Папата: Хитлер ни показа до какво води популизмът

Библията ни учи да сме гостоприемни към мигранти, но правителствата могат да поставят таван, каза папата

Обратно в новината

Коментари - Папата: Хитлер ни показа до какво води популизмът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Папата е от Латинска Америка. Защо не спре популиския керван през Мерксико към САЩ ? Или иска нелегалните мигранти да са легални ? Като Меркелица ?

Аз

Ае, ся... И Хитлер стана популист... Мазни попски мошеници... Хитлер обеща развитие на германците и им го даде. Неще не се сещам друга държава да е постигала това, което Германия е постигнала през 30те години. Може и да има - икономистите да кажат. Вярно е, че децата трябва да учат история и да се поучат от нея. Това важи и за историята на християнските църкви и милионите избити от тях. Библията учела на толерантност... Ако има нещо, дето библията да учи на него, това е как да пречукаш различния от теб по най-брутален и жесток начин, като при това останеш със чиста съвест и съзнание за добре свършена работа. Няма друг парцал, който да е по-изпълнен с убийства, извращения и садизъм, от библията. За да се убеди в това, човек трябва само да я прочете.

Национал-социализмът също е бил вид религия, комунизмът също..

а Хитлер и руснаците се опита да 'развие' - защо се дърпаха не знам..

Да, донесе просперитет за Германия като ограби цяла Европа! Колко милиарда долара заеми не изплати третият райх само на една малка България!? А репарациите, а ограбените богатства, произведения на изкуството и вкарани в дългове "съюзници"? България тегли огромни заеми за да развива "новите" територии, като изпълнители са почти винаги немски фирми, австрийски. Никой не говори за това, като че ли всички имат сливи в устата като стане въпрос за икономическите аспекти на ВСВ! И сега България и българите ги ограбват чрез ЕС, но всички гледат навсякъде, но не и в това. Как можа България за 45 години да си построи всичко, което й трябва със собствени сили и като влезнахме в ЕС се оказа, че българските фирми нямат компетенции за нищо, та се някоя западна фирма трябва да строи пътища, сгради, мостове, да оборудва това и онова министерство, агенция,да усвоява еврофондове, а данъкоплатците да плащат. То не че те ги строят, наемат си български подизпълнители, но те прибират най-голямата печалба и пускат по някоя мръвка и на български фирми на правилните хора!

Относно библията ! Човека е божие творение и е разделен на различни народи. Народите са божие творение.Те са различни народи създадени с божия промисъл различни, а не един еднакъв омесен народ.Те са създадени различни за да може да се изгражда животът и да е "разноцветен". Това е, като да имаш много ярки цветове в палитрата на художника, обаче той, като полудее, ще ги смеси за да получи един цвят, да речем сиво-кафяв (фекален) и картините му вече ще бъдат в една "фекална" гама. Такъв "фекален" живот ли искат хората ? Това бог не е пожелал да бъде. Така, че унищожаването на божието творение - народ е грях, а ако е самоунищожение, чрез чуждопоклонничество и приемане на други народи се нарича самоубийство. Заличаването и изчезването на народ е грях спрямо бог. Този човек приел шапчица, не може да не знае, че в библията като най-голям грях е посочено самоубийството. А той го пропагандира. Защото един народ може да приеме чужд народ според "златния" процент на смесването. Т.е. вижда се колко процента е този народ (5 млн.) спрямо световното население (7 млрд.): това е 0,07 % . Значи може да приеме само 0,07 % други народи; това на 5 млн. е равно на 3,5 хил. човека. Тази квота е прехвърлена стократно, следователно този приемащия народ ще отмре и ще изчезне (т.е. ще се самоубие, което е огромен грях ! Това ли иска човека с шапчицата ?)

Аз

Цитирам библията по спомен: "И да не ги съжаляваш, а убивай! Убий мъж и жена, дете и кърмаче, говедо и овца, магаре и камила! Нищо живо да не оставиш след себе си!" Библията това. Не аз.

Завет? В коя глава? Много ми е интересно коя ''библия'' ''цитираш''? В нея има ли я шестата Божа заповед ''НЕ убивай!''?

Не е Хитлер, а Ленин и Сталин - военен комунизъм и концлагери

Хитлер е виждал в арабите единствения съюзник при изтреблението на евреите, а исляма като единствена заслужаваща внимание религия, така че по нищо не се различавате от Хитлер.

Браво, всичкото путинуид се хвърли да защитава честта на Хитлер. Украинския 'фашизъм' много ви пречи ама срещу истинския нацизъм нямате особени възражения - кажете си го направо.

Католическата църква да не споменава Хитлер, че избиването на евреите става с тяхното мълчаливо съгласие, някои свещеници са били дори активисти на партията на Хитлер, като предишният папа, който затова се и оттегли, когато историята излезе наяве, оправда се с някаква болест.

СПОРЕД МЕН ПАПАТА Е В СЪДРУЖИЕ СЪС СВЕТОВНОТО ЦИОНИСКО САТАНИНСКО ПРАВИТЕЛСТВО ОРГАНИЗИРАЛО ПОТОКА ОТ ИСЛЯМИСТИ ДА ПРЕВЗЕМАТ ЕВРОПА БЕЗ БОИНА ИМИТИРАЩИ БЕЖАНЦИ.КОЛКОТО ДО ОНЗИ С МУСТАЧКИТЕ ,ТОИ ПОКАЗА НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С ЦИОНИСТИТЕ И ЦИГАНИТЕ.

Хвалиш Хитлер за когото и руснаците са били 'получовеци'.

PEYTSCH

===и търпеливо да чакаме да ни изнасилват, бият и убиват, нали ?

Казала хърбава на гърбава! Едни популисти, католиците критикуват други популисти, фашистите и всички вкупом се опитват да яхнат мозъците на масите, които от толкова манипулиране са заприличали на пихтия!

Франциск,а като преподаваме на децата за световните войни,да им разказваме ли за контактите на ваши кардинали с Хитлер? И знай,един ден наследниците на Исус ще се разкрият пред света. Разобличителя

Емигрант Имигрант Мигриращ В българския думата "мигрант" я няма даже проверката за правопис ви я подчертава като грешна.

Задайте си въпросът каква е връзката между Ватикана и световното еврейство и истината ще ви озари като знак свише....

Ти си никой инпма индикации да останеш в историята, а Хитлер е голяма историческа фигура! В топ 3 на личностите на 20 век! Ес е продължение на неговите идеи и разработки. Освен това бързо си забравил, че неговите хора след като загубиха войната, се изнасяха успешно от Европа към Южна Америка точно по канали през Ватикана !

Крадеца вика дръжте крадеца!

Библията ни учи как да обичаме ближния си. Камасутра ни учи как да ближем обичния си.

Не е важно какво казваш, важно е какво правиш...много мераклии да оправят света, ама не и себе си.

На едно събиране по време на войната между Рузвелт, Чърчил и Сталин , Чирчел се е изцепил, че и ПАПАТА бил с тях, а Сталин го попитал: КОЛКО дивизии има ПАПАТА???;)))

типично за Сталин - 'защитника' на руското православие и духовност.. поне е бил искрен и директен, за разлика от настоящото кремълско чучело.

Папата се има за "Светия Отец" на земята.а в Библията пише,че Светия Отец е на небето и е един единствен, и да не вярваме на никакви хора,които се имат за отци на земята! Папата е фалшивия Отец на земята...

ако желае може до напълни Ватикана с мигранти/и сигурен съм ще ги заобича още повече/ Точно това е популизъм - глупости и фалшива добрина-само че на чужд гръб, а 88 си е бил доста прагматичен/просто е загубил а историята се пише от победителите..

Интересно как главата на Римо-католическата църква не се сеща за основоположника на фашизма Бенито Мусолини?

Решете си първо проблемите с педофилията във вашата църква, па тогава се захващайте с популистите. Седнали едни популисти да ни говорят за популизма ! Ай ....!

Че той стабилизира Германия! Вярно имал си е друга мания, но изправя Германия след ПСВ. А популизма на църквата през вековете? Колко хора за измрели? Сега си имамеме и мюсюлмани със същият популизъм.

А баба меркел ни показва до какво води либерастията. Значи викаш да сме гостоприемни. А тръмпи като чу за 6-7 000 бежанци и лошо му стана. Едни да са гостоприемни и да приемат всяккави, а други като се доближат до тях и изведнъж стават много загрижени за сигурността си. Двоен стандарт?

Католическата ерес води към престъпления. Справка -историята на католическата църква.

попе, ти мани хитлер, виж себе си. ватикана сте една камарила оядени старци със собствена милиардна банка и огромни имоти. ами приютявай ги ти, бе! освен това, старците се оказахте педофил до педофила, майно льо. а на всичкото отгоре, си призван да мислиш за християните, а не да дрънкаш денонощно за орките, които нямат и нигога няма да имат нищо общо с християнската цивилизация. що за гадост! мюслимските имами призовават за "свещен джихад", за избиване на "неверниците", за превземане на християнски територии в Европа, а тоя старчок се загрижил за "мигрантите" и седнал да плещи за популизъм!!!

"Библията ни учи да сме гостоприемни към мигранти" Лъжа, прочети я поне веднъж!!!

От кога латино-американец, чиято родна страна не е участвала във WW2 и който е бил на 8г когато Шикългрубер се е самоубил, дава акъл какво е нацистки популизъм на жителите на страните, изпитали го върху собствения си гръб?