Париж изпраща в Москва двама емисари да градят доверие с Русия

Желанието е да се направи опит за рестартиране на някои международни споразумения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да се гради доверие когато си лицемер от всякъде:((((((Няма как да налагаш някакви измислени санкции за да угодиш на краварите а в същото време да приказваш за ''доверие''...

Deus Vult

На бабето май пръстите вече са се срастнали в тази позиция

честит празник дрогаре, да живей нашата скъпа родина и всички, които се бориха за да живеем свободно сега

. ...Путин не им праща емисари,а те на него.......личи си кой е зор ! ))

А......сега пък решиха доверие да градят ! И що така. .. ?!

Преминаха ли река Неман?

аман от руски подлоги. марш! вън от БЪЛГАРИЯ! отрепки.

Признавам си и се пръждосвам от нета завинаги. Извинявайте!

аман от американски продажници. марш! вън от БЪЛГАРИЯ! отрепки

Париж праща в Русия емисари, Путлер да им прави свирки.

Надявамяе се, че цензорът спи.

не спи, просто коментари против Русия се оставят, даже и "нецензурни или обидни", а тези против САЩ се изтриват

До колкото знам тоя дето прави свирки отива на посочения адрес......

Нашите примитвни псевдо дипломати от външно няма ли малко да поразсъждават...

Ама те не са пратени във Външно за да разсъждават! Те са пратени за да слушат и изпълняват поръчения! Виж им биографиите, всички са минали през мозъчно промиващи програми!

Всеки ден трябва по една такава нота за ушанките

Абе визията на Путин, Европа от Лисабон до Владивосток рано или късно ще се осъществи! Буклуците като Катето Захариева ще заминат на буклука на историята!

Визията на Путин вече е Азия от Владивосток до Лисабон

Много на място! Като не става от Лисабон до Владивосток, ще ви подберем на обратно! Стига да стане накрая!

Той се разчеква от любезности към Путин, а тези несчастни некадърници от българското Външно лаят ли лаят срещу победителите над фашизма . По-големи дебили от български управници НЯМА И НЯМА ДА ИМА!

Абе това на нищо не прилича, тъкмо се изпокарахме с руснаците, пък те еврогейпартньорите междувременно почнали да се сдобряват с Русия...Луда работа, братко!

Катерина Захариева ще се види в чудо с " щиковете на Съветската армия" и "половинвековните репресии на народите в Централна и Източна Европа"...:)

Кухата лейка, наричана "външен министър" едва ли изабщо ще втъкне в главата се за какво става дума! Тя само изпълнява заповеди!те на Козяк.

Е толкова грозна, колкото и тъпа

точно зидарите трябва най-добре да знаят, че за да се гради нещо то трябва да има поне някакви основи... да рестартираш строеж на горни етажи с разрушени основи (каквото е доверието в "партнерите") е мираж издаващ нездрави мисли...

Макрон изпълнява политическа поръчка Русия насъсква Китай срещу САЩ Дружбата Русия Китай никак не се харесва На САЩ За това и Европа е готова да си затвори очите за Крим Обаче е късно Русия има повече изгода да се съюзи с Китай отколкото с Европа

Руснаците принадлежат към европейската раса. Китайците са различни. Един ден всичко ще си дойде на мястото.

Както казах руснаците гледат само миналото И виждат враждебна Европа носеща им войни и бедствия И са наясно че и сега Европа е неискрена с тях И че са нужни на Европа само като доставчик на суровини Вярно е че китайците изсякоха гората около Иркутск Обаче Китай реално инвестира милиарди в Русия И без проблем споделя технологий Освен това са наясно че бъдещето е тихоокеанския район а Европа е бита карта

Дружбата България Русия не е возможна Русия гледа само миналото и там не вижда нищо хубаво България гледа бъдещето и там няма нищо хубаво за Русия

Да ти го тура в пророка,

Чети какво пишат обикновените руснаци в руските форуми за България и българите Основното е нецензурни фрази и закани а останалото няма да ти хареса Говоря сериозно иди прочети и тогава говори

От такива като теб и на теб подобни - няма. Продажни сте като магистрални миризливи циганки. Затова сте нищожества в очите на целия цивилизован свят.

Нищо подобно И аз обичам руснаците Обаче съм живял между тях Говоря руски без акцент Говорил съм с много от тях и знам как стоят нещата И сега още имам приятели руснаци Обаче България няма да предам

Никакво доверие. Пълна и тотална изолация на тия вмирисани колхозници. Колкото по-далеч от Европа и България, толкова по-добре. Да ги оставят да се удушат в собствената си мизерия и воня. Аман. Всеки ден ли трябва да четем новини за тъпите мурзилки? Като някакво Божие наказание са тия мизерници. Кога ли ще ги оградят в гето и да не ги пускат никъде. Можем да пратим и нашите русофили-дебили. Ще им подхвърляме банани през телената ограда.

Фани се заа .. Е, и как я изолират? Зима, лете все на Изток се врат и на пушките се подпират!

Истината е че руснаците ни мразят Мразят ни за това че избрахме Батенбирг за княз За съединението За това че обявихме независимост от Османската империя без да изчакаме те да ни кажат За Първата световна война За втората световна война За комунизма през който те са ни били хранели За това Че после не влязохме в СНГ За това че сме в НАТО и ЕС За Южен поток Тъжно е но е истина няма шанс да имаме нормални отношения с Русия

Ей, тебе те мразят. Сигурно.

И тебе те мразят бъди сигурен Може искрено да обичаш Русия но за тях си мръсен българин неблагодарен предател А с предателите знаеш какво прави Русия

Стига му рускините да го обичат.

В какво НАТО си пък ти - теляк и баняджия?

И оти все назад гледаш? Гледай, да не се задавиш със жлъчта си, злобно магаре.

Та нали условието беше да се върне Крим на украинците, да се спазват подписаните договори? Не съм чувал Крим да е върнат. Да не би да съм пропуснал нещо?

Много неща.

Крим да не са нещо, което се побира в джоб?

Че Путин стои твърдо зад думите си. Каза-КрЫм- наш. ..И това са веме 5 годин.. Сега ще каже -Донбас тоже наш. И думите му са ..мъжка приказка.. А покрайнските мангали нека да протакат.

Франсетата свалиха гащите.

След като Париж и Берлин се отказаха от простотиите на Порошенко, сега Зеленски ще трябва да изпълнява Минските споразумения. Защото по тях точно КИЕВ има зъдължения, а не Москва. Русия не е страна в конфликта. Това е гражданска война между украинци. Едните са за Бандера, а другите са рускоговорящи. По повод Крим Тръмп се изказа ясно преди 2 години: $Щом говорят руски там, значи .... е руски полуострова." Точка!

Преди 5 дни пък Макрон го каза ясно: "Трабва да си оправим отношенията с Русия, иначе отиваме в задния двор на световната политика. Отблъскването на Русия беше грешка!"

Работата става дебела, щото там има доста поляци, унгарци, словаци , румънци, на които и сега им е доста кисело!?

Евреите са най инфантилните копелета.Страх ги е да признаят ,че са от комунистически семейства.Страх ги е да докоснат Германско или Руско оръжие,страх ги е ,че са "хора".Но те не са те са БОКЛУЦИ.

Бог да те пази и опази от тях !Поздравявам смелостта ти !

Ние, българите, сме на страната на православна и едноезична Русия - наша освободителка и спасителка

руска плюнка

А ти си америчко г..но.

Промито мозъче!

я пропрочети малко история преди да заставаш на която и да е страна.

Коя история, твоята либералната?

Ние българите сми между Турция и Сърбия И едните и другите имат апетит за части от България и са приятели на Русия И слава Богу че у нас има американски бази и не им стиска да нападнат и да си разделят България Ама само това ни крепи и нищо друго Ако мислиш че нашата армия ще ги победи сама или че или че Русия ще стреля срещу Сърбия силно се заблуждаваш Даже Турция ако ни превземе няма да са против щото още не са ни простили Съединението на 6 септември дето го празнувахме скоро

Вие в Карлуково явно имате час за политагитация? ....профиластично. И братчедът спомена тещо.

Яаа, само 27 коментара останаха след толкова триене.

ще му целувате ръце на Путин, а после и нещо друго!

Това доверие не ми е ясно как ще го градите сега върху 50 милиона трупа на загинали във втората световна война. Има още хора които са живи и спомените им са живи. То трябва да се мисли преди са се действа.

20 милиона са само убитите руснаци. Още 5 милиона умрели от глад, 5 милиона в лагерите в сибир, 3.7 милиона немци, 3.6 милиона поляци, 6 милиона евреи, над 2 милиона роми,...тези никога няма да се върнат сред нас.

Повечето от тях, не ми и трябват да се връщат сред нас!

Още малко и ще ни съобщиш, както си подкарал с многото милиони, че в София има 15 млн живущи, а в БГ са 97 млн

Кво доверие? Я им го хакайте на тия мурзилки. Да мрът в собствената си воня и беднотия. Пълна, тотална изолация и ще ги излекуваме. Особено онова джудже лилиПутин.

ако са толкова бедни Макарона няма да праща емисари, май пак ще се моли за някоя суровина от руската шир!

Къде си "реалист" бе хрантутик на американска ясла, вързан на синджир??? Стой си във Вонята на канализацията където живуркаш. Боже , дори ти не искаш подобни недоносени да ги прибереш . и там са нежелани....

Аве минетист, я си глеай кочинарника, и не си навирай ебания задник дет не трябва, щот пак ще бъде жестоко ебан.!. мбууухахаха

Че всичките са като теб и родата ти, на тази скапана, обрулена територия? Виж кочината си!

Доверие с Русия ли, че това е невъзможно. Ако върви по този път, Франция ще бъде окупирана като Крим.

Напишете нещо ако знаете за случая днес с паметника на съветската армия.

Какво е станало?

Трият ме.

И какво ни интересува нас този комунистически паметник?

Ей троле герберастки, манипулираш плюсовете в твоя полза. като не те интересува хайде- куверо, терминал 2 и Америчко. Нахални сте с всяването на омраза, шизофренеце.

и мене ме трият защото не благославям тяхното нато.

Вандали го ос-раха пак. Позор, къде спи полицията? Бой, затвор и глоба за соростутките.

На Макрона му се клати стола и той разбира че без търговия с Русия за ЕС то няма бъдеще и жълтите жилетки ще го изхвърлят на улицата. Да ама от друга страна няма топки просто да отмени санкциите. И върти та суче да демонстрира ялова активност. Бетер наш Бойко!

Абе и аз ходя след коча и дебна мъдете му да паднат, щото се клатят, ама засега си стоят на мястото.

зоофил и затова ходиш след мъдите на коча!

"...Макрон изрази желание "да се опитаме да преминем от кажи-речи пълно недоверие към ИЗВЕСТНО доверие." Брижитката в амплоато си на учителка по литература не е ли научила ученика си Макрон, че или има доверие, или няма?!

не бе , бъзика се с русофилистиците

Е, тя планината няма да иде в Париж, та по-добре Париж да иде при планината. Турция вече го направи, ред е на другите.

С една дума - гаранция - Франция, прочетете откъде идва тоя лаф.

Париж изпраща в Москва двама емисари да чистят сутрин на товарищ Путин обувките.

Да се чуди човек защо американците не вярват дори и на нас... а вие тука искате да вярват на руснаците;)

на вас никой не ви вяева.Затова руската кочина е изолирана и сега Макрон пробва да види даливи е дошъл акъла ама то де акъл у мутя

САЩ вече мислят само за пари и ослабиха Хегемонията срещу Русия ! ЕС вече мисли за добри отношения с Русия , забравиха Украйна , забравиха Санкцийте срещу Русия и всички искат Северен Поток -2 , само нашите Управляващи не искат нищо за Народа който , кучета го яли , а само за своя джоб и кръговете около тях ! Няколко Соросоидни кучета в България все още лаят срещу Русия но и те ще млъкнат , защото Народа е с Русия на 99% и заглушават този лай !

санкциите и затова ги подновиха, а руснаците пичелят ли пичелят и се чудят как да отпаднат защото само с мотики полезни изкопаеми се добиват трудно.

Какво доверие,Франция е въвела санкции срещу Русия,как може Русия да има доверие?!

франсетата се довериха и на германците и ядоха пердаха.

поражения и на Франция и на Европа.Човек който се жени за...."майка си"... .

Физиономията на Путин сред емисарите е многозначителна:)))) Голямо доверие им гласува.

Мокри сънища сънуват на запад ,искат да докопат ресурсите на Русия!

Гледайте на Юг не на Запад. Запада ги плаща ,но южнаците не мислят така.

Можем да кажем същото и за Европа и Америка защото пълната демокрация ще ни доведе до скоро унищожение

"пагубното влияние на Русия върху (европейския) континент", "целящо да отслаби НАТО". Този трябва да оглави министерството на пропагандата, не Пентагона.... Колко нелегални войни водеше НАТО? За бомбардировките над Сърбия нямаше мандат на ООН, тоест войната беше незаконна според хартата на ООН. НАТО откакто СССР се разпадна, вече не е коалиция за защита, а за нападение....

То изобщо има ли война дето де е законна?

Интересно, че твоят коментар не са го изтрили, но моят го изтриха , но там аз написах за агресията на натото с приближаването до руските граници?

тия освен да молят друго могат ли

Могат, но се въздържат за сега да пратят Н.Бонапард

руснаците да си поят конете на сена ли

А, то и ние сме съвсем в час с нещата. Онзи ден нашето родно МВнР какво изявление спретна във връзка с 9.IX.1944, как съветската армия на щиковете си ни донесла робство, тирания, деспотизъм и диктатура. Направо красота. И явно французите нещо соросоидиотизма нещо не ги лови, за разлика от нас.

Не е ваажно какво говорят политиците, а къде ходят. А те ходят, за да молят. Така е и Микрона.

Тръмп какво казва по въпросът?

че спира преговорите с талибаните. Не прочете ли по-надолу?