Парламентът прие доклада на КПКОНПИ след спор между БСП и Сотир Цацаров

Ако опозицията смята, че приемането на техния антикорупционен закон е разковничето на борбата с корупцията, на грешен път е, заяви бившият главен прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тримата Тулупи фалираха цяла банка, та ще се занимават с някакви тераси, апартаменти и асансьори...

Браво на Цацаров. Мачкай червената мафия ..ха.ха и КК и Мая ще протестират..ха.ха

2020-05-28 14:52:10 даааааааа (нерегистриран) Ако Цацаров си мисли ,че ние си мислим ,че той не е корумпиран ….на грешен път е .По-скоро е участник в престъпна група ….

Живеем в мафиотска държава и тези са истинското доказателство за това.

От всичко изговорено от Цацаров разбрах, че опозицията трябва да си мълчи за терасите защото и те имали разни незаконни покупки. Нямам политически пристрастия към нито една партия и затова се чудя защо не са описани всички в тези отчети? Не може да се отговаря на въпрос с думи като, абе я си трайте защото и вие имате трески за делане. Както и този от герб, който се изказа, ами то има толкова олигарси в арестите. Значи понеже са свършили някаква работа и трябва да си затворим очите за зулумите на властимащите. Аман от тия корумпирани и крадливи властимащи! АМАН!

Този направи много зулуми,слугувайки на Еднокнижника.

За незаконно построена тераса, трябва в полза на държавата да се конфискува апартамента

Ако Цацаров си мисли ,че ние си мислим ,че той не е корумпиран ….на грешен път е .По-скоро е участник в престъпна група ….

Червените кратуни пак взеха голата опашка.

А ти и ние заради такива като тебе да не казвам какво голо взимаме постоянно. Да се радваш, че някаква измислена опозиция не може да постигне нищо, докато те шибат всеки ден си граничи с малоумщина. След като председател на комисията за антикорупция е човек, който години наред е проспивал корупцията под носа си какво повече да очакваме освен многозначителния поглед от снимката.....

Много са прилепчиви клоуните. Ето сега от клоунът Компир Сцацаров не можем да се утървем.

за апартамент гейт , пацовите тераси и къщите за тъщи няма нищо в този доклад, преборили сме корупцията значи

Нали знаете, за силните на деня - рахат и безнаказаност, а за останалата част от населението - секира до последен лев.

От БСП-то моШТно направиха като вятъра! Със инатски приказки и демагоия избирателите само се отвращават от Курнели,Заркомци,Раздевци и подобни! Бойко ще бъде четвърти и пети мандат .Полага му се!

на дебелата мутренска овчарка

Дай боже, че иначе комунистите ще ни фалират държавата за пореден път.

Няма какво да фалират комунистите! Отдавна ГЕРБ превърнаха държавата в кочина, в която грухтят и се изживяват като политици тлъсти прасета!

А от Боко отдавна са се отвратили нормалните хора! Той не може да спечели избори без циганите и фалшификациите! Трябва и ти да си много прост или си на хранилка на ГЕРБ, за да се радваш на това недоразумение! Всеки природно нагъл и прост индивид се стреми към властова позиция. И понеже не са малко, себеподобните им ги избират.

Ами полага му се, да! След като такива НЕГРАМОТНИЦИ като теб гласуват за него! Явно не е случайно, че лекарите карат таксита, а пожарникарите ръководят държавата. А ти не е зле да се върнеш малко в училище за да се научиш на правопис, пък после се изказвай за каквото и да е.

Мазния картел в правосъдието обслужва Тиквата и Прасето, а Цаци е полезния идиот в случая!

наглоста им счупи всички рекорди

Голям сладкодумец ! Истински оргазъм ще изпитам обаче ако наблюдавам диалог на Цацата с Татяна Дончева ! Шоуто ще бъде уникално !

Аз още чакам Бойко срещу Корнела, ама не и стиска. Само със Славчо беше шоуто досега. Всички лекичко отбягват срещи с Бойко, че им се срива драстично рейтинга след това.

е все едно да сложиш свиня при козите ,да следи за чистотата

Деблека е сложен за да брани крдците от шайката на мутрите

Az mi miasa Sotir Tzatzarov (malko de ) na Oliver NOrvel Hardy

Браво, само така. Нова доза прах в очите на Овчелюдието. Избори идват. Материала отново трябва да бъде насочен зда гласува за Мафията, която го краде от 11 години.

Позволявам си малко да ви открехна в областта на ПРАВОТО, защото все пак се потя над дебелите книги кога се готвя за изпити.Корупцията е престъпление и я има когато някой иска и получава нещо струващо бая пари, което не му се полага , независимо кой е , къв е и кво работи!Тия , дето пишат ,че корупцията не винаги е престъпление са или негработни или ятаци на корумпираните.Когато има престъпление следва разследване,обвинение, съд и присъда.В тая технология комисията отсъства. На практика- все пак живеем в България и това трябва да се знае, прокуратурата кумуникира с комисията за еди кой си случай, комисията иска от съда да направи запор на онези пари / макар,че тва трябва да го направи прокуратурата/, съдът няма къде да мърда, щото ще го разследва прокуратурата за това нехайство и следват отчети. Все едно,че пътуваш от София до Бургас през Видин. Все едно гледаш филма " Двете ваксаджиичета и приятели".Благодарско , както казват в маалата!

как стигна до 4-ти курс право, без да вземеш 3-ти клас по Български език? Ако аз ти бях даскал и ти ми напишеш този текст като все едно контролно по Български език, целия лист щеше да е в "червено" - просто нямаш нито едно изречение без грешка, било тя граматическа, правописна или синтактична! Ако бъдещите ни адвокати, съдии и прокурори имат такава езикова култура, не знам какво ни чака... Жалко!

Ние учим ПРАВО, а не литрература. Да я учат неграмонтните! Практиката е по силна от теорията- както вчера каза един колега- Мьй с политикой не занимаемся, занимаемся мьй только с денгами!

един от приемните ти изпити е бил именно по Български език и литература, все пак! Та как го взе с тоя правопис, пунктуация и синтаксис?

Скъпо и безполезно!

освен корупция друго не съществуваше.Една от най големите им кражби бяха заменките на неизползваеми и ниска категория ниви тресавища за земя на брега на морето.И тия гадове ще говорят за корупция дали имало

Да, така е - и те затова от 10 г. вече не са на власт! По-актуалният въпрос към днешна дата обаче е защо 10 г. вече "няма кой да ги накаже";) за тези далавери и защо 10 г. ГЕРБ , като управляващи вече, прегърнаха далаверите на БСП?;) Защото не си заблуден, надявам се, да мислиш, че далаверите се изпариха?;)

Тъй зер, тъй! Ти ако си мислиш, че Цацаров и Гешев ще преборят корупцията много се лъжеш! Или си наивник или се правиш на луд. КОРУПЦИЯ ИМА ТАМ КЪДЕТО ИМА ВЛАСТОВИ РЕСУРС. ТРЯБВА ДА РАЗПОЛАГАШ С ВЛАСТ ЗА ДА МОЖЕШ ДА ПРЕДЛОЖИШ НЕЩО И СРЕЩУ НЕГО ДА ПОЛУЧИШ! ОПОЗИЦИЯТА НЯМА ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ. ОТ 10 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ И БОРИСОВ. ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ СА ТОЧНО ТЕХНИ НАЗНАЧЕНИЯ! НАЗНАЧЕНИЯ! ТАМ ИЗБОРЪТ Е ИЗМИСЛЕН! АКО СМЯТАШ, ЧЕ ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТИЯ С АПАРТАМЕНТИТЕ, ТЕРАСИТЕ И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ, ЗНАЧИ ЖИВЕЕШ В ДРУГ СВЯТ!

Цацаров беше наистина компетентен главен прокурор, и надеждите ми към него бяха големи, но за жалост се оказа супер корумпирана свиня! Или по-скоро зависима свиня, която нямаше кой знае каква възможност да шава! Факт е, че лично участва в няколко крупни престъпления, като КТБ например, и си мисля че рано или късно ще си плати за това, даже с лихвите!

На цацата му трябва специална маска за тройна гуша

от късопаметна и некадърна опозиция! Труно се работи с такива .

Цацаров от цаца станал цял кит... Голямо плюскане, ей!

КОЙ го храни

Добре де, как е гласувала например Станислава Стоянова, без да и разбира нищо хубавата главица?

Пълни НЕЩАСТНИЦИ........БОГ ДА ВИ УБИЕ И ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ....

Мога да обсъждам личности, задниците ги оставям за плебса!

Празни приказки за чадъри и бухалки. Цирк "Парламентарен и Антикорупционен". Събрали се вълците да приемат доклада за борбата с месоядството.

даботодателя на КПКОНПИ е Парламента. Няма значение кой бил за, кой против, там са 240 човека, които службашите от комисията не могат да пипнат и с пръстче... Предложението е направено от МС за председател и членове на КПКОНПИ- в МС са министри, замове, секретари и пр. , едно още 200 човека...Ето ти ги близо 500 човека, които са си отгледали Комисия, която си е ТЯХНА ! Тя нама начин изобщо да ги пипне ! Ако се назначава от Президента е друга работа ..Там едно-друго накуп са няъде около 100 човека макс... Както и да го въртиш, ако Комисията се назначава от Президентството , ефекта може да се увеличи 5 пъти, видно е ! Пък и защо ГЕРБ толкова ритат срещу промяна в закона - нали са абсолютно сигурни, че следващият Президент ще е техен ?!

Това ,което сте конфискували само твоето възнаграждение не покрива.Слаба работа,"пунта мара"сте .Няма орган нито в България ,нито в целият ЕС ,който да ви накара да работите ,а БСП въобще.Осквернихте я тази малка държавица ,осквернихте и народа и.

Този ще го запомня с Костинбродската афера, когато “арестува” бюлетините, вместо организаторите й !

знае той кого "арестува" тогава...Оня сега е министър на транспорта ! А какво общо имаше транспорта тогава със фалшивите бюлетини, е само догадка!

Брато, то всичко беше ясно като бял ден ! В частна печатница бяха открити над 600 хиляди годни за употреба бюлетини заедно с бус с двойно дъно пред нея , но когато Манолова подаде сигнал до секретното деловодство на Прокуратурата , Цвъки, който явно имаше достъп до него цъфна на телевизора и заяви: “Знам кой подаде сигнала !?” Ха ! И излезе, че не е важно дали сигнала е верен или не, а кой го е подал !?

То няма общо транспорта с бюлетините, общото е Човека - той сега може да е министър на транспорта, но тогава беше главен секретар на МС в служебното правителство, идващ от позицията на секретар на Столична община ( 2003 – 2009 г, т.е. от времета на кмета Борисов) и председател на УС на Института по публична администрация (2011 - 2013 г. - отново синекурна длъжност по партийно назначение), както и представител на Република България в Европейския институт по публична администрация в Маастрихт (втора хранилка, едновременно с първата). А "не"фалшивите бюлетини бяха отпечатани в частната печатница в Костинброд, собственост на „Мултипринт“ ООД, в което търговско дружество основен съдружник е общинският съветник Йордан Бончев от управляващата партия ГЕРБ. Така че, няма как да арестува Човека и Печатаря, затова ще арестува ... бюлетините!

Е! Таман по темата излиза и тази "новина";)) "Държавното обвинение отказва да подведе Цветанов под отговорност, тъй като не вижда никакви нарушения Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов не е нарушил закона по т.нар. скандал #Апартаментгейт. Това става ясно от съобщение на Специализираната прокуратура до гражданско сдружение БОЕЦ, което е формалният подател на сигнала".

оставете го човека на мира, бездруго има някакви проблеми с едни "блуждаещи токове" в асансьора ...Казаха , че причината май били златните бутони на таблото, ама се оказа, че не са . Сменили ги със платинени и пак същата работа-бие го тока та не се трае ..! Да не мислиш, че му е лесно?

Мани го асансьора - това да му е дерта на Цвъки;)) Аз за Вожда мисля - ми с'я ще трябва да му се извинява публично на Цвъ и даже да го възстанови на предишните му позиции;) Все пак не филанкишията, а на Баце творението - спецпрокуратурата, е издала лично индулгенцията за Цицерон;)

Флориан Флорианов - министър-председател , Б.Б. - президенте. Вансеремос! Старата любоф ръжда не хваща!

"да защитя до известна степен, доколкото мога, авторитета на комисията и работата на моите колеги". Моля да се добави и " да защитя и заплатите ( официални и неофициални) , която вземаме в тзи комисия. Наврето в БАН цялата дейност на много звена се свеждаше до изготвяне на доклад в края на годината , който се приемаше и се отчиташе работата за свършена, слава богу имаше и действителни резултати но те бяха много малко на фона на отчетите.

Цацаров е сто процента масон.В тайните общества влизат само политици, съдии, прокурори и лекари. Мутафчийски също е масон . Масоните служат на Бафомет ,брадатия козел с рогата. Не им пука за България

Да разбирам ли, че без сигнал няма производствоздори да са на лице основания за запопване на такова? Цаца, научи се да се самосезираш. Или не са те назначили за това, ударнико...

Мисирките пишат за да обслужват ГЕРБ. Хората няма работа и доходи,без лекарства са и нямат средства и хранителни продукти.

От край време е ясно, че корупцията в тая държава се е настанила удобно на трикракото столче от Цацата, Шишо и Буда !

Цацаров да каже в коя масонска ложа членува. Коя степен масон е. Защо е правил десетки оргии с мъже и жени.

През през април 2018 г. се сформира в пълен състав избраната от парламента комисия (КПКОНПИ), която обедини 5 антикорупционни структури: КОНПИ, КПУКИ, БОРКОР и съответните звена от Сметната палата и ДАНС- всяка от тях със своята работа по преписки за корупция.Трудно може да се даде удовлетворителна оценка за работата им, защото има опровергаващи твърдението им епидимологични заболявания.Във общата част могат да се посочет заменките в които участват индивиди от всички партии.При нанесени щети около 1 млрд / милиард/ лв, беше дадена оценка за щети 83 млн. лв от които може и да са възстановени десетина хиляди.В частните случай може да се посочи напр. такъв от 2013г.- ексдепутатка е присвоила към 800 000 лв европари, но досега по случая няма развитие. Така,че- оценка слаб 2 с пет минуса!

Все още се вземат заплати под маса, ремонтират ти колата и плащаш на ръка, въобще за услуги документ е нещо не съвсем обичайно у нас. Ако сме добре в борбата с корупция защо сме най-бедни. Щото най-много се краде у нас. Едрите далавери отделно. Перат се пари яко. Няма инвестиции никакви, а икономиката расте - от изпраните пари дето се наливат в нея, от сивата икономика. Помислете. Чужди инвестиции няма, а нещата вървят макар и с нисък растеж. Как става това. При това доказано милиарди изтичат от нас в чужбина. Борбата с корупцията у нас е дело на корумпираните. Цацата е голям службарин шЪ знаЙтИ. Опитен службар. Послушен, ама опитен. Лесно няма да се даде. Пък да разследва накого от герб - как пък не. Може да разследва ама по-скоро ще изследва, наблюдава и толкова.

Хората гладни, жадни, болни, ограбени, безработни те за някаква комисии пишат.Актуалните теми са други.

Принципно е така обаче в ЕС като говорят за пране на пари и незаконни доходи и престъпен бизнес казват 1 процент от БВП. У нас 1 процент ли е? Като гледате как пари изтичат към офшорки с милиарди годишно, как се строи и презастроява навсякъде и едни и същи хора купуват по много имоти без да им трябват и без да ги ползват и без да има и накого да дават под наем вече, защото даването под наем умря и то в кризата. КАк мислите? Корни казва 10 милиарда паралелна държава. Ал. Томов казва 5-7 милиарда лева си излизат от страната годишно. Кво казва Цацата? Месец да мине, заплата да премине. Няма инвестиции щото сме с лоша репутация. Защо? Защо държавата ни е с лоша репутация за корупция, за крадене на фирми, на бизнеси. Така, че тази тема е основно и тясно свързана с темата за бедността, социалното неравенство и т.н. Незаконния, престъпния бизнес бърка в джоба на всеки. НАдявам са да имате това пред вид.

Защо ни занимавате само с политика, ами тя не етолкова важна.Милиони гладни и безработни хора, цари мизерия, болести, вие какви теми предлагате, кой го интересува.

ами нали затова сме най-бедни бе батка. Щото няма борба с престъпния бизнес, с незаконните доходи, борбата с прането на пари, която и без това е трудна у нас е даже невъзможна. РАзберете моля - комисията КПКОНПИ има пряко вличние над социалните въпроси, бедността, соц. неравенство, безработица и т.н.

Лъжат ви, че най- големия проблем в България е корупцията и сме бедни заради нея.Корупцията е проблем, но неговото значение се хиперболизира, за да не търсим ефективни начини за справяне с бедността и неравенствата.След Втората световна война Япония е победена страна с доста нисък стандарт на живот. Само за 3-4 десетилетия от 1945 до към 1980г. тя става част от Г-7. В периода на развитие е известна като една от най- корумпираните държави в света. това не й пречи да накара целият сват да говори за "японското чудо".Припомням, че от 1990г. досега са минали 30 години.Ние сме доста далеч от Г-7.

Кога ще разследва корупцията в правителството

Кога се осъзнаете българите и ги изметете от всички власти гербавите...

"Гърнето на всяка мерудия" казва, че комисията работи добре, значи работи добре ! Какво, да не се съмнявате в Спас ? Та той кога се е измятал от убежденията си!

Думи, думи, думи в нашата страна са на мода думите, а делата не.

Цаца, като чета какво "сте поискали" и какво реално "сте взели", се сещам за оня лаф на Хайтов - "едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!";)

Защо решихте, че това е важна новина?

Ще работят избирателно, без да пипат властимащите, независимо на какво ниво са, особено пък, ако са от герб. А е интересно, с какво имущество влизат във властта и с какво забогатяват или пък излизат от нея.

БСП да мълчат!!! Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу.

а вие и подобните ви от къде се пръкнахте, щом всички врагове на комунистите са били избити?

А нещо да се е случило преди 1944 г.

Донякъде си прав! Пропуснал си,че през времето на Димитров,Червенков и Живков да арестувани, инквизирани, докарани до полуда или обесени стотици комунисти- Йонко Панов, Стефан Богданов, Горуня, генерали- един куп, министри и зам министри- още един куп.За Тр. Костов не споменавам,защото до обесването му той е изпълнявал разпореждзанията на Димитров.