Първи послания от ПП-ДБ след замразяване на преговорите от ГЕРБ

Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от него, заявиха в пост от "Продължаме промяната". Борисов трябва да избере на коя страна застава, написа във фейсбук и Атанас Атанасов

Обратно в новината

Коментари - Първи послания от ПП-ДБ след замразяване на преговорите от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние българите искаме Референдум да се проведе Народен Съд за новите либерал фашисти платени слуги на сатаната сорос за държавна измяна и повече от 30 г геноцид над българският народ . Тулупа ,винету,мангала доган ,мангал костов, просто киру ,педал кокорчои,тагарев и цялата им слугинажна пасмина на продължаваме подмяната да висят по стълбовете като плъхове с главите надолу ..Амин

П РЕДЛОЖЕНОТО от ПП и ДБ е най- правилния и възможен вариант за излизане от всички кризи до края на годината. Много добре е ,че чухме записа им от 21 Май. Нямат користни цели не са лидерска партия, разбираеми са действията им. Има нужда от прочистване на държавните структури от нечестните , некомпетентни и мързеливи служители. Тогава и бюджетния дефицит ще е по -нисък.

Тия кретени вместо да са в затвора,където им е мястото искат държава да управляват!

Мутрофанова, марш от България!

Видяхме ви какви евроатлантици сте, особено ръководствата на тия еднодневни движенийца. Навсякъде руски шпиони винсенпривиждат. А не мислите ли, че най-нормалното поведение на българина е или да иска мир между своите братя? Но за вас, ако някой иска мир, той е руски шпионин! Не, не сме шпиони, българи сме, за разлика от вас, затова искаме мир! Да се разкарат всички вредни елементи, завлядяни от чужди служби, не само в България, а и в другите пост соц. страни. Какви руски шпионинви гонят? Нали руснаците са крепостни селяни, дето мизерстват и гладуват? Нали нищо са и не са направили, нито ракети, нито автомати, нито танкове...Нали все крадели, танковете им били на 80 години, а руски самолет нямал победа над американски? За какви руски шпиони говорите и защо са тия руски шпиони тук, след като руснаците са едни капути, а държавата им бензиностанция?

Няма противоречие - руснаците са изостанали, защото вместо да си оправят територията и гражданите им да добруват, се занимават с шпионаж и вредителство, със сфери на влияние и заграбване на чужди земи, които скапват по свое подобие. И там изтичат ресурсите им!

Всички си говорят такива неща, ако трябва да бъда честен, очаквах по голям скандал. Но от друга страна, да бъдеш толкова непредпазлив, при положение, че знаеш, че руските служби са навсякъде, е това вече не го разбирам. Не знам дали искам да ме управлява такъв задръстеняк. Румен Радев е много опасен тип, с начертан от Москва план и този план стриктно се следва от нашия гъз. Ще бъда много, много изненадан, ако не останем в руската сфера на влияние. Балъци.

От такива умници като тебе държавата е на тоя ред. А Радев в сравнение с досегашните плюнки-президенти е човек с характер,мисли за доброто на държавата и не се оставя тоз или оня да му казват какво да прави,но това не се харесва на американските и европейските ти господари! Така,че не дрънкай глупости преди да помислиш,ако въобще можеш да мислиш!

И доброто на държавата ни било да я замъкне в азиатската пренаселена кочина?

Май на всички трябва да ние ясно, какво става.

Колко още повече наглост трябва след този запис, за да излизаш и се явяваш по студия и други форуми и да обясняваш как нищо особено не се е случило, не са били разбрани правилно, колко едва ли не били демократични и открити. Нормален човек би потънал в земята от срам след тези зловещи, мракобесни изявления, но те явно не са от такава порода.

Нагло, по-нагло, най-нагло, доносническа България

Тези изроди от ПП-ДБ,нямат друг избор освен да се молят на Герб,защото при нови избори отиват в историята. Борисов пък има нужда тези да му изперат образа. Трябва да не разрешим да се създаде правителство между новата и старата мафия,защото не ни чака нищо добро. След като вземат властта за първите две седмици ще ОВЛАДЯВАТ СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ,а след промяна на Конституцията ще овладеят съда и прокуратурата,а това значи,че отиваме на диктатура,ако Президентът като главнокомандващ не прекъсне този процес,тези двамата ще докарат България до гражданска война.

ПП,ДБ не е в позиция да иска каквото и да било, камо ли, да съставя правителство, експертно, или не. Това, което чухме не са изпуснати фрази, а голата истина за фалшификаторите на изборите ПП,ДБ. И нека не се крият зад опасността, че ще дойде Възраждане и други алибали. В България има и други евроатлантици, истински, не само на думи, като ПП,ДБ.

Когато квалифицирате една постановка срещу съставяне на кабинет, определението изроди е много не приемливо защото зад ПП и ДБ са гласували над 600 000 избиратели, а за Вас само Вие.

Това, че за някои са гласували 600 000 човека не значи, че са чисти като сълза. Същите тези хубавци твърдяха, че ГЕРБ са мафия, пък за тях са гласували повече от 600000 - та логиката ти твърде много куца. Накрая се разбра, че ще препират тартора на същата тази мафия. Това определено говори за нещо друго, но не и за желание за промяна към добро.

И герб са в историята

Първата работа на новото правителство е да изгони Митрофанова и още 50 руски шпиони от България. И после да се реформират службите. Накрая импичман на зеления чорап.

Движение ПеткоПетков е разработка на Зеленият чорап и руските му кукловоди. Айде стига внушения, щото още помним кой ги докара тия и в чие служебно правителство се появиха! Освен това са отрочета на върли комундели. В съюз са с партийците от ДС! Целта е парламентаризма в България да бъде компрометиран и за жалост в последните две години успяват, не без помощта на "обърканият" ни мършав "народ"!!!

Ами старото комунде Бойко Рашков, с имения и имоти за милиони, защо беше министър на МВР??? Ще правят реформа, ала бала…

Каквото и да се случи от тук нататък, то ще бъде последствие от статута на България - тази страна. Ние сме васална държава -американско мекере. Америка ни вкара в НАТО. Америка ни вкара в Европейския съюз. Америка определя музиката на която да играем. Няма защо да се правите на ощипани булки, много изненадани. Всички партии го знаят, защо сега...

Тихоооо...чакам да ми се обади братовчедката УРСУЛА. ОБИЧАМ КОКОРЧО НА ЗАДНА,ЩЕ ГИ КАРАМ ПОРЕД

Някой червен бацил може ли да обясни логично защо през соца въстанаха почти всички страни от соц.затвора срещу червената болшевишка империя и само ние не.И тия червени кратуни ни бутат пак натам

Може би защото хората са доволни от това, което Тодор Живков е направил за нашата страна. В който и град да живееш, поне половината от всички сгради са построени през социализма. Цитат от Живков: "Ний що постоихме, вий дори няма да можете да боядисате".

Мутри Вън,затвор за Шарлатаните и доносническа България,да живее мафията

Тоя Киро много умен ще излезе, я виж каква дълбокомислена фраза е написал, бахмааму удря в сърцето

Кирил и Асен са по прости и от Гошо Тъпото от БЗНС в зората на "демокрацията".Ако от Харвард излизат такива тъпанар които не знаят къде и какво говорят,хора записвайтЕ НБУ.Колкото до Атанас Атанасов,какво-от млад глупак стар мъдрец не става.

и спаружиха, гледат като гърмяни зайци, когато чуха за промени в службите. Вижте снимките на Доган, Йотова и други. В паника и шок са, очакваха да са вечни. Ама няма да бъдат. Ако ПП не успеят сега, е въпрос на време. Изплашени са много.

Очаквам реакция на Урсула за коментара по нейния адрес в този запис!

Не отговаря на жълтурки и подкрепя България за Шенген. Какви още коментари искаш?

Не е лошо повече изобщо никой да не споменава тези американски подлоги пп и герб

С Руските подлоги БСП, ДПС, Румен Радев, Възраждане, ИТН, Държавна Сигурност - при тяхното вещо управление сме стабилно последни в Европа.

Да благодарим на Радослав Василев.Направи нещо важно за Родината си.Киро не познава думата Родина.

Какви послания от мъртъвци?Тези не искам да ги чувам,ни да ги виждам

Каква. Власт. .какъв . Кабинет. Бе. Ви. От. Пп. Дб. Сте. За. Затвора. За. Държавна. Измяна. МРЪСНИ. Еврогеове.

ПП,ДБ са политически трупове, особено, след изнесените записи. Няма да липсвате.

Да живее Държавна Сигурност, ФСБ, ГРУ .... Напред другари. има още какво да се краде.

1. ББ използва Мария Габриел за да си изпере имиджа и да остане на власт 2. И ако изкаме България да тръгне напред, трябва да освободим службите от кадри на Държавна сигурност, тези които ограбиха държавата и народа и превърнаха България в най-корумпираната и бедна държава в Европа. 3. Това са причините които активираха про-руските кръгове изплашени че ще изпуснат власта в България Те свалиха и предишното правителство като използваха Слави Трифонов. Пипалата на руските служби са навсякъде. И няма как докато България се управлява от Руските интереси да върви напред. Кое това казват не е вярно и не е добре за страната, ако искаме нещо да се оправи в тази държава?

Лъжи и пак лъжи на ПП. Те са създадени от лъжи, влязоха във властта с лъжи и с лъжи си отиват

Ти си луд. Това е опит за преврат!

Имат мнозинство и правят правителство. Преврат е Румен Радев да управлява без да е печелил избори за това. Това е преврат.

""Намирам много сериозна вина в президента, който бави мандата, близо седмица той не е връчен", посочи Панев" Бе, мааа му на президенто, все на някой дебил е виновен. И на този, също.

Пълен провал на ПП. С буквичката П започва думичката пу ... А тук са се събрали 2 П, т.е.две пу...

В ПП пу ... са повече

Панчо с коя буквичка започва?Май с пу...

Майтап бе, друже. ПП станаха за майтап. И за резил. Направиха си харакири и се самоубиха

Благодарим от сърце на всички български граждани патриоти, които ни пазят суверенитета от лошите партньорски служби! Напред другари, да запазим нашата мила и уредена държавност! Успехите ще дойдат, не бойте се, няма вечно да сме последни в Европа! След 30 г. може и да настигнем някоя държава. Ама не е сигурно.

В записа чухме, че в България има само 7-10% интелигентни пора, според Кирил Петков. А остоналите, трябва да сме неинтелигонтни, защото не гласуваме за тарикатите от ПП,ДБ? ОК, сега ПП,ДБ, се омитайте, това искат онези 90% от хората, които за Киро просто не са интелигентни. Чухме, че сте манипулирали изборите, "алабала с президента", значи сте нелегитимни! Вън!

Да живее Държавна Сигурност!

Марш в Рашистан.

Киро заминал непланирано за чужбина и не се яви в БТВ. Някой спешно го е привикал. Май ще се обяснява пред Урсулата. От цялата ситуация най-много ще намажат ПР-те на Продължаваме подмяната. Ситуацията изисква висш пилотаж по кризисен ПР.

Никой няма вече да "намаже", защото ПП,ДБ нанесоха непоправими щети на държавата. Кирил Петков е пждлец, сексист и лицемер, който е евроатлантик само на думи. .

Хм, много са размити вече границите. То за да има държавна измяна първо трябва да има самостоятелна държавност. А то обективно няма такава. Не ги ли чуваш какво обясняват.. Било съвсем нормално това, при условията на "членствата"... Било "партньорско" и т.н. Българският народ е в състояние на когнитивен дисонанс. Вероятно и българските съдии са така. Какво да отсъдят?

Надхитряването свърши. Старият шмекер Бойко прескунди всички, както обикновено. ПП са в канала, а ДБ почти. Вярно, Бойко загуби връзките с главния прокурор, което е твърде опасно. Загуби и благоразположението на ДПС. Но Борисов е изпадал и в по-тежки ситуации и винаги се е справял.

Стига! ПП,ДБ бяха достатъчно толерирани. Търпяхме ги, поставяйки държавата като заложник, за тях, "параван". Днес България е в политическа криза и сринат имидж в ЕЕ. Пробиха бюджета и надуха инфлацията. Вън, от властта, веднага!

Блазе им,а на мен ми викат "къш".

То ако натам да тръгнали работите да сваляме трибагреника, да я закриваме тази държава и да ни вземат там у някоя федерация... Германия, САЩ... Може един последен референдум по този въпрос и да я приключваме тази работа. Почти не познавам вече хора, които да не псуват държавата ни. Децата английски знаят вече по добре от български. Семействата им гледат да ги изпратят в чужбина възможно най-рано. Следователно въпроса с прекратяването на българската държавност следва да се разгледа много сериозно. И това не е шега.

ми дай да им обявим война (на САЩ или Германия) да дойдат да ни превземат и да се свършва.

ПП трябвс дс бъдат разследвани к съденк за държавна измяна. Работят с чужда държава по структурите ни за държавна сигурност. Чрез тях чужда държава управлява вътрешните ни дела в своя полза.

Докога ще се толерират в държавата, поставяйки я в смъртна опасност и голям риск, тези търгаши на евроатлантически ценности-ПП,ДБ? Купуват и продават, всичко, което им носи пари и власт. С мръсните си ръце окалпазаниха дори ЕК, държавата, всички нас!! ПП,ДБ вън, от политиката!

Овации за ПП поне в наглостта си са 10 от 10

още докато слушах записа си мислех, че при изказванията си Асен леко се объркал с изполваните чуждици "уин-уин" и "луз-луз", а просто е искал да каже "лиз-лиз". Тази сутрин рязкото занимаване за чужбина на Киро, доказва, че дори в лизането на чужди з@дници, маленко са се поср@ли! Въпреки жаждата за власт, която ги изяжда от вътре, и заради която накараха чрез натиск и псувни "националния" им съвет да прегласува решението и да го приеме... Абсолютна отврат са тези хора!

ПП,ДБ са евроатлантици, само на думи, не и на дела. Сделката за газа бе в полза само на Газпром и на вас.

нас ли? Че със малоумните сделки с газ, с какво точно ни бяха в полза? Може би с хиперинфлацията, която докараха с тези сделки...?

ПП са корпоративен проект, който обслужва чужди интереси и такива на едрия, червен, престъпен капитал. Доказани са връзките им с Маджо, Бобоков, Нексо, Цв.Василев, черепа...ДБ са червените и лицемери остатъци от някогашното СДС. ПП,ДБ са наемници, които служат на чужди и корпоративни интереси. На който даде повече. Съсипаха държавата камо за 6 месеца.

записът ясно се чу, че се надяват с този им ход "спонсорите" да се върнат при тях...

Абе изроди нали с ББ нищо общо не искахте да имате? Гъза ще си дадете само да сте на власт.

Българинът е много странен човек. Реве от 30 г., че държавата му е завладяна от мафиоти и бивши агенти на ДС, които са го докарали до последно място в ЕС по всички показатели. Всички бивши соц. държави са далеч напред. И когато най-накрая нашите партньори решават да ни помогнат реално в борбата с тези вредни елементи в държавния апарат на всякакви нива (чрез Магнитски и реална помощ да изчистим службите) и се намират хора, които са готови да се възползват от тази помощ, за да може най-накрая да си изчистим и построим къщичката и да дръпнем в развитието си, българинът започва да реве, че искали да му отнемат суверенитета.

Ха,хаааах, кокво сега Кире, ще се самоубива ме, ли? Живи сте си и още как, гушнахте си доста пари и лобита, докато бяхте във властта, и още искате. Това, което чухме от записите, сигурно не са евроатлантически ценности. ПП,ДБ не са политици, а бизнесмени, които не мислят за държавата, а за себе си. Ориентацията им е, "служим на този, който да се повече".

тръгнат да помагат чужди "партньори" във вътрешната организация на страната и да я редят, то това означава, че държава няма! Има колония завладяна от чужди интереси! А това освен национално предателство, е и предателство към идеалите на хан Аспарух, Ботев и Левски. И борбите им изглеждат напълно безмислени щом оставяме наследниците на поп Кръстю да продават вярата и идентичността ни!

Ами няма, разбира се, ти каква държава виждаш? Тук има "mafia state" и без помощ отвън сме обречени https://www.politico.eu/article/the-cap-versus-the-pumpkin-bulgarias-mafia-state-reaches-breaking-point/

Дадоха на Киро да бие дузпа,а той си вкара автогол.Хахаха,това ми хареса.

И ако ще скачаш от този прекрасен мост, гледай да е с главата надолу. Може пък и да се наместят чарковете вътре.

"Стоене живи"? Превод от Гугъл? Българи?

България е отдадена под аренда отдавна и това е публична тайна. По логично в тази ситуация е да се покани европейската комисия да бъде и правителство на България, с министър на отбраната генерал назначен от САЩ. Комично е да си играем на демокрация, да ходим на избори и да се правим, че уж има някакъв политически живот. Изглеждаме като една клиника за луди хора.

SirBob

Че сега да не би да не управлява ЕК и САЩ? ГЕРБ и ПП-ДБ са просто техни марионетки. Айде да не се заблуждаваме. Решението е съвсем друго, а именно България да е максимално независима от която и да е държава и който да е политически блок. На това му се вика "суверенитет".

А. Атанасов: "Във външнополитически план тези заинтересовани властови центрове обслужват интересите на Русия в агресията ѝ срещу Украйна, като поддържат образа на България на "Троянски кон" в НАТО и ЕС" Ха, да не би Гнома да мисли, че СЛУЖИ на България?!

Обвиняват ПП в това , което ОПГ ГЕРБ са направили. Борисов е за затвора, а ОПГ ГЕРБ трябва да се ликвидира.

Само не разбрах това преди или след изпирането на Борисов ще се случи?

Гнома и компания са за пандиза,ша подкрепял той хохолитв.Абе тъпанар станахте за смях,дори и децата са с повече мозък от вас бе боклук.Првс народа едно говорите а на закрито друго Марш в канала предатели долни..

"Те единствени мислят за България. Ха ха. ИЗМАМНИЦИ И ОСЪДЕНИ КРАДЦИ.

Всичкото руско трол е активирано рано от сабахлем,аферим-машаллла.

Виж чл 103 от Конституцията.

Много си прост като КИКО.

" Всичко си има граници" .След като тези измамници прекрачиха всички възможни граници - никакви отстъпки. Чисто експертно правителство , без скрити лимонки на ПП , първа като премиер да бъде Габриел , или избори. И ако ГЕРБ пак се пльосне по корем на шарлатаните , ще бъде зле не само за тях , но и за страната.Защото за ПП успех е , ако могат да прецакат партньора си.Само че държавата не е фирмичка , която преработва моркови или продава билети.

Няма по-добра реклама за анти евро-атлантическите настроения от самите евро-атлантици. Тези клоуни вредат не само на себе си но и на западните им кукловоди и разбиват на пух и прах евро-атлантическите ценности.

SirBob

Добре казано.

Защо вие дами и господа от ПП ДБ при първият мандат не избрахте на коя страна сте и не подкрепихте евро атлантическо правителство на ГЕРБ!!!!!!!