Папата дойде в Ирак като поклонник на мира

Протегната ръка към всички религии и среща с католиците доминираха в програмата на втория ден от визитата на Франциск

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Попе, спри да крадеш злато и всичко ще си дойде на мястото. Във Ватикана сте се охранили, като за ...месо-комбината

Не е дошъл, а е отишъл, НЕГРАМОТНИЦИ НЕЩАСТНИ!

Как идваш, а как си отиваш. Може на изпроводяк от поклонник вече да е полковник!

Поклонник на мира.... ХА-ХА-ХА-ХА ХА-ХА-ХА-ХА ХА-ХА-ХА-ХА ХА-ХА-ХА-ХА

Йезуит!

steffan52

А некой верва ли на тия глупости...

Ми това е новина за християни католици, не за хора кито не се интересуват.

Това е правилна постъпка. Няма практическо значение, но жеста ще окаже своята тежест в някой момент. Това не е безсмислена постъпка. И аз я адмирирам.

Само че християните, всички, в Ирак са вече под 200000. А преди инвазията бяха 1.5 млн. В Сирия от 3 млн. са вече 1 млн. при това само в територията под контрола на правителството. Там, където бяха или все още са ИД, всички са прогонени или избити. Така че това посещение е малко "Късно, либе, за китка".

Поклонник? Да не е посланик?

Посланик, поклоник, кой ти гледа. Важно е материалчето да излезе навреме и набеденият за журналист списвач да си вземе хонорара.

Това по някакъв начин ще намали ли броя на терористичните атентати? Ще накара ли по някакъв начин мюсюлманите да започнат да смятат хората които не изповядват тяхната религия за човеци? Не мисля.

За християните е важно да са в добри отношения с всички които е възможно, независмо какви са. По принцип в литургията ни се казва, че се стремим да сме в мир със всички хора с добра воля, независмо дали те са християни.

А за реалисите е важно тираничите доктрини и релгии да бъдат ограничавани !

Ти си ледай инвалидната пенЦийка и не се изказвай по въпроси, които не разбираш ... Как си иначе, изкара ли короната, ваксинира ли се? С астразенека ли си, или се уреди за фазер? ... че нали все с връзки ги правиш нещата ...

На първия ще кажа християните са 2,5 милярда, а мюсулманите са 1,5 милярда, не можете да огранчите нищо, дори само мюсулманите Ако спомняте след 11-ти септември америкнаците не казаха всички мюслумани са зли и фанатици, както и при многото теористични актове на ИД, всички изнягват да изкарват всички мюсулмани лоши. На втория, ако не съм аз приятелю да пиша, кой ще помага на вас платените партиини тролове да си изкрвате парите с пот на челото.

Търсач'ев, а намери някой буквар, че граматиката ти е мнооооу саката.

Папата е дърт педерас. Вместо да анатемоса ваксината,мие краката на рязаните

Вие пък сте простак дето се крие и пише глупости.

А на вас моа ли ви е... майката!

Не, неможе. Какъвто и да ви е проблема, няма да го решите като пълните коментарите със словестна нечистота против правилата на сайта.