17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е просто. Църквата да не пипа деца под 18 години! По-хубавото решение е без църква. Нека си има религия, но без посредници, кинти, власт.

Най-естественото решение е да позволят на тези католически свещеници/монаси да се женят. Така ще онождат жени и няма да мислят за глупости. Така тези извратени деяния почти ще изчезнат.

така е- не всеки може да бъде истински монах, без плътски желания, това са единици и те стават светии

А миналата година същият направи обръщение към жертвите на сексуалните посегателства от представителите на църквата в което искаше жертвите да ?простят? на насилниците си?!След което изнесе кратко мнение за сексът и как е хубаво нещо, все едно нищо сериозно не се е било случило с жертвите! Е явно единственото с което може да се задоволим по отношение на истинска справедливост е когато чуем за поредният убит свещеник за дето се е гаврил с дете!

Аз тогава казах че секса е чуденсо нещо когато е част брака, хриситяните и католическата църква не гледат на секса като средтво за развлечение, а единствено като средство за продължаване на рода. За падналите свещеници има религиозен съд, има и мирски съд, но да бъдат освободени от нивото си, ако не греша, могат да бъдат освонодени само по собствено желание, тоест независмо от прегрешенията си могат да останат свещеници и епископи, макар че вече няма да са на реална служба или ще са на друга по-незначителна служба.

Гнусни са! А папата какъв е, щом прикрива гнусни престъпления?

Няма прикриване, няма човек който да може да остане равнодушен към толкова тежки деяния.

Всички падрета евнуси!

М да колкото педалите в Рилския манастир ще спрат толкова и католическите свещеници ще го направят

Мярката е само една - да станете евнуси!

папата сега ли го разбра...то светът свърши...