Герджиков на ”разпит” в НС заради уволненията

Служебният премиер Огнян Герджиков бе привикан в парламента да отговаря на актуални въпроси. Основните от тях бяха за уволненията в администрацията.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков на ”разпит” в НС заради уволненията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРДЖИКОВ СИ ВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА,ЩОМ УВОЛНИ ХОРАТА ЗЛОУПОТРЕБИЛИ С ВЛАСТ,ЗАБЪРКАНИ В НЕЧИСТИ СДЕЛКИ!!!

Проблемът е, че това служебно правителство не беше герберско и двата месеца им се виждат като две години.Затова пък отново има с кого да се оправдават и да си бършат з....а !А служебните на М.Райчев и Близашки малко ли се вихриха с уволнения и назначения?!?Колко безобразия натвориха?!?Но никой не ги "разпитва " и обвинява защото си бяха на герберунгелите.Че болшинството от тях са тъпи и необразовани е ясно.Но се оказаха и върховно нагли начело със свинеткова и цвинокио.

НАРОДА КАКВО ПОИСКА ОТ ТЯХ-ДЕПУТАТИТЕ реформи, но като не изпълниха обещанията си, много ясно, че трябваше някой друг вместо бб да ги стори.

Не ви ли прави впечатление как бивши министри и министър-председател се изказват назидателно като настоящи и свръхотговорни такива! Та реално те са никой сега! Защо ?

на президента "ни чул ни видял "! И таково животно не бяхме имали ! Послушкото си осигури доживотните привилегии и чака "уволнението " за да си накриви "капата" доволно !Машалла политическа действителност !

Герджиков поне има смелост да уважи и отговаря на въпроси пред Народното събрание. За разлика от него, най-достойния за Министър председател ББ винаги бяга от въпросите от парламентарен контрол. Страх или липса на уважение?

Герджиков е качествен премиер. Човек с характер и морал за разлика от ББ. Жалко че скоро ще трябва пак да търпим резила на Бойко. Единствената надежда е че пак ще избяга от отговорност след около 2 години.

Герджиков е една ПОДЛИЗУРКА на БСП и нищо друго. Служебното правителство не е изборно то е за да подготви изборите. А той не можа да уреди МАШИННО гласуване-това му беше задължението. През цялото време изпълняваше това, което му командваха Нинова и Радев. Мижитурка!

Остана само да каже - Вервайте ми.

Абе нещо не разбирам ... Опорните точки на ГЕРБ отвсякъде се провалиха ... примери ли ... ами ето: от една страна Цветанов и Борисов - "след честно проведени избори народа ни избра пак да управляваме ..." от друга - Цветанов и Борисов - "правителството на Герджиков не се справя с основната си задача да организира изборите и е на БСП ..." от една страна - Борисов към Герджиков - "проверете вско едно министерство и ако намерите нередности изкарайте ги и накажете виновните ..." от друга - Цветанов Борисов и други от ГЕРБ - "служебното правителств няма право да проверява да уволнява и назначава изпълнява политически поръчки ..." Абе тикви поне помнете какви ги говорите ... защото има и такива които ПОМНИМ ... тикви жалки ...

Трябва да питат - Симеон II е роден с титлата княз Симеон Търновски, син на цар Борис III и на царица Йоанна Савойска, брат на Мария Луиза Българска и престолонаследник на българския трон.

Абе Оги, абе професоре, от какъв зор се съгласи да уйдисаш на герберастите за да ти провеждат "разпит". Самият Боко през двата му мандата с влекач не можаха да го довлекат в до трибуната на Народното събрание, а плещеше уникалните си глупости само в коридорите му сред пърхащите около него репортерки.

Гол охлюв, плужек, хлъзгав на пипане....

За уволненията не питат правилния човек ;)) Нинова беше толкова сигурна, че ще спечели изборите, че реши да смени и управителите предварително, за да не я обвиняват в чистка нея лично. После изтегли късата клечка и Герджиков обира негативите в името на Партията. Толкова познато...

За мен най-адекватното решение, на проблемите на страната , е всички хубавци до един да преминат през детектор на лъжата по актуалните въпроси!!!

Герджика отново отказа да съобщи какво съдържаше смс-а от Борисов! Защо?

Запека май ще се насере

Кога ще видим Тиквата на разпит ? Намерили сте Тикви проклети с кого да се заяждате , той по-добре и от всички не служебни до сега правителства управляваше , браво Огнян Герджиков ! Българите благодарят на Огнян Герджиков за добрата служба в полза на Отечеството !

Ето ти 5 копейки!

Аман от политици

Споко! Сипи 1 уиски, запали една пура. Па ако те стегне душата, запали BMV-то и тръгни подир някой автобус на случаен принцип, да провериш как му е спирачния път и слуша ли го главата.

Борисов на разпит за назначенията

И престъпленията му, на него и шайката герберасти, които под вещото ръководство на Козяк и ЕС подложиха българите на пълно изтребване! Но има Еди горе, който на всеки отрежда заслуженото, ако не на него, на потомството му. Таи те ще си платят чрез децата си!

България ще тръгне НА ГОРЕ , когато ДПС се отърве от българите в партията им.

Българите винаги са били ТРОЯНСКИ коне , от вътре разцепиха ДПС . Най-големите врагове са ВЪТРЕШНИТЕ врагове .