Първо решение на кабинета след евровота: 500 000 лв. за "катедралата във Варна"

Правителството отпусна общо 20,9 млн. лева за различни проекти на четири общини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казва се ЦЪРКВА. А катедрали правят Католиците, които цар Калоян изкла при Одрин-1205 г. Тоя Борисов, да не би да е бил пиян, та приказва за катедрали ???

Нали Баце е член на БКП действа като комуниститне-Който не е с мен е против мен.Затова сега има пари за църквата.

8 милионна за погасяване на задълженията на вероизповеданията,най-вече това на мюсюлманите;заплати на всички тях равни по стойност на сегашните учителски(които трябваше да бъда извоювани с дълги протести);21 милионна ей така за да имат пари;сега още половин милион за еди кой си проект за да не ползват от онези 21 отпуснати точно за такива работи!?!И за всичките тези отпуснати пари никой не е протестирал и никой не ги е специално искал,просто кабинета на своя глава е решил че са нужни на вероизповеданията!? А през това време всеки искащ увеличение на заплати в еди кой си сектор трябва да протестира продължително време докато кабинета не каже "добре добре ето ви парите,айде махай ми се от главата"

А така! Пари за религията, защото сме много набожни и симулираме почтенност и висок морал така. Не че не трябва да се дават пари за такива архитектурни забележителности и творения, паметници на културата. Напротив, трябва да се дават и то доста! Във Варна туристи и т.н. Но гербаджии нещо тотално бъркат приоритетите. Първо пари за да живеят хората по добре, след това пари за всичко останало. С луди пари за изтребители и катедрали човек не живее по добре. Но с гладки пътища и улици без дупки, уредена и спретната инфраструктура се живее по добре. Има населени места у нас, които са изглеждали по добре по времето на Априлското въстание. Идеологията на Герб - безсмислена показност и нула внимание към населението.

какво иска да получава от държавата - да се хваща и да бачка. Що за чакане е някой да ти дава? ИИИ - без реплики за пенсиите, щото ако се осигурявал на 300 лв - и то не цял живот, как искаш 800 лв пенсия, и пр!

ББ започна личната си предизборна кампания!!! Папата не дари ли някой лев за тази невиждана неземна катедрала?