Партията на Зеленски избира за своя идеология либертарианството

"Слуга на народа" ще предложи нов модел на икономиката, при който държавата ще придобие обслужваща роля

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да правите отчета, пилците се броят наесен, не забравяйте

е напуснала спешно Украйна? Вместо една седмица едва са изтраяли един ден. Дори международният валутен фонд е разбрал, че тия нямат гривнички да си плащат заема. защото държавата им ще абдикира окончателно.

Пожелавам им успех и просперитет, като добър съсед.

За един приятел питам - това либер... дали не е новото название на националсоциализма - т. е. право куме в очи - настоящ възраждащ се съвременен украински фашизъм??

Първо трийсе милиона народ го избират за президент а после той си избира идеология ха.

......Опаа ква я мислехме кво се получи а само как ме се радвахме преди няколко дни когото заговори на руски и сега кво либертарианство....е сага русофилски гниди разбрахте ли (въпреки че за гладки мозъчета, това е невъзможно) КОЙ спечели президенските избори в Украйна, ами същите които печелят президентските и в рассията, е там са по-напред с материала кремълският гном има кръвна връзка с тях, майка му е от тяхното племе,..... ха,ха,ха,а вие гнидички с едноклетъчни мозъчета продължавайтеа да плюете чичко ви сорос!

марш в стаята, обедната почивка приключи!

другаря, а хапчетата? пак ли сте на режим тука има тука нема, егати таз лудница

думи продължава триумфа на олигархо мафиотските клептократски режими.Тоя сериал върри от 30 години в БГ и от 100 години в САЩ.

И тия се чудят какво да измислят за да заблуждават хората.. Колкото по изкилифинчено толкова по продаваемо пред безнадежността на реалността.

Няма лошо! Но едва ли и 1% от украиците знаят какво е това. Днес на сайта на тяхното Народно събрание, е публикувана петиция и е запонато гласуване за оставката на г-на Зеленски. Много бързо им писна на украинците от простотии май ...

Все същата либерално глобалистка помия. Иначе казано, управлението ще бъде олигархат. Тези, с многото пари ще командват. Реално най-отгоре ще са тези, които държат за топките олигархата, т.е. САЩ и администрация. В спор с Коломойски, евреина. А съвсем просто казано, няма промяна, евреите продължават да правят луди украинците, както са се нарекли тази разновидност руснаци. Горе долу са повъзстановили хазарския хаганат, някога разгонен и унищожен. Заради съществуване, несъвместимо с човешките норми, ценности морал и начин на съществуване.

Руснакът е угрофин, а не славянин

кои са угрофините? или пишеш колкото да се излагаш? малко се образовай, поне в уикипадия: Угро-финските народи са общност от няколко народа в Евразия, които говорят угро-фински езици от уралското езиково семейство. Най-многобройните угро-фински народи са унгарците (13 – 14 милиона), финландците (6 – 7 милиона), естонците (1,1 милиона) и мордовците (744 000). Първите три си имат независими държави.

българската приказка стани за да седна аз! С една дума на Украйна просто се смени губернатора и сега се казва просто Зеленски!

Тооо...държавата му териториално окастрена, той ЛИБЕРАСТ а бе сипи по едно, ако нема донеси...

Ще се наложи повторно демократизиране.

"Държавата ще придобие обслужваща роля" - у нас значи отдавна е въведен либертанианският модел, макар и ограничен, защото държавата обслужва един тесен кръг от превилигировани хора.

Зеленски голям зор ще види и накрая...ще се провали.

Опиянението малко по малко ще премине, реалността е друга, непоправима.

Голяма грешка....е либертарианството,целия хаос и беди е от него.

"Либертарианството обхваща широк спектър от политически идеи, част от които са в силно противоречие помежду си. Термина либертарианци се използва от анархисти, привърженици на бездържавния социализъм, автономистки марксисти, а от скоро и от привърженици на свободния пазар, анархо-капиталисти, минархисти и други. Общото между тях е критиката на държавата"

прав си но то слага минус и не заслужава да го ограмотяваш

Сигурен съм, че на изборите за президент украинският народ не е гласувал за "Концепцията на либертарианството".

На изборите гласуваха против Порошенко, всъщност. Ще видим какво са получили сега.

Даааа, "либертариански" модел във фактически унищожена страна с обедняло население и гражданска война... Доразграбване още каквото има, дали ще се измъкнат от традиционния украински гняв срещу всяка власт? А че излязоха по-тъпи дори от нас - вярно си е!

Либертарианство като официална политика ??? Сега ще има да се посмеем. Добре, че сме странични наблюдатели, а не участници в експеримента.

ние сме цъфнали и вързали, нали

Ясно - Иван Кософф(Ал.Божкофф). ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО!

Това което става в Украйна прилича на залитането на Франция по Макрон но то и в двата случая си има цена а кой ще я плати преценете сами.

слуга на чифутите! украинците се оказаха по-тъпи и от булгаристанците