17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли да учиш 10 години и да си толкова прост?

Да видят и в 28 дкц

Има схеми за манипулиране ( и предизвикване! ) на симптоми на сърдечни заболявания с цел изследване чрез коронарография и евентуално поставяне на стентове! В тези случаи печелят само лекарите, а пациентите потенциално могат да се инвалидизират и то реално. Наложително е да се прекратят тези практики. Неинвазивната кардиология е чудесно достижение на медицината, но трябва да се прилага само при действителна необходимост, тъй като крие рискове за здравето и живота.

Всички средства да се върнат до стотинка в бюджета на Бългрия заедно с лихвите за периода. Присъди и наказания на всеки участвал в схемата!!!!

BRCK

Лесно е - 'инвалидите' да върнат парите. С лихвите. И като видят всички как тарикатите изгарят един по един и схемата ще спре.

"Най-слабо заплатеното звено от цялата схема са лекарите. ..." Да но те са най-отговорни като държавни служители ! Ясно, че ще им се размите. Айде, глобявайте ги с по 1,000 лв и ги пускайте да си вършат магариите .... Няма смисал да дезориентирате обществото.

Тези адвокати са от Луната паднали! Те нямат представа за раковото заболяване на ТЕЛК! На Луната такова няма, нали така? Я да се провери дали нямат роднини или приятели с пенсии от телк, а да спортисти !

Имало изрично условие да не се работи с роми. Абе това не е ли дискриминация? Къде са разните комитети и защитни организации?

Е това сме ние българите, пълни боклуци! Турците ни еб@ха 5века, циганите ни еб@т в момента, а ние има плащаме ;)

“Системата ни убива” !! Системата от турци + цигани + продажни българи : лекари и политици, които им дъжат Чадъра !!

Тази комисия ТЕЛК трябва да се преустанови, след като бяха разкрити толкова много нарушения и продължават да се издават фалшиви "пенсии". Комисията трябва да включва ЛИЧНИЯТ ЛЕКАР/той е запознат с всички заболявания на пациента/, лекуващият лекар на пациента /ортопед, хирург .../ и един неутрален лекар. Дано намерят начин да отнемат всички дадени вече пенсии и накажат без право да упражняват професията си лекарите, които раздаваха тези пенсии. Ха, дано, ама ... едва ли???

Аз разбирам че след като са научили ''паролата'' цацараторите вече могат да се включат легално в схемата и за това си ги освободиха макар да врякаха колко ммного са ''спипали''....

всички цигани и турци дано се обзаведат с телкове а ние българите да бачкаме на 2 работи. Супер ми е да живея в Циганистан

Паролата е "пиар"

Щели да изясняват доказателствата.А,бе господа другари! Преди да ги арестувате не изяснихте ли доказателствата и да ги представите пред съда за определяне на мерките за неотклонение?Съдът на боб ли да гледа кой е кум,сват и на групата ръководител? Ако , аз се обадя по телехона на Пешо и му благодаря за 5-те бона,че съм уредил детето му в детска градина,ще ни арестувате ли?

"Няма нито един свидетел, който да твърди, че е дал пари на някой от тези лекари, а още по-малко от комисиите на ТЕЛК". Чакайте циганетата да ви кажат. А и това лекарите вземали най-малко е смешно. Вие по делата ли ги съдите или по това кой колко е вземал? Очевидно нещо трябва да се направи по въпроса с ТЕЛК-овете. Интересно защо едно време нямаше такъв проблем. Това си е "демократичен" проблем. Един опъва каиша други 2-ма лежат и вземат социални.

След разкритията кой трябва да се извини .Скоро гледах политик да охранява каква грешка е допусната . И как гражданите плащат за това

Балонът за корумпираните лекари май се пука,а. Както и бзлонът за замесени във незаконен износ на лекарства.И там в основата бяха сирийци.

Deus Vult

Ами виж... ако бяха ползвали Голяма, малка буква, цифра и символ нямаше никой да им разбие паролата

БХК да се самосезира, как така ще дискриминират ц.и.ганите!

Много шум за нищо.

Как нищо бе, разкрита е цяла парола! Сега трябва да мислят нова, дето да е непробиваема.

А на тези дето им предстои да минават през ТЕЛК, можем да кажем, помнете паролата и си подгответе плик със съответното съдържание, за предпочитане в евро, но в краен случай и левове става, наслука!

Цялата варненска суматоха ще утихне, нито наказан, нито осъден ще има! От тези 1 400 000лв, повечето ще се отидат вноски за съдии и прокурори....и забравете!

Паролата е "Много поздрави от Българския съд!" Вчера ги арестуваха, заради тази схема, днес съдът ги пусна, защото няма доказателства! ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Не оправдавам съдиите,но ако събраните доказателства не са представени в пълния си вид или не са достатъчни за мярката,няма как съдия да ги остави в ареста с чисто съдебно минало и добра характеристика.

А отговора е бил -Добре дошли от пи....ка!