17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бакарди е на края на центъра. Радостинчето хич не е в час с това "на околовръстното". Мисиречна работа...

Не че нещо и дано не се случват лоши неща, но по едно паднало дърво в град при това сухо , би трябвало да се радват, че са се отървали така. Поне тска излиза от стстията

знае не знае тя пуска новината а козяк следи форума ,верните новинини и неудобните истини трие ,но извратеняците много ги кефят ,и накрая в форума остава,да ти го начукам,да т ЕПМ,на майка ти ,путин е мърша и така нататък.Много голямо е нивото на козяците

Но и болно! Няма едно паднало здраво дърво! Това е нормално за идиотоландия!

Чудя се на изброените градове, защо все още са към България, след като нямат абсолютно никаква полза от това, и са само донори на население за София.

Вуте па що се гневиш! Иди си в Стъргел!

След прочита на новината, 9/10 от форумците са го преместили с умиление в другия !

тези дървета е трябвало да бъдат отрязани поне преди десет години! скоро ще има и човешки жертви от паднали дървета и клони, и се надявам жертвите да са или зелени защитници на природата, или поне лесовъди, дето не обясняват на хората че не всяко дърво е байкушевата мура!

с кой точно анатомичен орган се чудиш??

Това е работа на краварите с тяхната HAARP, както и земетресението в Тайван, нещо което са причинявали и друг път на нас и света! Целта им е да предизвикат гняв, недоволство и омраза към Китай и Русия, всички злодеяния и катаклизми ще ги припишат на Путин или Си Дзинпин, да се поддържат разни конфликти, за да им се харчат оръжията от една страна, а от друга, в Китай и Русия да възникнат вътрешни конфликти и да им се разпаднат държавите, за да могат краварите да ги ограбят и заробят! Нещо повече, краварите всячески искат да предизвикат Путин и Русия да прибегне към използване на тактическо ядрено оръжие в Украйна и руснаците да бомбардират 2-3 града, за да не чувстват толкова гузни за Хирошима и Нагасаки! До ден днешен краварите не могат да съберат смелост и да се извинят на Япония и света за своя варварски акт, да поискат прошка от Африка и да изплатят обезщетение за робството, колониализма, за вандализма и експлоатацията в Южна Америка, за чудовищните експерименти с хора от собствения им народ и от народи по целия свят! Това са алчни, ненаситни злобари и завистливи уроди-извратеняци!

Значи щом Бакарди е там всичко е точно. Това е заведението за кифли и кроасани Ама от ония без пълнеж.

А запетайката видя ли?

Дай 3 доказателства, които можем да проверим лично!

тук запетайката показва по-скоро за кое точно Бакарди става дума (предполага се че има повече от едно)

В Русе поне, един паднал клон няма. Дирниците пак пълнят съдържание....