17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тактиката е ясна , роене на червени партии и кратуни в политическото пространство . Влизат всички с по 4-5% , защото народО е проЗЗЗ и се прегръщат в парламента с розовите ДБ и васобожковчетата от ПП .

Партия руска ВОЙНА се изходи предизборно .

Поредните анонимници ,руски подлоги ламтящи за власт.

Ебе--е си майката

Всичките путински подлоги изпълзяха от дупките.

Не се чудете, бандитите от нерегистрираната още партия "Продължаваме промяната" вдигнаха рязко интереса към Путин и удариха лошо евроатлантическите "ценности".

Nikos

Ама ти наистина си клоунче!

Каква е тази партия МИР. Тя е посестрима на една друга партия - КУР. Коалиция за Управление на Републиката. Вие какво си помислихте. Щото има един виц по този повод. Изследват умствените способности на учените от БАН в сравнение с тези на дечицата от една детска градина Шефът на БАН прави анализ. На въпроса коя е най често изписвана та думичка с три букви, дечицата отговориха МИР. А вие.... На въпроса къде жените са най къдрави дечицата отговориха в Африка. А вие... И т.н. Та на въпроса. Тези са върли руско съветски мекерета. И нищо друго. Останалото е мимикрия. И работят за интересите на Русия. Толкова.

1. Незабавно стартиране на преговори с "Газпром" за осигуряване на необходимите количества природен газ, по възможност при ценовите равнища на действащия договор. 2.Подновяване на доставките на природен газ от "Газпром", в рамките до 30 календарни дни. 3.Търсене на алтернативни източници за доставка ПРИ ЦЕНИ, СЪПОСТАВИМИ с ЦЕНИТЕ по договора С "ГАЗПРОМ", с ясно дефинирани количества, цени и срокове за доставка. ... 1. и 2. СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ; 3. е неработещо предложение - РУСКИЯТ газ е НАЙ-ЕВТИН.

Мир сте вие бе,чеп за зеле не ставате.

Коя партия? Мир и покой да си траят... То и аз имам решения и всеки на улицата

Партия путунец-четирихилядник. Тия са 1 файтон хора няма, ама чули командата по радиоточката, и веднага юруш, да заслужат копейките.

Кой? Орбиталната станция ли говори?

МИР - запасната копейкаджийска предателска партия. Първата я знаем - "Израждане".

Много навременни, целенасочени и адекватни мерки предлагат от партията. Дано служебното правителство се вслуша в тях и ги приеме.

се шибат в гъзовете помежду си и всички копейкаджии заедно, като този с ник За партия МИР

тази никому неизвестна партия даже имала и "експерти". България май е държавата с най-много "експерти" на глава от населението и то по всички въпроси. Куцо и сакато се пише експерт и ръси простотии на ляво и на дясно, а независимите български медии им дават трибуна и продаждните журналисти само мигат с очички от възхищение

какви кризи,какви 5 лева.Горивото пада-само в простата тиква на фатмака радев има кризи.

сте вие от "мир"та предлагате заеми за стотици милиони,аман от мошеници със ционистки пари