Коментари - Кадиев и съмишленици създават партия ”Нормална държава” | dnes.dir.bg
назад

Кадиев и съмишленици създават партия ”Нормална държава”

Независимият депутат Георги Кадиев и група съмишленици обявиха официално, че правят нова партия, която ще се казва "Нормална държава".

Обратно в новината

Коментари - Кадиев и съмишленици създават партия ”Нормална държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да се доближавам на милион километра от "нормалната" държава на тези.

ха,ха ха......ненормална партия в нормална потурландия

"НОРМАЛНА ДЪРЖАВА" ?!?!?!?! КАДИЕВ, ИДИ НА ПСИХИАТЪР!!!!!!!!!!!!

обратната партия сигурно ше се казва Ненормална държава :)))

Да!Инциативата е необходима и неотложна. В Момента ние сме безправова... подложени сме не на сегрегация , недопустима за ЕС, а на геноцид!

Хубав виц - Кадиев и съмишленици...

Бсп и дпс взеха да роят на фамилии и групички имахали - първановци, дончевци, кадиевци, местан баши. И едни имена като в ориенталски парламент, пълна парлама и липса на определен полит профил. Само Каракачан паша стои 22 години без промяна и може да мине Тоша, ама при него партията си е частна и не нужно да се поема нов курс, тъй като българският национализъм е предела на нихилилизма и неопределеността и той е сменил за съюзници поне 30 партии досега , а на местно ниво над 100- щом му дава власт става за партньор.

Ако има наистина хора , желаещи да направят от България една нормална държава, могат да поставят всички нормални въпроси на страницата му във фейсбук ! всеки нормален въпрос от наша страна ще бъде тест за полит.му амбиции !

Кунева разбира нормалността като възкачване на вицепремиерски пост.Ще почакаме да узнаем разбирането за нормалност на Кадиев.

Преди време вождизмът беше характерна особеност на земеделската партия.Сега вече тази партия почти я няма.

Господин Кадиев е трети мандат в парламента и до сега не съм го чул да прави някакви сериозни предложения. Спомням си само,че беше предложил да се разреши политическата агитация да се води на турски език/майчин/ и искаше да се извиним на Местан,че бил глобен за агитация на турски език. Вероятно с оглед износа на ток от фирмата му за Турция.

Sm3hurk0

Нормална държава, без граждани ! И тоя си е повярвал, че е фактор ! Кадиев, застани пред парламента и прочети надписа на фасадата, над главния вход. Дано ти уври главата !

Кадиев и съмишленици създават партия Нормална държава "Нормална държава' се прави с нормални политици.

създал партия стани да седна

Не е ли време всеки, който се опита да създаде нова партия да се обявява за луд и да се настанява в съответното заведение? Ама не, лудниците ще се препълнят, защото всеки изритан от някъде си прави партийка, за да цица от държавата! Докога ще ги търпим? Предлагам поне 100годишна забрана на партии, които се опитват да се регистрират от ренегати на други .

какво значи - нова партия, която ще се казва "Нормална държава"??? държавата си е добра, управлявящите са ненормални!

НЯМА такова животно - бивш комунист!!! Да заповядат , тихата спалня , гоце , моце с т.н. ...

Нов бардак със стари к.рви.

къде са тези бардаци , да отидем да ги опънем по няколко пъти

Гласувах за Кадиев, харесваше ми неговата младост и решителност, но индивидуализмът му превоалира. Моята партия е партия на съмишленици, а Кадиев все гледаше да направи самостоятелно изпълнение. Подозирам, че на изборите ще събере 0.00 и дим от процента.

Че аз никога не съм имал шанса да бъда корумпиран. Назначи ме, пък ще видим. Първо ще погледна Наказателния кодекс и ще прегледам казусите с корупция и после най-вероятно и аз ще се корумпирам. Все пак зависи от НК и наказателната практика!

Каква нормална държава ще създава този, дето го разкараха преди време като зам.-министър на финансите, защото не си вършеше работата в ресора - събираемостта на приходите, и правехме антирекорди с ниската си събираемост....

Ето, това е новата партия! Тези са различни, те са нови и имат свежи идеи. Те ще ни оправят! Гласувай, народе възродени, че с избори всичко се постига!

Хайдеее. Нова група маймунки на клона! Сега са приготвили едни такиава големи обещания... и ще почне един лов на шарани....

Велиз Червенчев,да основе,Партия...

Трябва,да смени,декора-иначе,мангите,ще са същите!...

поредния"натирен",който ще прави партия! СТИГА !!! аман от партийки !засрамете се!

Когато видя в Англия управляваща "Индийска партия", както и партия "Нормална държава", тогава ще повярвам в българската политика и независимост.

В коя нормална държава има партия, която да се казва "Нормална държава"? Самото съществуване на такава партия е достатъчно красноречив факт, че дадена държава е много далеч от нормалните и развити.

Баси , изчерпихте и имената и вече трудно намирате нормално име на образуванията си , камо ли нормална дърава

В една Нормална Държава Кадиев щеше да е Затворник 3415, а не депутат. Ама карай, политиката да върви! ..и ВЕИ-то да се върти от словестния вЕтър!

в една такава страна и жена му щеше да обяснява как купува ток и продава същата стока на органите на централната изпълнителна власт на местно ниво, а работи от офис и без никакви капитали и опит в материята. за произход на средствата и платени данъци "социалистът" и дума не обелва.

Както всичко около него е имагинерно, с изключение на парите на жена Му !

идеята да се търси аналогов прототип на "нормална държава" е качествена. добре е да се има впредвид, че в действителност, една наистина нормална държава в много отношения би била в пълна противоположност Също И на много други държави, които в момента се сочат за пример като "нормални" ! кадиев ще получи картбланш. ще има само един, единствен шанс! остане ли заслепен от собствената си "светлина", ще го последва събата на дончева21 подсказвам : "успехът не зависи от решенията които намираш, а от това как ги търсиш!" S.Q*7

Нови хора трябват! От вън, от българите в чужбина, хора, реализирали се професионално и живели в нормални държави, с морал и гражданско самосъзнание! Нямам доверие на никого, свързан с досегашните политици в България!

викаш, да дойдат царедворците и да оправят де когото сварят за 800 дни, така ли.

И с мен ще направят партия само и само да са в Парламента и Властта...

Аз пък ще си направя партия"ПробаГрешка".

Hеморалният Kадиев прави партия ,,Hормална даржава".Tези политици направо изпардяха.Cамо имената на партиите на Gotze,Mестан ,а сега и на Kадиев доказват ,че тези зелани човечета са за психодиспансер.

и ,,дв-е 21" на Tатяна в списака ти липсва.добавям го.

То държава няма тоя искал нормална:)))))Със стари курви нов бардак не се прави кадиев защото номерата им се знаят а и вече са изхабени от алчност...В Гинес ще да ни запишат по брой партии на глава от населението...и с отрицателен ефект при икономика доходи здравеопазване образование..

Абе друго си е сигурната държавна пара от субсидии за партиите.

Ей, Щерев, ама ти ли си наистина? Както и да е, подкрепям! Доловил си същността на нещата, макар че наш'те управляващи хиени надали разчитат само на партийните субсидии!

Боже,боже,що мъка има в тази държава-да се докопаш до власт.

а това е наи-ненормалното възможно име за партия...

Предлагам секи комунис да си направи партия и да мирнат най-накрая.

ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ! НАРОДЪТ Е ОБЕЗВЕРЕН ВЕЧЕ ! ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПОЛИТИКА ВЕЧЕ ! КАКВО СТАВА СЪС ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ????????

Форумци, има ли смисъл да си губим времето да коментираме под такава новина? Думата "партия" не идва ли от английската дума "part"- "част"? Не е ли време да си спомним, че всяка партия защитава не НАШИТЕ интереси, а интересите на частта от политиците, които са я създали? И че сме късметлии, ако по случайност интересите на някоя партия съвпаднат с нашите? Не е ли по-добре да действаме - било то чрез подходящ вот на избори, било то чрез протест срещу съществуващите политически далавери, било то чрез създаване на партия, защитаваща нашите интереси? Друга алтернатива не виждам (освен Терминал 2 на летище "София", разбира се).

Този наистина се прави че не е чувал за жена си и нейният бизнес. Купуват ток от държавата за стотинки и го продават навън за евро. Без складове, без инвестиции... просто купуват с един договор ЗА 10 ГОДИНИ изнасят навън печелейки седейки си на бюрото Да не говорим Кадиева колко е нагла по принцип И този ми говори за морал. Да вземе да се скрие някъде и да си харчат парите които са "спечелили"

Ами и той като вицепрезиденткатадето не се интересува от парите на мужа си:)))Един дол дренки драпащи до някаква власт и ''значимост'' в собствени си нарцизъм да са нещо дето им се иска ама не стават за него.

"Разделението вече не е леви срещу десни, а честни срещу нечестни, некорумпирани срещу корумпирани, ние срещу тях." Един вид вие сте от корумпираните и мафията и тръгвате срещу народа!

Гоше не я регистрирай на Гергьовден, щото и на тях им ядохме фъфленето. Второ, това засега отнасящо се до Параванката и Танчето лично на мен ми замирисва за едно съюзче с по-късна дата, а те не са лицата на антикорупцията, нали знаеш. И последно. 90% са недоволните, но лапни шараните са не повече от 3/4 % - справка Боленчо !

не може 1рубла да е 2 стотинки .Това е долна пропаганда

1рубла-2 стотинки

Писах ти + като оценявам чувството ти за хумор.

Интересно ми е КАК група НЕНОРМАЛНИЦИ ще "правят"партия "Нормална държава"????? От бракувано мляко- сирене НЕ СТАВА!!!!

Другари, намираме се в сезона на партийното размножаване, което само по себе си означава, че скоро идват избори ! Аз лично чакам Трите Златки да се организират в партия за да й стана член и да се влезем в Парламента еректорално мнозинство !

ха, ха, тоз плазмодий дето няма нищо общо с жена си милионер, що не се скрие, че мирише