Пандемията принуди ресторант с 2 звезди "Мишлен" да продава бургери

"За подготовката на перфектния бургер бе нужно сериозно проучване", каза главният готвач Сидни Шут

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цената и доста добра за такъв готвач и за град като Амстердам. Живея в Брюксел и тука в кварталното ресторантче бургера е 18 евро. Вярно с картофки и сосове идва, но са си 18, а тука говориме за Уолдорф Астория и 2 звезди мишелин...

Представям си каква трябва да е храната, щом фирма за производство на гуми им дава звездите.

Представям си колко трябва да си глупав, за да напишеш това. Майтап, бе...не мога да си представя.

Изключително съм разтроен от проблемите на този рсторант. Как може да са принудени да продават бургери за само 10% от бългаска пенсия!

Няма що, кисели чичаци крещяшти като простаци ще печелят нормално, а не свръх!

slavrado

Бургери Мишлен!!

Звучи перверзно.

Не само че ще прави бургер, ами и цените ще свали, ако иска да оцелее. Пазарна икономика му се вика.

А ако пък снобарите държат толкова, нека и по 40 евра да дават за един сандвич.

Това е истински пазарен подход. А нашите само плачат и искат от държавата.

Наистина 20 евро е евтино за 2 мишлен звезди ресторант. Турския "герой" salt baе 100чка иска за бургер поръсен със златен прах, а на вкус е като бургер от Five Guys или shake shack, които чарджват по 10ка, ама като има болни нюйоркчани да му плащат :)

Мани, мани готвач с две звезди Мишлен да прави бургери, за да оцелява...Ама като работи ресторанта си е в реда на нещата цените да са неоправдано високи, но за това никой не пише статии

Ебаси бургера от незнам кво си телешко и незнам кви си питки. Ям си аз четвъртънка с две кебапчета и лук за 2.80лв и ми дреме на хойа.

Берн Швейцария , 17 франка , помня го , гурмет.

Гурме Бургер Кичен в Лондон винаги е продавала хамургерите за по 10 паунда или повече (зависи от ектрите) и имат цяла верига. Никой не е оревал медийното пространство че продават по скъпи бургери от Макдоналдс. 20 кинта за бургер приготвен от шеф с 2 Мишелин звезди в голям град в Европа е дори доста евтино, имайки се в предвид колко пари взимат за едно ядене по ресторантите си. Разбирам да беше 100 евро..да напишеш. А то 20 кинта..колкото една порция някакво ядене от среден или под средното ресторант в Европа.

Е и? Не виждам нищо лошо в това. Колко хора си смениха професиите, за да оцелеят? Ще се съобразяват със ситуацията ако не искат да фалират!!!

Това е все едно цял живот да ходиш с бял костюм, да чистиш всяко петънце по него и изведнъж да се отъркаляш в л.йната и да кажеш , че е било нужно да проучваш доста дълго в какви точно л.йна да се отъркаляш, цвят, консистенция и мирис.

Да си извикат Тиквата да ги управлява - веднага ще отвори всички ресторанти и заведения - и за тях ще стане Богът Слънце, единственият и неповторим...

Мда, мисля, че 40 лева за сандвич е справедливо.