Париж обсъжда спирането на безплатното болнично лечение на неваксинирани

"При наличието на безплатни и ефикасни лекарства, редно ли е хората да ги отхвърлят без последствия, докато ние се борим да се грижим за други пациенти", попита Мартин Ирш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тогава да не поемат и лечението на заразени ваксинирани. Да плаща фарма бизнесът, който ги е ваксинирал.

Какво безплатно лечение, бе идиоти? Нали удържате здравно осигуряване. Къде отиват тези парички? Може би за строеж на концлагери! Доскоро не ми пукаше кой се е ваксинирал - негова си работа, но вече определено ги мразя, както мразя комунистите - на ангро, без оглед на индивидуални характеристики - всичките под ножа, за нарушаване на личната ми конституционно гарантирана свобода. Да мрат!

Яко геноцид, и възникват след ите практически въпроси : По една жълта звезда ще им лепнат ли ? Ще ги изселват ли и в гета ? Книгите по традиционна медицина кога ще се горят. Или що да не ги тровят наред в новооборудвани газови камери (китайски производство естествено) , за чието изграждане да ни приспаднат от данъците, да не тежат на системата изобщо. А изгарянето на труповете им еколкогично ли ще се прави или ще се отрази на цената на тока и въглеродните квоти ? Оказва се, че човека е кански тъпо животно - за толкова хилядолетия нищо не е научил, а европееца е още по-зле.

Изнудване, принуждаване, заплахи, мачкане, дискриминация само и само да си вкараш бъркоча в организма! 100% е сигурно, че не се прави в името на здравето! 99% е сигурно, че целите са дългосрочният контрол на популация, съзнание, психика. А като почнат да ги "активират"... Ухаа!!! Стой, та гледай! Последиците ще са главозамайващи и никой никъде няма са го обвърже с преминалата принудително-задължителна ваксинация срещу компютърна графика, представяне от медиите по голяма част от света като вирус.

Имат предвид тези, които не си слагат на 3м бустерка.

Периодично идиоти се увличат по фашистка реторика. После ги избесват и следват 30-40 години покой. Докато някой психопат отново не се добере до трубуна. Цикъла се повтаря от време уно.

Ооо тия ще ядосат яко хората. Не като спрат да си плащат данъците и осигуровките, ще преосмислят действията си Франското правителство.

ами да спрат и на ваксинираните да поемат лечението, не стига че веднъж им плащаме за "безплатната" ваксина - 3 броя, ами после и за лечение,не става.

да се спрат удръжките за здравни осигуровки, а вече взетите пари да бъдат връщани. В противен случай това ще си бъде целенасочена кражба от населението.

Смешници, не знам как е във Франция ,но няма да е по-различно от Германия. Смучат ми по 700 евро осигуровка месечно, чиито пари иначе щях да получавам. На година това са 8400 евро. Смятайте как се натрупват с времето. Една коронка да си сложиш струва 5000 евро или трябва да сключваш допълнителни застраховки. Ако имаше начин да ме освободят да не плащам осигуровки, няма да им ща нито Ковид лечението, нито каквото и да било.

Да плащат неваксинираните по медицински причини е още по-наложително у нас. В сравнение с финансирането на медицината във Франция ние сме в пъти по-малко осигурени. Да лекуваш малоумници при наличие на ефективна профилактика, показала ефективност в целия свят е престъпление.

Ама пий си хапчетата, нали са ти безплатни!!!

51, Да вървиш на мама си в природата!!! Ама час по-скоро!

Българският парламент обсъжда ваксинираните да си плащат за лечение от Ковид ! 1. Вече са дадени пари за тях за предпазване от Ковид и те нямат право нито да се разболяват, нито да се заразяват. 2. Ваксинираните заразени и разболени нямат право да заразяват други, защото имат Сертификати, че не могат да заразяват. Ако се установи подобен случай - да се счита за криминално престъпление и да се вкарват в затвора. 3.Ваксинираните болни, явно не се грижат за здравето си, а само гледат да смучат пари. Затова, който от ваксинираните се разболее - да връща парите за ваксините. 4. Поликлиниките да не получават по 10000 лева за починал от Ковид. 5. Лекарите да не получават по 1200 лева за пътека по Ковид 6. Гробарите да не получават по 1000 лева за починал от Ковид 7. Да се разрешат аутопсиите, за да може да се разбере от какво точно са починали "починалите от Ковид" 8. Да се върне изтритото научно твърдение до от преди 2 години, че от РНК не се прави ваксина. От РНК се прави само ГМО. 9. Да се върне преправената дефиниция за ваксина - т.е. "Ваксините предпазват от заболяване" !

Неграмотен дебил. Не давай акъл - и за себе си нямаш.

Истината боли, нали?!!

Съвсем нормална провокация от “Ваксиниран”, умират от страх или платени да вият. Незная с какво ги бодът, но стават агресивни, нападателни , и все така безмозъчни!

Не бе, човек! Това е завист. Аз се набодох, той защо да не се набоде? После ако има странични ефекти само аз ще съм прецакания!

Не се ваксинирайте - естествен отбор.

JJ

Ако няма да лекуват хората, да не искат здравни осигуровки и да си...мамата. Парите ще си събирам в сметка и като се наложи ще ида и ще ми обърнат внимание, а не да ме крадат продажни докторчера всеки месец

Ако си здравноосигурен те лекуват! Точка! Като са много отворени, защо лекуват пушачите, мотористите, дебелаците, СПИН, гонорея, счупен крак на ски?! Я всички да си седят в къщи и да ги лекуват само от разплуване.

В дефинирайте "неваксинираните"! Да не се окаже, че само боцнатите на всеки 3 месеца са "ваксинирани"? Май така изглежда в момента (+- няколко месеца според държавата)

така трябва да се случи навсякъде по света.....

Отговорът е лесен: как се сформира бюджета на здравеопазването? Ако е чрез вноски на същите тези хора... ми не, нямат право да отказват. Иначе е редно да спрат и плащанията към бюджета. As simple as that! Аз лично искам да си плащам здравна застраховка. Всеки месец с работодателя ми плащаме 250 здравна осигуровка + 60 лв. здравна застраховка. Това са 310 лв. ВСЕКИ МЕСЕЦ! Ако отиват за застраховка ще ме лекуват в болници със златни смесители в банята! Та, докато плащам ще ползвам! И темаа е изчерпана.

При над 90% умрели антиваксъри, с хиляди левове за спасяване на дебилните им задници. Нека плащат сами.

Хубавото е , че ваксърите, като този скоро няма да ги има ! Все пак участват в Експеримент. А, страничните явления от ваксината вече се забелязват при много като този! Някои ги удря направо в Мозъка. Но нищо, Мъск вече се е погрижил. Ще ви поставят мозъчни импланти за да ви "стабилизират". Това с ваксините беше само първият етап. Който не иска мозъчен имплант - ще му отстраняват главата, да не заразява !

Нова социална класа се оформя: "Чипираните фарма-зависими" мутанти. Ще живеят и ще бачкат заради единият ваксинационен абонамент и вноски по изплащане на импланта. Без капка майтап.

Последно!?!?! Проблема е че умират (което очевидно много ви радва) или, че спират да плащат след като са умрели. Може ли изобщо да се угоди на слабо оросените ви ваксоидни мозъци?

Това ли е Френската Демокрация ? Май издиша от всякъде. А, като спрат да ги лекуват, дали ще спрат да им вземат и здравни осигуровки ? Защо направо не започнат да обсъждат, който не е ваксиниран - да го застрелват. Това автоматичо ще доведе и до по-голяма "социална дистанция" между оцелелите Ковид-ваксъри ! Само да попитам . След коя "бустерна" доза човек се счита за ваксиниран във Вранция и има право на лечение ?

Това се чудя и аз тези дни. Франция е толкова неадекватна като страна през последните 2 години... време е Макрон да се маха. Най-слабия президент от как се помня!

Не е правилно това! Щом човек е решил да мре, защо ще го ограничават, като го лекуват? И с пари не трябва да се лекуват антиваксърите. Достатъчно е, сеят зараза без да биват спирани.

Аха. А, на ваксинираните ви е разрешено да сеете зараза , защото имате сертификати, значи ! Сертифицирано заразяване, така да се каже !

Ваксинираните също се зараяват, но сеят заразата лиценсирано! Пример съм аз: ваксиниран съм и в момента боледувам! Искаш ли пак да помислиш върху написаното от теб или не ти стиска?

Нали знаеш, че ваксинираните и със сертификат също се заразяват и разнасят зараза навсякъде? Кое е по-страшно, неваксиниран с ограничен достъп до тук и там, или ваксиниран разпространител без ограничения?

И АЗ ИСКАМ ДА НЕ ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ ВНОСКИ И ДА ПОЛЗВАМ САМО ПЛАТЕНА МЕДИЦИНА, КОГАТО АЗ РЕША, ЧЕ ИМАМ НУЖДА!

2022-01-28 08:45:34 аз (нерегистриран) Срещу твоите осигуровки имаш осигурена ваксина. И дотам. Я пак какво имам? Срещу десетки хиляди левове здравни вноски през годините /осигуровки на макс/ имам осигурена ваксина, а? И дотам. Внимавайте щото всеки е донякъде и вие не правите изключение, колкото и да сте нагли. Разбра ли?

Време беше! А у нас кога?

Никога :)

Няма проблеми - не желая да ме лекувате от ковид. И без това, който влезе там му се дава такъв микс от лекарства за отслабване на муслулите, така че дихателните му мускули да спрат да действат. Добре че тук-там има съвестни лекари, неспазващи протокола за лекуване от ковид, та не 100%, а само 99% от "лекуваните" от ковид илизат от болниците в чувал. НО за всякакви други болести 20 години ЗАДЪЛЖИТЕЛНО плащам осигуровки не по мое желание, а съм посетил личния лекар точно 3 пъти. Така че ако ще ми отказвате лечение изобщо - всички тия пари обратно, заедно с лихвите. Тогава ще си плащам.

Лекарства за отслабване на мускулите! Искрено ме разсмя :)))

и сподели каква е причината за прилагането му. Стана ми любопитно. Не ти се подигравам, наистина искам да знам.

В крайна сметка "ваксината" против КОВИД задължителна ли е или не е? Ако е задължителна - да я слагат във ваксинационния календар и производителят да носи отговорност за странични ефекти! Ако не е задължителна - следва, че е личен избор, както е личен избор да пушиш, да пишеш да не си взимаш хапчетата и т.н., значи не трябва да има ограничаване на други права въз основа на този личен избор ... защото тогава възниква въпросът защо само за КОВИД? Абе явно КОВИД решенията са политически, а не медицински ... след като не се съобразиха с нежеланието на здравните работници да се "ваксинират"!

Ако хората имаха самостоятелно мислещ мозък , щяха отдавна да са стигнали до твоя извод , но масово са зависими от медиите.Имам усещане ,ч е ако утре някой излезе по новите и каже айде сега всички да се качат на високо и да скочат , те наистина ще го направят

Как е "здравни" фашаги?

"Ваксинираните" трябва да си плащат лечението при влизане в болница от КОВИД. Нали са "предпазени" и "не натоварват" здравната система? Какво има да дирят в болницата тогава? Да заемат легла и тн? А също трябва да си плащат за лечение на последствията от експерименталните препарати - съсиреци, сърдечни и неврологични проблеми и тн.

че фашизмът е запазена марка на немците и австрийците? Франсетата очевидно също се справят нелошо.. Защо не направят и концлагери за неваксинирани?

Строят се в момента. Даже в Канада набирали охранители за такива - 40 долара на час

Долни, по-долни, най-долни, слуги на кукловодите. Сигурно с цялата си наглост ще продължат да им прибират и здравните вноски. Следващото действие е Вие не притежавате нищо, но сте щастливи. Сценаристи - хер Шваб и компания.

Тия съвсем изтрещяха, полуидиоти

Сингапур още миналата година даде 1 месец гратис за ваксинация, и въведе правилото - неваксиниран и неосвободен от ваксинация - попаднал в болница с КОВИД - плаща! точка. има право да си избере да си плаща, къде е проблема?

Проблема е,че половината ти заплата отива за здравни и социални осигуровки. А каквото ти остане след обира бива подложено на 30-40% данъци. После с тези пари държавата се уж "грижи" за здравето ти "безплатно". Т.е. в случая държавата не изпълнява своята част от "социалният договор" съответно трябва да бъде изрината защото не е нещо повече от нагла долна мутра рекетьор.

Напълно подкрелям, ноооооо, при едно условие. Нека вкараме равновесие в уравнението. Уважавайте правото на личния избор на всеки, дали да се ваксинира или не! Когато даден човек реши да не се ваксинира, и се разболее от Ковид, нека той да реши какво да направи - ако протече леко - всичко приключва, ако протече тежко - нека той и близките му да решат дали да влиза в интензивното или не, ако реши да влезе - фактурата и да плаща. Откъде накъде ще се спира достъп за цялото безплатно лечение при онкоболен или при апендиктомия, например? Какво общо има това с ковид? За мен това щеше да бъде най-справедливо - мерките последните шест месеца трябваше да отпаднат, вече имаше достатъчно ваксини за всички - който е решил да се ваксинира - да го направи, който не желае - нека не се ваксинира. При младите не е толкова опасно. Но ако не се ваксинираш(освен в случаите, когато това е противопоказно), подписваш декларация, че при евентуално попадане в болнично заведение заради последствия от инфекция с ковид-19, разходите си ги поемаш ти! Така всеки си носи отговорността! Това щеше да има много отрезвяващ ефект за много българи. Само няколко интервюта с 3-4, които са се изръсили 10-15 хиляди лева, или техните близки, и всичко живо щеше да иде под строй към ваксинационните центрове! Бас държа! А най-правилно е да се ваксинират тези над 60 и тези със заболявания. Но пак казвам - това трябва да е въпрос на личен избор, а не на натрапване от страна на държавата.

Да де, со кротце со благо и со малце кютек. Цинизмът ще ви изяде главите, не мислиш ли? Има Един над вас, за Който сте прозрачни. Стадото може да го излъжете но Него не, мишоци на два крака.

Кой си ти да определяш кого да инжектират с експериментална течност? Щом е над 60 г или има заболявания дай да го уморим, а безмозъчните опитни мишки да оставим? СРАМ!

Този казва, че при наличието на безплатни лекарства те отказвали да се лекуват? Ами че то човек като се откаже от лечение, какво ще му спираш? И ваксината какво общо има с лечението? Нещо не чух ваксинираните да не се разболяват? Ама ми хрумна друго! Да не се лекуват ваксинирани болни, защото веднъж вече са дадени пари за ваксината им, а ще набутват и още здравната система с лекарства.

Е мн сте зле… за толкова време не схванахте, че се разболяват, но не умират. Вирусът не се размножава безконтролно при ваксинираните, не влизат в интензивни отделения и т.н. В крайна сметка целта не е хората да не се разболяват, а е да не влизат в болници и да не умират, това е крайната цел. Иначе респираторни вируси винаги е имало и ще има, лошото при Ковид е че понякога удря зле хора за които няма медицинска предпоставка да боледуват тежко и ги отнася. Ако беше опасен само за тези над 70 - ами те щяха да се ваксинират и всичко да приключи.

Целите са други, иначе нямаше да пускат вируса да заразява наред.

Я се позамисли пак дали е така! Че 85% от починалите били ваксинирани. Онези 15% какво са? Вероятно леко карали?

Правописна грешка, да се чете, че 85% са неваксинирани.

Няма лошо. Април месец и сегашните ваксинирани ще са неваксинирани ;) А до края на 2022- 90%

А по-нататък? Нама да се лекуват пушачи, защото са си виновни? Пострадали при катастрофи защото са шофирали? Такива с рак и инфаркт щото са се тъпкали с буклуци? Тоя тъпанар трябва да го обесят

време ви е за 4та революция! тогава ще ти обяснят и на теб, и на Макрон за правата!!!

Но пък неваксинираните не спират да плащат осигоровки. Не знам защо ни занимавате с тия новини като Макрон е пътник…

Да нямаме скоро друга Френска революцийка?

Милиардите за ваксини са излезли от джоба на ваксинирани/неваксинирани. Не са "безплатни". Първо да изплатят за разходите за финансиране на ваксини на неваксинираните, те са много повече от разходите за лечение. Ако ще следват собствената си логика.

БРАВО!! Точно така не е редно хора които нехаят за здравето си да получават безплатно здравеопазване, и надявам се това да бъде само първата стъпка, същото трябва да важи и за пушачите, ядящите месо и пиещите алкохол! От къде накъде едни ще се пазят и ще плащат лечението на отворковците бохеми?

Безплатно викаш? Ами да им върнат всички пари от данъци, здравни осигуровки, такси... Основно правило в икономиката е, че безплатен обяд няма.

Тъпанар. Кат ди разбиеш главата (щото сам си паднал, шофирал и т.т.н) сам ще се лекуваш

Изроди

Когато несправедливостта се превърне в закон, съпротивата се превръща в дълг.

Пълен мит е безплатно болнично лечение. Ние си плащаме до стотинка вноските и с тези пери ни лекуват. Познавам хора които не са здравно осигурени но си плащат сами и повярвайте ми за сега сметката им напълно излиза. Здравните вноски са още един обир който държавата налага. Случайно ли мислите медицинското оборудване е най скъпото оборудване в света и консумативите и лекарствата също.

Надявам се все повече хора да го осъзнаят това, и ако КОВИДА помогне да излезе наяве - чудесно

Лошо няма за те накарат да си платиш лечението ако си неваксиниран. Но тогава ДА ТИ ВЪРНАТ ДО СТОТИНКА ВСИЧКИ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ от първият ти работен ден до днес. И второ-какво значи "безплатно болнично лечение"? За да е "безплатно" то е платено от всеки един от нас, включително и от неваксинираните. Парите, които неваксинирания е платил като здравни осигуровки по-лоши ли са от платените от ваксинирани?

Срещу твоите осигуровки имаш осигурена ваксина. И дотам.

Аз пък искам моите пари да са лечение, откъде накъде с моите пари и без да ме питат ще купуват съмнителна "ваксина"?

Тия защо млъкнаха,тогава да спрат да внасят здравни,а тука като лекуват неадекватно и умират кой да плаща

Аз, тоя отворило ако ми покаже къде мога да ползвам безплатно болнично лечение , ще се извакся колкото пъти иска с ваксина против сърбеж на кора. До тогава ще си драпам кора на воля.

Безплатни и ефективни лекарства! Кой ги плаща тези " ваксини " ,марсианците ли или бюрократите си дават половината заплати ? Една година ваксиниране и заболелите и умрелите са в пъти повече или всъщност в това се изразява успеха .

Прокарване на пътечка за неравенство и дискриминация?

"Безплатното болнично лечение".... Този е доста нагъл!

Техният вожд не е нагъл,по-точно казано е педераст.Какви нормални решения очакваш от човек с не нормална сексуална ориентация.За това уважавам американците-избират си женен с деца,възрастен -който не може вече да го съблазни мацка,дрога,комар,далавера..Опитал от всичко в живота и не му остава друго освен да служи на държавата си.

А бе не знам как служи и американския изкуфеляк...

Вече декларираш дали си мъж или жена без значение на биологичния пол. И понеже закоравели престъпници са се декларирали като жени и са ги пратили в женски затвори, и понеже Байдън иска да узакони това положение сега се събират подписки до него затворите да останат разделени . Престъпленията вече станали са чудовищни.

Нека спрат да ми одържат здравни осигуровки, пък аз ще си плащам.