Папата идва в България през май догодина?

Официално потвърждение за визитата обаче все още няма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам, че едно от неговите изказвания ще касае имигрантите- тоест- бъдете човечни и ги приберете в България защото те са ,,страдащи,, имайки пари да платят на трафикантите и ходейки със смартфони последен модел.

Абсолютно е вероятно...Тоя папа е назначен от клана Ротшилд!!!

а дали тоя път ще го уцелят...... предния път нали Българин беше набеден за покушението на Павел

както драснеш нещо против Герп и модератора трие.... то тия коментари са в умовете на всички българи няма позла от триене...

Голем праз!

Ще има превземки на журналистки, ах и ох, самият папа тук, както беше при предишния папа, който съсипа живота на Антонов.

Животът на Антонов не е съсипан от папа Йоан Павел втори, точно напротив, той каза, че за него е невинен. Недей плямпа глупости във форума, а по - добре си лягай с кокошките на село.

ЗНАЧИ ДО ТОГАВА НЯМА ДА ИМА ИЗБОРИ . ЩОТО НАЛИ ТРЯБВА ДА ПОГАЛИ БОКО ПО ГЛАВИЦАТА ! ИНАЧЕ КЪК :)))

Само възможност подигравки и изява на простотия ли виждате в посещението на папата, тогава то не е за вас. По-добре си мълчете.

ПРОСТО ЩЕ ГО ПОСРЕЩНАТ ,НЕ ЛИЦА А ЧИННО ПРЕВИТИ ТЕМЕТА !!! ПИТАМ СЕ ЗАЩО МУ Е НА ПАПАТА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ?!?

Стига сте писали глупости за папата, той е монах, епископ и свещеник в църквата. Както има патриарси в Православната църква, а такива има и Католическата, така има и папа.

Папата идва в България догодина.

А татко ще ми купи колело, ама друг път!

При посещението ПАПАТА ще посето циганската маала на татарПАЗРДЖИК кьдето ритуално ЩЕ ИЗМИЕ КРАКАТА на ГРУПА БРАДАТИ ТАЛИБАНИ ПРИВЬРЖЕНИЦИ на ИСЛЯМСКА ДЬРЖАВА

Да не заХапиш некой п нс?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Защо да идва като "всичко е точно"?

И защо ще идва? Много ни трябва папа.

Ма той СВЕТИбре...

То и в Хасково всеки свети от светената вода с U 237.

нека благослови тези земи и прогони завинаги комунистическите православни отрепки съсипали татковината ни на бедност. Богатите в света са католици или мюсюлмани, ние също трябва да станем католици и мюсюлмани за да живеем добре в съзвучие с европейските ценности

кириакстефчовци и родоостъпници в България, мила моя майно льо. боклук до боклука.

Ами,махай се от България,като не ти харесва,подлого!!!

Какво ни интересуват сатанистите и самопровъзгласилия се за Божи наместник тук на земята папа.

Е как св папа Йоан Павел II стана светец като се е "самопровъзгласил" и е "сатанист", как Господ извърши чудеса в негово име. Защото това е правилото в Католическата църква Бог да извърши поне две чудеса в името на блажен човек преди той да бъде провъзгласен за светец. Може да сте православни, но Господ не ви е разрешил да хулите, по-добре си вижте какво казва апостол Яков в Библията за езика. Как с него хвалим Бога и как с него кълнем и обиждаме хората които са негово подобие.

Отделно има поне четирима-петима папи от най-раната Католическа църква умряли мъченически и които се приемат за светци и в Правослваната.

Православната Църква изповядва, че има един невидим глава - Господ Иисус Христос и, че друг, видим глава не съществува. Тъй като католиците твърдят, че папата е приемник на Апостол Петър, като пръв между апостолите, трябва да се знае, че Св. отци на Православната Църква учат, че ап. Петър е само "пръв между равни", а не върховен управител. Дори да допуснем, че Спасителят е дал особенна власт на Апостол Петър, следва ли от това, че той е дал същата власт и на неговите приемници? Защо точно на папата трябва да е предал тази власт, след като напр. Апостол Петър е основал и Антиохийската Църква? По тази логика и Антиохийския епископ би имал претенции за главенство.

ние папи не ядем нито пием....

Но мо'ем да бием!

Търсим 15-ина роми или бежанци, за арт-пърформанс с работно заглавие "Умиване на краката". Добро заплащане и кебапчета на корем.

Няма нужда да идва Ние вече изтекохме. Не остана мозък за промиване.

Папата ще дойде да гали на Бойко тиквата...

Тиквата на тиквата.

дреме ми на ореола...

ПО ДОБРЕ БОЙКО ДА ОТИДЕ ПРИ НЕГО....

През Май, или май ще идва? Щото както е написано...

Написано е както си трябва, не се прави на интересен!

Идва да погали Бойко по главата за втори път