Партията "Брекзит" на Фараж начело в проучванията за избори за ЕП

Според прогнозите тя ще получи 29% от гласовете на изборите във Великобритания на 23 май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително противна личност е Фарашката, с отблъскваща жабешка муцуна и популистка реторика. Стана ясно, че е добре платена кукла на конци. Вярно е, също така, че англичаните ( предимно ниските прослойки) много го харесват. Ще жънат каквото посеят, в крайна сметка.

Щом партията на Фараж води, значи англичаните си искат Брекзита. "...Фараж заяви, че правителството на премиера Тереза Мей и депутатите са предали Брекзит, тъй като не са успели да извадят Великобритания от блока близо три години след референдума, на който гражданите на страната гласуваха за излизане от ЕС." Прав е - демократите изпълняват волята на народа.

Фараж знае ли се дали е англичанин или е дошъл от колониите и сега избива чувство за малоценност.

Като му е антиевропейска партията какво прави на Евро избори?! Голям боклук е този човек. Огромно гомно. Изпитвам същинско отвращение само като го видя. Решенията които взима ще имат последствия за поколения британци включително и за неродените такива. Откровенно казано лично не съжалявам. Който е виждал как се напиват и повръщат в петък вечер, търкалят се пияни като свине по улиците. Прав им път. И на него най вече.

То и нашия мат'рял не го бива, ама англичаните направо чупят тъпомера...

човек, слаб речников материал, истински “фараш” в прекия и преносния смисъл, но страхотен викач по сбирки и митнги и любимец на младите алкохолици и лумпени. Ще събере голям процент.

Като си го харесват като политик - направо да му дадат мандат да формира правителство, след като има такава голяма подкрепа, да се захване той с преговорите за Брекзит, но в качеството на Министър Председател на Великобритания. Очевидно той в ЕП няма да свърши нищо ползотворно и добро. И досега само губеше времето на ЕП, за което чного от евродепутатите му го казваха постоянно от трибуните.

бах ти му и ингилизите, - 3 години и още са в съюза и се ослушват кан прасе в тикви. Тва янките им трябваха 8 години да се отцепят от Англия във войната за независимост, ма тия не са окупирани. Както е тръгнала работата и по времето на крал Арчи първи Зулуски още няма да са излезли от Евросъюза

Ами като са антиевропейци макя му еничарска ли търси в европарламента или висока заплата и топло местенце. Нормално е за този популист, ако Англия излезе от ЕС няма срещу кого да плюе и партията му умира.

Процентите ще са даже по-високи. Призива на Фараж е "Да спрем политиците да се подиграват с нас, избирателите". Да ви звучи познато? Масата ще гласува за него.

Найджъл Фараж до юли 2016 г. бе лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП), припомня ДПА. От такива лидери,като Фараж на снимката,"интелектуалецът" Карадайъ започва да ми изглежда симпатичен.

Хайде изчакайте резултатите, че по проучвания преди 3 години те трябваше да останат в ЕС. Реално се наблюдава и голямо нарастване на гласовете за Либерал-Демократите.

демек ако има сега парламентарни избори може да са последните за английските консерватори..... който брекзит вади, от брекзит умира явно.....