Президентът: НС трябва да реши ще бъдем ли под чуждо влияние

Очаквам сериозни резултати от този парламент и нов кабинет с пълен мандат, заяви президентът Румен Радев преди първото заседание на 44-то Народно събрание.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: НС трябва да реши ще бъдем ли под чуждо влияние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев, не ставаш за президент, не се мъчи, не мъчи и българския народ!

Абе пилоте, още си много зелен за политиката и поста, който заемаш и е добре да не се изхождаш публично. Вместо да призоваваш да се променя Конституцията и да се забранява двойното гражданство, което е вопиющо нарушение на правата на българите, трябва да се забранят двете етнически партии, които са регистрирани от вас, комунистите в нарушение на същата Конституция. С едно противоконституционно решение искаш да премахнеш последствията на друго анти конституционно действие.

тъпи общи приказки и никакви дела типично за комуняга.

Тъп коментар, от елементарен тъпанар!

Никакво влияние!,! Сега сме под робство. Бели роби на западняците, управлявани от техни лакей.

Никой не ти пречи да заминеш за източния "рай"! НО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ предпочетоха да заминат на ЗАПАД вместо да стоят безработни тук!

Глух, смотаняк. Ако искаш да затвориш ДОСТ че е етническа, следва да оцелее само ДПС, всичко друго трябва да е затворено. Наистина си много тъп бе Радев.

Тая слива се изходи!

...Както всяка слива тука.

Защо отклоняват медийното внимание с неща, по които не могат да направят нищо ? Защо президента и служебното правителство не се занимават с предоговарянето цените на газа от Русия ???

Ти не знаеш ли кои ни уреди . Р. Овч . Матриците там мисля Костов ни нареди

Днес-защо,се скри на балкона,а?

Гласувах за генерал радев,но като разбрах,че си е изоставил семейството с две дечица и прекрасна жена,заради десетократно нищо -съжалявам.

Аз не знаех затова, но един човек дето може да си остави децата, дали няма да си остави и народа?

Нямам против да изостави Циганята и турчолята !

То па един нароoд? .. !

Га чужди самолети се бъзикаха с нашата ВВО оти не беше загрижен , а се снишаваше ? Май че те и подсказаха за високия пост !

-Румене,недей да правиш изказвания без да си ги съгласувал с мен!Въпросът с чуждото влияние го решаваме ние,а не българското Народно събрание.Бъди послушен и след като с Толстой изкупим вашето Черноморие,ще ти подарим резиденция Евсиноград.

Добре че само вас си харесвате. Ако можете отстрани да се погледнете с клепнали уши, а се смеете на другите, какво му е на Радев, човек с две ръце, два крака, висок, строен, психоиздържан, а вие ку ку ку ку палячовци без капка мозък в парламента , вместо да ви пратят на училище да доучите, а вие пак за трети път в парламента. Нищо против Герб, ама малко повече юристи да се бяхте обградили, а не с неуки хора и сега ще ви удрят и ще ви обиждат, и не трябва да се обиждате от истината. Цецка Цачева си е хубава за вас си, той си е хубав за него си. Демократ, а и не е с цървули, никога не е живял в бедност, както мнозина в дясната ви партия комунистическа, дс, данс, това е герб. Вие сте на власт за вас ще се пише, когато дойдат на власт левите и ако кривнат и за тях няма да спестим труда си да пишем, НО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ПОНЕ НА ТОЗИ ЕТАП НАД ВСИЧКИ ВИ. Дисциплинирани са, и то са над вас бате и примери в тази насока имаш. навсякъде си назначил военни, защо? отговорът аз го зная, но останалите... и те лично на мен са ми казвали-от системата ни мразят, а те как мислиш бате, на кое мнение са, тук отговор нямам, на твой гръб си оправиха животеца, живота на децата си, внуците си и сега твой проблем не наш

Нашу презедент нещо се е стъжнил.Хайде Румчо,усмихни се.

Това е то /п/Резидент който се бие в гърдите че е независим а в същото време е предложен от руски институт и излъчен от инициативен комитет на БСП. /п/Резидент уж независим който дава пресконференции от масата на БСП и който присъства и приветства сборища на които се развява демонстративно знамето на чужда държава /русия/ и се пали знамето на ЕС. Оставка товарищ /п/Резидент !

Да видим какво направи досега? Първо се обяви срещу анексирането на Крим, каза че сме държава с европейски ценности и член на НАТО! Но не взе позиция между ЕС и Русия. Обаче назначи правителство което още по-яростно от ЕС оправда ракетните удари на САЩ в Сирия! За мен действията му говорят достатъчно красноречиво. !

Ще ни пазиш ли от чуждо влияние на Кремъл.

Той вече ни пази, обаче за сметка на това, че ще сме под вашингтонско влияние!

Де да бяхме останали държавата от XII - XIII век, която в някои западни енциклопедии наричат Българска империя, щяхме ние да диктуваме на света какво да прави. Но като сме стигнали дотам, където сме сега, все трябва да се залепим за някого. Предпочитам Русия, понеже руснаците поне са защитавали независимостта ни, докато Западът освен презрение, дрего към нас не е проявявал. Лошото е, че на младите поколения мозъците вече са промити и живеят с илюзията за добрия Запад. Боже, прости им, те не знаят историята!

Цецка не беше токова проста. В бели страни не избират шапкари на такива длъжности. Сега по-ясно ли е , защо? Или обратно - като избираш шапкари, по -ясно ли защо те смятат за примитив?

В белите страни и пожарникари-тикви не избират за премиери, ама ...

Вече са решили, ще сближават Турция с Европа.

както уважаваме избора на народа на турция на референдума такада уважим и избора на народа на крим.нали сме уважителна нацияяя

Ама ДПС вече е регистрирана.

Ами ако следваме твойте предизборни обещания ще бъдем. Слава богу, че ГЕРБ е отговорна партия, а не като твоята БСП , продажно комунистическа да е слуга на Путин и само с турскокто ДПС да управлява ,защото само БСП е АНТИ БЪЛГАРСКА.

Някои не са разбрали, че се шегуваш и са ти сложили минус.

Има !, Има МногоНещо БазовоИдиотско в 'управлението' 'наше' Скотско.

...президент Ли е да гггго Опишеш ?! ...и недайбоже CVто ммму да поотвориш !

симо

Ако неговото е ,,някакво,, ,то в твоето СВ има само една дума-козяк.

Да, като ВсекиЕдин от Нас-Всички - естествено че имам козяк (т.е. Естествена кожа) от коза. ...ама това --> НЕ е данна за В CV .

Се уплаши и не посмя,да цвили от трибуната на НС...

Радев за разлика от последната партия не е от комунистически род, а е и от заможен и богат род, за разлика от много с цървулки, забравиха гладните си години или да ви припомним на някои парцалки

Глупоствате. ....и Защо я ?

jingiby

Първоначална подходих доста резервирано към този човек. Естествено не съм гласувал за него, както и за никой от останалите кандидати. Очаквах да е марионетка на кака Курни, но го виждам как въпреки някои грешки, постепенно се окопитва. До момента взима относително правилни решения. Дано играе контра на грухтящите в парламента чифтокопитни...

Надай се, Гергино (казва В такъв случай ДобърПриятел)

Външната намеса само от Турция ли е г-н Президент ? Няма ли и други апетити? например от северния брат.

Правенето ти на самодържец като Путин приключи. Отсега - в ъгъла и да квичиш по-силно за отмяна на санкциите срещу Русия, че отдавна не си казвал нищо по въпроса и в Кремъл са сърдити.

Радев, ко праим с руснаците под чийто ботуш сме 70 г. ДПС водена от резидента на руската мафия у нас ченгето ДОГАН. Той до сега управляваше полит. живот и краденето. Сега-браво,че турците се цепят и някаква турска партия ДОСТ взема от баницата на Доган. Така вече етноса и Доган -Руския агент няма да управляват . Щом говориш за сигурност ИЗПРАВИ се и обяви Доган и другите руски лакей също. Ха сега де. Срина се. Народа знае всичко но го докарвате до там да не зависи нищо от него. Не бъди маторжия а президент. Нищо няма да направиш и ти. Кво стана с ходенето ти до Букурещ и съд. система?! Социален президент,кажи да отделят соц. помощи от пенсионния фонд и др................

радев, оаджеба питахте ли френския и американския посланник???

но пита руския посланик и той му каза, че ДОСТ пречи на ДПС. Затова следва да се внушава, че ДПС са истински български патриоти, а ДОСТ са рязани чалми с фесове и потури. Рубашките, ботушите и казачоците на руските кавали да се игнорират, все едно такова нещо няма.

Браво ,вслуша се и не осъди ПФ ,прогледна ,но по-добре късно отколкото никога ,но Борисов вече регистрира ДОСТ и това ще му тежи ...!

откога Борисов е и съдия, че да регистрира партии, дрОгарю?

Този е типичен военнен, и интелект и логика му липсват, но е гранд манипулатор и кон с капаци!

Страхливец също. Нямаше доблеста да излезе и извини за свинщините които сътвори за толкова кратко време, но умее да се крие от отговорност с приказки които се харесват на простолюдието. Типичният военен!

Браво! За пръв пат България има интилигентен, решителен мъж са прасидент! Браво и успех!

Много добре казано..."прасидент". Той толкова си може сред прасенцата.

Та в тази връзка, ко праим с Решетников, другарю президент? Проруските партии водят ли се етнически?

Мдам, два трола са налазили форума и са го овоняли с необосновани нападки и лъжи по отношение Радев.

Де да бяха само два.

е тоя фатмак не може да свърже две изречения ..............освен пред подчинената му говорителка

Май не ти харесва з акое влияние говорим, не че е чуждо, ами че ти е чужда на тебе.

Ние сме зависими генерале. Настъпвай и да не ти пука. Положението ще става и по- зле. Каквото и да говориш ще е вярно.

Радев= НАТО= Пилат понтийски

Контрапункт : - о.з. Радев + 'наште' = Гарант за Целево запазване на Вонята у Нас.

радев трябва да употреби изцяло ограничената от парламента власт ,иначе ще бъде още един вреден за България хрантутник,като хилядите други ! всички доказани предатели трябва да получат бързо раираните тоалети или в централното софийско !

За Протокола : - да разговаряме Тук (във Форума-Ни) виа алегории и недоИзказвания за Да спазваме Приличие - иди-дойди... НО ! - Президент на Република, и то която Е в ЯсноКакво състояние, Йощ от 'избирането'-му да го прави и то с де-факто Ясна Цел --> НЕ .

" Луд умора няма", троловете също.

Нормално поредно плюене по Радев във форума - обиди, без реален анализ на думите му, отхвърляне по подразбиране на всичко, което е казал (щото не е он наш'те)... Забавното е, че точно плюещите Радев се самоопределят като "демократи", "либерали", привърженици на свободата и правата... А всъщност са си все същите тоталитарни сталинско - комунистически плъхове, останките от една отминала епоха.

20 ПЪТИ РАЗЛИКА МЕЖДУ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ И ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА КРАЛИ КРАЛИ И ПАК ЩЕ СЕ КРАДЕ

А пресметнали колко пъти е разликата в минималната и максималната пенсия, а между минималната и максималната заплата ?

ДЕПУТАТИТЕ ОТ СДС КВО КАЗАХА ПО ВЪПРОСА ???:)))

седесарстват....

все партии финансирани отвън!

20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България! (Лозунг в цирка)

Ми то е! 4 от 5 партии неофициални се финансират от Кремъл!

ааа,затова ли бб се целува е ердухана ?

интересно ,защо в ранните часове ръсите простотии ?тук е България ,не е украйна !ако искаш уважение от някой ,трябва да уважаваш и ти ! но това е трябвало да те научат родителите ,а не ние ...

Радев, защо говориш като идиот? НС е българския законотворчески орган и може да реши неща, но не всички!България не е изолирана държава както Русия и Северна Корея например! ДАНС има ли данни ,че Русия се меси в делата на българската държава? Кажете го ясно и честно! Има сведения ,че това е факт!

вие ,от данс ли сте ?

кеф ли ти прави да плещиш глупости, ненормален идиот?

Не знам за Русия, но със сигурност от Козяк ни управляват отдавна. Факт е, че ЮП бе спрян след посещението на Маккейн.

освен тебе, друг смешник и палячо няма в драсканицата ти. Избщо наясно ли си за какво става дума. Изобщо не. Та какво казваш, НС е българският... Кой те пита, каква е връзката ... или с твойто съзнанийце намираш връзка. За смешник, смешник си, не може да ти се отрече.

Руската намеса не е намеса - нарича се братска помощ! И точно това плаши - като гледам докъде е довела Сев. Корея същата тази помощ, като гледам Куба, като гледам Йемен, като гледам Никарагуа.

Поздравления ,Радев !Надявам се винаги на такава позиция ...успех !

че този тъпак има ли позиция