той е платил е невъзможно. 3)От 316 души тартори в петербург(начело с улянов и джугашвилев) през 1918 само 18 НЕ СА евреи. 4)след 1920г "някой" превърна германия в помийна яма и направи ВЪЗМОЖНО явлението хитлер. 5)Режима в русия изби 56 ПЕДЕСЕ и ШЕСТ МИЛИОНА РУСКИ ХОРА и така превърна руския народ в зомби.Стигна се до там рускините да бъдат ЛИШЕНИ ОТ МАЙЧИНСКИЯ инстинкт.Страха за собствения живот превърна рускините в по долни и от животните същества.Защото и при животните най-силното нещо на света е майчиния инстинкт.Докато при рускините-убиват детето ти- а те в отговор:"за родину за сталину". 6)Вместо света да се обедини срещу нечовешкия режим в москва,нещата така бяха "извъртени" от "НЯКОИ",че полвината свят подкрепи нечовешкия режим в русия. 7)Единствения реален резултат от всв е разширяването на територията властвана от режима в русия с ЦЯЛА ИЗТОЧНА европа.Разбира се ако не броим "некакви си" 80 ОСЕМДЕСЕ МИЛИОНА ЖЕРТВИ.Но това е "дреболия",спрямо голямата цел 8)През 1980г икономическия модел в русия основан на КРАЖБАТА наречена "национализация" рухна.Случи се това което нямаше как да не се случи. 9)И тук ни се набива в главите че удавника може да се спаси като се хване сам за косата и се извади от водата. 10)След крим цената на енерго ресурсите спадна ТРИ ПЪТИ.Ако тази цена е била пазарна-$120-150- то трябваше да настане апокалипсис на земята.Нищо подобно не се случи.Което означава че тази цена която беше подържана в продължение на 25г НЕ Е БИЛА ПАЗАРНА А ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ.И то не е било решение на дик чейни.Разбира се той не е имал нищо против да стане така но той няма силата да го наложи.Така света плати "възкръстването" на ротшилдовата собственост.Обикновено собственика трябва да плати когато фалира а излиза че имало и други начини. Пропагандата е велико нещо.Но се оказва че НЕКАЗВАНЕТО НА НЯКОИ НЕЩА Е също ПРОПАГАНДА. Ротшилдови и свързаните в тях не живеят в русия.Те обаче правят неща които вменяват на русия. Защото не могат да кажат пред света че за президенти на сащ преди 2г бяха издигнати двама откровенни идиота-един наследник на бащино имане което ТОЙ Е ФАЛИРАЛ,който по "неясни" начини е "въкръстнал" и клинтънова която не знае че един "state of secretary" е може да ползва некриптиран мейл.Освен ако е искала в русия да разберат че света няма да направи нищо след окупацията на крим.Не че ротшилдови не са знаели ама е кофти света да си мисли че те имат нещо общо.И за това хилари трябва да поеме вината.

Спокойно, комунистче недоклатено. Моминското име на майката на Путин е еврейското - Шеломова (според официалната биография на президента в Cremlin .ru) Шеломова е еврейско име. И путин е еврейн, двоен агент и на КГБ и на МОСАД. За това той така мрази всичко руско и колко мандата вече се мъчи да съсипе ватната държава. Путин е израелски агент и трябва да остане президент за цял живот. И още по-добре - цар! За това Русия никога да не променя курса, който е поела към дъното.

Донякъде авторът е прав, че всички си оправят "головата разлика" чрез заплаха от Русия. Но щях да му повярвам ако беше поставил фактите на масата и да разсъждаваме тогава. Това с Крим - оборва всички шмекерии, които авторът ми набутва. Русия се държи като водеща европейска държава не от края, а от средата на 19-ти век. Нямала имперски амбиции ... И странното е, че на руския народ това му харесва. Явно има още да страдат. Но защо пак да страдаме и ние покрай руснаците.

От руснака не взимай нито жилото, нито меда. Стой далече от него.

в което обвиняват Русия, но заключението е …….какво от това! По глупава статия не бяха пускали тук скоро!

Подобни подмолни опити не трябва да се толерират. Тръмп бе избран благадарение на

Точно така, като в руския виц дето чужденци разпитвали за живота в Русия, а руснаците им отговаряли "А у вас негров бьют".

Така си е руската политика е толкова мръсна и пошла, че унищожи всичко свястно, което е имало по тези земи, преди комунизма, макар, че те и от преди това са си били робски народ с прогресираща простотия.

всяка държава която се откачи от опеката и войските на раша, неминуемо се влива в нато, и ес!! скоро това ще направят и украина, грузия, молдова , беларус, казахстан!

...и....

ми нищо! ще имате още много поводи за русолюбски рев!

Това доколко успешна е била РФ в опитите да се намесва тук и там е едно. Самото и желание да го прави (да подкокоросва нацисти и екстремисти напр.) е доказано и затова ще си тегли последствията. Започна сериозното икономическо превъзпитание и на 'Искандерите' вече не им е до смях.

Да нападаш Русия е голяма глупост!Но да не се браниш от нейната агресия е още по голяма глупост! Някой умен човек го е казал.Не си спомням името. Иначе този който е писал този пасквил е скъпоплатен трол на руската хибридна пропаганда война!

Многоье удобно за празноглави адепти на Пу, всички мръсотии да оправдаваш с русофобия.

Тук не говорим за мръсотиите, Дървосекачо! Става дума за определен вид фобия, която си е отклонение в психиката на някои от пишещите във форума, прихваната от тези, дето ги стимулират. Не е добре да завоалираш проблема на статията, щото това си е живо тролене, нали?

Лол)) Ти имаш фобия, че други имат фобия))

Паразноглавите путинуиди имат съвсем различно разбиране за понятието 'русофобия' Те си вярват на собствената им пропаганда която ги помпи с идеи колко са уникални, умни и талантливи, че били не просто отделна нация ами цивилизация(!) и как целия свят е длъжен да им се кланя и възхищава. И когато вместо така с тях се държат като с нормални хора - това за ватната кратуна е 'русофобия'. Недай си боже пък да се пошегува някой с тях - цъклене на очи, плюнки и разбира се незабавно - ядрен апокалипсис. Туй за широките души..

Статията казва: Русия си е такава, каквато я знаете, но какво от това!

Бъркаш! Статията казва, че плюенето и лъженето по когото и да било никога няма да ти сипе газ в хъбчето, образно казано. Не може да обиждаш, да лъжеш и да плюеш на поразия по когото и да било, а после да ходиш и да се молиш. гонят те като последен негодяй. Пример - президента и премиера на иначе хубавата ни Родина.

ВЪПРЕКИ ПОСТОЧННИТЕ САБОТАЖИ НА РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА В БЪЛГАРИЯ!

Че България да не е вързана за канчето на Газпром? Освен руски газ има азерски, кипърски, израелски, катарски, алжирски, норвежки. Като се доизгради газопреносната мрежа на ЕС, България ще може да получава газ откъдето пожелае. Лошото е че руската пета колона в България пречи на изграждането на интерконекторите.

Да, нам это по фигу! Нахалници бяхме и нахалници ще си останем. Когда по нас плюете, мы думаем что пада роса. А вие ще продължите да ни търпите и да ни слугувате. Ще ви вземем стотици милиони за ремонт на стара руска техника, насила ви продадохме руски реактор за половин милиард и ще ви построим нова атомна електроцентрала за двайсет милиарда; нищо, че не искате, важното е на нас да ни е хорошо!

Като ви скъсат шортите "ушанките" за енти пореден път , пак ще заобичате Русия ! А етническите българи може и да не сме стока , но Русия няма да предадем !

Вие по традиция предавате България

Прочети по-добре Брест-Литовския мирен договор, за да видиш, кой на кого е скъсал шортите.

поне 5-6 века назад викам.

И ще ти се проясни още по-добре.

Удивително глупава и повърхностна статия, но и това е подход, да се обявяваш срещу манипулацията като си служиш несръчно с нея.

018-08-01 00:00:43 pd (нерегистриран) Нещо притеснен ми се виждаш. Напрегнат, някак си... Продължавай да си повтаряш "нищо не постигат, нищо не постигат..." Автосугестията е голяма работа. Но уви, не може да промени реалността. Ние тук на "Савушкина" ще оправим и тези избори, щото имаме голям опит още откак назначавахме римските императори, както правилно отбеляза. П.П. Ако не те притеснява, ще може ли да предадеш едно колетче с пуловер и плетени чорапи на Наполеон от осма стая?

Преди винаги са викали еврейте са виновни а сега русия е виновна за всички неволи .а пък запада е деградирал напълно само пропаганда лъжи от джендъри какво ли да очакваш

БГ соросоидът е любопитно раково образувание в нашето общество. Доколко мрази Русия не е важно, важното е че мрази България и е против интересите и. Не се сещам за по ярък пример от Южен Поток. Това при бедна, на последни места във всякакви икономически класации страна, която се обезлюдява, защото народът емигрира, но Южен Поток на ни трябва, защото газта по него е комунистическа. Соросоидът измисля неказвани от българските възрожденци бабини девитини срещу Русия. Каравелов, Славейков, Левски, Вазов какво били казали. И се цитират при всички възможни поводи. И си измислят нов герой - някакъв си ген. Колев (роден в днешна Украйна), който така разпердушинил многомилионните руски войски, та чак до Москва и Владивосток стигнал. Действително раково образувание.

бе да те питам, россия отказа ли се от долара, или още не е?

поздравления за дир бг! това е първият случай, когато връщате изтрито мнение!

Ати още ли духаш или вече не?

за тебе може да е първото - при мен по изключение не върнаха 2-3, които просто не бяха по темите. всичко останало, ако е по темата и не е банално, злобно и тъпо (а такива нямам, за разлика от твоите), го връщат.

Ами няма как да се откаже докато няколко по силни страни не му се опълчат и не въведът тяхна разплащателна единица защото доларът е въведен като разплащателна международна единица нищо че няма никакво покритие реално както се налага на други национални валути. Ще да се откаже и не само Русия колкото и да не искате..

южен поток, значи? ми ето южен поток -500 км. руският концерн газпром обяви че ц;ената на южен поток ще достигне 29 млрд евро южен поток поскъпва с 47% южен поток ще струва 23-5 млрд евро! можеш да си избереш която искаш цена! а газопровода израел- кипър- италия-2000 км., стойност 6 000 000 000 $

Пропускаш нещо много важно щото не е удобно да го споменеш. По голямата част от Южен поток се поемаше от Газпром. Тоест Българиа нямаше да инвестира почти нищо. Сега как е? Като лъжеш поне да има някаква логика в това което пишеш.

въжеиграчът на удобни нему статистики, как е, има ли за баничка и боза?

такъв газопровод няма, провери си бележките от последната лекция а газопровода израел- кипър- италия-2000 км., стойност 6 000 000 000 $

Скоро прочетох и друго соросоидно изказване. Ако не сме спрели турските войски при връх Шипка сега в Русия са щели да говорят турски и да носят шалвари. Не знам колко трябва да си тъп да изтърсиш тази глупост. Демек ние сме спасили Русия от Турците. Трябва да си силно извратен за да кажеш това. Освен злоба просира и неграмотност - една от основните характеристики на соросоиде. Неграмотен до скъсване, но винаги компетентен и знаещ световната история по извратен начин. идеята е че голяма част от младите не учат история и вярват на соросоидите защото е модерно и интересно.

Лошото е че след продължителна русофобия Историята показва следва Световна война. На запад видно са забравили таз "подробност"....

ми тя световната започна тъкмо с любовта на сталин и хитлер към земите на съседните им народи! или не помниш? виж защо ссср е изгонен от обществото на народите!

Аууууууу нова лъжа. За каква любов на Сталин става дума? Или няма значение важното е да хвърлиш бомбата, пък после ко ще ти проверява има ли някой сестра. Соросоиди жалки и мизерни

просветителю. ключови думи: ВСВ, Финландия "Толкова рязкя промяна на отношението на членовете на Лигата на нациите (оттеглили се от групата на противниците) обаче се дължи на това, че СССР се превръща в един от лидерите на Антихитлеровата коаалиция. ърна в един от водещите членове на Антихитлеровата коалиция. Така, на 23 май 1945 г. и самият Манерхайм, президент на Финландия, изпраща на Йосиф Сталин поздравителна телеграма от името на финландския народ, където нарича СССР като "великия съсед на нашата родина", нарича победите на Червената армия "безпрецедентни в историята" и "бляскави", а своите поздравления - възторжени". е, ти не си ниво президент на Финландия, стой си там в блатцето и се обаждай, за да ме веселиш.

сори за едно повторение и някои правописни грешки, тия прозорчета ми пилят нервите, когато текстът е по-дълъг, няма видимост. и кога ще сложите спелчек - с образвателна цел? пък и за избягване на грешките от бързане? толлкова ли е трудно?

Тук някой се опитва да се прави на по-умен от Джон Лок ( за червени дебили, членове и симпатизанти на БСП, пояснявам че Джон Лок е английски фиолософ от 18 век. С много интересни възгледи). И пасе в тази ливада, в която ние серем от 140 години. Откъде идва всъщност русофобията? Ако погледнем в очите българската история, само 5 години след Освобождението се появяват първите признаци ан русофобия. След Съединението от 1885 русофобията се развива, а по време на детронацията на Княз Александър и последващите събиятия достига своя апогей. въпросът е защо. как така само 7-8 години след Освобождението българския народ се разделя на две и половината мрази Русия, която ни е освободила. Отговорът е и сложен и прост. С дипломати като каулбарс не ти трябв аанти-руска пропаганда. Всъщноост през март 1878 всички са били русоифили. И после изведнаж нещата се променят. Русия иска да осребри Освобождението. И започва да работи срещу интересите на България. Тя се сближава със Сърбия и от тук нататък нещата с предопределени. Съединението е първия тест за това колко ни е приятел Русия. Тя с еобавява против и насъсква сърбите срещу нас. Изключително подло - след като всички български вок=йски са на южната граница срещу Турция, ти удряш в гръб. Е, крайния резултат е доста по-различен от очакваното, но пропастта е издълбана. Русия иска да направи България Задубайская губерния - преден пост на руската империя за контрол над Проливите. От този момент нататък няма случай в който Русия да е на страната на България. По време на обявяването ан незвисимостта на 22 септември 1908 г. Русия пак е против, но поради защитата на собствените си интереси накрая ни подкрепя с половин уста. После отновонещата се влошават. Междусъюзническата война е инспирирана от Русия. накрая България е наказана заради позицията на Русия. По време ан Първата световна война Русия е срещу България - руски войски правят опити за окупация на Добруджа ( и ядат бой от ген Колев), варна и др. черноморски градове са бомбардирани. След като един такъв върл русофил като Дядо вазов става русофоб през 1916 пшравете сметка що за политика е руската. Те си търсят варгове навсякъде, където е възможно. Всички ги мразят - Прибалтийските републики, Полша Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, Молдова, Украйна, Грузия и кой ли още не. В момента правят всичко за да ги намразят и в България.

русомразци има навред, където са стъпили повече от десет алкаша едновременно! а русолюбци има само в България, щото нашите смо.таняци дето отидоха да печелят в коми, се върнаха бедни, пияни и с по една руска повлекана в добавка! та днешните русолюбци са техните мелези!

Тия дето отидоха в Коми да печелят се върнаха с пари а такива като теб дето не работят а само лаят са с повлекани и днес. Даже не ми жал за вас

Българинът винаги ще бъде на страната на братушките. Колкото и да си смучиш измислици от пръстите.

Всичките ти напъни издишат. Явно не познаваш подробностите от историята, а само антируската пропаганда по случая. Ето само два примера: 1. "Съединението е първия тест за това колко ни е приятел Русия. Тя се обЯвява против и насъсква сърбите срещу нас." - ИСТИНАТА: Русия е против проекта за признаване на Съединението, в което е споменат ПОИМЕННО българския княз, с когото тя е в конфликт, след 1881 г. когато той суспендира конституцията и обявява Режима на пълномощията. (Дано си чувал за това!) Уж за да се бори с "либералните идеи", той реално прецаква Русия и изкарва нея виновна, докато провежда прозападна (тоест антируска) политика. Затова Русия иска да го махне. Дали си чувал за преврата срещу Батенберг!? 2. По време на Първата световна война Русия е срещу България. ФАКТИТЕ: България през 1915 г. влиза в съюз с Германия и Австроунгария, който е антируски съюз и вече 1 година двете държави воюват с Русия. Ти какво искаш при това положение? Русия да ни счита за приятелска държава ли? .

Паисий Х

Все едно сега ние влизаме в НАТО и НАТО започва война срещу Русия, но ти искаш Русия да ни смята за приятели. Как ще стане това? Ти нормален ли си?

Сам пишеш, че Русия искала да махне Батенберг. От това каква по-голяма вреждебност? Никаква антируска политика не провежда Батенберг, а назначава за министър-председател руският генерал Ернрот. Разногласията настъпват, когато за строежа на железниците руснаците се опитват да наложат руски предприемачи, докато нашите консерватори съвсем естествено предпочитат строителите да са българи. Руснаците се опитват да направят военен преврат, въпреки и без това много силното си влияние в България.

Това е някакъв нов прочит на историята. Соросоиден прочит.

много чорбаджии е имало, много нещо. чудно са си живели при султана.

Аз съм русофил, а ти се е би в гъ за с тъпата си пропаганда.

с много думи е казана една истина: россия не е чак такава кочина каквато е в същност!

Истината е друга. Колкото и да плюета вие соросоидите на Русия и е през.... нали се сещаш. От вашите глупости нищо не се променя, въпреки че сигурно си мислите че възпитавате някого. Умните виждат колко сте жалки а глупавите няма значение какво мислят. Радва ме това че и децата си взпитавате и им промивате съзнанието това е нещо като самоубиване на потомството ви. Продължавайте по същия начин! Ние се радваме да го виждаме това. Винаги е удоволствие за всички нас.

Уж на Русия и е все едно, но иначе при всяко освежаване на паметника на окупационната съветска армия руското външно министерство пропищява.

Анализът не е лош, макар да е твърде милостив към шимпанзетата, зовящи се елити в западните държави. И точно поради това е написан напразно - никое от тези шимпанзета няма да го прочете.

Имало асоциация "Критика на европейския разум".. хахаха.. Ама то отдавна няма европейския разум. Има ирационална политика и подчиняване на ирационални "евро-ценности". Кво рационално има в това да приветстваш мигранти, които приемаш уж като "нужна работна ръка" (цитирам Меркел), обаче всъщност им даваш соц.помощи и те лягат на социалната ти система и паразитират върху труда и данъците на европейците. Само 5% от придошлите работят нещо. Останалите се излежават в държавни жилища (безплатни), живеят от помощи за безработни и само ти искат нови джамии???? НИЩО РАЦИОНАЛНО НЯМА В ТОВА! Какво рационално има да се съгласяваш с американските антируски санкции, от които ти губиш милиарди евро, вместо да печелиш? НИЩО РАЦИОНАЛНО НЯМА В ТОВА! Какво рационално има в това да купуваш скъп американски газ, вместо евтин руски? НИЩО РАЦИОНАЛНО НЯМА В ТОВА! Примерите са милион!

Какво рационално има в това мен да ме обискират на летища и митници, да ми проверяват документите, да ми сканират багажа и да ме питат къде отива, защо и т.н., а в същото време хиляди джихадисти без документи безпрепятствено да ги пускат да минават през 3-4 граници, само щото били от Азия ... или Африка? НИЩО РАЦИОНАЛНО НЯМА В ТОВА!

Братята руснаци-освободители винаги са се застъпвали за нас. Срамно е медиите да бълват масово пропаганда срещу Русия последните години, само и само защото им плащат за това. Но както се казва: журналистиката е втората най-древна професия.

западът си отива - без морал няма бъдеще; завиждат на страната, която е намерила решения на основни проблеми: мирно съвместно съществуване на различни вероизповедания, социални програми за възстановяване на популацията, съхраняване на националното достойнство... жалките пропагандни трикове на запада са единствено повод за насмешка над глухия клон на еволюцията, в който сами се завряха западняците

западът с отива? Кога? Отива си? Как го разбра? Или пишеш ей така, копейката да вземеш?

ПИЧ УПАДЪКЪТ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ Е ПРОДЪЛЖИЛ 300 Г. НЯКАКЪВ КОМЕНТАР ? БЪЛГАРИЯ ПЪК ЗА 68 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ ПРЕЖИВЯ 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ . КОМЕНТАРЧЕ ?

Напред с братска Русия!

Русия никога не е била равноправен партньор на Запада и винаги е развивала деструктивна, дестабилизираща и агресивна политика по отношение на други страни. Освен това Русия винаги е нарушавала международни норми и е потъпквала ценности. Конструктивен диалог с Русия е възможен само след като страната се демократизира, но това е невъзможно при днешната престъпна диктатура.

забрави просто да доразвиеш мисълта си. друго си е да сложиш край на ВСВ с атомни бомбардировки на дефакто капитулирала държава.

още тогава не са били демократизирани и са били престъпна монархия. (( хич да не бяха обиждали Сюлейман паша, така де.

018-08-01 00:00:43 pd (нерегистриран) Нещо притеснен ми се виждаш. Напрегнат, някак си... Продължавай да си повтаряш "нищо не постигат, нищо не постигат..." Автосугестията е голяма работа. Но уви, не може да промени реалността. Ние тук на "Савушкина" ще оправим и тези избори, щото имаме голям опит още откак назначавахме римските императори, както правилно отбеляза. П.П. Ако не те притеснява, ще може ли да предадеш едно колетче с пуловер и плетени чорапи на Наполеон от осма стая?

ме подсети за родения в Кьонигсберг, сега Калининград, Кант и неговата „Критика на чистия разум“ или „Критика на практическия разум“. попрегледах биографията му и открих какво е мислил за мира през 1795 година във " Вечния Мир: философски проект " Цитирам само точки 5 и 6. „Нито една държава да не се намесва със сила в конституцията или правителството на друга държава“ "Нито една държава не трябва, по време на войната да си позволява враждебни действия, които ще направят невъзможно взаимното доверие в последващия мир: това са наемането на убийци (percussores), отровители (venefici), нарушение на капитулация, и подстрекателство към измяна (perduellio) в държавата-противник". би било интересно да прочета коментар на същия автор за способността и начините за влияние на забаднит елити. нямам време за коментари, затова с интерес ще чета тези на останалите потребители във форума.

интересен казус по Кант: "Капитулацията на Япония бележи края на Втората световна война. След сриването на Токио и атомните бомбардировки на Хирошима и Нагасаки японското правителство уведомява съюзниците, че капитулира безусловно, с което се слага край на японските надежди за почтен мир. " тука имаме изпреварващо действие, за да се постигне бърза капитулация и победа във войната. като как би окачествил това Кант?

Русия не трябваше да ни освобождава от турците.Няма благодарност към руския войник.Плюем по Путин ,сега ще плащаме нефта и газа на петорни цени.Сега умираме от глад.Няма кой да купува земеделската продукция.Хората бягат от страната.

За неразбралите либарално ориентирани индивиди, като "ха-ха" отпреди малко - Фобия (от гръцки: phobos – „страх“) е патологичен, натраплив, ирационален и силен страх към специфичен обект, определена дейност или специално обстоятелство; страх, който се разпознава от самия индивид като ексцесивен и безпричинен, но когато този страх се превърне в натрапливо състояние и стане значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране, се приема за психично нарушение. Още веднъж, за да се замислите - фобията се приема за психично нарушение и е значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране. То си е повод да се замислите дали ще изживеете поне един ден, без да плюете по някого.

Глобалният либералният свят загива и без руска помощ! :))

Прекалено много вниманиеткъм тази тема. Краля е гол. Вече няма сляпи.

Какво е това русофобия ?! Да не е обратното на русофобия ? Не ги мразим - просто се гъбаркаме с тях Виж те мразят всички

Русоробия