Задържаха трима роднини на атентатора от Париж

Парижката прокуратура, която води разследването за атентата на "Шанз-Елизе", съобщи, че полицията е задържала за разпит трима роднини на застреляния извършител.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха трима роднини на атентатора от Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Задържаха трима роднини на атентатора от Париж". е..., окей. ще издържиме някак си без три статии на dw, докато ги пуснат...

az 59/23 ( нерегистриран ) 20.04.2017 23:50 По-малко от 8 часа откакто Фийон заяви, че Крим е руски и в центъра на Париж, около президентския дворец бе организирана престрелка с най-малко един убит полицай! Предупреждението към Париж е повече от ясно. Едва ли може нещо да се добави!

Сега всички съучастници да ги запознаят с методите на мюсю Гилотен. Всяко друго решение би било погрешно.

само аз мога да се справя със ситуацята ! изкарвам францuя от евросъюза , затварям границите ,и започвам чистка ... няма да е лесно защото от времето на генерал де гол които отвори вратите за арабскят свят измина доста време ...

Мари Лю Пен.. Маша Лю Пен Не е ли по редно преди да "затвориш" границите да обмениш рублите дето получи от Мосю Владимир да мътиш водата а ? Че както е тръгнало с тия рубли може само да завивате кроасаните на площад Конкорд...

Крайно време беше Запада да започне да си връща на Путин. Браво! Трима души са загинали, след като неизвестен нахлу в сградата на Федералната служба за сигурност в руския град Хабаровск, съобщава РИА Новости. Извършителят е нахлул в институцията, преминавайки през зоната са сигурност и открил огън. При атаката са загинали служител във ФСС и посетител, а нападателят е бил ликвидиран. Според информациите има и ранен. Други подробности за атаката не се съобщават. Полицията извършва оглед на мястото. Прочети повече в Blitz

парцал , ти имаш ли връзка с главнят мозък бре ... я ми кажи кои спонсорира всички терористи ? твоите прятели от америка маи нали ! така разклатиха основите на цял свят ... с тази разлика че в руся ще се справят за разлика от европа , защото вашите еврогеиски ценности не са еднакви с руските !

да се радваш на чуждото нещастие е грях ! без значение кои и къде го е настигнало ! всичко се връща ! дано бог се смили над теб и ти даде разум !

Нали исляма бил мирна религия - защо досега нито един мюсюлманин роднина, приятел, съсед или имам не предаде поне един терорист ? Защо всички мюсюлмани мълчаливо гледат как тези около тях си подготвят атентатите, пък после се дистанцират и ги сочат с пръст, че били "радикални ислямисти", а не "умерени ислямисти" ? Това е съучастие !

Затова пък политиците като френския любимец и авторитет Оланд, оня Обама и онази там, непрекъснато крещят те да не се притесняват, че радикалните ислямисти са само малко част от дошлите мюсюлмани, и сред следващите поколения в процес на интеграция не са всичките такива. Да, не са всичките, само малко част. Редовно, почти винаги присъстваща част и с тенденция на разрастване, но все пак малка такава. Какви ли изводи би трябвало да последват, когато немногобройни банди и даже отделни индивиди като французина Карим, причиняват толкова нещастия и така променят живота на останалите живи около тях. Може би да се спре въобще преселването им по какъвто и да е повод, защото и съвсем малко от тях са способни и напълно достатъчни да причинят толкова страдания. Обаче не, предпочитанията на евроатлантизма, банкерите, новинарите и възпитаните от банкери политици са други и в момента дори организирания от тях канал през Италия работи с пълен капацитет, като кораби непрекъснато отиват до близо до африканския бряг, за да товарят и прекарват през Средиземно море все нови и нови партии от нашественици, които след това благодарение на принудително налаганите от Брюксел квоти, ще маршируват из цяла Европа. Като местното население трябва да аплодира и да се упокоява с това, че е тормозено и нападано не от всичките пришълци първо, второ и последващи поколения едновременно, а неизменно само от мака част от тях. Да такива политици са много нужни за подобни разяснения за подтискане на съпротивата срещу инвазията. Но най-вече са съкрушително нужни за планираните външнополитически ужаси и кампании, за да бъдат използвани, предоставяйки ресурсите на страната си, като механизми увеличаващи мобилизационния потенциал за тях.