Пак взривиха банкомат, откраднати са поне 50 000 лева

Камера е заснела един от извършителите, който "изхвърчал" от взривната вълна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на печелившите. Успех на смелчагите.

"Засилено полицейско присъствие.." - истината е че до 8:30 полицията беше блокирала града и имаше огромни задръствания. Явно идиотизма в МВР продължава да вилнее със страшна сила.

Много важно, потребителската такса ги покривия тия разходи, па и лихви по влоговете нЕма, да краднат.

Откъдето дошло, там и отишло... С нашите "прекрасни" и "честни" банки...

Това не са крадци бе,това са си просто полицаи,малко им плащат и те си набавят.

Един добър начин за допълнителен доход, след като стойността на труда е на кота нула в БГ. С нормална работа си на една крачка от клошарството.

Най -простия е ефективен начин е да се подобрят касетите,като при взрив ,или нерегламентирано отваряне на касетата се взривява капсула със химикал и прави парите неизползваеми.Тая практика от кое време се прилега в развитите страни т. е. топлата вода отдавна е открита . От полиция и охранителни фирми искат това. А най -добре ще бъде ,ако се намесят и застрахователите и откажат да застраховат банкомати без подобни устройства. Иначе за случая-духът от бутилката е излязал и ако не се вземат мерки крадците ще се окуражат още по-вече.

Не е престъпление - от закона за джунглата , ал 1ва, т.1

Нищо ново под слънцето, каквито хората в парламента, такива и хората на улицата! дребните мишки, копират постъпките на едрите плъхове!

Тъпа оФца

Цецка ли!

Пише се "уфсъ"

Преразпределение на благата.

стига глупости! Парите не са откраднати а усвоени. Крадат само политиците, депутатите, министрите и приближените им лица. При това крадат, милиони, милиарди.

Ами полицията изпрати предния път крадците по живо, по здраво, да крадат още и да споделят откраднатото, което НИЕ пак ще връщаме!!! "Нашата полЮция ни пази" - песен и девиз на престъпниците в България !!!

А тази сутрин на път за равота, ушев си заряза кафето, за да гони някакъв младеж по тротоара, че видиш ли ако го преджоби ще намери нещо. Трагично МВР, трагично...

Ае да видим ся шофоьора на мето илиянски , тоя тъпанар , как ще се обяснява по тв.

Oзи

Мизерията ражда комбинатори! :)

По -точно безнаказаността и бездържавността !!!!

Бой по банките, източващи мадово депозитите на вложители чрез теглене на ежемесечни " такси".... Що да не ги обират и тях банките, а, давайте момчета

Абе давайте, но нали после всичко пак ще се прехвърли на потребителите да "компенсират" щетите

Като Цеко Минев и пеевски