ГЕРБ прикани опозицията да играят в един отбор. БСП: Късно е!

В първото за годината парламентарно заседание ГЕРБ призова БСП заедно да играят в един отбор в името на гражданите. От левицата обаче отговориха: "Късно е, либе, за китка".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ прикани опозицията да играят в един отбор. БСП: Късно е! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е , как е при капитализма???

А ти си дебел задник - който насинява задниците на противниците си - защото друго не му се отдава? Познах от първи път - нали!

ПОМООООЩ за БЪЛГАРИЯ!!! Б.Б. ДА НИ СПАСИ ОТ СЕБЕ СИ И ОТ МИНИСТРИТЕ СИ, КАТО ПРЕДИ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЗЕМЕ ДА СМЕНИ "С П А С И Т Е Л Я" НАВРЕМЕ И ДА НЕ ЧАКА "народната любов" да го размаже....ЧЕ СЪС СЕГАШНИЯ "С П А С И Т Е Л" НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ РАЗКОШ ОТ МИЗЕРИЯ, ...ТАКА ДЕ!!!

Мандатност трябва и отзоваване на всеки "независим" депутат! И задължително гласуване. Иначе циркът и циркаджиите ще векуват!

много сте задънени, герб изобщо не кани бсп за коалиция четете между редовете откачени бесепари, за ялост в бг няма толкова лудници че да ви приберат там така страната ще се оправи веднъж за винаги.

Я да видим пък Ти какво си прочел между редовете за да знаем за кого да приготвим лудниците! Бъди сигурен, че ще стигнат за малоумниците от ГЕРБ!

Народът е успан и приспан в същата онази робска люлка отпреди Освобождението. Кога ли ще дойдат революционерите на Съвремието!? "Добър вечер,уважаеми зрители.Спите ли!?или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история? Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер? Те нали уж са нови, а пак са си същите, правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти. И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тея кавали щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? До кога ще си траем, вече става банално? Толкова ли е трудно да живеем нормално?"

Едно е съвсем ясно: каквито и проблеми да е имала- БСП си остава единствената партия,която може да защити милионите обикновенни граждани на България.А за богаташите се грижат такива партии като ГЕРБ, СДС, ДСБ и т.н.

БСП никога не е защитавала обикновения българин. Тя защитава,както следва: БКП, ДКМС,БЗНС и ОФ финкционерите, ДС служителите, кредитните милионери, заради тях и хипер инфлация направи и ни разориха, Приватизаторите на цели отрасли произлизат от същите среди, БСП чрез НДСВ си осигури икономическо господство, а чрез Тройната коалиция даде живот на вкоренената престъпност и корупция. ЧРЕЗ ГЕРБ БСП утвърди господството на едрия капитал в България. В ТОВА ВРЕМЕ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ 23 ГОДИНИ МИЗЕРСТВАТ! Господ гледа!

ГЕРБ и БСП наистина ще "защитават" хората! Само че не сме получили още списъка на хората, които ще "защитават"!

Ало,Ало-Цирк ГЕРБ

Тия ще си купят изборите това е ясно,но колкото и да не им се иска ше са в коалиция с некой това е 100% сигурно!!!

Колко са ми смешни тия .... Цирковете им нямат край..... единия протяга свенливо ръка за съюз- а другия се прави на велик и честен.... А защо ли много , много - не им вярваме... ЗАЩОТО МОЖЕ БИ МАЛКО ПОИЗБЪРЗВАТ?? В името на кокала - тия две партии - не само , че биха станали партньори , но биха станали ортаци и на дявола...Нито единия все още е почуствал истинска нужда да се съюзяват- нито другия - не БИ искал изобщо никога коалиция - та било с мутри и доказано престъпници... То повечето от тези които са в парламента- са или от вторите-или имат тясна връзка с първите ... Циркът който си играят - на гърба на народа , тия две най-престъпни и крадливи партии , МАЙ МУ СЕ НЕ ВИЖДА КРАЯ !!! ЗАЩОТО СЕГА ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ПРИМЕРНО КАТО ЕДИН ГОЛЯМ МАЙТАП- АМА ОКОЛО САМИТЕ ИЗБОРИ - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НАБЕРАТ СИЛИ НЯКОЛКО МАЛКИ ПАРТИЙКИ , КОИТО СА ДАЛЕЧЕ ОТ ТЯХ И ТЕХНИТЕ КРЕАТУРИ- ВОДЕНИ И СПЛОТЕНИ ОТ УМНИ И СПОСОБНИ МЪЖЕ..- Е ТОГАВА ДА ВИДИТЕ , САМО КАК ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ САМИ И БСП И ГЕРБ- И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ НЕ САМО ЩЕ ИСКАТ КОАЛИЦИЯ -АМИ И ЩЕ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА "КОКАЛА" НО ЗАСЕГА- ТРЯБВА ДА СМЕ ДОВОЛНИ И НА ТОВА- ЕВТИНИЯ ЦИРК КОЙТО СИ ИГРАЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА ....

Съгласен съм с ИЗВЕДЕНАТА АЛТЕРНАТИВА, от тебе. На референдумът на 27 януари аз лично ще разбера, дали освен мене и тебе, има останали други серсеми в "тази страна". Критерият ми е: 1. Надминаване избирателната активност, спрямо постигнатата на последните избори. 2. Ако се гласува като нас двамата, хем с "ДА", хем с "НЕ" /недействително/. 3. При повече от 50% недействителни бюлетини, имаме шанс при следващите редовни или предсрочни избори, да изметем тая крадлива пасмина, която унищожава Родината ни.

"КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА" - РЕЧЕ МЕКАТА КИТКА...

...РЕЧЕ МЕКАТА КИТКА... КАЛИТКО

Драги зрители, откри се новият сезон на най-скъпо платеният български театър!

Със Станишев начело БСП се компрометира все повече. Сергей явно е поел пътя на баща си и ще сваля правителства по друг начин??? Сего го мисли/начина/ и не приема китки от ГЕРБ, но сигурно ще целува Доган...и Костов...и Сидеров...

БСП и нейните клонинги удавили тотално България.Към когото и да посегнеш все е мръсно.А ново и чисто...нема.ГЕРБ прекрасно знаят,че поканата им за съвместни политики няма да се приеме.Това си е чист популизъм."Вижте ни,ние искаме национално съгласие,но БСП не щат."БСП не могат да разберат,че крещенето и тези политически врътки отдавна са отвратили народа и той не разпознава в тях партия,която да защитава интересите му.ГЕРБ могат да се справят с корупцията у нас не с обединени общи усилия,а с лустрация на БСП като партия генерираща престъпност,мафия,сива икономика.Това не може също да стане защото и ГЕРБ са от същото тесто. БСП предадоха щафетата на ГЕРБ за малко разнообразие.Но сега...веднъж захапали кокала,не го пускат.А това вбесява...И всички ние гледаме сеири свити в мизерията си.

Цвьк

Колко си прав ако знаеш...но има доста хора, които забравиха какви ги вършеха Бсп-то и отново се канят да гласуват за тях.

Нещо не си схванал смисъла на изказването на човека бе- той се опитва да внуши , че ГЕРБ - Е СЪЩАТА КАТО БСП - И С НАЧИНА ПО КОЙТО СА ЗАХАПАЛИ КОКАЛА НА ВЛАСТТА( И СА ГОТОВИ ЗА КОАЛИЦИЯ С ВСЕКИГО- САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСТ)- С ТОВА ЗАХАПВАНЕ И НЕ ПУСКАНЕ- ТЕ СА ПОДРАЗНИЛИ "БРАТОВЧЕДИТЕ СИ....-ОТ БСП... КОИТО СА ИМ ДАЛИ САМО ВРЕМЕННО И ЗА РАЗНООБРАЗИЕ ДА "ПОСЕДЯТ" МАЛКО ВЪВ ВЛАСТТА... ДРАГИ МИ цВЪЧКО- НЕ Е ВАЖНО- ДА ПОЛЗВАШ ВСЕКИ ПОСТ- ЗА ДА ПЛЮЕШ САМО БСП И КОМУНИСТИТЕ- А ДА УЛОВИШ КОЙ КАКВО МИСЛИ И КАЗВА...- И СПОРЕД МЕНЕ Е МНОООООООООГОО ПРАВ ЧОВЕКА - АТИ СИ СЕ ЗАБЛУДИЛ - НЕ ВСЕКИ КОЙТО ПЛЮЕ ПО БСП- Е ЛУД ФЕН НА ГЕРБ... НА ВАС ГЕРБЕРАСТИТЕ ВИ Е ДОСТА ОГРАНИЧЕНО И ПЪРВИЧНО МИСЛЕНЕНТО...

БСП и ГЕРБ, винаги са били от един отбор и едните и другите са корумпирани и компрометирани!!!

То това е коронния номер на Герб да подават ръка на партиите преди избори :) И на изборите да ги завъртят на жмел с урните като балък пред Mагура 90-те години :D

Време е за "КЮТЕК". Да изразим народната любов, към политиците и слугуващите ИМ олигарси и работодатели, унижаващи трудещите се, гаврещи се струдът ни. Трябва да се потърси сметка за робската експлоатация и неплащането на заплати. Забити кирки в автомобилите не вършат работа. Трябва, крути мерки "до десето коляно", а не взелна заем от сина си на 4години и купил 5 апартамента.

Този хамстер няма чувство за хумор....Алф каза: "Майтап бе, Уили /Станишев...."

ГЕРБ и БСП са най големите престъпни организации в България! На изборите овчия народ отива и си избира коя мафия да управлява.

Остават още 3-4% други...Ориентирай ни кого имаш предвид...Освен естествено, себе си.

ТИ НЕ ГО ПИТАЙ КОГО ИМА В ПРЕДВИД- А КАЖИ ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ НЕ.. ДАВАЙ- ЕДНО ПО ЕДНО- ДА УТОЧНЯВАМЕ ... А ЗА ТОВА , ЧЕ НА ВСЯКО ГЛАСУВАНЕ -ННИКОГА НЕ СА ЛИПСВАЛИ ХОРА С АПЕТИТИ КЪМ ВЛАСТТА...- ЗА ТОВА МОЖЕ СЛЕД КАТО СЕ УТОЧНИМ КОИ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ -И ЗА КОИ НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ- ЧАК СЛЕД ТОВА - ДА МИСЛИМ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ.... - АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА НЯКОЯ ПО МАЛКА - НО НАИСТИНА ПАРТИЯ ОТ ПОЛИТИЦИ С МОРАЛ -КОЯТО Е НА СТРАНАТА НА ХОРАТА КОИТО СА Я ИЗБРАЛИ- И ПРАВИ ЗАКОНИТЕ В ТЯХНА ПОЛЗА..- А НЕ НА ОПРЕДЕЛЕНО ЛОБИ СЪСТОЯЩО СЕ ОТ 1-2 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО...

един мъж казал: "жено, ние сме семействи и каквото правим не го правим аз и ти а го правим ние. за това ще правим само хубави неща и няма да парвим лоши неща. например ако аз съм с някоя чужда булка не се казва аз таковам, а ние таковаме - което е хубаво. ама ако ти си с някой значи нас ни таковат което е лошо"

Станишев не иска китки и либета от ГЕРБ. Той си има други либета с росни китки да го калесват. На ГЕРБ китките го боцкат...

Няма как да не възкликне човек: "Ах колко е мил този Сергей!" Дали не е погледнал нежно и със съжаление, че не са започнали работа от самото начало милите! Де да беше в ред Демократическата партия да видят те!

Погледът му е навлажнен защото има оргазъм когато е на трибуна...С мъжете не е така. А не че е мил, както си мислиш.

Братя Джанкови, наемателите на Копитото, Приватизатори на безчет печеливши предприятия по метода с РМД... Но тия неща се случваха в края на 90-те, при батко ви Иван... А сега: "Едни от най-богатите бизнесмени у нас братя Джанкови, нашумели с източването на РВД, са принудени да разпродават имуществото си. Камарата на частните съдебни изпълнители обяви заради дългове комплекс Морска звезда във Варна. Хотелът в момента е по-известен като Астория бийч и началната му тържна цена е 6 964 275 лв., както БЛИЦ по-рано съобщи." И т.н...

Алелеее, егати новината! И бате Ай кю се шашна и тръгна да бяга с нас, през полето, малее....., през магистралите де:)) Ужас! Убити сме,ще ни задушат със зеле или.. се тая:)

юли

За пред ората се нещат, хубаво така са решили.

ни досажда този самозванец със объркана сексуалност!Не е ли крайно време да ни освободи от присъствието си в политическия живот на тази страна,след като е отскорошен неин гражданин!Паспорта му е даден в противоречие на нашата Конституция,благодарение на застъпничеството на тогавашния български президент!Лично аз ненавиждам това недостойно човече,извършил поредица от злоупотреби,докато е бил премиер,с които се е облагодетелствал и е облагодетелствал брат си,а е ощетил народа на България!Искам да понесе не политическа,а наказателна отговорност за престъпните си деяния!

Вярно говори

Този от снимката отдавна е идентифициран като враг та България и българите!Ние ,истинските български патриоти,които никога не сме членували в антибългарската БКП и продажната БСП,няма да позволим никога ,този нещастен човек,да драпа към управление то ни!Всяка казана дума от него ,за нас е лъжа!Всичко ,което правеше,правеше за себе си и брат си,за партизаните от партията си!Ще дадем урок на мръсника на изборите!Колкото и да се крие зад широките задници на Овчаров и Нинова,поредната му загуба/8-ма поред/ от Бойко,скоро ще се случи-на 27-ми януари!Омръзнал ни е с измислиците и лъжите си!Проклет да е!

Ок нека ги сравним : Станишев:1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университетрез 1999-2000 г. е в Лондонската школа за икономика и политически науки, където специализира международни отношения. Има специализация и от Московската школа за политически изследвания. 24 ноември 2011 Станишев е утвърден единодушно от президиума на Партията на европейските социалисти за неин председател Бойко : завършва средно образование в село Банкя През 1977 е приет в Противопожарна охрана в Висшата специална школа Георги Димитров и е приет като официален член на Партия БКП 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност. Работи в МВР и като бизнесмен. Е има ли какво повече да кажа за умственото ти ниво? Ами бог да ни е на помощ ако истинските Българи "като теб считат този втория за национален герой. Е аз предпочитам да си дам гласа за някой който все пак има някакво образование и международно признание. Ако има истински народни врагове те са батко ти Бойко пожарникара и цялата му паплач. Разбира се аз ще гласувам за втория най смислен кандидат на тези избори, също с висше образование и няколко написани книги, Волен Сидеров, и ще се надявам такива Българи като теб да си стоят по дупките.

гейски ,приятелю!Много си наивен!Станишев е завършил със специализация по история на униформите на руската армия!С парите на Сорос,а ние отлично знаем,кого финансираше Сорос е изпратен в Лондон!Син е на един от най-свирепите партизани,лично разстрелвал заловените народни синове на България от редовната българска армия,участвали д акции срещу терористите преди 1944г.Разглезен е в богатото семейство на номенклатурчика Димитър Станишев и израснал като безхаберенготованец,без да е възпитан в добродетелите на българина-трудолюбие и скромност!Не е работил никъде,с изключение на около 10-тина дни в фирма на "червен"олигарх,който го е уволнил,след като се е убедил в липсата на каквито и да е качества!Парите на Сорос,не са помогнали на нито един способен българин,но са помогнали единствено на синове на номенклатурни кадри от бившата БКП!Не се е отличил,като специализант в Лондон,но дори напротив! Бойко Борисов след завършването си в Трети факултет на Висшата школа на МВР,сега Академия,е бил извистно време преподавател в същата,след което е защитил Докторска степен по психология към нея!Това му дава предимство в сравнение с останалите министър-председатели на страната през последните 23г.,като единственият със научна степен сред тях!Има изключителни качества придобити в семейството на ликвидиран от терористи в дните на метежа от 09.09.1944г.,както и като изключителен спортист притежател на черен колан в каратето!

Образователният ценз на номенклатурните изчадия е кофти аргумент, брат! Колкото повече са ги лансирали да миткосват из чужбините, толкова по-злокобно въздействие на сбърканите личности следва. Много хора могат за завършат много работи. Но дейността им след това е показателна за ценноста им или не. Станишев е един лъжлив човек, поставен да изпълни цинична мисия. Дори в най-доброто за България време на инаестиции (осигурение от предишните 2 правителства, както знаем) не успя да удържи икономиката една година преди началото на кризата, а я изтърва в спад от началото на 2008 г. Това трябва да ти изяснява колко излишни пари са дадени за псевдо убучението на един комунистически некадърник. Апропо за БСП това е хедтрик: Луканов, ВИденов, Станишев. Вече нямаме прецедент, нямаме рецидив, имаме доказан закономерност. Комунистите не са оставили нито една държава в прогрес и просперитет, я всичките са като издънени и народите са най-бедните в регионите си. Къде е Станипев, за да е изключение?! А председател ан социалистите е срамна длужност в момент, в който цяла Европа се разклати от 15 г. управление на социалисти в Гърция. Картинката се допълни и от Франция, която си изгони голеемите бизнесмени. Ще си хапят задниците. Станишев е некадърно лансирано момченце, което по ген е лумпенче, а по силата на преврат срещу нацията е станало председател. Генът е непроменим, човеко! Това са хора за срам и позор, когато попаднат по силата на повратности в управлението на държава. Проявява се като закон.

Цвьк

Я кажи на всички нас, какво те грее къде е завършил Серго и колко е умен? Факта, че е "шефа" на Бсп все още, трябва да ти говори доста. При загуба на изборите с около 25% ( не помня точно) си е чисто дебелоочие този да е изобщо в Парламента, да не говорим лидер на партия. Ай сиктир.

"Мори свашке, пуста свашке, айде да си траеме, кусурите що имаме, сал двете да знаеме" Това е поканата за съвметното сътрудничество! Герб са наясно,че в оставащите 6м до изборите , братовчедите от БСПще ги сюрпризират с още стотици престъпни далавери, те ще им отвърнат подобаващо и така целия народ ще разбере окончателно ,че и едните и другите са...маскари!

Казвал ми е свако Тако ...(и т.н. :-) - Ама како ! ('Контрол' .... Да Му ..таковамТаковата)

Ами то отбора си е един - БКП .

И вратарите...

серГЕй станишеф може да се коалира само с родоотстъпници (етническата партия ДПС на Доган копелето на ДС) и крадливия мадридски картоиграч с неговите юпита-гангстери. Баща му изгони най-позорно царското семейство ОТ ДЪРЖАВАТА, синът Я управлява пардон ОГРАБВА С НЕГО!!

Драги, и да сте прав донякъде, бъркате в големината, а тя е съществена. Обратно на твърденията Ви, царското семейство (от чужденци) на мадридския картоиграч, натрапено на България от чужденци, не е било изгонено, а е убедено от съветници да пожелае да се махне от България, след като господарят му - Хитлеристка Германия загуби войната за световно господство. Юнаци в него няма, има слуги. Бащата на Станишев не е бил така значим слуга, че да изгони царското котило - не се полага туй на слуга. Доган не е "копеле" на ДС, като твърдите, а нейн агент - пак слуга. А и Станишев не е съществен да реши с кого да се коалира БСП. ПЕС, пес, ама кутре, и то слуга...

Много сполучлив коментар.Връща ме в"Бай Ганьо прави избори" - Дочоолу, я виж онзи мъжага там, в кьошето, с превързаното око, познаваш ли го? - Как да не го познавам - Петреску, дето удави баща си в блатото! Знам го! Пази боже да му се паднеш на зъба! Видиш ли какъв е нож затъкнал! Ами ти познаваш ли оногова там, под тезгяха? - Онзи дебелия, дето си превързва раната на крака ли? - Не, другия, с раздраните уста. - Не ми иде на ум... Ха, чакай, не беше ли то на Серсем Пеца копелето, дето обра черквата? - Не е. Серсем Пециното е онова там, дето лежи до хайдук Бонча, а пък туй е на Данко Харсъзина внуче. Бай Ганьо го прати тука да следи тези хаймани да не би да ги подлъжат другите. Страшен хайдучага! Нали той открадна онази вечер един сноп от техните бюлетини. - Браво! -

ГЕРБ и БСП са отдавна в един отбор с тази разлика,че когато бяха тройната коалиция много крадяха,създадоха куп олигарси,а Доган обръч от фирми, които още му снасят на бащицата и затова не му дреме и не ходи на работа. А тези сегашните през цялото управление не дадоха един лев на хората. Тоя Дянков стопира икономиката с разни негови си правила за да се покаже колко е "добър" финансист,фискална политика + тотално събиране на пари от където и както може. То не бяха завишени акцизи,данъци глоби и да не изброявам. Все едно аз от моята пенсия да изхарча само 15 лв за хляб и да ям насъщния с кромид ,чесън,праз и с остатъците от миналата зима някой компот или консерва. В края на месеца да кажа,аз пестих и сега имам доста пари спестени. Ето това направи Дянков и Бойко който е некомпетентен и му вярва. НИКОГА ,АМА НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ,имаше една песен... кълна се..ее...кълнасе....еее..

Бойко ли да те храни бе бастун ,ти деца нямаш ли? Цял живот джиджи биджи в проф комитета или ППО и сега ,ама Бойко -дай да ям! Ами като гласувахте 20 години за тези изроди дето с управлението си прогониха 2 милиона млади българи,що не окахте за Бойко ? Върви се чекни на Бузлуджа ,Станишев ще ви сипе в котелката, Румен Енегото ще ви направи тока 15 ст а Мая ще ви превърне отново в пламенни комсомолци !

Браво IQ146!Нарочно копирам твоят коментар та дано тези тъпаци коментатори които се опитват да защитят комунягите и безочливият Станишев да го четат и дано им влезе нещо в тъпите глави. Ще кажел ли "З"богом, "О"правленецо след тези ФАКТИ?: ----------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА - като при Софиянски; ------------ Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; ------------------------------ Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; Чети още... ------------------- ---------------------------

този ад води в ада..тралала

Дино(завър) Съм и-Аз.... Ама няма-Как да Съм от Вас/вас.

Всички трябва да си отидат, защото някаква си Боянова е твърде дребна бурмичка в цялата корупционна схема на ГЕРБ. Нещата в днешната власт, големите корупционни схеми стават само с одобрението на Борисов, а никой отдолу не смее собствени схеми да организира. Не, че това е полезно, разбира се, но така действа днешната власт. Тези проверки, които се правят и изводите които се вадят, всичко това е в стила на Бойко Борисов шменти-капели

да връща заедно с "братко "откраднатите милиарди от България,преди да са ги изнесли в Русия и Украйна!Няма какво да ме разсейват с гадни,празни приказки!

Росни китки, либета разни... Абе Станишев, какво става??? Защо не прочетеш какво пише над входа на Парламента??? Дето влизащ ден през ден и се чудиш каква глупост да кажеш??? И каква мръсотия да сътвориш???

А СПОКО БЕ- ИМА ВРЕМЕ- ДО ИЗБОРИТЕ- , Е СЕ ВИДИ КАК СИ ПОЛЯГАТ ЗАЕДНО- НАЛИ СА ОТ ЕДНА МАЙКА ИЗРАЖДАНИ И РАСЛИ... МАЙКА-бкп - И ТАТКОТО-Държавна сигурност.... Те горките дечица- само сега така си кокетничат...- ама ако трябва- за да не изпуснат КОКАЛА- ЩЕ СЕ ГУШНАТ И ПРЕГЪРНАТ БРАТСКИ И ТОПЛО , И ЗАЕДНО В ИМЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ СИ -ЩЕ КРАДАТ ОЩЕ 4 ГОДИНИ НА ВОЛЯ ....

ГЕРБ + БСП - ние ще грабим + а вие ще спите ! Най-добрата коалиция,за българския народ?!

Еми пичове така както я гледам имаме два приоритета. Първо е важно да се разбере ,че ГЕРБ смешниците, виждат каиша и май се постреснаха от това което ги чака съвсем скоро. Айде без тия " да играем заедно и не знам си още какво" те размазаха всички опозициони партии, АТАКА които ги подкрепяха и на тях забиха нож в гърба..те са мръсни престъпници, така че евалата за позицията на БСП И всички останли опозиционни партии дори и сините които са подлога на ГЕРБ. Тея Герберистчета ни взеха за някоя африканска колония която може да я грабиш най-безпардонно и после да си плюеш на Петите, но ние не сме някакви бушмени, и когато най- накрая се надигнем всичките ще ви пометем. Сега има два варианта: Масов протест една седмица преди изборите за да разберат какво ги чака другите крадци ако не се вземат в ръце. И Масово Протестно Гласуване за АТАКА и в най лошия вариант АТАКА И БСП КОАЛИЦИЯ ( ЕВЕНТЪАЛНО КУНЕВА АКО СТИГНЕ ДО ТАМ НО ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ТУРЦИТЕ ДА СИ СТОЯТ В ЪГЪЛА...да драги съграждани стигнахме до там че да трябва да гласуваме за КРАЙНО ДЯСНА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ която да разгони всички тези мишки и да прокара някакъв що годе ред.. Сега до колко Сидеров е способен да изпълни програмата си е друг въпрос, Но какво ни ОСТАНА?все пак запада + Америка е много критична към него а това за МЕН Е МНОГО ПОЛОЖИТЕЛЕН ПОКАЗАТЕЛ защото ПРОСТО НЕ ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА а и не е глупав човека даже е астрофизик в сравнение с Наш Боко.

Атакаджииитеее ,лъснаха ли ви най после червените прашки? Нали вие и онези психари от скат бяха тези дето виеха неуморно ,че БСП и Герб имат нещо общо. Само че Герб коалиция с комунярската хидра, дето съсипа БГ ,никога няма да прави.. За разлика от вас ...И с това сами ще си вържете камъка на шията,защото комунягите за 3 път ще завлекат България на дъното..

"Комунярската хидра" е ГЕРБ или иначе казано "двуликият Янус" ,лакомата ламя с двете глави върху едно и също тяло ! Марш на бунището, другари пребоядисани комуняци !

Първо нека си изясним фактите. БСП досега никога не са се коалирали с АТАКА и ако трябва да сме обективни макар че нямаше официална коалиция между ГЕРБ и АТАКА, последната играеше ролята на подлога на ГЕРБ, не защото толкова споделяше политиката на тези мутри и некопетентни престъпници а защото Волен си мислеше ,че по този начин ще успее да си подсили позицииите и да направи нещо за електората си. Обаче истината беше много по различна...ГЕРБ ги използваха и после ги захвърлиха на Боклука опитвайки се да разбият партията и почти успяха. Сега БСП си има твърд електорат както и ДПС, БСП ще привлече много от по интелигентните хора които гласуваха протестно за ГЕРБ през 2009 и сега си бият главите в масата и не могат да си намерят място. Следователно това което ние свободния идеологически електорат трябва да направим е" да попречим на ДПС да влезе във власта и да гарантираме ГЕРБ да остане изпята нота и още повече всички тея престъпници да бъдат съдени и публично линчувани ( май се размечтах) Как да го направим това>? БСП НЕ ИСКАТ ДА СЕ КОАЛИРАТ С ДПС ЗАЩОТО ЗНАЕЯт КАКВО НАПРАВИ С ИМИДЖА ИМ ТАКЪв СъЮЗ. следователно ние трябва да им дадем друга АЛТЕРНАТИВА.Коя е тя? Или БЕЗГРЪБНАЧНАТА КУНЕВА, или Волен, със страхотна политическа програма но съмнителни способности да я изпълни! И ТАКА ЩЕ ИМА НЯКАКЪВ баланс...не че е оптималния варият, но какво предлагаш ти? Пак за Герб? е по добре да кажем збогом на каквато и да е надежда тогава.

Eдинственото, което все още може да ни изненада е дружното им напускане на Парламента.. Всичко друго е- "шменти-капели", "мижи да те лажем" Отврат-в края на мандата и след, като си поизвадиха част от кирливите ризи, умуват как пак да прецакат народа...

Досега не ми се е случвало изненадка да не е рядка... А Времето Е тъй-Прекрасно ! - Мигар Ни трябва да е йощ-по Ясно ?!

Настане вечер, месец изгрее... звезди обсипят свода небесен... гора зашуми, вятър повее..........------ Балканът----- мълчи................................

Ето в такава държава живеем. Правителството ни краде нагло, лъже ни безцеремонно, а ние се радваме на потупване по рамото от Вожда. Ето за какво се въвежда данъка върху спестяванията за да може да се вземат парички от всички нас и да се дадат на някаква си фирма, която после ще спонсорира ГЕРБ (ама хубаво ви излъгаха с тези пенсии). Кеф, нали ? Може съвсем спокойно да се гордеем със себе си, тъй като политиците ни всъщност са отражение на самите нас. Ние сме си ги избрали. Картинката е следната избираме си някой, за да ни краде и лъже.

Епилиран социалист, дава ти ,,бунтовенлист: ,,-Стоп на Бойко хитлериста !! ,,-,,Тракия е кражба чиста!! ..от кифтета ..от алва.. от ошаф,компот,боза!!! Мигар ,честно е това- Бойко със асфалт палува, а пък Партията гладува ! Покрай,,Струма за беля, нема вече пастърма ! Зарад пътната подръжка, дето е причина главна, боба готви без запръжка, твоята другарка славна ! Стига с таз инфраструктура, че не стига гарнитура! За какво ти е метро, от Съюза имаш колело ! Мъдри думи ! С красноречие ! Сякаш Дядото ги рече ! Какво чакаш бе, човече, наборите събери и бастуня зареди зад градинката до блока , вий землянка изкопайте, щаб на НОВА ,пак създайте ! Догодина в бой ужасен, със серГЕЙ на левият фланг, вий на избори идете, но преди си помислете, пак да не ви отнесе , като мърляво маче, здравият пожарникарски шланг !!!

Като няма къде да се изявяваш, защо реши, че точно тук ти е мястото?? Аа, заради анонимността на некадърника.

Политика и бизнес вървят заедно през цялата продължителност на прехода от комунизъм, през царуването на премиера Сакскобургготски до тройната мафия, оглозгала почти всичко. Дали ще остане нещо за ГЕРБ ?! Или ще се наложи да ни одерат и още някоя кожа, за да увеличат собствените приходи, няма кой да ти каже, но със сигурност ще го усетим върху гърба си и от празнотата в джобовете?! Да се върнем върху приказката за крушата. В случая, който описахме, едно е сигурно: Червена круша сини сливи не ражда, даже и да е в ЕП!!! Такава е политическата реалност на преплетените свински черва! Явно някои тайни в подреждането на листите на ГЕРБ имат логично обяснение. Ако не сте разбрали, питайте, но не нас, а Бойко?

Този Станишев за какви китки и либета си мечтае??? Китките росни ли да са??? И Доган да не го е зарязал??? Докога ще се излага този човек???

Късно е чадо!Сетиха се кретените от ГЕРБ,че няма вече кой да ги подкрепя в тъпото им оправление!Сбогом тъпанари!

Ще кажел ли "З"богом, "О"правленецо след тези ФАКТИ?: ----------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА - като при Софиянски; ------------ Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; ------------------------------ Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ------------------- ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; ---------------------------- Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; -------------------- Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------- БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; --------------------------- Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; ------------------------- Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; ------------------------ Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове; -------------------------------- Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; -------------------------- Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ... ----------------------------------- Спортни зали, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и всичко да е в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция! ----------------------------------------- След предишните кютеци, с които потушаваха недоволствата и наглостта при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!!

На комундетата им се събраха очите.... Това което Борисов и ГЕРБ направиха за един мандат, на Станишев не се е присънвало даже. Мутафчиев и Михалевски ще изпаднат в шоково състояние ..., а Мая Манолова направо ще побеснее.

Това да не е предизборния щаб на ГЕРБ???

х-л Морска звезда - Зл.Пясъци, София-Мел-софийските мелници и още 10 други предприятия - Братя Джанкови;ЗСТ-Благоевград - Илиан Попов; всеки Министър - с по 2 хотела - В.Василев, Бакърджиев, Булбанк, списъкът е огромен и безкраен, ако сте непредубедени, е жалко, че сте толкова заблудени...

Всеки, който не подкрепя неуморните усилия на ГЕРБ по възраждането и въздигането на изстрадалата ни родина, е национален предател! Подкрепата към ГЕРБ нараства с всеки изминал ден, така както растат и благоденствието и щастието на българина при тяхното управление! Гордеем се с вас!

Ако-ли е 'Сатирикон' - просто правя Ви поклон ! Ако-ли ще да ме категоризирват И предател - просто включвам целият-Ми Нагревател !

Трябва и шапка да свалиш ...

Не е Сатирикон... даже Илф и Петров не е... По-скоро Декамерон...

Един не-дружески съвет към ГЕРБ, дръжте двигателя на самолета запален, че с друго превозно средство може и да не успеете да се измъкнете от благодарността народна!

Народе български, привет! Стани! Върви със ГЕРБ напред! Той води ни през трудности към лъчезарни, светли дни. Добрите сили да сплотим в борба със враговете зли! Държавата да защитим срещу престъпниците зли! Във Европейския съюз да бъдем горди и със чест! България да поведем, обляна в звездна светлина към нова светла бъднина.

Това е ода на фантазията, мистична поема за славния и трънлив път на героите от ГЕРБ -КАЛИТКО,IQ146,KGB, без които ние, бедните духом смотаняци, не можем да направим ни една крачка без да се спънем в лъжите на Доган, Станишев и останалите ЗЛИ врагове и престъпници от близкото мрачно минало

Той Отдавна веч Е Станал, и Народът че И Станът. А от разни герберасти, че и вся остальная бекапе напасти - май отива на 'Да яде Той пасти !'. .... Няма-как ! - просто Всички-Ние Сме на крак.

МАЛОУМНИК, МИСЛИШ ЛИ ЧЕ КАТО ОТКРАДНЕШ ИМЕТО МИ И ИЗЦВЪКАШ ПОДОБНА ГЛУПОСТ, НЯКОЙ ЩЕ ТИ СЕ ВЪРЖЕ?

Благодарим ти ГЕРБ неотразим, че повиши на три лева бензина Благодарим за грижата голяма, макар, че пенсиите нови пак ги няма. Благодарим ти за стандарта на салама, какво, че гледаме го само на реклама. Благодарим за хляба и водата, какво, че скача им цената. Благодарим за новите ни магистрали, за да ги има, никога и нищо не сме яли. Благодарим ти за борбата с Октопода, как хубаво е с белезниците на пода! Благодарим за близостта голяма, от Цецо никой вече тайни няма. Благодарим ти за Шенген, чакаме го вече всеки ден. Благодарим ти, Партийо любима, оправи ни с финес и тая зима!

Браво ! (Воистине потрошихте скалата на MENSA.)

"КЪСНО Е! КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА МЕКАТА МИ КИТКА!" - РЕЧЕ ИМ ДРУГАРЯТ СТАНИШЕФФ.