Партизани атакували руската военна база в Крим, Киев ще воюва, докато си върне полуострова

Руските сили инсталират ПВО на Запорожката АЕЦ и допускат мисия на МААЕ в централата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми ще в намери късотл бункерно фаше Много скоро Мдаа

.

тоя ще си върне крим след като чумата върне мъртвите ма що не вземе украйна да присъедени колумбия? или поне да прати зеленото там, за икономия

Пичове, не мога да разбера на всички ли ви убягва истината или само се правите?!?!?! 1. Защо РФ иска да превземе Украйна? (поне от 2013 година) Истината е, че РФ не може да мотивира украинците да се присъединят към тях. Затова ползва сила. 2. Защо Украинците не искат да ги управлява РФ? Защото няма добра алтернатива за развитие. Само евтини горива, производство на оръжие и тук-там нещо по-свястно не е достатъчно. Хората искат да се развиват.

Хрушчов, Брежнев и протежета наливаха пари там. Кравчук очакваше разцвет, а то излезе провал. Украйна дори може да изчезне май.

Крим не е руски... даже и Волжка България не е руска. По време на преброяването 2011г в РФ 7 милиона от Волжка България казаха - ДА!!! Русия скоро ще се разпадне и 140 народа ще получат земите си и свободата си. Да припомним 3.3 1918г се сключен Брест-Литовският мирен договор - триумф на българското оръжие и българския национален дух. До него се стига благодарение на победите на армията ни в края на Първата световна война, с които към родината ни са присъединени население от 3 203 500 души и 77 293 квадратни километра стари български земи - раздавани от Русия на съседите ни в предходните десетилетия. Част от този грабеж е извършен включително със Санстефанския мирен договор, с който Северна Добруджа е подарена на Румъния като компенсация, че Русия си присвоява Бесарабия - преди това румънска територия.Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението.

Тя и Луната е украинска. Наполовина е жълта, наполовина-синя. Измислената държава УкраИна е като Македония. Полша и Русия ще си я делнат. Полша вече настъпва от Запад-не военно, а икономически, благорадение на самите хохли, които приеха закон за полските инвестиции и на практика се продадоха на поляците. Лвов си е полски град и не бих се учудил, ако поляците си го "приберат".

нищо общо с Македония българските историци първо са кажат кой измисли македонската нация и изби хиляди българи които отказаха да се пиша македонски!! Не са ни виновни хора в чужди държави. Трябва да се назоват имената на тези предатели които играеха по свирката на Москва и Белград.. Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно. Сега пак разни професори на партията и президенти се опитват да ни скарат за да не са Македония в ЕС и НАТО. Не бъдете наивници а мислете!!!

Щерев, излез от 1949г. Сегашната Русия не е онзи СССР. Това, което направиха онези тогава-и Димитров, и Тито, и съветите не го отричам. Сега виждаме как СССР се пресели на запад и ЕС се превърна в точно копие -ЕССР. Ма тебе Щерев си те знаем. Давай братан в тоя дух и скоро ще ходиш в гората за дърва ;)

Според римското право земята е на този, който я владее. Крим днес е руски. Факт. Какъв е бил и какъв ще бъде са разговори без край. Интересно какво биха говорили същите тези хора за Америка и индианците :-)

Мамино тъпо парче!

КРИМ е руски!

И Сталин и Ленин от съседната стая твърдят същото,лекарят каза пак да им бият инжекции.

трудно ще опазят руските окупатори и терористи това което са откраднали .. Крим никога не е бил руски. ... няма и да бъде.

Руски е сега и го брани армия. Нещо ако не ти изнася ходи се разправяй с тях.

Часовете по история явно си ги проспал.

В Ню Йорк таимс публикува изявление на висш украински служител, че са използвани украински ракети.

От кога на терористите им викат партизани? Да ви ЕПМ, журналисти прости.

От както на тези които си бяха налепили Z по колите. Им нарязаха гумите.

А за журналята си прав.

"Киев отрече да носи отговорност за инцидента дълбоко в окупираната от Русия територия" Ами какво пък, уважение за честната позиция ! Щото можеха да си припишат успеха.

Съгласен съм с теб бате! И аз мисля че това е ГОЛЯМ УСПЕХ! И още такив ще има, МНОГО! Нали си знаеш!

О, Украйна!Оооо Славянск Сто и деветдесет и девет деня младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят по "Азовстал" в Мариупол, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Азовстал пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Крим не е руски... и българите ще помагаме да се освободи от руска окупация.

Щерев не ви ли е срам?

не е срам а съм горд да помогна на украинците. ... вас не ви ли е срам да подкрепяте путлерофашисти и военнопрестъпници които убиват деца и рушат всичко в украинската държава

Изобщо четеш ли коментарите по адрес на "творчеството" ти? Изобщо прочел ли си какво си написал? И най-големият тъпанар досега 99 пъти щеше да поправи граматическите и правописните грешки в текста. Вече половин година простотиите ти са непроменени. Не знаеш ли някой друг бутон освен копи - пейст?

гръмовно разпра задниците на украинците!

Крим и Украйна са руски, българите не помагат на терористи.

Като искаш да помагаш, заминавай на фронта.

Викингите са прости рибоядци натикани от траките по скалите на север ... фини(викинги) и венети(руснаци) са от една черга, просто фините са продължили азиатския си поход и са били наритани далече на север по скалите! ... Туйто!

Хаа хаха, високопоставен украински служител изказал предположение! Ако не е зеленият с белото, ще е друг някой с белото! На всички, освен на тук драскащите шорошки уруспии е ясно, че щом Братушките са се захванали да унищажават украинските нацистки престъпници, този път ще ги смелят докрай, след което ще последва и наритване на краварските и еврогейските натовски задници и прогонването им от Източна, а най-вероятно и от цяла Европа. Да се готвят за наритване и нашенските краварски уруспии, джендъри, чалги, шорошки комундета и Простокировци, начело с Мунчо Херомустафов и пр. шорошки задници, които не ще избегнат суровите, но справедливи наказания на предстоящия Народен съд срещу националното си предателство и вражески срещу българския народ политики и действия в интерес на световните престъпници от САЩ. А Крим си е руски още от 8 април 1783 година, когато Екатерина II Велика подписв Манифеста за присъединението му към Руската империя и никога не е бил украински, тъй като измислената от другаря Ленин т.н. Украйна никога не е съществувала като държава, а тамошните територии са бивши и в скоро време отново настоящи руски губернии. За мен няма съмнение, че така или иначе Братушките ще унищожат кафявата чума на 21 век и ще наврат в к...чи г...з престъпните й западни създатели. Да живее Братска Русия, нашата Тройна Освободителка!

Евала на Пламен и Оса!Наистина!

Киев да, украина не

докато си върнат Крим, ще загубят Украйна

откъде знаеш, Ванга ли пита?

Путлер си хапе задника от яд ,че изтърва Украйна без пушка да гръмне 2014 г.

ако можеше да я вземе 2014, щеше да я вземе. Не е могъл също както не може сега, просто по други причини.

_stankow

Не, 2014-та година Русия не беше готова. Нито армията, нито въоръжението, нито икономиката. И все още имаха надежда, че ще се разберат със запада ...

Готова за какво бе бате? Я изплюй камъчето! ЗА ВОЙНА!!!! За война срещу православна, славянска, европейска, братска държава! Малко е да ти тегля една майна, да знаеш.....!

Най якото е че усреинците нямат сила една контраатака да организират а 1/4 от територията им е окупирана. И в безпомочността си опитват да правят терактове колко са жалки

А най-якото е, че ти личи руският акцент. Смешно ти е за взривената база, нали?

мани тоя пидоруски диалект ве тъпак заради такива като вас не ми изплащат бонусите

Какво е безпомочност и теракт? Кавал русоиден.

Какво е това Украйна! Къде е борецът против Русия Глиги?

Мужиците като взеха да ядат бой и почнаха да изнудват с заплаха от ядрена авария . Както винаги жалки , но много мръсни.

Аз съм за руснаците и за украинците. Да спрат да воюват, да се обединят, да тръгнат заедно на запад и да е*ат мамата на всеки срещнат еврогей.

Аз съм за чеченците защото са мъже и разбират от козички. Навремето в казармата като ни пратиха в Елхово също имаше козички. И станахме мъже, не като днешните джендари

Не мислех повече да пиша , ама ти ме ЗАСТРЕЛЯ! Значи има две страни , а ти си по средата! Та я обясни що е то ГЕЙ?

защото нищо не разбираш, демократичен дегенерат, не си ходил в казарма. Затова само се друсате и говорите глупости!

Като гледам казармата какви безполезни човешки изпражнения ви е направила, не бих пожелал на никой да ходи там.

Чичо САМ е здраво стъпил там.

на путето от лакомия само подмосковието ще му остане.

Преди няколко постта изразих ндежда , че проуските пачаври ще ПОГЛЕДНАТ, какво е Русия и накъде върви! Надежда всякаква оставям тука! Няма, не е имало и няма да има по- прости, по-промити мозъци, по-невежи в собствената си история,по-големи родоотстъпници и по- големи чуждопоклонници от българския русофил! Всяка дъжава си има утайка, ама в България русофилството е гниещо блато!

Тролио, по-прости от вас, русофобите, няма. Радвате се на огъня, който пълзи и пали и вашата черга. За едното краварско потупване по рамото. Е няма такива дебили.

Никой нормален не се радва на огъня! Русофилите тук сте единствените дето желаете ликвидирането на Украйна и украинския народ! /отречи го ако можеш/! Българинът вижда в момента възможността завинаги да се отърве от проклинаното от всички възрожденци и значими българи руско ВЛИЯНИЕ!!!!

Никой не иска да ликвидира Украйна. Тя просто ще си се върне в състава на Русия, където си е била столетия наред. Има Киевска РУС, няма Киевска Украйна, понял?

Абе за да си по-убедителен- я пойскай България да се върне в рамките на Турция! Зер Украйна е била далеч по-малко време в Русия!

3евзек

Всичките сте в голяма грешка. Русия, България, Украина, Турция... Дребни територии, взети назаем. Много скоро Всички ще се върнат в състава на братска Велика Македония.

Оса ,че какво му е лошото да се върнем там където сме били 500 години? А няма да можете да си вирите голите @@@ки

Ха ха, укронацистите се чудят как да си припишат някое геройство, сега пък партизани имало в Крим, ха ха ха... Цялата укронацист работа е такава - ние отстъпваме геройски, а руснаците ни преследвт панически... :)))))))))))))

Има статия в която нарича Украйна типично фашистка държава. Вредността на едностранната зап.пилитика Глупостите на ЕК и Байдън и пр....

има една статия, в която клинично анализират родителите ти след престоя им в лудницата.

Няма такава държава Русия,Това е татарски улус!Руснаците са измислено племе.Там е всякаква смесена утайка от де ге не ра ти

щъ гръмна уеее

Ти си се молил на кучето Тангра и си татарин Руснаците са викинги

Епа по-големи изроди от викингите има ли?

Руснаците са варяги (пак викинги), циганите на скандинавието.

Стига сте преписвали украинска пропаганда ! Омръзна ми от вашите простотии ! Украйна ще бъде разпарчатосана и толкова ! Да се сърдят на Америка и запада ! Толкоз по въпроса !

кажи им ленче на тея соросоиди! ща почерпя кат са върна от хоремага!

А пушека да не е от Кузя? Абе много лъжлива тая украинска пропагада бе! То така беше и с крайцера "Масква"! А беше най модерния според руската НЕПРОПАГАНДА!!!!

Крайцерът Масква не е потопен, на специална океаноложка мисия е, изучава дънната фауна

Демилитаризира и денацифицира дъното.

Е, щом предполагат, поне не лъжат. Крим е руски.

Kрим е УКРАИНСКИ.и вие нищо не можетед да промените.Гърмят цели авиобази на руслямския агресор посред бял ден.Тотален подром Мачкайте ватнишките гниди Слава Украини!

Я първо четни как и кога е станал украински, па после плямпай напосоки!

Ами то в нашата история пише че през ПСВ българи и руси се ПОБРАТИМЯВАЛИ, а пък то сме ги клали с най голям кеф и то с помоща на ТУРСКИ аскер! Та къде да прочета за Крим?

Крим много повече време е бил татарски и турски.Руслямите са били за малко като агресори и скоро ще бъдат наритани обратно в миризливата им дупка Хахахахаха

_stankow

Кой колко години е владял Крим, исторически периоди, подредени по продължителност Скити 900 г от 650 г. преди н.е до III век от н.е Византия 436 г от 400 г. до 716 г. и от 1261 г. до 1380 г. Боспорско царство 415 г от 480 г. до 65 г. от н.е. Римска империя 315 г от 65 г. преди н.е. до 250 г. от н.е. Османска империя 308 г. от 1475 г. до 1782 г. Кимерийци 300 г. от X в. преди н.е. до VII в. от н.е. Русия, вкл. РИ, РСФСР и Русь 283 г. от 988 г. до 1094 г., от 1783 до 1954 г., от 2014 г. Хазарски хаганат 248 г. от VIII до X век Половци (кумани) 148 г. от 1094 г. до 1242 г. Готи (предшественици на германците) 125 г. от 250 г. до 375 г. Златната Орда 60 г. от 1242 г. до 1261 г, от 1400 г. до 1441 г. Съветска Украйна (УССР) 37 г. от 1954 г. до 1991 г. Кримско ханство 34 г от 1441 г. до 1475 г. Хуни 25 г. от 375 г. до 400 г. Независима Украйна 23 г. от 1991 до 2014 г. Генуезка република 20 г. от 1380 г. до 1400 г.

"Кой колко години е владял Крим, исторически периоди, подредени по продължителност" ----- ХА, ХА....! Абе снайпер, забрави мамутите! Те има няма са владяли Крим 10-12 хиляди години! Най-много! Дай да им го върнем! И за такива като теб има ВАЛИДЕН Международен договор от Декември 2003 г между РФ и Украйна за държавните граници. И там Крим е Украински. Кое не разбра по-точно?

Вчера казаха наша грешка при спазването на правилата за безопасност, днес вече сме на тема партизани, утре на какво ще сте бе дебили? Вие сте на тежки наркотици, от Путин до последния прост руснак.

наркоманите сте вие от еврогейския съюз, ние пием толка квалитетний самагон от табуретки, той е съвместим с традиционните православни ценности

12 едновременни инцидента в ралични краища на летището :):) пред 1-2-3 километра хахахаха Ами 100% са инциденти Ако са партизани още по голям позор за Русия и още по добре за Киев Ако са им такива партизаните да вдигнат цяло летище във въздуха представи си ги в московското метро например !

е нищо не е станало...пидокирил ще окади с тамяна въглените и толко...

Крим е на Русия

А до кога?

До 2222 Тогава може стане марсиански.

Какво е това Украйна?

Трябва да се чете бате, а не да се задават имбецилни въпроси!

До сега и аз не знаех, но от 24.02.20022г. света видя каво е Украйна! А най добре ще го разберат руските изроди! Впрочем по-грамотните вече го разбраха и бягат от Русия! Ти явно не си от тях!

Нищо не си схваанал !

Чист българин съм и с удоволствие бих се бил на страната на Украйна, Грузия, Чечня, Молдова и т.н. Украинците се справят прекрасно и без мен, което личи от пяната/ ако не е руска семенна течност/ по устата ти! Ще съм доста по-полезен тук , когато започнем да чистим проруските пачаври като теб от родината си!

Тази война наистина започна с Крим, но не през 2014 г., а по време на войните в Чечения. През този период не спираше керванът от джихадисти от арабски страни, навлизащ на територията на обявилата независимост република Ичкерия. В онези времена оставаше настрана въпросът откъде тези "борци за свобода", според Запада, навлизаха на територията на републиката? Вероятно, всяка съседна страна е дала своя принос. Безспорен лидер в това отношение, все пак, беше независима Украйна, а пътят на основния маршрут на джихадистите минаваше през Кримския полуостров. Втори съпътстващ въпрос е следния: кой докарваше джихадистите в Украйна? Все пак, това не ставаше с лодки през Средиземно море и после през Черно море. Така че, ако човек се замисли върху отговорите на тези два въпроса, ще разбере, че това, което става сега, е неизбежно следствие от ролята на Украйна и Запада във войните в Чечения. Тогава както в Украйна, така и на Запад, никой не даваше пукната пара за териториалната цялост на Русия.

Не стига, че са некадърни, ами осраха и Черноморието! Мужикистан и джуджето от Кремлин трябва да бъдат ограничени до Московието - там им е мястото. Където стъпят следва глад, мизерия, разрушение и накрая екологична катастрофа.

Москва не води война в Украйна, изобщо няма московски набор там. Войната в Украйна я водят разни буряти, ичкери, чеченци, калмици и прочие малцинствени групи.

Точно така и украински партизани са убили и Кенеди.

На Запад обичат да представят ТЕРОРИСТИТЕ (Чечня, Сирия, Либия, Авганистан и др.) като ПАРТИЗАНИ. Но най-хубававото е, че това е като бумеранг, винаги им се връща тъпкано ...

Интересно съждение! Така ли мислиш на 09. 05. или на 09.09 когато носиш цветя на паметници на партизани в България и ревеш искренно че са ги изтрепали?

Партизани се появяват само на тези територии, където тероризират цивилното население. Всичко друго е ТЕРОРИЗЪМ ...

Прекрасно! Та преди 09.09.1944г. в България кой е бил ТЕРОРОРИЗИРАН? Поименно ако обичаш?

За сега не воюват а обстрелват мостове и цивилни цели, атомни централи от 70-80 кв също разпръскват забранени противопехотни мини

Партизани в Крим? Този пак го гони сутришната наркотична абстиненция ... спешно трябва да шмръкне.

Това е най малко болезнено за руските изроди и проруските пачаври тук! Всяка друга версия ебава мамата на остатъците от ПРОПАГАНДАТА за ефективността на "БЕЗАНАЛОГОВИТЕ" руски оръжия! Така че ПРЕГЛЪТНИ го!

рук за рушките!!

Украйна дори да си вземе Крим , войната /защото това вече си е война/ пак няма да приключи! Приключването... след като ЕДНАТА ДЪРЖАВА престане да съществува. Мисля си ,че това едва ли ще е Русия . Най-малкото заради това ,че на украинците няма да им достигне живата сила.

Още един ПРОСТ-мечтател! Тя Германия след ВСВ ИЗЧЕЗНА!? Впрочем си прав- изчезна СССР!

Ще поживеем -ще видим! Дано да сме живи пак да си говорим.

До Осата: Ама вярно си Оса. +++++++++++++

Русия много ги жали тея украйнци трябва да ги унищожи до зимата.

Който вади нож другиму - от нож умира (бълг. поговорка)

Дааа! Още четири месеца поне! А какво стана с трите дни в Киев и едната седмица до Вашава? Още ли не си разбрал колко си ПРОСТ????

Някъде официално ли е имало такава информация, дай да я видиме?

Публично изказване на руски полковник воювал в Ичкерия/Чечня/ ! Пуснато от пропагандната машина ! Имаше го и в ДИР-а! А иначе простолюдието го повталяше ЕЖЕМИНУТНО!!!! Просто чети постове преди 24.02.2022г.

Партизан за бой се стягя, мята пушка на рамо, сбогом, майко сбогом, татко, сбогом, мила сестрице!

сбогом на аеродрома сбогом на оръжейния склад

Такаааа! Дали и сега проруските пачаври по нашите земи ще прогледнат, че тази война няма да свърши нито за три часа/ на което вярваха и хълцаха от кеф/, нито за три дена/ което им се искаше при провала на 24.02.2021г./, нито за три месеца / за което се молеха като гледаха как пушат "неуязвимите" танкове и потъваха "най модерните" руски кораби/, нито за три години!!! Тази война е началото на края на руската империя!

Трета световна война е началото на края на всички империи, тролио.

ИВо Джима американците са си направили сметката за жертвите, които ще понесат при превземането на Япония с конвенционални оръжия. Знаеш какво решение са взели. Знаеш и какъв договор са накарали японците да подпишат. И още не са си мръднали окупационната база от Окитава. А и не само там. Прецедент има. Дано на двете страни им уври главата и не се стига до там. Макар, че съм песимист - вече нито Путин, нито Зеленски могат да отстъпят. Това ще е край за тях. Трябваше по-рано.

Трябва да отстъпи този който е НАСТЪПИЛ!!!!!

като ти каза човека САЩ не са отстъпили. Така, че губи този който го ударят с атом. Отстъпва по-слабия или по-умния.В случая умни няма. Остава другото.

Явно и ти се бориш за приза НАЙ-прост!!!! Япония НАСТЪПИ в цял Индокитай и беше ПРИНУДЕНА от САЩ да ОТСТЪПИ!!!!!! А САЩ в момента е най верния съюзник на Япония и японците са доволни от базите им там!!!! Впрочем няма да го разбереш, защото просто си близо до приза!

Няма ли кой да го освитка тоя наркоман Зеления.

По-скоро първо ще отровят оня в бункера на Кремъл дето дава командите

Ние българите сме с Русия, против наглите украински нацисти.

Русия е с цялата си армия в съседна държава, руши и избива. Ползва и друга съседна държава за да мята ракети самолети. И обръщате нещата и наричате украинците нагли?

Ако беше цялата да е свършила войната. Ако бяха прежалили Киев и Одеса и бяха вдигнали стратегически бомбардировачи. Ако бяха разрушили ТЕЦ, язовирите и реколтата. Ако бяха взели челния пример на САЩ как се ползва ядрено оръжие отдавна да е приключило. Сами са си виновни, че се мотат. накрая пак ще стигнат до там.Не могат вечно да се бият с огромна многомилионна държава, въоръжавана от САЩ и целия ЕС.Или ще свалят ръкавиците или губят.

Ние БЪЛГАРИТЕ /с главни букви /мразим Русия както са я мразили всички български възрожденци, дедите ни и бащите ни! Затова само 36 гдини след така нареченото "освобождение" сме ги клали рамо до рамо заедно с турска армия! Това или го незнаеш, или не ти се иска да го знаеш! А ти просто си проруска курва!

Ами да не се бяха захващали с това безумие. Болни амбиции на един класически диктатор. Спокойно могат да си прибират селандура по селата. За награда по една нова тоалетна чиния. За командирите по една съдомиялна. За руския народ десетилетия срам и позор.

За руснаците света се дели на две: Руснаци и нацисти. Ако не си руснак си нацист и аз ще те нападна. Независимо, че чертите на руската армия по време на агресията срещу Украйна 2022 са по-скоро нацистки и се доближават до оригиналните нацисти 1940+.

Че руснаците са прости е ясно. но от коментарите се вижда, че нашенците не са по-умни

Тея (партизани) диверсанти са подкрепяни от Украйна с оръжие.

Ами ти какво искаш? Да ги поткрепя Боркина Фасо с банани ли?

Мачкай Зеленски! Крим е Украйна!

От коката, умиране има, отърване няма...

горкият Песков..

Много интересно! Жителите на Донбас са сепаратисти, а диверсантите са наричани партизани. Същото беше и със Сърбия и Македония. Да Крим ще бъде върнат на Киев, но Киев ще е в Русия. Това и "ВЕЛИКИЯТ " Зеленски го разбира. Само запада и НАТО не го разбират. Казваха им не дразнете мечока, ама те нали са си тъпи...

За последния месец русия е напреднала 10 км само е една част от фротна. Лендлийза за Украйна се очаква октомври. Та как ще стане тая работа русия да анексира украйна?

Ех тая мечка бе значи! То излезе че не е мечка а мишка, ама едно време какви мишки имаше - цели мечки...

Защо си мислиш ,че са тъпи? .Съсипват се двете воюващи държави. Едната ще има нужда от възстановяване /работа за западните компании/ Другата- отслабен икономически ,военно ,търговски и всякакъв друг конкурент. - Гинат чужди граждани /Какво ги бърка?/ -ВПК работи на пълни обороти- по-ниска безработица и по-стабилна икономика. -Старото въоръжение вместо да глътне пари за утилизиране ,все пак ше донесе някакви ползи.

Всички губят. Да не са се захващали с това безумие. Никой насила не ги е карал. Мераци за територии и оправдаания, че някой друг бил виновен.