17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички сме вдигнали ръце от тази отвратителна напаст - мухите. Особено лятно време. Не смеем да отворим врати и прозорци да проветрим, щото тези насекоми са рядко нахални и нагли. Най-вече конските мухи и мухите- лайнарки. Онези зелени мухи, чието любимо местообитание и място за хранене са фекалиите, екскрементите или да го кажем направо - лайната. Това са мухите-лайнарки. Замирише ли им на лайна и първи са кацнали там. Такъв е случая и с другаря Гуци Медузата - замирише ли му на лайна и Гуцито вече е кацнало първо върху купчината фекалии. При това, както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Казано с други думи - ако има някаква гнила или смрадлива афера и далавера, от която могат да се гепнат много пари, Гуцито е вече на първа линия и е натопило своето лакомо хоботче дълбоко в лайната. И му е много сладко и вкусно. Това е другаря Гуци Медузата - мухата-лайнарка на БСП!

Дано дойде време и никой да няма интерес към тях. Това е езически обичай, не български и не християнски. Остатък от предците ни които са били диваци. Само негативни вибрации носи тази глупост "баба марта".

Мда и какво да хукнем да празнуваме св валентин и хелоуийн? За новините не знам то това е най-тъпия коментар за деня.

на горките Китайци им секна бизнеса с мартеници :(

Споко, тия с биткойните ще развържат кваиите и ще спасят сезона

Извадих торбата от минали години и се оказа, че имам събрани мартеници и за догодина :)

Кесиите

Няма пандемия, всичко е лъжа и измама !

Ти имаш този проблем с мухи може би защото те се привличат от лайна...?

Я пандемията я Лидл, в началото на февруари някъде видях прилично изглеждащи мартеници там - и то само по лев - и купих накуп за всички, едва ли съм бил единствен.

Ми тури си мрежи на прозорците бре.

Ми тури си мрежи на прозорците бре