Коментари - Доказваме адресна регистрация със сметката за ток | dnes.dir.bg
назад

Доказваме адресна регистрация със сметката за ток

Пребиваване на даден адрес да може да се доказва не само с документа за собственост или договор за наем, а и с документ, доказващ ползването на имота за жилищни нужди.

Обратно в новината

Коментари - Доказваме адресна регистрация със сметката за ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Как ли ще стои въпроса с тези дето живеят на семейни начала ? Като аналогични искания има и за винетен стикер по местоживеене - колата е на мое име, жилището е на името на баща на жената с която живея от 15 години. Хайде сега да видя отговора.

повече от три пъти броя на лицата, които обичайно могат да го обитават?! На какво отгоре?! В цивилизованите страни не можеш да се регистрираш в жилище, което не съответства на минималните нужди за живот на хората, които се регистрират. Как така 33 пъти и за какво пъти над броя лица, които нормално могат да го обитават?! Това е политическа порнография и 0 експертиза!

На тези бележки трябва да се изписват значи имената на всички живеещи в това жилище иначе няма как с тях да се доказва нещо. Знаят ли господата как се сменя абонат всяка година/говоря за наемодател и наемател/...Всеки техен "напън" е леко пръцкане да не се размирише много и поредната лъжа за наистина ЧЕСТНИ избори...

Разгеле! От ЕСГРАОН /единна система за гражданска регистрация и административно обслуждане на населението/ оцениха първата буквичка - Е-ЕДИННА! Сега, когато се регистрираш, вадиш лична карта и там... кой знае още какво, няма да искат едно кило документи, които фактически те издават - Акт за граждански брак, Акт за раждане и т.н. и каквото при тях - същото и в системата в полицията /аз имах ядове с регистрацията си, като си вадих лична карта/ До сега, за да докажеш, че си ти се ходеше не само с лична карта, ами с всички тези документи, които като ти цъкнат ЕГН-то им светват на екрана. Тц, тц, тц... аз се бях отчаяла...

А колко човека ще се регистрират с една бележка? А колко бележки ще се признават за един имот?

Напънала се планината ...и родила мишка,и то недоносена. Защото ,кой ще преценява колко души МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЕДИН ИМОТ , и от там да се регистрират ДО ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ живущи на този адрес?

А така. Леко по леко държавата започва да притиска мангалите. Първо - проверка на дипломите при вадене на шофьорска книжка. Сега - документ за собственост при адресна регистрация. В бъдеще ( и дано! ) - изискване за минимален образователен ценз при гласуване!!! Браво, браво.

Когато влизаш за лечение в болница, от принтера се "изважда" един лист, на който пише "осигурен". Колко му е ЦИК да натисне един "бутон" и да види колко са не изрядните гласоподаватели? Обаче сега ни заблуждават, че участваме в "ЧЕСТНИ ИЗБОРИ". На изрядните гласоподаватели е останала една единствена възможност, да се помолят на Господ БЪЛГАРИНА, най-сетне да "удари по масата" на либералният банкобандитизъм.

Аз предлагам за доказателства да се ползват и бележки от Лукойл и договори с ипон.

тогава циганите как ще докаzhат адресна регистрацiя, като не плащат сметки за ток?. пардон забравих, че те са над законите. последните са само за техните донори балгарите, които плащат и техните сметки.