Пак замърсиха река Марица, този път с нефтопродукти

Установена е производствена авария в цех на завод „Каучук“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИНИСТЪРА ДА УВОЛНИ ВСИЧКИ ОТ БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ - ДИРЕКТОРИ, ЕКСПЕРТИ ,ЗАЩОТО ЕДИН НЕ ОТГОВАРЯ ЗА МЕСТОТО КОЕТО ЗАЕМА! ВСИЧКИ СИ НАПАЗАРУВАХА ДЛЪЖНОСТИТЕ НА КВАРТАЛНОТО КАФЕНЕ ОТ ЧИЧО МИТКО! КОЙТО ЗАВЪРТЯ КИСЯТА /ПАРАТА/ И НА ДРУГАДЕ ОСТАНА ,НО ДРУГИ КАТО А.ТУНТОВА, В.АТАНАСОВА /НА НЕЯ ДЪЩЕРЯ И ОСТАНА В БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ/, ГЛАВНАТА СЧЕТОВОДИТЕЛКА мАРИЯ АНДОНОВА, ВЪПРЕСИ,ЧЕ ВЕЧЕ Е В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ,МАРИНЧО МАРИНОВ СТАНА ДИРЕКТОР ДИРЕКЦИЯ,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ДОЙДЕ ОТ НЯКАКВО ХАСКОВСКО СЕЛО, УСПЯ ДА СИ КУПИ КЪЩА, КОЛИТЕ ГИ СМЕНЯ ПО ЧЕСТО ОТ ЖЕНИТЕ..............И ОЩЕ , И ОЩЕ!)!)

Видимия резултат на герб е че станахме сметище! Всяка идиотщина която те направят но няма последствия, вдигат летвата за по големи измами и корупция, докато не стане бунт.....безочието им мина всякакви граници

Опозицията е виновна.

Аз ще му дам на Бойко да изпие две-три чаши от тая вода с пестициди и мазут, за да се убеди не само в стабилността на управлението си но в стабилността на психическото си здраве.

Първо беше пластмасата.После-нефтопродукти.Иначе онзи тип,подпалил АМ "Струма",ОТКАЗВАЛ да прекрати дейността си.А той ли плати ремонта на съоръжението,или всички ние?!НЕма такава"Държава"!!!Концепцията-пълна безконтролност,защото нЕкой нЕкъде си е платил за безобразията.Бетон по Морето,сеч и палежи в Планината.Боклуци от цЕл Свят,пръснати из една Родина,като една човешка длан.Красива,невероятна България ....беше.

Докато българите не бъдат смазани в калта от герб, ще си мислят че е бог слънце и всичко което казва и прави е за хубаво..... Не се вижда реакция на хората, радват се на успехите му, дори повече на неуспехите му

РИОсВ са едни разкапваща се структури, защото политиците (най-вече лъжепатриота нено димов) ги натъпкаха с безмодъчни калинки, верни на Партията. А кадърните или напуснаха, или са забити в девета глуха. Затова язовири ще пресъхват, боклукът на Европа ще се складира върху плодородни земи и гори в централи на олигарси, а реките ще си сменят цвета, като в детската приказка.

Марица ни хранеше хиляди пенсионери от Пловдив, защото пенсията не стига за повече от 5 дена и с риболов се дохранвахме, а сега? Всеки като хванеше даваше и на комшията и на комшийката, а сега по кофите ли?

Гнусен народ ,противен това сте вие болгарете

Марица е прекрасна река. Доскоро се радвах на живота в нея. Сега е тъмна, мътна и почти мъртва. ПАЗЕТЕ МАРИЦА, В НЕЯ ЖИВЕЯТ МНОГО ПРЕКРАСНИ СЪЗДАНИЯ И ТЯ НОСИ ЖИВОТ И НА НАС, ХОРАТА.

При Тиквите е така. Не свикнахте ли вече?

Май наистина нема такава държава

България стана кенефа на света.

шуми марица... :-)))

Сори! "Самоубийствена глоба" няма как да се наложи........Ти би ли си отрязъл лявата ръка, защото дясната те боли?

Има и такива случаи, съвсем истински, за да оцелее цялото се режат части.

То части има и маловажни и жизненоважни.Прост пример - главата.

За СЕТА депутатите се събраха да гласуват като гладни гълъби на разсипано жито, но за природата умиват все едно не живеят на тази планета. Да приемат убийствена глоба и до там ще са разливите.