17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чеастито на Румъния и ЕС. Сега Русия ще насочи ракетите надам, а Америка ще гледа сиира.

Да се обединим в Никополското царство на Шишмановци. С удоволствие бих избрал ВЛАХ президент, особенно ако е препоръчан от Г-жа Лора Ковеши!

Честито на мамалигарите....сега съответните руски ракети ще бъдат насочени и към тях... Но всъщност нищо ново под слънцето. Мамалигарите винаги са били врагове на руснаците и винаги са яли голям бой от тях. ----------------------------------- ПП. Сталинград е превзет от руснаците и пада точно заради двата батальона пияни с ракия цуйка влашки шубелии и шушумиги...Точно през техния сектор става пробивът и резултатът е,-100 000 убити 91 хиляди пленени германци...като и самият фелдмаршал Паулус попада в плен... В грандиозната битка от румънците оцеляват само 15 напикани и насрани влаха,....които след три години скитане,треперейки от студ и глад и целите в дрипи едвам успяват да се доберат до Румъния...:)

1 милион руснаци са се сражавали на страната на Нацистка Германия, обаче за разгрома и най-виновни видиш ли били румънците...

педерашките имат само врагове

Власите са северната част на Никополското царство на Шишмановци. До Петър Първи СЪЩЕСТВУВА Никополското царство над Дунава. Петър Първи го съсипва. Вкл. княжество Молдова. Княза на Молдова е КЕНТИМИР. Име имащо обяснение единственно в Българския език. Кенто, Кендо, Ченто, Чедо. В Пловдив се провеждат КЕНДЕРСКИТЕ ИГРИ през античността в чест на Тракийския Божи Син - Чедото на Богородица. Ана Влахиня е ЦАРИЦАТА на Западна България на цар Иван Страцимир. Дядо и е ВОЕВОДАТА на Влахия БесАР(Свещеният Бес). Оттук е БЕСАРабия. Където се изселва тракийския ЖРЕЧЕСКИ род БЕСИ през гоненията на Рим през 160г. н.е. ВОЕВОДАТА БесАР е погребан точно до ИМПЕРАТОР Калоян в "Св. 40 Мъчуници". От Калоян да Фружин Шишман императорите ни са императори на власи и българи. Докато Русия не съсипва Влахия с ПРОЕКТ "Дакия" във Влашко се говори единственно на Български език. До средата на 19-ти век. В "Румъния" съм чул НАЙ-ЧИСТИЯТ и ЗВЪНЪК Български език. Без турцизми, гърцизми, русофилистизми....

направиха за смях руските панцери.

Това е голяма новост!

За тебе може и да е новост, за руснаците не: 'Ударные БПЛА изменили ход боевых действий в Сирии и Ливии' - статия във ВО от 23 юни

и сега са мнооого по добре от нас.

Честито на мамалигарите!!!! Но не смея да им се подигравам повече, защото с такава Тиква начело току виж сме ги надскочили! Боко е в стойка "партер" на САЩ, който и да дойде-Баце все е в стойка "връзване на връзките"- за жалост!?!

Пейтриът е "демократична" ракетна система, и като такава, то тя е задължителна за "демократичните" общества.

Демократичните общества не са концлагер - волните неоценени 'интелектуалци' (като тебе) са напълно свободни да си събрат партакешите и да поемат към по-щастливи места - необременени от ужасната демокрация и където ПВОто отговаря на високите им изисквания.

При войната в Ирак Пейтриътите са пълен провал. Спори се за успеваемост 0-10%. След това САЩ започва разработката на Thaad, а Израел недоволни от Пейтриътите са почнали да разработват Arrow (Стрела). За Arrow 2 наскоро имаха статия с цитат: "Първоначално тя е предвидена да сваля ракетите "Скъд" на Ирак, но по-късно еволюира." Реално ракетите са Ал Хюсеин модификация на Скът, толкова лоши, че се разпадали. С понижен заряд, но повишена далекобойност, изстрелващи се от камионите на Скъд. Такава унищожава база на САЩ в Саудитска Арабия и убива 28 и ранява 110 американци. Като срещу нея са изстреляни множество Пейтриъти. Оправдават се, че тогава се получавала минимална разлика в часовниците и трябвало да се рестартират всеки ден, което пропуснали.

До сега руските ракети са свалили един ИЛ и един Боинг. Нещо друго? Реално.

При една от атаките, казаха че Панцир-С1 са свалили 100% от целите, макар да говореха по памет 23 свалени ракети с 25 такива. И по принцип бяха свалили огрпомен процент от над 100-те ракети, разни паднали и настрани. А само с Панцир-С1 в Сирия са свалени над 50 ракети и някъде 16 дрона в Сирия. Зависи кой борави с тях. Ако боравят араби е едно, а ако боравят обучени руски военни е съвсем друго.

Първото поколение Пейтриът е чиста ПВО система (ПРО възможности имат новите Пейтриът) и през 1991 никой не е очаквал от нея да се бори с балистични ракети, както между другото и от аналогичните руски системи. Ако си мислиш че тогавашните С300 са щели да свалят Скъд си просто дълбоко невеж. И виж 'възможностите' на руските ПВО системи с които е обзаведена Сирия, и то не срещу ракети, а срещу самолети. За 3 години израелски атаки са изстреляни над 800 ракети и има свален ЕДИН самолет, като той дори е долятял обратно - пилотът катапултира за не рискува с кацане. И THAAD, тъпчо, не е наследник на Пейтриът а просто друг клас система - чиста ПРО с височинни прехващачи.

Браво, сега вече свободата окончателно ще грейне .

Как точно с тия архаични ракети ФАЩ ще се бори с "иранските" хиперзвукови оръжия, които за минути ще ги направят на кьопоолу?

ОЩЕ ЧЕРТЕЖИТЕ НЕ СА ЗАВЪРШЕНИ ... А КАТО ДОЙДАТ ПЕПЕЛЯНКИТЕ - ЩЕ СА ТОТАЛНО ГОЛИ , БЕЗ НИТО ЕДНА ТАКТИЧЕСКА САМОНАСОЧВАЩА РАКЕТА - ВЪЗДУХ-ЗЕМЯ, И ВЪЗДУХ-ВОДА! (((

Преди да сложи Пейтриът, САЩ маха Руските агенти от властта. Това се случи в Румъния в последните 4 години. Сега заплатите са 25% над тези в БГ. Просто за последните 4-5г ни издухаха. Сега им дишаме прахта потънали в корупция като най-бедната държава в ЕС без шанс да настигнем останалите. Евала на Румънците.

Ох, котьоууу! Братушките откога чакат да им изучат и болтовете на тия шашми. Само месо - при нас дошло! Башка дето са лесна плячка.

Всичко в САЩ е подчинено на това, да правиш пари, ако ще и от лайна да е. Сега си изпразват пунктовете за вторични суровини с ръждясали Пейтриът. Миналата година изсипаха 4 "кораба" на Украйна, които бяха пред потъване от старост, с условието хохлите да си отремонтират сами. Миналата седмица НАТО решиха във Варна да се направи контролен център и щаб, както и в Констанца.

Както винаги Румъния е много по-цивилизована от нас.

С кое? С това,че САЩ са им скръцнали със зъби - "взимай тоя мухлясал хляб или..."

Аха, Турците си купиха руски ракети, защото са балами, а ние, баш тарикатите, си купихме мечти за самолети. За ракети пари вече няма.

Ние докато си чакаме "самолетите" въздушното ни пространство е заето от турски изтребители, които "ни пазят" по линия на НАТО. 6-а Главна реактивна авиобаза "Бандърма" и 9-а Главна реактивна авиобаза "Балъкесир" редовно пускат самолети над България.

Аз духам на Ердо.

- ШЕ ДУХАШ АМИ , ДЕ ШЪ ИДЕШ ПУТЯ ...

В шаха първо се жертват пешките. Царят и царицата са зад океана, но Полша, Румъния, Прибалтийците .. а, да не забравя и нас... ще бъдат пожертвани за пореден път.

Точно...на първа линия винаги се пускат бедните селяни-пушечното месо. А Главсекът стои на хълма, на мили от обсега на оръдията (в случая пред мониторите на другия край на света, и само натиска копчета).

деньги на ветер

ветер не дует в твою сторону...тогда плохо будет.

дует ветер в твой задании проход, все кишки вздул аж до глотку достал

мда.... те патриотите са много свръх, топ, най ракети... дето са правени 80 години на миналия век... видяхме ги навремето - когато Садам пращаше скъдовете до евреите... идва един скъд, разпадащ се от космоса - патриота веднага си намира някое по- големичко парченце - примерно празен резервоар и го взривява... а бойните глави - спокойно си поразяваха целите. само дето бай Саддам ги бе модифицирал - по голям обсег - за сметка на бойната глава... и като цяло нищо не направиха. виж - ако имаха ядрени бойни глави... тогава от израел немаше да има нищо останало - но руснаците по онова време не му ги бяха доставили...

България ще си остане завинаги под руски ботуш.

И съвсем случайно заплатите им веднага скочиха два пъти спрямо нашите

Румъния е лоялен член на НАТО. Ще дойде време българи да емигрират в Румъния.

Информацията не е особено точна - закупените бройки ракети включени в договора за доставка от 29 ное. 2017 г. са общо 224, съответно от модификациите MIM-104E (GEM-T) - 56 бр. и MIM-104F (PAC-3) - 168 бр.

Ще си ги ръгът не знам къде тези ракети мамалигарите ! Само изкупуват старите боклуци на краварите .

Ще ги "ръгът" в задниците на рашките пилоти решили , че Черно море е тяхно със сигурност :)

По-добре прислужници на Русия! Щото като си с тях ти се получава най-добре - справка Сърбия и Венецуела. Иначе слугите на САЩ, Румъния, Полша и т.н. са страшно зле, направо да ги ожалиш :)

Ти като си прислужник ,та...

Ближеш ли,ближеш ли?

"Румъния купи от Съединените щати седем батареи Ейдиът" ВНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ ЩУРОТИИ, ЧЕ СА НЕПРЕДСКАЗУЕМИ И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПРОПУСКАТ ЦЕЛТА. ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ПАДНЕ НЯКОЯ В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ОЩЕ ГИ НЯМАМЕ САМОЛЕТИТЕ, ДА ВИ Я ВЪРНЕМ.

Това повишава ли сигурността на Румъния или не ? Да дразниш руснаците, да насочваш оръжия към тях, това здравословно ли е ? А базата с прехващачи на стратегически ракети в Девесану ? Тя, какво, пази страната или пази САЩ ?

Cezarbg

Я а ние кои сме? Милиарди за вестници предварително?

Тия в констанза иди дойди, ама тия в Гюргево не ме карат да се радвам много...

Много си ги обичаме румънците и се радваме, че...Дунав е толкова широк!?

Скоро откриваме въздушен мост София -Киев.

Го хвърли на боклука

Пейтриът "доказаха" качствета си в ОАЕ и принудиха шейхът им да пожелае да закупу С-400 от Русия. Това е всичко за прехвалените им оръжия на САЩ. В България пък очакваме да получим морално-остарели Ф-16 след като бяха заплатени предварително на 2-3 по-високи цени. Евентуално се очакват към 2023 година ако САЩ не фалират дотогава.

Пейтриът се издъниха с Ирак, като от 40 балистични ракети не прихванаха нито една ! Да не говорим, че единствената, която прихванаха , взе че нацели батареята на американците и изби сума народ, защото кАмпютъра на системата отказал и сбъркал секундите със една трета ! Подробно инфо има в нета, но румънците явно не четат !Пък и да четат, НАТО като има нареди, къде ще ходят!?

Те румънците ядат доматите с колците.

Глупости!

Стига пропаганда!

Слугите на САЩ купуват военни музейни експонати на двойни цени . Плащат с пари измъкнати грубо от джоба на бедните граждани на... България... Румъния...Полша...и други прислужници на ЕСАЩ .

По-добре прислужници на Русия! Щото като си с тях ти се получава най-добре - справка Сърбия, Венецуела. Иначе слугите на САЩ, Румъния, Полша и т.н. са страшно зле, направо да ги ожалиш :)

Тъкмо руснаците да си насочат прицелите натам ....!

А нашите кога!? Надяваме се след самолетите.

Ракетите са насочени в една посока - разбираемо на изток североизток. - А какво правим ако нападението дойде ИЗОДЗАДЗЕ - от запад, югозапад??? - ПОЛЗВАМЕ ПОЛКА ОТ ПАМПЕРСИТЕ!!!

То тва,баба , ша бъде ,,меко вторжение,, , както ша го докладват в Москаля!?

А бе на Доган Ага що му има червена точка между очите

Сменил си е пола и националността. Префасонирал се е в индийка. Съответно спазва тези тразиции, религии и обичаи... :)

Дано американците натоварят на връщане в самолетите един Фигурант , и да му осигурят 5 години почивка в Куба - в Гуантанамо !

Върхът си, колега!

искаме и в България.

на яловото нато да бъде мъж,и тия патриоти ли са като ония в сирия дето от сто сто падат където им скимне