Първи въздушни удари на Израел срещу Ливан от 7 години насам

Три ракети бяха изстреляни от Ливан в израелска територия в сряда и армията отговори с продължителен артилерийски огън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунисти-терористи….Ясно и просто.

И как стана така че прословутия израелски "Щит" не ги спря тези ракети? Или просто израелски агенти ги изстрелват от Южен Ливан, за да имат предлог да бомбардират..

Типична еврейска тактика "false flag" - симулират че някой ги напада, в случая даже без никакви щети, за да имат повод да отвърнат(нападнат).

BajMihal

Да бе, примрял израел за бомбардиране на безлюдни ливански територии. Нещо явно не ви слуша главата... А нещо много бързо покриха случая с големия взрив в Ливан, що ли? Дали щото там са били материали за тези ракети? Щото много странно обстрела откъм Ливан спря за доста време след този голям взрив... СлучаЕност?

Всяка държава в света има складове за експлозиви. Включително и България. Но българския склад също го взривиха. И странна тишина в България по този повод. В Ливан взривиха склад за боеприпаси израелците, което беше открит акт на агресия. Но така или иначе Северен Израел е окупирана Ливанска територия. А Израел прави всички тези акробатики за да окупира повече територия. Много просто. Ама на човек като теб като не му стига акъл, ръси тука неориентирани изявления. Дебилизмът не се лекува

Щита се задейства само ако има заплаха за жилищен район.Ракетите струват доста пари и не може за всяка "плюнка" или балон от Ливан да стрелят с ракети.Иначе Израел окупира територии за да се отдалечи от арабите,същото както направи Русия в Донбас.