Парламентът сформира временна комисия за меморандума с "Джемкорп"

От ПП обвиниха ГЕРБ, че отклоняват вниманието от неспособността си да направят правителство

Обратно в новината

Коментари - Парламентът сформира временна комисия за меморандума с "Джемкорп" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицето Джалма Трифонова си призна, че не е привлякла нито един чуждестранен инвеститор в България в БАИ за 6 - месечната си дейност като шеф на същата. Прокуратурата не направи нищо.

„Калинката” на Баце Десислава Трифонова, която вчера бе позорно изритана от Българската агенция за инвестиции (БАИ), която управляваше, е била любовница на главния финансов схемаджия на бандата ГЕРБ Владислав Горанов, разкри източник на Narod.bg! Аферата с Десислава бившият министър въртял още по времето, когато пробивал в политиката като член на ДПС. Тогава „калинката” на Мутрата живееше с дясната ръка на Лютви Местан, болна интригантка и кариеристка, описа я информаторът ни. Връзките с политици явно са добре осребрени, защото като шефка на БАИ Десислава Трифонова е прибирала колосалните 38 000 лева месечна заплата! Разкритието направи един от малкото истински дисиденти у нас – Петър Бояджиев.

БИВШАТА ПРОВАЛЕНА ДИРЕКТОРКА НА АГЕНЦИЯТА ЗА ИНВЕСТИЦИИ ИЗГРЯ В ЛИСТИТЕ НА ГЕРБ!

Тази госпожица, всъщност, е отговорът защо младите хора напускат България.

Десислава Трифонова се оказа сестра на човек на Пеевски в службите.

Мафията зад Баце: Изританата „калинка” Десислава Трифонова назначена на мига в Държавен фонд „Земеделие” (шефът Васил Грудев е на мушката за уволнение). Некадърницата, която по-рано днес сама призна пред bTV, че начело на БАИ не е успяла да привлече и един чуждестранен инвеститор, е получавала колосалните 38 000 лева заплата за нищо-не-правенето си, разкри Narod.bg. Сега ще продължи да папка държавна пара, само че като служител на ДФЗ. Прогонената с викове „Изчезвай” любовница на Владислав Горанов се оказа от неслучайна фамилия на връзкари – довчерашната шефка на дирекцията по инвестиции е сестра на дансаджията Марио Трифонов, сочен за един от най-верите хора на „Библиотекарите“ в службите за сигурност.

бахти боклука, бахти селянката, бахти гъмжащата от стафилококи ку.рва е тази Десислава Трифонова.

Тука джендърите вярват на прекратени меморандуми, че било само оферта и т.н. Не бъдете влюбени. Нека да видим истинските становища комисията

безумна работа.... Нали уж го обезсилиха меморандума? То все едно да обсъждат що не е валяло сняг миналата седмица. В същото време няколко важни институции стоят с неизбрани представители от НС, като започнеш от КС, минеш през БНБ и свършиш (но не съвсем) в Съдебната власт!!! Принципно да се направи комисия, която да извлече поуки от миналото е полезно да се прави, но има ли някой, който сериозно мисли, че нашите депутати, че и народ като цяло си вземат поука от грешките? След като сме настъпвали една мотика по няколко пъти?

Ако искаш нещо да не се свърши, ама пара за това да вземаш създаваш ''комисия'' за да се оправдае допълнителното плащане ''законово''

Парламентът бил сформирал... Е, и?!?

И ако е истина,пп трябва в затвора за корупция,а дано ама надали

Хванаха ни, прекратихме договора. Нещо като "пробвахме да крадем ама не стана. Не можете да ни съдите"

Боже, Боже, той меморандума прекратен, Те комисия сформират! Всяка комисия - жълтица в джоба на дупетата!

Само че, меморандумът НЕ Е прекратен! В това е въпросът, трольо!!!! И сега Простото Киро заедно с Кокорчо под ръчичка за дълго при бай Ставри!!!!

ааа щом е тъй, добре :) Трольо! А за цитираните от вас лица, наистина мястото им е в затвора. А дано, ама надали!

Два месеца си драпат мъдете и дори вече спряха да се преструват, че се опитват да съставят правителство, но се надпреварват да симулират дейност. А пък г-н президентът натрупа повече стаж като министър-председател от всеки друг президент в съвременната история на държавата. Народе!! Не ги пращай повече в парламента тия евнуси — те не са способни да родят нищо. Още 3 месеца имаш да мислиш и да си избереш за кого другиго да гласуваш. С тия всичките явно не се получава.

написал тъпотии!