Най-малко 15 загинали и 32 ранени при атентат

Най-малко 15 души са загинали и 32 са били ранени в събота вечерта в размирната югозападна пакистанска провинция Белуджистан.

Обратно в новината

Коментари - Най-малко 15 загинали и 32 ранени при атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-лошо е, че си безмозъчно едноклетъчно, случайно пръкнaло се на света.

МНОГО ВАЖНО, НЕКА СЕ ТРЕПАТ ДЖАГАЛИТЕ, КОЛКОТО ПО-МАЛКО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!

е па ков от това, а? евопата: -уби и осакати 2 милиона в българия и 10 милиона на балканите -отвлече 2 милиона в българия и 10 милиона на балканите ... и кво? нема прокурори, нема адвокати, нема полиции, нема съдии, нема джурналя... нищо нема!

Бог да прости загиналите ! Зад всички тези нечовешки терористични действия стои юдо-масонската САЩ-ФАЩ ! Юдо-масоните от САЩ-ФАЩ и Израел (Мосад) създадоха Ислямска държава ! Неявно сунитската ИДИЛ активно се финансира от сунитската Саудитска Арабия. Жертвите на ИДИЛ, макар и понякога мюсюлмани, обикновено са шиити или християни. Ръководителят на ИДИЛ - Ал Багдади - е ключов агент на МОСАД !

Мое предишно мнение: "Сега от ИДИЛ ще се въползват и ще тряснат бомбен атентат някъде, вниманието на всички е насочено в другия край на света. Това което е сигурно е че няма да е Иран сега. До две години ИДИЛ ще ги няма и вече идват севрнокорейците наред - нито ден мир и покой на този свят."

dobrin

с квото и да ги пулнят,като няма2 дуно 2няма напулване...ако наяма добра основа дуното пак щее неефективно...

да пише дирката, за земи които много отдавна са забравени от ............

те не са наши земи и ние не сме от там

голяма новина вече живота ми няма да е сащия ,изобщо защо ни занимават с тези неща които никои не го интересува àаа понеже ние тука сме цафнали и варзали нали

горките хора...

Хора ?!

Хайде сега да видим колко заблудени европейчета ще си сложат "je suis Pakistan" или нещо подобно... Абе, важното е демокрация и гей-паради да има!

Важното е че сега българинът има избор, кеф ти 'гейропа', кеф ти 'кравария', кеф ти любимия на туземието путлеристан,..., въобще където ти където си щеш, няма ги картечниците и прожекторите по границата, не се стреля без предупреждение, няма ги изходните визи и милиционерските открити листове.

и където и да отидеш знаеш ли как милеят за теб ...... а като си тръгваш направо ронят крокодилски сълзи

свършват като напуснеш булгаристан/ или по-точно, до тогава могат да изнудват, рекетират, тъй като после на всяка улица по света вече не може да има такива

Няма страшно-тия са с по няколко жени, ще наваксат...

Между другото белуджите подобно на кюрдите са един сравнително голям народ разпокъсан в три държави - Афганистан, Пакистан и Иран, жадуващ за свобода и национална територия. Ислямизмът винаги е добре дошъл в такива размирни райони, където няма никаква справедливост и шанс за развитие.

Навремето талибаните се обучаваха в Пакистан и изпращаха в Афганистан, бумерангът се завръща, винаги. Жалко за пострадалите.

В провинция Варваристан едни мохамедани убили други мохамедани поради непреодолима омраза към всичко, що диша. Разбрах.

И у нас е пълно с такива говеда мотористи самоубийци.

Давайте им гражданство, нищо особено не се е случило. Hertzlich Willkommen - мути Меркел ви очаква с нетърпение.