Здравният министър ще се отчита 2 пъти годишно за ваксините

Два пъти годишно здравният министър ще внася доклад в здравната комисия в НС за осигуряването на нужните ваксини за изпълнение на имунизационния календар.

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър ще се отчита 2 пъти годишно за ваксините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой гледа ли министър Москов в парламента? Докато слушаше депутатите седнал беше направо неуравновесен човек. Да не кажа дрогиран. Той се въртеше, правише ненормални физиономии, очите му изциклени и дори подвикваше от стола. Един нервен, несигурен и гузен министър. Той нямаше търпение да се махне.

Няма смисъл да се разглежда по същество въпроса с ваксините, исканията за регистрация навсякъде с пръстов отпечатък са достатъчни министъра да бъде уволнен незабавно. Както и цялото правителство, застанало зад подобно тежко нарушение на правата на хората.

за Д-р Москов! Мафията му спретна номер с ваксините. Проблемът е решен. Българофобите газ пикаят! Но пасаран!

Българофобите пак ли изядоха дръвцето! Нямало документи, а ! Ха ха ха ха!

КОЙ е посредник по сделката с ваксините??? СИНЪТ НА МЕСТАН

А Пигито Павлова кога ще отчете колко пари са откраднали?

Ха дано да мине вотът на недоверие!

тъпи ли са! Пет пъти им обясниха, пак не разбрали! Вредни ли са ваксините, вредни ли са ваксините!

Явно тази година пак ще повторим процедурата с ваксините

за употреба ваксини в ЕС? Какви са причините за това? Защо никой не казва на хората? За идиоти ли ни мислят,та си правят каквото си искат. Вярно ли е че има категории на лекарствата? За ЕС например и за третия свят?

На всеки 1000 "косвени" жертви,Менгеле взима милион премия!

г-н москов крайно време е да намалите работещите в нзок, защото от 2015г. до сега работят пенсионери и трябваше да останат полувината от работещите във всички други ведомства още миналата година направиха съкращения а в нзок не се работи а само заплати от 1500лв. и дмс се получават това са нашите пари

Тоя,ако иска да направи нещо положително,да избегне ходенето на пациентите до "здравната каса"-сбор дебелог-зи чиновници

И още нещо.Тоя утрепа най-брутално Шон Конъри в Шотландски боец.

Хванаха го и сега се чуди как да замете следите.Туркоман.

Менгеле,пътувате!Вие и"Въже за България"!

Тоа е мноо луд!

И тоя всякакъв далавераджия и закононарушител и кариерист се готви да стои още 6 месеца в МЗ Отпишете я тази колониална структура България -тук никой не е на точното си място ----ама от ---до

А отчети за производството на тоалетна хартия и клечки за зъби на колко месеца ще прави? Абе направо да въведат отново петилетките ежемесечно да се отчита преизпълнение на плана и успешното строителство на социализЪма и комунизЪма

и не дрънкай глупости.

ЦАЦАРОВ, ЗАЩО ТОЗИ НЕ Е В АРЕСТА ?

А защо министърът на правосъдието Христо Иванов си подаде оставката???

динена кора.

Това ЩЕ повече няма да го има както и сегашното правителство.

Защо няма информирано съгласие на родителите? Защо няма превод на български на листовката? Все неща които сме длъжни да спазваме като членове на ЕС...

КАК ЛИ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ОТЧЕТА?! НАПР.: НА ТАЯ И ТАЯ ДАТА ПОЧИНАХА ОЩЕ ДВАМА ВАКСИНИРАНИ?! ПОРАДИ КОЕТО,НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ВНЕСОХМЕ ОЩЕ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ БР.ВАКСИНИ!!!ВАКСИНАЦИЯТА ВЪРВИ ПО ПЛАНА..."РАН-ЪТ" !!!

ваксините са криминално внесени. Защо прокуратурата не извършва проверка, какъв е резултата и защо не е образувано наказателно производство. ТОВА Е ВЪПРОСА. Всичко останало са бабини деветини. Този трябва незабавно да си подаде оставката, но явно няма да стане. Точно поради тези причини в обществото се формира мнението за криминална държава. СТИГА ВЕЧЕ. Махайте го този Москов .

Кой ще го махне бе?Тоя шмъркач е така бетониран,баш главатаря е зад него и го подпира супер здраво.Много работа върши човека,не ги разбираме ние тия работи.Ще дадем жертви,но са ни хванали здраво за носа,няма мърдане?!

Както Частните Пенсионни Фондове се отчитат? - няма да знае защо има загуби на средства в ЧПФ за последната година?

След дъжд качулка! Тази далавера свърши, защо да не се отчита и през ден? Просто сега ще излизат нови схеми за измама, а "бдителните" политици, т.е. самите измамници ще контролират дали няма случайно да се повтори историята с ваксините... Пък и Куневица-бижуто ще отчете успехи на контролните органи и съдебната система..

нали имало още останали 5000 - 10000 защо не ги изпратят всичките за проверка

Доживотен затвор и не само за него а за всички замесени

оставка и пандела

Здравният министър ще се отчита 2 пъти годишно за ваксините Това ми звучи, като- здравният министър ще бъде 2-пъти годишно имунизиран в НС.

След като въпросната ваксина носи точното наименование, това значи,че фирмата производител гарантира качеството. А сега си погледнете ,,ФИЛИПСА",НОКИАТА" и вижте къде са произведени, но това не ги прави по различни.

че тия фирми са носители на правата и те носят отговорност за качеството на крайния продукт? С ваксините не е така...Никой не носи отговорност за крайния продукт.. Едните дали компонентите,другите ги сглобявали... е..кой стои зад крайния продукт?

Освен неяснотата за ваксините има и друг въпрос. Операцията не е дарение, а бартер. Те ни дават ваксини, ние им даваме други ваксини, но никой не говори за стойността на едните и другите. По информацията излязла в пресата ваксините, които ние им даваме са по-скъпи и по-голямо количество. Това води до въпрос, които никои не зададе. Като са по-скъпи значи се доплаща от турската страна или поне така трябва да бъде. Къде са парите от доплащането на по-скъпите български ваксини. Ако не пак кон за кокошка!

една сглобена ваксина за анализ в лицензирана европейска лаборатория?

на подписка?

и не се обяснявай повече!

поне ще имитира дейност за замазване на очи

В Турция се сглобяват отделните компоненти на ваксината. Пакетиране е нещо друго...отделните ампули да ги сложиш в кутии. Айде стига сте лъготили..

Министъра ваксиниран с всички ваксини на бг пазар.

Пакетираната в Турция васкина била "идентична" с френската! Смях! След като г-жа "Йес!" официално като еврочиновник, отговарящ за правата на потребителите, разреши на големите корпорации под една и съща марка да ни продават каквото си искат, то това не е никаква гаранция, че продуктът е същия, който използват във Франция. Даже по-скоро със сигурност не е! Но у нас, с нашия народ, си правят какви ли не експрерименти 26-7 години, та какво ни брига една детска ваксина! Това което ни не убива ни прави само по-силни!

делото започне сега... срещу мега осакатителя!

трябва да се гледа позитивно приятно е да се слушат влечугите от ДПС как говорят против турските ваксини :)))) публичното разкъсване на москов се оказа жалко представление на клоуните от БСП стана ясно само че минитърът се е справил по-добре от великобритания където имат ваксини със срок смао до март!

Слушах представител на БСП, абсолютно арогантно държание, да припомня само, че преди повече от година почина народен представител от БСП, който се лекуваше от рак в Истамбулска клиника, не злорадствам. Само искам да кажа, че това че ваксината е производство на Санофи , само " пакетирана " в Турция не я прави турска, пък и да е турска нали с тази ваксина ваксинират милион и двеста хиляди раждани в Турция деца. Е няма такава държава, ваажно е да се създава паника, иначе, ако има административни нарушения всеки да си понесе наказанията, но се питам АКО ОСТАНЕХМЕ БЕЗ ВАКСИНИ ??????????

Е, какво искаш да кажеш с това? Че същата френска ваксина, внесена от Турция, ще е на по-добри цени, отколкото ако си я внесем от Франция? Айде, не ставай смешен! Най-малкото има поне допълнителни логистични разходи като минимум. И то не малки, като погледнем разстоянията! А комисионните на посредниците по веригата? Просто искат да ни представят една далавера като нещо нормално! Сефте!

Тоз гелосаният що само за Пентаксим плещи? Що не каже две думи за Еувакс-а? Мошеник!